Meciul a fost incins, placut. Pentru a N a oara suporterii echipei Rapid ne-au demonstrat ca sunt incapabili sa-si depaseasca conditia, putand fi usor comparati cu niste fii de mocani prostiti sa coboare in oras pentru a cumpara o galeata de curent electric. Acum doi ani, arbitrul Tudor a fost persiflat, ridiculizat, atunci cand a intentionat sa intrerupa meciul Rapid - Steaua din cauza cataroaielor aruncate de giulesteni in portarul Hamutovsky. A urmat ultima etapa cu acele cinci eliminari ale jucatorilor rapidisti dupa cinci atacuri golanesti.
Ce s-a intamplat in aceasta seara este o lectie si pentru cretinii nostri suporteri. Acei baietasi pe care i-am vazut in dese randuri comitand acte iresponsabile, pe masura prostiei lor. Si sunt destui martalogi din acestia, niste mucosi incapabili sa-si spele propria lenjerie si destul de imbecili cat sa reproduca fidel intr-o semifinala de Champions League ce au facut CONFRATII lor in aceasta seara.
cataline,m-ai da-te-n saracie!pe cuvintul meu,m-ai facut sa rid in hohote!n-am mai ris de mult asa,la un articol!,ceea ce ai scris m-a distrat teribil!bravos si la mai mare!
sper sa inteleaga si imbecilii nostri,cei care arunca pungi de seminte si brichete la t1 si t2!
bafta!