FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Plangem, Rade-m

«1567»
greco23.03.2008 13:45
Prieteni! Fara suparare. Cateva concluzii:

1. Au fost mai buni ca noi! Nu cred ca reveneam nici intr-o 100 de jocuri cu acea atitudine.

2. Decizia cea mai morala (desi moral nu are grad de comparatie) ar fi rejucarea meciului din minutul 0 si de la scorul de 0-0. Este parerea mea, chiar daca deciziile regulamentare sunt altele.

3. Haideti sa gandim pozitiv: De cand nu am mai dat noi 3 goluri in deplasare? :))

4. Ole Ole! Ole Ola! A aruncat Elodiaaaaaaaa

:steagcruce:

Morala e alta pentru fiecare dintre noi. Ce se încearcã acum este IGNORAREA REGULAMENTELOR ÎN VIGOARE. Atunci când cineva dã cuiva în cap trebuie judecat în litera legii, nu dupã cum crede cineva sau altcineva cã e "mai moral".

CORECT e sã câștigãm cu 3-0 la masa verde - asta și nimic altceva. Probabil nu se va întâmpla, așteptați pânã miercuri și veți vedea.

FRUMOS (zic eu, dar mã puteți contrazice) ar fi ca dupã ce primim 3-0 sã spunem: FELICITÃRI! S-A LUAT SINGURA DECIZIE CORECTÃ, DAR SUNTEM FOARTE MÃRINIMOªI ªI FACEM UN CADOU CLUBULUI VITREGIT DE SOARTÃ RAPID CA SÃ ÎNCHIDEM GURA TUTUROR RAPANDULELOR DIN PRESÃ. SUNTEM DE ACORD CU REJUCAREA.

La asta mã refeream eu... dacã aș fi patron la Steaua aș cere rejucarea, dar asta nu înseamnã cã trebuie sã amestecãm eleganța cu respectarea regulamentelor în vigoare!

axl23.03.2008 13:51
La asta mã refeream eu... dacã aș fi patron la Steaua aș cere rejucarea, dar asta nu înseamnã cã trebuie sã amestecãm eleganța cu respectarea regulamentelor în vigoare!

Sunt curios pana unde merge eleganta asta, excesiva, dupa parerea mea. Rejucare, rejucare, dar de la 1-0 sau de la 0-0?

greco23.03.2008 13:56

Dupã mine, de la 0-0 și CU SPECTATORI... Nu mi se pare acceptabil ca echipa care conduce pe tabelã sã-și ia un time out de câteva zile...

În orice caz, nu am pretenția sã-mi dea cineva dreptate. Clubul Steaua e liber sã facã ce poftește și ce e important e sã se respecte regulamentele și comisiile sã ne acorde victoria cu 3-0 pânã când NOI nu cerem altceva...

«1567»