Dragi stelisti,am mai zis-o,meciul se va rejuca,vor fi presiuni pe Liga,se vor gasi anumite chestii gen nu s-au gasit brichetele care l-au lovit pe arbitru bla bla.
Cineva mai sus zicea ca de ce sa fie pedepsita echipa,sa fie pedepsit individul. Fundamental gresit.
Acel individ a intrat pe stadionul echipei x,fiind fan sau nu al acelei echipe,iar cand a intrat trebuia controlat. Controlat de cine? Exact,de firma de paza angajata de CLUBUL ORGANIZATOR.
Ce naiba mai vor giulestenii? Timp de 70 de minute crainicul ala se milogea de ei sa nu mai injure si sa nu mai arunce cu obiecte in teren,ghinionul lor a fost ca o bricheta l-a ochit pe deaconu.
Deci,dupa cum am zis,dupa "regulamentele" din Romania,se va rejuca,model clasic "batista pe tambal" si la revedere,va aparea Dragomir dupa luarea deciziei,se va lauda iarasi cu "legea" lui si gata.
Un stelist adevarat nu vrea "pomana",dar aici nu e vorba de Steaua,e vorba de organizarea de 2 lei si "civilizatia" giulestiului care se comporta ca maimutele,injurand tot meciul pe Radoi si aruncand pentru a nspea oara cu obiecte de teren.
Oricum daca va uitati la TV,imi place cum s-a mutat polul de atentie de la bricheta aia la conspiratii steliste impotriva rapidului,cartianu zice ca deaconu s-a comportat ca un arbitru mic,Iancu si zotta afla imediat la 5 min de la fapta ca era vorba de un suporter stelist infiltrat,jegoase presa noastra ce mai. Iar apoi aud de la alti ziaristi ca Steaua va fi afectata ca imagine si ca nu stiu ce. Bai tampitilor,cu ce vina noasta ca au aia babuini in tribune!!? Au dat-o astia in balarii,e clar,e o conspiratie a Stelei,tolo zice ca Steaua nu vrea sa ramana in istorie cu aceasta victorie la masa verde impotriva rapidului. Pai bine mai tolo,eu unul vreau rejucare ca sunt stelist si mandru de asta,dar de REGULAMENT ai auzit mai deontologule?
In momentul asta,campionatul Romaniei ar trebui intrerupt si sa mergem cu totii spre alte sporturi timp de un an de zile,bagami-as picioarele in ei de jegosi,si aici bag presa sportiva,LPF,FRF,Jiji,Iancu,Copos Borcea si toti jegosii astia.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori