FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul - Steaua 0 - 1

«1456»
bodanelu20.04.2008 14:21
Pe de o parte te inteleg si pe tine cu apararea, dar eu zic ca un mijlocas lateral trebuie judecat in primul rand dupa aportul ofensiv, nu dupa cel defensiv. Altfel ajungem cu ciurucuri ca Banel si nu suntem in stare sa dam gol unei echipe care se apara aglomerat pe 2 linii(cam cum face jumatate de campionat in meciurule cu noi.De aia avem fundasi de banda, ca sa acopere spatiul atunci cand ne aparam....

Sunt de acord cu tine Dayro si Mendoza sunt atacanti de meserie, nu este locul lor la mijloc

fundasul lateral nu poate sa acopere toata banda si pe faza ofensiva si pe faza defensiva. cei doi de pe banda trebuie sa se ajute reciproc, astfel apare un mare gol acolo care poate fi speculat. sau, sa ai doi mijlocasi la inchidere foarte mobili, care sa reuseasca sa dubleze si sa acopere si acea parte. cu unul sigur si cu lateralii foarte ofensivi ai mari gauri in defensiva pe partile alea.

in meciurile cu o echipa care se apara, ei in general pun doua extreme rapide. cazul Pandurii, cu vasilache si iordache, doi jucatori foarte rapizi, care au speculat mereu golurile lasate acolo. Si aici trebuie schimbat din mers, pe parcursul jocului.

dany.r20.04.2008 16:24

si Neaga mi-a dat palpitatii la ratarea aceea dar si-a spalat pacatele la centrarea data la gol!! :steagcruce: Forza Steaua!!!

costhinia20.04.2008 18:25
mai era "catastrofa" cand ne-a scos in strada,batand-o de unul singur pe Betis Sevilla acasa???

si ce facem traim din amintirea unui singur meci? UNUI SINGUR nu mai multe meciuri...e jenant sa-l tinem in teren pentru ca a stralucit intr-un singur meci si in celelalte nu a facut nimic. ba mai mult a bagat-o in poarta noastra....assa ca lasa-ne cu Banel

AdrianUltras2520.04.2008 21:04

Am jucat extrem de slab.Lacatgus a facut multe chiar foarte multe greseli.in

Nu inteleg de ce a jucat cu Lovin si Radoi la mijloc cand titular trebuia sa fie Plesan(care a marcat etapa precedenta).

NU pricep de ce Dayro si Neaga,jucatori care au marcat cu U, au stat pe banca iar tiganul Banel a fost titular.

Am inteles ca Habibou si Dayro i-ar fi aruncat lui Lacatus in fata tricourile de antrenament.

Mi se pare foarte normal.

Habibou cat a jucat a aratat o forma mai buna ca Pepe iar Dayro e clar peste Banel.

daca Laca nu se trezeste riscam sa pierdem campionatul.

Oltenii nu ne vor ierta!!!

stiu ca acest comentariu a venit cam tarziu dar, din motive care nu tin de mine, nu am putut sa postez mai repede.

in concluzie, nu mai vreau sa ilvad pe Banel in echipa!

DelPiero1020.04.2008 21:09

Multi vrem asta,Adriane!Dar Lacatus face echipa!Peste Banel sunt 90% din jucatorii Ligii 1,nu numai Dayro...

geoct21.04.2008 05:58
Am inteles ca Habibou si Dayro i-ar fi aruncat lui Lacatus in fata tricourile de antrenament.

Mi se pare foarte normal.

Indiferent ce parere avem despre Lacatus ca antrenor, nu e normal ca un jucator sa faca asa ceva. Si se pare ca nici jucatorii straini nu sunt mai presus de romani cu mentalitatea si educatia.

Azazello21.04.2008 12:39
si Neaga mi-a dat palpitatii la ratarea aceea dar si-a spalat pacatele la centrarea data la gol!! :steagcruce: Forza Steaua!!!

Ratarea a fost dupa gol ! Cum putea sa-si spele pacatele inainte de a le face ? :tongue:

amarel21.04.2008 20:26

AdrianUltras25

Ajung sa cred ca Banel e impus de JJ in echipa, altfel nu pot crede ca Lacatus il prefera in locul lui D.MORENO. bine ca si Neaga e mult peste Banel.

Am ajuns sa fac raie pe suflet cand il vad pe Banel in echipa ......... :cursing:

II sugerez lui Lacatus si lui JJ, sa numere pasele,centrarile, preluarile si driblingurile reusite dintr-un meci ........oricum le numara pe degetele de la o mana !!!!

«1456»