FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Otelul - Steaua 0 - 1

«123456»
alexmk1719.04.2008 16:44

BAAAAAAAAAAAAAAA, nu mai da idei antrenorului cu Surdu! Aoleuuuuuu! Asta ne mai trebuie! Hai daca nu-l bagi pe Dayro, baga-l pe Neaga! Asta si cand sta joaca mai bine ca Banel! Si vezi ca mai e si Ochirosii pe la Steaua 2! A si marcat in ultimul meci!

Daca o sa castigam campionatul asta, chiar ca suntem cei mai tari! Batem alianta cefere-javre-cracra si ii batem si cu Lovin si Banel in echipa!

fular-campionii:steag_sah_mic:

predatorpulse719.04.2008 16:45

Inca sunt ragusit de cand am tipat gooooooooooooolllllllllllll la realizarea lui plesan. Revenind la meci, echipa a jucat ca o cizma astazi si asta datorita echipei de start, nu stiu ce se intampla cu Lacatus de tot vad acest anti-talent in echipe pe nume Banel Nicolita,ca sa nu mai zic de maestrul Lovin care nu a facut o recuperare tot meciul,noroc ca era Radoi langa el. Oamenii meciului sunt clar zapata pentru ca ne-a scos iarasi din rahat, Radoi pentru ca a jucat exact tot meciul, plesan pentru gol si Neaga pentru ca a jucat foarte bine cand a intrat,cum a batut el cornerul am vazut si noi o centrare curata.

Acum vreau sa vorbesc putin legat de subiectul Banel Nicolita. Banel e un baiat muncitor,care nu are nici o treaba cu fotbalul,insa a fost una dintre putinele modalitati prin care putea sa iasa din saracie si toata ascensiunea lui e una laudabila. Cumva el a ajuns la Steaua si a jucat binisor, fiind cat de cat pus in valoare de Protasov,restul antrenorilor folosindu-l ca un fel de salahor,care facea ture intre adversari. Judecand obiectiv, baiatul nu are dribling,are un singur picior, nu are stapanire de sine,stie sa dea o centrare doar cand i se dau 5 minute sa o pregateasca iar singurul pozitiv la el este faptul ca are o rezistenta de invidiat dar fotbalul nu e o cursa de maraton. Avand in vedere faptul ca baiatul nu are nici o treaba cu fotbalul,el nu are ce sa caute in primul 11 al Stelei, si daca ar fi dupa mine i-as spune la revedere, daruirea lui e laudabila,dar noi suntem Steaua,cel mai important nume din fotbalul romanesc,nu ne permitem sa facem opere de caritate. Personal eu cred ca Becali il baga in echipa ca sa-l ia piti la euro si ca sa il mai vada niste impresari poate ia macar juma de milion pe el,ca sa nu mai vorbesc de beneficii electorale,stiti voi ce vreau sa zic.

Am castigat acest meci cu mult noroc si va trebui sa jucam mult mai bine ca sa batem echipa balenei,ei au jucat prost cu Craiova si pentru ca le-au lipsit fundasii centrali, iar acestia o sa revina in meciul cu noi. Sper ca Goian sa-si revina(azi a gresit de vreo 3 ori decisiv),golasnki sa nu aiba nimic grav iar Laca sa inceapa meciul fara Lovin si Banel. Dupa mine,o asezare echilibrata ar fi una cu Radoi si plesan la mijloc,Ghionea si Goian in centru,Neaga in locul lui Banel iar restul ii cam stim,desi as incepe cu habibou in locul lui pepe.

Hai baieti catre 24!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

anr9419.04.2008 16:47

Am jucat slab da macar am castigat ! Bravo Plesan fularsteaua2

ge6rge_steaua19.04.2008 16:50

se vede jucatorul roman. tot el este mai bun la orice echipa. ce sa zik . bv PLESAN. bv Neaga. restu... aaa, o precizare UAAAAAAAAAAAA Banel. asta nu are ce cauta nici la Steaua 5. serios acum e vai de masa. si dc nu i-a bagat Laca pe Dayro si pe habiBOU ??? dar in final nu mai conteaza cn a bagat si cn a iesit, impotant e ca Steaua a castigat si castga in continuare. fz Steaua :steagcruce:

dee19.04.2008 16:59

Orice victorie e importanta, chiar si acest norocos 1-0; oricum se vor gasi si contestatari in tabara de la Cluj, parca prevad titlurile de maine. E vital ca Steaua sa joace pragmatic si sa castige ultimele 4 meciuri, iar CFR-ul sa piarda macar unul. Trebuie ca diferenta finala sa fie mai mare de 3 pct, sa nu se spuna ca s-a deciz campionatul la masa verde. Chiar daca meciurile CFR-ului par mai usoare, nu cred ca vor fi, pentru ca joaca cu echipe care vor sa se salveze de la retrogradare, deci, nu se stie niciodata.

Lionheart19.04.2008 17:00

Ufff....greu meci...emotii si nervi cu vagonu'!!Meci slab din partea alor nostri de la mijloc in sus, multe interventii salvatoare marca zapata sau Ghionea...Goe era sa ne ingroape azi la faza lu Jula...dar nu mai conteaza acum!!

Tre sa castigam tot, sau sa castigam 4 si sa facem un egal, azi baietii parea multumiti si cu egal, bine ca n-a fost asa..se pare ca chefere va castiga tot pana la final....cata ura pe Steaua frate,din partea astora din Galati nu ma asteptam....(la publicu din tribune ma refer)..mai e mult de munca..Forza Steaua!!!!!

raul stelistu19.04.2008 17:01

Meci foarte greu,pana la urma bine ca l-am castigat.Tiganel ii praf,nu stiu ce *** cauta paparuda asta la Steaua.....................

Dica a fost inexistent,lipsit de chef,nu cred ca se mai transfera afara,se plafoneaza pe zi ce trece.

Forza Steaua sper sa luam titlul 24 dar va fi greu avand in vedere ce 'jocuri' mai au cfru

iulianbarlad19.04.2008 17:05

este bine sau chiar foarte bine.dupa toata presiunea la care fost supusa echipa inainte de meci de catre presa clar antistelista,dupa toate declaratiile lui Marius stan care saptamana asta a iesit din anonimat fiind mediatizat mai ceva ca basescu,iata ca am dovedit maturitate si calm si am lovit pe final prin plesan care ma bucura prin prestatiile sale atat cat joaca.marti sigur il vom avea pe Banel pe banca .suntem mai aproape acum de ceea ce nu prea mai speram-TITTLUL 24!!!!!De uta-CFR ce sa mai zicem?probabil ca ungurii astia si-au aranjat sa castige tot pana la final.cu atat mai importanta victorria la galati contra unei echipe decise sa castige pentru CFR!

eu_jimmy19.04.2008 17:07
cam moleșiți.

Pleșan e muuult mai în formã decât Lovinho

țineti un cronometru aproape când mai transmite antena 1, nu au arãtat nici minutele de prelungire mãcar

Bine zis !!Astia de la antena nu stiu sa spuna cat e scoru sau ce minut e:|:|:|in fine

Forza Steaua! :steagcruce: :steagcruce:

Virgil19.04.2008 17:09

Criticile nu-si au rostul dupa acest meci, pentru ca am obtinut victoria. Daca nu am fi obtinut-o, sigur ca ar fi trebuit sa incercam sa vedem unde s-a gresit, de ce s-a gresit, samd.

Am obtinut o victorie mare in conditiile in care am fost vanati de CFR, arma acestuia fiind Otelul. S-a vazut clar ca metalistii erau foarte motivati si ca ar fi dorit mai mult decat oricand sa ne incurce.

Noi insa avem experienta meciurilor fierbinti si am iesit perfect din meci.

Cuvinte de lauda lui Zapata, tuturor jucatorilor rulati, cu plusurile si minusurile lor.

Remarc arbitrajul perfect al lui Balaj, bine ajutat la linii de Sovre si Dumitrescu.

Le-am spart moaca clujenilor de la CFR, care se asteptau sa ne egaleze la puncte cel putin. N-a fost sa fie pentru ca Steaua e o echipa cu adevarat valoroasa. Au mai ramas 3 meciuri cu un coeficient ridicat de risc. Cu Poli AEK, cu Craiova Mititica si cu beleaua de Dinamo. Ar mai fi unul, cel cu Buzaul din ultima etapa. Ne-o lasa oare mai usor Gloria sau va veni motivata de promisiunile Muresanului? Nu radeti, Muresan e in stare de orice, e disperat sa nu piarda un titlu printre degete, cat despre Gloria am vazut in tur ca poate fi o frana buna.

danimarcu19.04.2008 17:12
țineti un cronometru aproape când mai transmite antena 1, nu au arãtat nici minutele de prelungire mãcar

Intr-adevar,penibili rau astia de la antena zero-barat!

Cand a inscris Plesan au zis ca "Steaua marcheaza pe final de meci",fara sa precizeze ce minut este,iar apoi pana la sfarsitul meciului tot aceiasi expresie au folosit-o...Poate se cred mai interesanti daca nu afiseaza minutul si nici nu spun ce minut este!...

Vochin face bine articolele alea despre tactici,dar ca comentator e slab.

raul stelistu19.04.2008 17:22

Andrei Vochin ii stelist dupa cate mi-am dat eu seama,poate ma insel.

1uLy4Nn19.04.2008 17:33

destul de slab meciul. bine ca am castigat. nu inteleg insa ce se intampla cu Dayro, Habibu si Rada.voi stiti ceva?

spre 24 :steagcruce:

Virgil19.04.2008 17:39
Andrei Vochin ii stelist dupa cate mi-am dat eu seama,poate ma insel.

Ii si nu-i. Adica in timpul lui liber este stelist (subiectiv), iar atunci cand comenteaza un meci al Stelei sau pur si simplu vorbeste oficial despre ea, devine obiectiv.

Basarabia_e_ros_albastra19.04.2008 17:47

Braaaavoooooooooooooo! Basarabia e STELISTA!

Jo1n719.04.2008 17:54

sa moara **** daca Nicolita a dat vreo pasa buna. am inteles, nu il scoate sa ii creasca moralul etc da da-o dreq esti aproape sa pierzi milioane de dolari doar ca sa incurajezi un jucator care e paralel cu fotabalul?

aa si Lacatus nu e antrenor de calitate.

*** antena1 ca nu ai cronometru.

*** deac. asta trebuie batut.

iulianbarlad19.04.2008 17:57

din dorinta de a fi obiectiv vochin exagereaza cu criticile aoricum sangele apa nu se face asupra Stelei si cade in cealalta extrema.oricum ,sangele apa nu se face!

Jo1n719.04.2008 18:11
Lãcãtuș: "Dacã vom juca la fel ca azi vom fi campioni"

fiti atenti ce zice Lacatus!!!

asta e antrenor?

Cristelistu19.04.2008 18:13

Nu are rost sa ne mai ascundem dupa deget, suntem campioni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Restul freeierilor nu mai conteaza mai ales natiunea " tarcata" care era sigura de un TITLU ISTORIC.Ei na titlul asta mult ravnit e la Steaua SI SE SCRIE 24. Bravo baietilor!!! fular-campionii

w3bmaster19.04.2008 18:16

Vad ca nu sunt singuru care zice ca Banel nu are ce cauta

In fine echipele mari bat cand trebuie si fara sa faca spectacol plus Otelu nus chiar niste desculti

Forza Steaua

yo_marius19.04.2008 18:17

asta e antrenor?

DA!

Tupac Amaru19.04.2008 18:19

Doua aspecte legate de acest meci as vrea sa subliniez.

In primul rand, orice stelist trebuie sa se bucure pentru victorie. A fost obtinuta in mod corect, fara dubii (desi galatenii au avut si ei mari ocazii, dar nu e vina noastra ca ei le-au ratat). Am putea zice ca am avut mai mult noroc, dar stiti ce se zice - norocul tine cu cei buni.

In al doilea rand (si aici da-mi voie Virgile sa te contrazic) criticile isi au rostul dupa acest meci, caci iarasi am remarcat dificultatea jucatorilor la constructie, multe pase gresite, aparare mult prea visatoare...una peste alta, echipa mai are mult, mult de lucru pana a ajunge la o competitivitate europeana. Si mi-e teama - fara suparare - ca, cu vreo doua - trei exceptii nu avem jucatori care pot mai mult. In plus, Lacatus mi se pare un antrenor care mai are foarte multe de invatat, dar, la Steaua, daca nu deprinzi repede secretele meseriei de antrenor risti sa fii inlocuit destul de repede. Asta daca ai norocul sa ti se acorde timpul necesar ca sa inveti, caci de obicei la Steaua nu exista timp pentru experimente.

yo_marius, nu este antrenor daca zice asa. Corect era sa spuna: "daca mai avem norocul din meciul de azi in restul meciurilor, suntem campioni". Laca, nu te supara, dar am impresia ca ne iei de prosti.

steaua_campioana19.04.2008 18:26

asta e antrenor?

Era si normal , ce vroiai sa zica?

zloty19.04.2008 18:41

1 - Banel nu are ce cauta la nici o echipa din divizia a

2- cuplul de fundas central mi se pare ca este prost ales ar fi trebuit sa fie Baciu(Radoi) -Goian(Ghionea) 1 masiv si 1 mobil azi au fost depasiti in mod clar cei doi G

yo_marius19.04.2008 18:43
yo_marius, nu este antrenor daca zice asa. Corect era sa spuna: "daca mai avem norocul din meciul de azi in restul meciurilor, suntem campioni". Laca, nu te supara, dar am impresia ca ne iei de prosti.

Da, ai dreptate. Dupa 10 victorii consecutive (care de fapt sunt 10 blaturi) putem spune cu mana pe inima ca Lacatus nu-i antrenor!

Si Marius mai are tupeul sa ne aduca si titlul 24... Ne ia de prosti, evident. :wall::wall::wall:

«123456»