Greu,dar bine ca am luat 3 pct.,in rest fara comentarii. ![]()
![]()
Greu,dar bine ca am luat 3 pct.,in rest fara comentarii. ![]()
![]()
Doamneee l-a umilit pustiu ala pe Banel 75 de minute , cate sanse i se mai dau astuia frate ca deja m-am saturat.
Ce cauta Lovin si Banel in primu 11?Si ce dracu e cu schimbarile astea?
Unde e Dayro?
Daca mai citeai un ziar, aflai ca impresarul sau a declar ca el nu poate sa fie fortat mereu, in vara existand sanse mari sa fie operat de apendicita.
MECI GREU,AM AVUT NOROC,NU STIU DE CE Lacatus INSISTA CU UN JUCATOR CARE NU ESTE IN NICIUN CAZ UN MILJOCAS DE CONSTRUCTIE SI CARE VENEA DUPA 4 ETAPE DE REPAUZ,S-A VAZUT CLAR CA ODATA CU INTRARILE LUI PLESAN RESPECTIV Neaga S-A JUCAT ALCEVA.
FORZAA Steaua!! SPRE 24.............
cu un bulan imens reusim sa mentinem distanta fata de CFR ...
Daca mai citeai un ziar, aflai ca impresarul sau a declar ca el nu poate sa fie fortat mereu, in vara existand sanse mari sa fie operat de apendicita.
Nu stiam ca operatia de apendicita se programeaza, stiam ca daca nu se opereaza urgent se ajunge la peritonita si aia e cam grava
Eu totusi cred ca jucatorii s-au "menajat" pentru meciul urmator cu Timisoara.O victorie chinuita,dar f f f pretioasa.
Bravo baieti!.Desi am cam tremurat totusi pe sfarsit au aratat ca au forta si capacitatea sa faca diferenta.
Forza Steaua!
Nu sunt de acord cu gandirea unora. Intr-adevar Goian a jucat foarte slab meciul asta, sunt de acord. Dar sa zici ca e penibil dupa ce acum o etapa toti il laudau ca ce mare jucator e nu sunt de acord. La primul meci mai nereusit deja e praf? Cum vine asta?
Eu am spus asa,si imi mentin afirmatia:
Goian e de multe ori penibil,are niste greseli inacceptabile pentru valoarea pe care se spune ca o are.
pentru un jucator pe care se sprijina toata apararea,care se mai si crede extraordinar de valoros,Goe face de multe ori greseli inexplicabile(am numarat azi 4 care erau sa ne coste).
Uita-te la el cand pierde mingea cum se uita la adversar cu gandul sa-i bage mana in gat,chiar si cand acesta nu mai are mingea,chiar daca e in careu.Asa ceva nu se face daca ai valoare.
Se poate totusi sa fi jucat azi mai rau din cauza problemelor de stomac,eu cred in el.
Astept ziaristii care sa spuna ca a fost blat!
Lacaaaaaaaa, lasa-i dracu pe Banel si Lovin pe banca! De ce nu l-au suspendat de tot pe Lovin??? De ce-l bagam pe asta???
Baga-l ba antrenoru' lu' peste pe Dayro! Mai prost ca Banel nu poate juca si ca aparator e peste Banel! Plus ca la autogoluri nu se compara!
spuneti-mi si mie va rog, ce e cu Nicolita asta.cred ca a dat vreo 100 de centrari gresite meciu asta!!nici macar o centrare buna:(((
dar ce se intampla ci Dica, nu prea joaca nimic, parca joaca la misto, nu are chef..
Radoi si golanski ff buni, plus zapata
in rest:-?...
sunt curios ce va zice umflatu de muresan, si newsimtitu de trica, pentru ca era sigur ca perdem la galati..
salutare, suntem campioni
Wow , ce dor mi-a fost de un-doi-urile lovino-baneliene pe care le-am vazut azi la Galati , cata finete intre cei doi cum au reusit sa conduca jocul Stelei timp de 60-70 de minute . Banel asta devine un "Olaroiu" al echipei pentru ca desi este prost facut gramada , meci de meci aducandu-ne in pragul infarctului prin jocul sau , el totusi isi face aparitia mai mereu in primul 11 fara sa merite sa prinda macar lotul .
Oare cand o sa se trezeasca banca noastra tehnica si sa il trimita la echipa a 2 a ? Sunt prea multe in joc si deja ulciorul ne-a mers de 3 ori la apa in ultimele minute in acest retur , fara sa aratam ceva deosebit .
Bine ca am reusit sa luam toate punctele in acest final de meci , dupa mine omul meciului din partea noastra a fost Rica Neaga ( chiar daca a jucat vreo 15 minute ) , dar si Zapata care iar ne-a scos .
Doamneee l-a umilit pustiu ala pe Banel 75 de minute , cate sanse i se mai dau astuia frate ca deja m-am saturat.
Vin europenele,si tre' sa prinda jocuri Banel ca sa aiba motive Piturca sa-l selectioneze, ca dupa Euro sa il poata vinde mafia (alias Jiji&ionel fecali) Laca e strans cu usa si probabil spera ca din vara sa scape de atlet daca face concesia asta acum... Riscant totusi
Te inscrii in cercul "visatorilor nocturni"... Ciudat, eu am visat ca marcheaza Lovin din corner, in minutul 86, dupa o deviere a lu Goe, gol asemanator cu cel de la Pandurii.
lol... Am uitat sa specific, in vise nu sunt specificate schimbarile Lovin -> Plesan ...
Mandru ca sunt stelist!
Alaturi de Laca!
Inca unul...mai sunt 4.....
Steaua FOREVER !
N-am avut un joc stralucit dar e bine ca am castigat si ca ne mentinem pe primul loc. Din ce observ suntem cam singuri impotriva tuturor, pe toate stadioanele se aud deja scandari anti-Steaua, asta inseamna ca avem valoare. Daca vom castiga campionatul vom da o palma grea acestor anti-setlisti.
Referitor la meciul urmator cred ca Steaua va zdrobi pe Poli acasa, la ce joaca Poli acum nu cred ca Steaua se va incurca in fata banatenilor.
FORZA Steaua !!! Spre 24 !!!
lol... Am uitat sa specific, in vise nu sunt specificate schimbarile Lovin -> Plesan ...
Mandru ca sunt stelist!
Alaturi de Laca!
=)))))) stiu,am citit si eu postul tau.Mai zi-le ca zici bine ![]()
Duamne inca un meci care l-am terminat blestemandu-l pe Banel de toata familia aia care l-a facut. Asta ne mananca titlul cu Dica si cu Petre Marin. De ce mama dreaq or mai juca astia titulari e foarte greu sa-mi explic. Neaga e de 5 ori mai bun ca Banel si Dica , iar Dayro Moreno cred ca de 1000 de ori.
Si jegosii aia de la CFR au numa' meciuri usoare...da' pan' la urma cine stie de unde sare iepurele:))
Hai ca au inceput afonii din presa! Fiara geniala! Lacatus a mutat inspirat! Ce inspiratie pe simbol! Vai, ce antrenor Lacatus! Ce mutari geniale cu Plesan si Neaga!
Da, Neaga a centrat la corner, Goian (se pare ca a fost bolnav, a si vomitat pe teren, de aia a fost mai slab) a recentrat si Plesan a marcat!
Da, bravo Laca!
Eu atat intreb: "Cand esti genial??? Cand calci in rahat si te speli pe talpi dupa??? Sau cand nu calci deloc???"
Neaga a centrat un corner in locul lui Banel! Banel a centrat 6!
Plesan a marcat dupa ce l-a inlocuit pe Lovin!
Eu spun ca Banel si Lovin nu au nimic in comun cu fotbalul! Deci Lacatus a fost genial ca si-a corectat greselile grave???
Ce e asa de greu sa-i lasi pe Banel si pe Lovin pe banca???? Bine totusi ca nu-l mai baga pe Surdu! Deci, vedeti, se poate si mai rau!
Clar...Banel nu are ce cauta in mod normal la Steaua.
Sper sa-l ia cineva dupa euro(poate gasim pe cineva destul de prost sa dea banii pe el)
cam moleșiți.
lui Bãnel îi stã mai bine fundaș dreapta (la Steaua II)
Pleșan e muuult mai în formã decât Lovinho
țineti un cronometru aproape când mai transmite antena 1, nu au arãtat nici minutele de prelungire mãcar
meci mai greu decât o sã fie cu Dinamo
Ba frate..mie mi s-a facut rau cand a vomitat Goian...
.. oricum..BRAVO Steaua ![]()
Slab, f. slab...Toata stima pentru. Lacatus dar nu e antrenor de Steaua. Am fost la meci in1983 cind a debutat la Steaua venind de la F.C Brasov, dar sa ne lase nene!!! Gigi, daca vrei o echipa ca lumea, adu ,tata, un antrenor strain. Si un chior vedea ca Nicolita e pardaf...sa joci fara Dayro...sa nu-l pui pe Mendoza sa penduleze stinga-dreapta...Cu Nicolita,Lovin si Dica in teren o sa ne chinuim toate meciurile. Nu de alta, dar cistiga jafurile alea din Cluj campionatul...si nu-l merita !!
nu il mai inteleg pe Laca ...pai dak il bagi pe Banel si pe "lovim" baga-l si pe surdu ca triunghiul sa fie complet....una peste alta felicitari lui Plesan pentru gol ,pacat ca nu au jucat Dayro si Habib dar poate cu policlinica ...Forza Steaua ...Mereu Superiori!!!!
nu inteleg de ce nu la bagat pe dairo si habibo parca atunci cand jucau totistrainii juca mai bine Steaua,bine ca a dat plesan gol
Chiar daca a fost greu de tot, este foarte bine!
Totusi sunt multi jucatori care nu pun osul absolut deloc: Mendoza, Dica, Pepe. Lor li se adauga Banel care pune osul, dar degeaba, e praf.
In locul lui Laca as avea mai multa incredere in Dayro, Habibou sau Rica.