FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Plangem, Rade-m

«14567»
AdiM21.03.2008 11:08
scriu dupa ureche, dar am o ureche formata, iar adevarul ramane: Laca e slab antrenor! mare stelist, mic antrenor! faptul ca scandeaza dupa meci cu tribunele nu are legatura cu profesionalismul! suntem o echipa ddezordonata si lunga! .......................................

Tocmai am vazut zilele trecute o analiza tehnica in care se specifica, cu cifre exacte, ca Steaua este cea mai "scurta" echipa din campionat... dar ma rog, sunt sigur ca tu stii mai bine, cifrele "minte"...

victor21.03.2008 11:19
Tocmai am vazut zilele trecute o analiza tehnica in care se specifica, cu cifre exacte, ca Steaua este cea mai "scurta" echipa din campionat... dar ma rog, sunt sigur ca tu stii mai bine, cifrele "minte"...

ma asteptam la acest comentariu, asa ca iti raspund: vezi insa cu cine te compari! Milan in finala cu Liverpool a avut media de 35.45m. cand esti la peste 45m, ai probleme! ca sa nu vorbesc ca in general terenurile din Romania sunt la limita min. a dimensiunilor si deci in mod natural scurteaza echipele. in general o echipa scurta inseamna ca ea sa acopere cam o treime din teren si sa se miste compact in atac si aparare in banda respectiva.

repet: echipa scurta tine mai putin de valoarea individuala a jucatorilor, cat de stiinta antrenorului. Protasov care avea un lot mult mai slab, avea o echipa extrem de scurta si mobila.

bodanelu21.03.2008 11:25

a.. si ce mai comenteaza ei.. ca de ce s-a dus in aceasi parte a terenului. Pai frate.. erau 2 jucatori cazuti, cu capetele sparte.. el trebuia sa continue sa arbitreze meciul de la oficiala? sau sa evite partea aia de teren? sa se joace doar pe centru si pe cealalta parte si sa lase culoar liber rapidistilor pe acolo?

Bundy21.03.2008 11:50
Tie nu ti se pare ca suntem ruptin in 2? Aparare si atac...nu exista legatura intre compartimente. Dica coboara sa-si ia mingi (ca deh doar n-om vrea sa dea Lovin pase in fata) Dayro ramane lipit de tusa si nu primeste destule pase, Mendoza urca singur de cele mai multe ori iar Pepe sta intre fundasii centrali asteptand centrarile fundasilor laterali. Mie imi dau senzatia ca alearga de multe ori degeaba, fiindca tot din faze fixe dam goluri. In plus, Mendoza si Dayro cam termina benzina de prin min 65.
1uLy4Nn21.03.2008 13:56

@yo_marius & moweed

aoleoo, nasol rau. pana atunci stam cu grija aiurea. oricum eo sper ca se va lua decizia corecta. 0-3

samaly21.03.2008 14:01

sa fim seriosi ca daca nu il aveam pe zapata eram c-am in pod.Este cu totul fenomenal zapata asta dar oricum punctele conteaza si noi trebuie sa mergem mai departe dar nu trebuie sa ne luam lumea in cap asa ca trebuie sa castigam toate meciurile ca sa putem spera.Eu sper din tot sufletul sa luam titlul.

SuperSteaua21.03.2008 14:05

1. Pentru ca mailații din tribuna giuleșteanã (grețos loc!) sã primeascã o lecție, trebuie sã se declare 0-3!

2. Pentru cã noi nu suntem milogi, am vrea sã câștigãm punctele pe teren.

3. Dacã e sã se rejoace, sã se rejoace de la început, pentru cã NEªU A FOST LOVIT CU BRICHETE încã din PRIMA REPRIZÃ!

4. Deaconu a greșit când a ignorat brichetele aruncate încã de la începutul meciului și faulturile asupra lui Pepe Moreno și Mendoza.

stelistul stelist21.03.2008 14:43

Steaua m'a dezamagit meritam sa fim in locul lui Dinamo dar sa recunoastem ne'au ajutat oamenii in negru

MoWeed21.03.2008 15:26
@yo_marius & moweed

aoleoo, nasol rau. pana atunci stam cu grija aiurea. oricum eo sper ca se va lua decizia corecta. 0-3

Stai sa vezi acum atacuri impotriva Stelei. Ce a fost pana azi e minciuna fata de ce se preconizeaza ca va fi.

Si eu sper ca se va lua decizia corecta(poate nu corecta dar cel putin REGULAMENTARA) dar traim in Romania...

yo_marius21.03.2008 15:45
Steaua m'a dezamagit meritam sa fim in locul lui Dinamo dar sa recunoastem ne'au ajutat oamenii in negru

tu esti cu capu' mah? pe care noi NE-AU ajutat?

P.S. alta intrebare, ai mai mult de 12 ani? sincer, nu cred.

xDaJACKALx21.03.2008 16:03

Nu pot sa cred ca campanie anti-Steaua este in presa in momentul de fata.M-am uitat la conferinta de presa a lui Mircea Sandu si am ramas impietrit ce intrebari puneau ziaristii.Parca era un proces Rapid vs Steaua si ziaristii erau avocatii Rapidului, iar Sandu si Lupescu erau neutri.Intrebari de genu " De ce s-au retras stelistii de pe teren ca turturelele?".Nu pot sa-mi dau seama cum un rahat de ziarist anonim poate sa jigneasca niste oameni care totusi au facut ceva pentru Romania.Fotbalistii Stelei nu au fugit ca lasii, ei s-au dus la vestiare la fel cum au facut-o si in tur cu Dinamo cand s-a intrerupt meciul, daca arbitrul ar fii decis continuarea jocului s-ar fii intors foarte simplu pe teren, ca doar nu plecasera de pe stadion.

Acuzatii idioate "A fost totul premeditat?".Sa imi explice si mie cineva cum poate un stelist in mijlocul unei multimi de rapidisti sa arunce cu ceva in teren si sa mai scape viu de acolo.

SuperSteaua21.03.2008 16:15

Mostre din gândirea titanilor intelectuali din Giulești:

"Speram sa fie o decizie corecta si acest meci sa se rejoace de la 1-0 pentru noi in minutul 73. Arbitrul a facut o greseala mare, dupa ce a fost lovit, tot acolo s-a intors, nu-i normal sa se enerveze suporterii si sa arunce?", a declarat Cristian Sapunaru.

MoWeed21.03.2008 16:16

Nu ca trebuia sa nu mai joace pe partea aia. Gandire de fotbalist....a dat si nenorocitul asta un gol si nu va conta de aia e asa de frustrat

FortuneTeller21.03.2008 17:02

"Speram sa fie o decizie corecta si acest meci sa se rejoace de la 1-0 pentru noi in minutul 73. Arbitrul a facut o greseala mare, dupa ce a fost lovit, tot acolo s-a intors, nu-i normal sa se enerveze suporterii si sa arunce?", a declarat Cristian Sapunaru.

Ba da, e de vina! Ei ( giulestenii) sunt f nevricosi, zau asa. Arbitrul trebuia sa stea in cabina de transmisie a meciului, nu sa-i enerveze pe oamenii buni ai Giulestiului. Si special pentru Sapunaru ar trebui ca meciul sa se rejoace din minutul 85, de la scorul 3-0 pentru Rapid, ca altfel se enerveaza iar giulestenii, si oricum ar trebui sa se ia in considerare si timpul care trecut in timp ce se evacua groapa de gunoi a Capitalei.

Serios insa, nu meritam si nici m-as bucura pentru 3 puncte de pomana. Dar nici nu ar trebui rejucat, pur si simplu nu are rost, aceste acte demente se petrec de ani de zile sub placuta indiferenta a Politiei, conducerii Rapidului, a federatiei si cu complicitatea multor ziaristi. Intrebarea e cum ar putea cineva sa mai conteste acum legea Dragomir? Oricum, pe termen lung Dinamo va castiga din acest precedent, caci in mod sigur FRF-LPF-ul lui Sandu, Dragomir si Lupescu vor depuncta Steaua la prima abatere (chiar si imaginara!), iar Dinamo va fi protejata de astfel de probleme.

novac21.03.2008 17:22
Steaua m'a dezamagit meritam sa fim in locul lui Dinamo ....

Ia nu mai scrie tu prostii pe forum ok? Cel putin pana bine intelegi rostul cuvintelor intr-o propozitie ....

PS. Daca scrii Dinamo cu D mare inseamna ca-i respecti (aka esti un baiat prea educat pentru forumul asta sau ... ti-a scapat si o sa te uiti de doua ori la ce postezi.

BoBster21.03.2008 17:55

Prieteni! Fara suparare. Cateva concluzii:

1. Au fost mai buni ca noi! Nu cred ca reveneam nici intr-o 100 de jocuri cu acea atitudine.

2. Decizia cea mai morala (desi moral nu are grad de comparatie) ar fi rejucarea meciului din minutul 0 si de la scorul de 0-0. Este parerea mea, chiar daca deciziile regulamentare sunt altele.

3. Haideti sa gandim pozitiv: De cand nu am mai dat noi 3 goluri in deplasare? :))

4. Ole Ole! Ole Ola! A aruncat Elodiaaaaaaaa

:steagcruce:

greenyes21.03.2008 17:56

Plus ca zburatoarea asta a dat tonul la croncaieli impotriva Stelei, dar cine sa vada??????

greenyes21.03.2008 18:03
Intrebarea e cum ar putea cineva sa mai conteste acum legea Dragomir?

Care lege???? sapun ne a injurat la greu impreuna cu zburatorii din tribuna, se intampla ceva???? nu. Radoi e injurat continuu pe ..... se face ceva, nu???? Unde mama lor sunt pseudoziaristii in momentle astea??????? Daca mai este pocnit unul de al lor sa i vezi cum sar!!!!

Regulamentul e postat pe site, au incalcat nu stiu cate paragrafe, la ce bun o lege daca nu e aplicata, la ce bun o lege facuta de cei care nu respecta legea??????

Toti se iau de Lovin ca tragea de arbitru...ok, poate nu e normal ce a facut, dar trebuia Nesu sa si ia vre o sticla in cap ca sa se intample ceva????

Mi e greata de toate reactiile, mai ales ca vin si din partea unora de la care aveam pretentii, si cica is formatori de opinii prin fituici.....vai de viitorul natiei din care facem parte....tot ce a fost odata romanesc a disparut odata cu venirea bolsevicilor peste noi dupa 45.

ultrash21.03.2008 18:40
cosz21.03.2008 19:19

Sunt scarbit,scarbit total scarbit de ce s-a intamplat aeara, atat in timpul meciului cat si duap, cand toti asa zisi analistii "microbului" au fost infectati de "premeditariarita".Toti vedeau ceva premeditat. Pai cum sa fie asa ceva cand a aruncat Elodia.(glumind).Eu unul spera sa ca nu se va intampla asa ceva si la noi pe stadion.

Ma bucura in schimb un singur lucru, cand toti vedeaua numai aranjamente, singurii care au vazut realitatea, si sincer nu ma asteptam la asa ceva, au fost rivalii nostri de o viata - cateii si cei mai actuali cfristii.

Ce nu inteleg coloratii, sincer nu stiu , dar aseara Rednic a fost singurul de la ei care a vazut adevarul, nu pe tot, pentru ca nu au existat doar ei pe teren, si chiar daca am jucat mai prost aeara, si acum fiind sincer nu cred ca ii egalam, a inteles ca singurii vinovati sunt suporterii.

MoWeed21.03.2008 19:27
http://blog.mysport.ro/ultrash/2008/03/21/...iz-de-motorina/

Civilizatie mare la Rapid daca au stropit tribuna cu motorina.....

Jon_steaua21.03.2008 22:20
halal jucatori de Liga Campionilor...calare pe arbitru cu limbile in urechi....si apoi sprint fortat in vestiare....

bha pe bune acum,voi va mandriti cu victoria asta?

ma adresez celor cu capul pe umeri,sunt atatia tipi inteligenti pe aici..

in fine....Forza Steaua.......

Ai dreptate omule ,de ieri toti prietenii imi scoate ochii pentru asa zisa victorie,mai bine s-ar mai juca odata si poate iam bate bine acum,sa nu mai fie motiv de cearta

Jon_steaua21.03.2008 22:25

Mai bine s-ar mai juca odata cu portile inchise i-am bate si atunci nu mai zice nici unul nimic.

Nici nu vreau sa ma gindesc daca ne da astia meciul cu 3-0 ,o sa ne ia in mistouri si carerinca toti.

Da-l dracu de 3-0 mai bine sa jucam pe teren si sa-i facem varza.

FORZA Steaua

w3bmaster22.03.2008 09:48

pentru astia care zic ca au fost peste noi bla bla nuj ce meci ati vazut ? si oricum noi am cam fost peste ORICUM NU MAI CONTEAZA

In fine tiganului ii tre sa ii dai in mufa sa inteleaga asta e o lovitura in mufa le mai tre cateva sa se inteleaga ...

Forza Steaua

metale23.03.2008 12:53
Plus ca zburatoarea asta a dat tonul la croncaieli impotriva Stelei, dar cine sa vada??????

mama lui sapunaru a facut o gresala,mai bine facea un shit.

«14567»