FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Plangem, Rade-m

«1234567»
LARI20.03.2008 22:22
de IRONIE ai auzit domnu' LARI? te asigur eu ca nu jijica a postat.

Ironie se cheama ce-am facut eu, Domnule Yo_Marius. Evident ca nu "jijica" a postat, ci chiar un membru AISS, asta mi s-a parut grav.

Ce-a facut el a fost sa se bucure sincer de "victorie". L-ai vazut pe Becali cat de zambitor a parasit stadionul?

Consider ca o asemenea atitudine nu e normala.

yo_marius20.03.2008 22:24

Fara a continua inutil polemica, "bucuria sincera" a lui Adi era o ironie (prea fina, din cate vad) la adresa postului lui Kraken.

P.S. AISS nu are legatura cu discutia asta! :wave:

Ingerul din Ghencea20.03.2008 22:26

mda asa e cu un ochi radem si cu unu plangem ...

cu unu radem de bucurie ca am reusit sa luam 3 puncte sa ne apropiem de lider si sa mentinem in lupta pentru titlu ...

dar cu celalalt plangem ... pe de o parte plangem mult si e dureros ce se intampla pe stadioanele din tara si cum arbitrul este si el lovit de razbunarea corecta sau nu a unui fan ... nsh ce a avut in minte in acea clipa dar a dat lipsa de maturitate cand la statie chiar sa zis inainte de incident cu cateva clipe sa termine a se arunca cu obiecte pe stadion si atunci se arunca cu acea bricheta ... nsh sincer ce a gandit si ce a vrut sa insemne un asemenea gest ...

parerea mea este ca Deaconul a facut foarte bine oprind meciul ... desi si-a pus atata lume "in cap" el a luat o decizie mai mult decat corecta ...

:worthy: asa trebuie procedat mereu si celor care nu le convina sa isi tina in "lesa" inconstientii

Cris0720.03.2008 22:26

pot spune ca nu prea meritam victoria in seara asta,chiar daca am jucat bine,am avut ocazi mari puteam sa si marcam dar nam facuto.Pe tabela scoru era 1-0 deci nu stiu in ce masura sunt meritate cele 3 puncte,dar eu cred ca arbitrul a procedat corect oprind meciul.Degeaba zic cei de la rapid ca trebuia oprit meciu 3 minute sau ce mai zic ei,pentru ca li sa spus clar in statie:daca se mai arunca cu un obiect pe teren meciu le opreste.si chiar asa a si fost.Forta Steaua!!!

IAMLEGEND20.03.2008 22:30

Mda....Nu stiu ce sa zic...Cum ar fi corect....dar stiu ca acum un an la un Betis cu Sevilla , Juande Ramos a luat o sticla in cap prin min 70....si meciu s"a amanat si s"a rejucat dup"aceea de la scorul care era in momentul incidenutlui , CCA 15-20 d min... Eu zic ca Steaua a etalat un fotbal modern in viteya..iar daca marca Dazro chiar la inceputul reprizei secunde...ii zdrobeam pe tzigani...in fine ...e normal 3-0 pentru Steaua...dar parca decat sa tot aud ca iar cu arbitrii mai bine sa se dea sa se joace in continuare si cu asta`basta... Eu am incredere in continuare in Latino Steaua...:))))...Forza Ragazzi!!!

AdiM20.03.2008 22:35
Fara a continua inutil polemica, "bucuria sincera" a lui Adi era o ironie (prea fina, din cate vad) la adresa postului lui Kraken.

P.S. AISS nu are legatura cu discutia asta! :wave:

multam pentru sprijin Marius, da nu te agita degeaba, cine vrea sa scrie ceva, orice, de mine pe-aici oricum e liber s-o faca. Se pare ca-s de referinta pentru unii, de nu comenteaza de Steaua, ci isi dau cu parerea despre mine. Devin vedeta :photo:

MoWeed20.03.2008 22:40

Desi nu sunt de acord cu o victorie la masa verde adevarul este ca trebuie aplicat regulamentul sa oprim salbaticii astia odata

dax4720.03.2008 22:42

Noi jucam frumos, cu scheme, etc dar nu inscriem decat rar. Iar echipa Rapid joaca la intamplare, la noroc, dar are noroc si inscrie. Daca nu erau incidentele astea, nu cred ca mai puteam castiga. Maxim un egal.

PS : Dica mi s-a parat afara din joc, cu 2 viteze in minus. Pacat ca si stranierii rateaza asa de usor din pozitii foarte bune. Preferam sa castigam normal.

Astristul20.03.2008 22:49

Dica e lent si delasator de la o vreme. Are impresia ca driblingul se face din priviri, iar jocul unei echipe merge de la sine!

asterix20.03.2008 22:49

pentru Adynezu. arbitrul a fost lovit cu ceva mai mare . au fost date reluari din alte pozitii pe Realitatea. nici mie nu-mi place ca sa terminat asa dar pana la urma cred ca arbitrul a luat o decizie corecta. asa a fost si in meciul AS ROMA-Dinamo Kiev. intrerupera partidei si castigarea ei la masa verde cu 3-0 de catre formatia oaspete. FORZZA Steaua

Cata8620.03.2008 22:52
Sunteti pe Giulesti ?

Iar ati pierdut ?

Cantati cu noi !!

Sunt necajit....BinG-BanG

Iar am pierdut ... BinG-BanG :-)))))

asta nu era coregrafia celor de la Poli bragadiru? va rog eu, nu mai postati toate massurile idioate primite pe mess.

si acum ontopic: sunt sigur ca am fi egalat pana la final. chiar si cu Vali Badea in teren. important e ca Lacatus si jucatorii sa revada caseta meciului si sa vada toate greselile din aparare.

chiar ma bucura decizia arbitrului. este inca o dovada a faptului ca atat echipa cat si galeria celor de sub pod au fost oglinditi in presa prea mult drept niste cenusarese. s-a vazut inca o data adevaratul caracter al lor

Gabyc20.03.2008 22:54

1Referitor la ce au scris majoritatea de aici.scuze ca nu am scris in primul post dar nu v-am citit comentariile.Si eu unul mias dori sa se rejoace meciul cu portile inchise,cum spunea cineva daca se aplica regulamentul nu e posibil asta.

2De ce sa fim tristi ca am castigat meciul asa?In primul rand nu noi suntem vinovati de acest lucru ca cei din giulesti nu stiu sa se organizeze?de ce nu sa intamplat asta la meciul din Ghencea cu cefere?Cum spunea A Paunescu pentru ca Steaua dupa cate a patit a stiut cum sa gestioneze acest lucru.Da se intra mai greu dar nu putem risca sa se intample ce sa intamplat in seara asta.Mai aduc aminte de ceva de cate ori au fost loviti jucatorii rapidului in Ghencea?in proportie de meciurile noastre la ei?

Sunt unii care trag concluzii pripite in ceea ce priveste rezultatul.Eu zic ca nu asta conteaza in seara asta ci faptul ca in sfarsit a avut cineva curajul sa faca ceva in privinta comportarii unor asa zici suporteri.

Cum zicea si Rednic in seara asta(nus de partea lui de obicei dar e ceva corect)"

Au castigat suporterii"

E corect ca la o echipa oricare ar fi ea sa se intample asa?Aduc aminte de Dan Petrescu a fost fluierat la meciul din ghencae dar ar fi fluierat daca din campionatul viitor sau chiar de maine ar fi antrenorul Stelei?Eu nu cred.

3In seara asta cred si sper ca a inceput curatarea fotbalului romanesc.Cum mai spunea cineva bine ca pleaca Copos(un ziarst: Se plangea ca la o fetitza la meciurile pierdute sau castigate greu)Sa fim seriosi Nu ne trebuie asa conducatori sa speram ca al nostru se va potoli si va respecta cuvantul dat ieri in emisiunea aia ca nu va mai vb el.

4Meciul din seara asta ar putea fi un bun inceput pentru fenomenul acesta pe care il iubim multi din noi

androsteaua20.03.2008 23:13

am avut noroc! am luat 3 puncte dar in nici un caz Steaua nu trebuie sa se mandreasca cu astfel de "victorii"! suntem Steaua si trebuie sa demonstram numai pe teren! dak o sa luam campionatul la o distanta de fix 3 puncte ,nu cred ca o sa am aceeasi bucurie in suflet!

Tudor_BOSS20.03.2008 23:26
Ai perfecta dreptate, doar ca padurea e in spatele copacilor. Poate ma insel, dar meciurile se castiga pe teren nu pe foaia de arbitraj. In conditiile astea, felicitari pentru frumoasa victorie. Imi pare rau dar eu nu pot sa ma bucur.

Ma ciora mascata sa ard in gura,dc. nu te bucuri mah kkt ambulant,sau esti ciora cu inima de borumbel?????

AmuntBoy20.03.2008 23:34

ce penibil si Lovin care s-a bucurat cand a fluierat ala finalul, cam jenanta faza

in loc sa tina mijlocul klumea el ....

Una peste alta jocul mult peste cel de la Pandurii cand am jucat jenant

azi am vazut din pacate in Pepe la faza ocaziei din rep1 un V Iacob lent

si Dayro sa arate ca este golgheter si sa o lase mai moale cu ratarile astea monumentale

Meciul era de un egal clar, dar va fi 3-0 la masa verde nu are cum sa fie altfel

PS: La meciul cu UtA sper sa bage BGS jos la t1 si t2 si daca arunca careva sa-l ridice imediat

sa nu patim la fel

ZeceMagic20.03.2008 23:36

"Steaua - RAPID : 3-0 , marcatori : Bricheta , min 72,72 si 72 =))))) "

Asta o sa ramana in istorie.... =)))))))))))))

Tudor_BOSS20.03.2008 23:39
halal jucatori de Liga Campionilor...calare pe arbitru cu limbile in urechi....si apoi sprint fortat in vestiare....

bha pe bune acum,voi va mandriti cu victoria asta?

ma adresez celor cu capul pe umeri,sunt atatia tipi inteligenti pe aici..

in fine....Forza Steaua.......

Bai BOULE ai auzit de REGULAMENTE??? In primul rand esti un prost si te rog nu mai scrie pe situl asta si 2) daca esti o cioara sa te fak.Cat vrei sa mai stam pana ne civilizam idiot ordinar!!!! Ai auzit cumva de meciuri din C.L(pentru tine Champions League) cand au fost intrerupte si echipa gazda a pierdut la masa verde,ma imecilule?????P.S:Esti un super kkt sa- :punk: :punk: :steagcruce: :steagcruce: ti dam toti baietii sus.

OLE OLE MULTUMIM rapidule, cu asa suporteri de kkt ma mir cum rezista in Liga !!!!!!

endorama20.03.2008 23:51

mai, eu tot stau si ma intreb cum ar fi fost sezonul asta fara Zapata... cred ca prin Liga am fi luat numai de la 4 goluri in plus, iar in campionat am fi avut 20 de puncte

fedora21.03.2008 00:11

Mai stelist de generatii, macar bunul simt te-ar fi facut sa-ti dai seama ca in seara asta suporterii rapidisti au stricat meciul si nu Becali.

Si eu pot scrie aici sa sunt rapidist de cand lumea, eu misc din degete, tastele se apasa si voila!

DelPiero1021.03.2008 00:27

Nu e nimeni frate mandru!Decizia nici nu s-a luat inca!Daca ar fi fupa mine,as da rejucare!

Raulredblue21.03.2008 00:33

nasoale ciori

audiopixel21.03.2008 00:42
sunt stelist de 3 generatii,banuiesc ca parerile mele deranjeaza multa lume,banati-ma dragii mei....pumnu in gura..astea au fost armele pe care am facut performanta...cu mici exceptii....

Eu-s stelist de doar 2 generatii dar n-am vazut in viata mea suporteri atat de prosti.Poate ma lamuresti tu,ca ai un nivel in plus.

Stanici21.03.2008 01:58

Acum.. pilit fiind..."al doisplea" jucator din julesti a facut hent in careu, ce sa mai... Orice retardat se oprea din aruncat daca vedea cat de grava era situatia.. numai ca subpodarii au dat iar o mostra de tiganie... Duamne, cat m-am amuzat cand il vedeam filmat pe cioroiul de la Rapid si apoi cadre din galeria gunierilor:D... Erau toti negri... De suparare, presupun:D. Muahahahahhahahamwe jegurilor!!!

MoWeed21.03.2008 06:01

Adevarul este ca nimeni nu ar fi dorit sa invingem asa...

Dar ma enerveaza ca deja anumite persoane sufera de teoria conspiratiei cum ca ar fi fost un stelist infiltrat acolo. Au demonstrat din nou ca nu stiu sa piarda(desi probabil ca daca se juca pana la final nu pierdeau) in loc sa dea vina pe inconstienta acelui "fan" care a aruncat frizeaza penibilul cu asemenea declaratii.

Sau cum se zice ca trebuia sa fluiere finalul imediat cum l-au lovit ca nu era regulamentar sa-l fluiere a 2-a data.Pai dupa ce ca le-a dat o sansa in plus tot ei sunt cu gura pe sus.

Nesimtitii aia de jucatori au intrat la vestiar, Sapunaru a injurat galeria stelista si pancu mai avea putin si il batea pe arbitru. Probabil nu vor pati nimic desi ar trebui suspendati sa se inteleaga odata ca nu mai suntem in Evul Mediu unde isi aveau locul asemenea manifestari...

Nu este normal nici cum se milogea Lovin de arbitru sa fluiere finalul, treaba lui era sa joace fotbal nu sa caute proiectile prin gazon ca sa i-le arate arbitrului.

Trebuie sa se ia o decizie favorabila Stelei pentru ca odata si odata trebuie data o lectile acestor milogi nenorociti. CAte si cate derby-uri cu Steaua au fost intrerupte datorita proiectilelor aruncate din tribunele acelei ruini de stadion? Este vina rrapidului pentru ca n-au stiut sa organizeze meciul cum trebuie:stelistii au fost verificati la sange si ciorile au intrat cu diverse proiectile pe care le-au aruncat mai apoi...

Si mai trebuie luat ceva in considerare: daca nu patesc nimic cei de la rapid se va creea un precedent periculos...

potra21.03.2008 06:10

@ kraken

"o simpla intrebare:voi sunteti mandri de victoria asta?sau va lucesc ochii (ca amerindienilor la podoabe si obiecte stralucitoiare) la titluri si campionate.Furate?castigate necinstit?nu merci!"

tu cred ca nu ai inteles nik din ce a fost acolo.

NIMANUI nu-i convine cum s-a castigat!!!! nici mie si sunt sigura ca nici autorului articolului sau nici unui alt suporter de pe acest forum. iti dai seama ca toti am fi vrut sa vedem un rapid tavalit in propria-i tarana, nu niste jucatori ai Stelei pusi pe fuga.

ideea este ca ceea ce s-a intamplat in giulesti nu este benefic fotbalului, nu este un comportament civilizat. ce au facut porumbeii dupa ce crainicul a anuntat ca meciul se va intrerupe daca se mai arunca un singur obiect??? raspuns: au aruncat cu si mai multe!!! daca omul nu intelege de vorba buna atunci il educi cu "bata". si pe Ghencea au fost astfel de rugaminti facute prin statie dar noi am avut macar putina minte si am incetat. si pe langa crainic chiar sefii de galerie au intervenit si i-au "rugat" in stilul lor pe suporteri sa nu arunce cu obiecte in teren.

in giulesti nu este prima oara cand suporterii incalca regulamentul, ei o fac mereu...au impresia ca sunt smecheri sau ceva....si mereu au impresii de genul " cea mai frumoasa galerie"; "tuturor le e frica de noi" si alte chestii de genul. ei chiar se cred cineva prin gesturile astea ale lor, trebuie sa li se arate cumva ca nu sunt altceva decat gesturi de maidan si ei niste kkti!!!

«1234567»