Inca sunt ragusit de cand am tipat gooooooooooooolllllllllllll la realizarea lui plesan. Revenind la meci, echipa a jucat ca o cizma astazi si asta datorita echipei de start, nu stiu ce se intampla cu Lacatus de tot vad acest anti-talent in echipe pe nume Banel Nicolita,ca sa nu mai zic de maestrul Lovin care nu a facut o recuperare tot meciul,noroc ca era Radoi langa el. Oamenii meciului sunt clar zapata pentru ca ne-a scos iarasi din rahat, Radoi pentru ca a jucat exact tot meciul, plesan pentru gol si Neaga pentru ca a jucat foarte bine cand a intrat,cum a batut el cornerul am vazut si noi o centrare curata.
Acum vreau sa vorbesc putin legat de subiectul Banel Nicolita. Banel e un baiat muncitor,care nu are nici o treaba cu fotbalul,insa a fost una dintre putinele modalitati prin care putea sa iasa din saracie si toata ascensiunea lui e una laudabila. Cumva el a ajuns la Steaua si a jucat binisor, fiind cat de cat pus in valoare de Protasov,restul antrenorilor folosindu-l ca un fel de salahor,care facea ture intre adversari. Judecand obiectiv, baiatul nu are dribling,are un singur picior, nu are stapanire de sine,stie sa dea o centrare doar cand i se dau 5 minute sa o pregateasca iar singurul pozitiv la el este faptul ca are o rezistenta de invidiat dar fotbalul nu e o cursa de maraton. Avand in vedere faptul ca baiatul nu are nici o treaba cu fotbalul,el nu are ce sa caute in primul 11 al Stelei, si daca ar fi dupa mine i-as spune la revedere, daruirea lui e laudabila,dar noi suntem Steaua,cel mai important nume din fotbalul romanesc,nu ne permitem sa facem opere de caritate. Personal eu cred ca Becali il baga in echipa ca sa-l ia piti la euro si ca sa il mai vada niste impresari poate ia macar juma de milion pe el,ca sa nu mai vorbesc de beneficii electorale,stiti voi ce vreau sa zic.
Am castigat acest meci cu mult noroc si va trebui sa jucam mult mai bine ca sa batem echipa balenei,ei au jucat prost cu Craiova si pentru ca le-au lipsit fundasii centrali, iar acestia o sa revina in meciul cu noi. Sper ca Goian sa-si revina(azi a gresit de vreo 3 ori decisiv),golasnki sa nu aiba nimic grav iar Laca sa inceapa meciul fara Lovin si Banel. Dupa mine,o asezare echilibrata ar fi una cu Radoi si plesan la mijloc,Ghionea si Goian in centru,Neaga in locul lui Banel iar restul ii cam stim,desi as incepe cu habibou in locul lui pepe.
Hai baieti catre 24!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.