Nush desi alta decizie nu e decat 3-0 pentru. Steaua ,traim in Romania si cred ca se va decide orice numai decizia logica nu, poate e doar parerea mea cn stie?!!
Nush desi alta decizie nu e decat 3-0 pentru. Steaua ,traim in Romania si cred ca se va decide orice numai decizia logica nu, poate e doar parerea mea cn stie?!!
@miaus
hai ma stai linistit. fugi la somn ca e tarziu.
Ca bine zici.
Dar inainte memoreaza citatul asta: "Violenta e ultimul refugiu al incompetentei".
Sau mai pe intelesul tau daca nu mai ai argumente, dai cu bata sau ma trimiti la culcare.
Invatati, invatati, invatati...
Arbitrul Frisk a patit la fel in Liga Campionilor si Roma a pierdut la "masa verde"
Arbitrul Anders Frisk tocmai fluierase finalul reprizei si se indrepta catre vestiare cind din tribune a fost lovit in cap cu o moneda, care i-a umplut arbitrului suedez fata de singe. Reactia a venit din partea tifosilor Romei la eliminarea lui Mexes, petrecuta cu citeva minute mai devreme. Dupa 40 de minute de intrerupere, Frisk a decis sa nu mai continue meciul si UEFA a dat meci pierdut echipei lui Chivu (0-3) la "masa verde" si a suspendat terenul italienilor pentru doua meciuri.
Vreti exemplu mai bun decat asta??
Nu cred ca exista, si asta se intampla in UCL. Oare pentru Liga 1 sunt alte reguli si reglementari?
@miaus
nu dau cu bata :-j. daca tu consideri ca in acest campionat Steaua a jucat precum o echipa valoroasa este parerea ta. ti-o respect. eu nu consider ca a jucat, cred ca a avut mult noroc si este parerea mea.poate imi doresceu prea mult de la echipa pe care o iubesc.poate m-am invatat cu performanta. tu trebuie sa inveti sa respecti parerea celorlalti ![]()
Pentru cei care "nu au nevoie de pomana", va plangeti ca in Romania nu se aplica legile in vigoare nu? Dar in cazul asta faceti o exceptie sa inteleg. Sa zicem ca unul iti fura masina si ti-o aduce inapoi. Tu nu o sa-l denunti, nu-i asa? Sa nu dau alte exemple mai complexe!
Hai ca esti culmea... Si te aprinzi aiurea. Nu stiu cum e regulamentul. Daca e cu 3-0, sa se aplice asa, daca nu, sa se rejoace. Da, sa se aplice regulamentul, nu am sustinut altceva! Dar ideea cu pomana mi-o mentin. Vreau victorii pe teren, nu pe la comitzii si comitete... Vreau puncte aduse de echipa prin goluri, nu prin gesturi de ghetou. Cred ca e greu sa te situezi pe o pozitie de mijloc, dar eu nu vreau sa vad ca ne milogim pentru acest 3-0 si ca ne bucuram de parca i-am fi batut de le-au mers fulgii. Ne conduceau cu 1-0! Iar exemplul tau, fara suparare, da' nu l-am inteles. Si hai sa nu o dam in "astia care nu au nevoie de pomana se pling ca nu stiu ce"... Discutam pe baza argumentelor aduse de unul sau de altul aici, nu pe presupuneri despre ce imi convine mie sau altuia in tara asta.
Altfel, iti inteleg punctul de vedere, doar ca eu am altul.
Sunteti pe Giulesti ?
Iar ati pierdut ?
Cantati cu noi !! ![]()
![]()
Sunt Singurel....BinG-BanG
Printre Stelisti ... BinG-BanG ...
Si Sunt Lovit....Bing-Bang....
Si Sangerez....Bing-Bang
Dar Chiar Nimic Bing-Bang
Nu ma voi opri...Bing-Bang
Sa Plang Acum Bing-Bang
VICTORIE...deci HAI SA SARBATORIM ![]()
![]()
http://www.realitatea.net/161016_Derby-ul-...al-intern.html#
La sfarsitul articolului exista un material video cu toate incidentele filmate din peluza inchisa. Se vede clar ca Deaconu este lovit cu o bricheta probabil, apoi dupa fluierul final Radoi ordona retragerea la vestiare pentru siguranta echipei.
Meciul ãsta eu l-am simțit ca pe unul de genul celor în care joci bine spre foarte bine, îți creezi ocazii, ratezi tot și în final iei bãtaie. De genul meciului de la Galați din sezonul trecut.
Noi reprezentãm România, voi tigãnia.
Ole ole, mulțumim Rrapidule!!!
Culmea fotbalului: sa conduci cu 1-0 si sa pierzi cu 0-3!
Sau sa castigi meciul tur la masa verde cu 3-0 si sa pierzi returul cu 0-5... ![]()
Sau sa castigi meciul tur la masa verde cu 3-0 si sa pierzi returul cu 0-5...
Hahahahaha! Da... Dar ce frumos era la 3-2 "pe teren"...
Hai ca esti culmea... Si te aprinzi aiurea. Nu stiu cum e regulamentul. Daca e cu 3-0, sa se aplice asa, daca nu, sa se rejoace. Da, sa se aplice regulamentul, nu am sustinut altceva! Dar ideea cu pomana mi-o mentin. Vreau victorii pe teren, nu pe la comitzii si comitete... Vreau puncte aduse de echipa prin goluri, nu prin gesturi de ghetou. Cred ca e greu sa te situezi pe o pozitie de mijloc, dar eu nu vreau sa vad ca ne milogim pentru acest 3-0 si ca ne bucuram de parca i-am fi batut de le-au mers fulgii. Ne conduceau cu 1-0! Iar exemplul tau, fara suparare, da' nu l-am inteles. Si hai sa nu o dam in "astia care nu au nevoie de pomana se pling ca nu stiu ce"... Discutam pe baza argumentelor aduse de unul sau de altul aici, nu pe presupuneri despre ce imi convine mie sau altuia in tara asta.
Altfel, iti inteleg punctul de vedere, doar ca eu am altul.
Crezi ca eu nu vreau asta? Ca Steaua sa fi jucat in continuare si sa egaleze macar, deoarece la ce schimbari a facut Lacatus o victorie parea ceva deplasat. Steaua n-a jucat rau, ba chiar a ratat prin Pepe si Dayro niste ocazii uriase. Deci chiar daca pierdeam recunosteam. Jocul a fost unul frumos dinamic. Dar ceea ce s-a intamplat trebuie pedepsit. Trebuie sa se dea o lectie celor care produc rau propriei echipe. Nu eu am aruncat in capul lui Deaconu, ci suporterii crapidului. In acest caz, ce a facut Deaconu mi se pare foarte normal, iar decizia corecta trebuie 0-3, depunctare si minim 4 etape de suspendare a ghiulestiului. Astea-s legile normale, nu legile facute de mass-media asta care improsca cu noroi in Steaua de cate ori are ocazia. Eu nu vreau rejucare pentru ca nu e regulamentar, si se poate crea un precedent periculos prin asta!
Numai bine!
Sau sa castigi meciul tur la masa verde cu 3-0 si sa pierzi returul cu 0-5...
Mi-ai adus aminte de meciul de trista amintire cu PSG! :sad2:
![]()
au fost niste triunghiuri de pase extraordinare. scorul putea sa fie altul. consider ca putem castiga pe teren, dar ce vina avem noi ca arbitrul a fost lovit? dc toti ne acuza pe noi? ![]()
![]()
In primul rand pe langa cel 3-0 clar, ar trebui suspendati si jegosii astia ce poarta carpa visinie pentru semnele adresate aproape pe durata intregii partide sectorului nostru . Tot noi suntem oamenii rai cand ripostam , dar un analfabet cum este Sapunaru nu este tras la raspundere pentru proasta lui crestere .
Apoi sunt satul pana peste cap de ce am prins in ultimele 15 minute la TV ( nu stiu si nici nu vreau sa stiu ce a fost inainte ) este pur si simplu INCREDIBIL de ce scenarii am auzit , de la faptul ca Lovin striga la ala sa termine meciul la faptul ca Deaconu s-a dus la nu stiu ce benzinarie sa faca nu stiu ce .
Cu siguranta meciul o sa se rejoace pentru ca o sa se induplece comisia de vesnica troncaneala si milogeala a subpodarilor .
E o rusine ca traim intr-o asemenea tara , daca as fi in locul Stelei as retrage echipa din acest campionat mizer pentru ca nu se mai poate asa ceva
Sa fie clar , Steaua nu a jucat nimic , nu meritam sa castigam , dar de la a vedea un joc prost al Stelei la butoane si puterea de a face asa ceva cu un arbitru care in trecut ne-a nenorocit pe unde ne-a prins ( vezi meciul din Cotroceni din 2006 ) e absolut INIMAGINABIL !
Noapte buna LPF , noapte buna Liga 1 ! Traiasca tigania si ideile SF !
slalom printre cretini
asta e rezultul educatiei esuate in Romania.
cum adica huliganu care a aruncat bricheta a fost stelist??? bine hai sa zicem ca e. dar oare sa aruncat numai o bricheta sau mai multe!!! ce draq
nici nu mai are rost sa comentez
**** YOU Romania!!!!!
o tara de rahat. o tara plina de prostituate si hoti de buzunare
o tara cu mai multi maimutoi decat disneyland
o tara cu oameni ipocriti in care MARII ROMANI sunt ignorati si ocarati.
iti meriti soarta draga romanie
juma' de h am ras necontrolat cu o durere de stomac adaca ....
decizie corecta si concreta si vizibila si deloc complicata la o adik ... asta defapt e fotbalul pe care al vrem ...decizii sublime, discrete, dure si nu in ultimul rand spontane (scurta si demonstrabila elementar) ... asa a fost si Anglia pana a inceput sistemu sa recurga la reguli, regulament adecvat si uite ca le merge exagerat de bine acum ... Decizia D-lui Diaconu trebuia pusa in aplicare demult de ceilaltzi arbitri din divizia I ...rusine ca a intarziat atat... Singurul regret pe care al am e ca nu am fost lasatzi sa continuam, aveam timp sa egalam si chiar sa batem ...
...ami zice un prieten ca "bricheta (sau cea fost) nea adus 3 pcte" ....da eu decolo "ba bine boule situatzia ironica e pe departe de admisibila si adevarata ca era bricheta VOASTRA" ...apoi am inceput iar sa rad necontrolat
=))
Culmea fotbalului: sa conduci cu 1-0 si sa pierzi cu 0-3!
![]()
![]()
![]()
![]()
au fost niste triunghiuri de pase extraordinare. scorul putea sa fie altul. consider ca putem castiga pe teren, dar ce vina avem noi ca arbitrul a fost lovit? dc toti ne acuza pe noi?![]()
Cum de ce? Pentru ca presa e de kko. Dau in Steaua de cate ori au ocazia, doar ca sa faca audienta, sa puna presiune si sa destabilizeze echipa!
Ar trebui suspendat terenul tiganilor pentru tot restul sezonului. Poate asa invata frustratii.
Inca o data au demonstrat ca sunt echipa de milogi : necivilizati, violenti fizic si verbal, plini de ura si invective la adresa celor din jur.
Feriti-va de ei !
Sa vedeti circ acum, ca pana acum n-a fost nimic. ![]()
Forza Steaua !
Ma toti zic ca a fost bricheta la TV. Da chiar nu se vede ca e piatra sau moneda prima data.A doua da e bricheta. Si ce jenant toti ziaristi, prima intrebare mereu:"Credeti ca a fost premeditat". Premeditaias in gura. CONTINUARE SAU REJUCARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i-auzi declaratie pe un rapidist dupa meci : " ca mai bine ne arbitra o femeie" . Frate asta e fotbal , nu stai sa te feresti de brichete pe teren . Si oricum pentru toti jucatorii rapidului nu va mai agitati asa ca oricum nu aveti pentru cine sa jucati , ca aia nu le poti spune suporteri . ORicum la asa echipa asa suporteri .
FRATILOR... ma uimeste faptul ca si o parte dintre voi sunteti CHIORI!!! Sincer
... eu m-am uitat atent la faza... totul a inceput de la faultul lui Nesu asupra lui pancu.... nesu a cazut langa tribuna si s-au aruncat 1 doza de cola si inca o sticla... asa se vede pe reluarile TV si nesu este lovit langa ochi si ii curgea sange.... moment in care Lovin ii arata arbitrului obiectele iar cand acesta se intoarce este lovit si el in cap.... dupa ce discuta cu observatorul ia decizia de reluare a meciului.. dar nu face 5 pasi ca mai vin 2 obiecte moment in care opreste meciul... pe reluare dupa oprirea jocului se poate vedea un jucator rapidist cum ia bricheta aceea galbena surprinsa clar de televiziune si o arunca in afara terenului.... ca sa nu mai vorbim de faptul ca pe reluarile de la televiziunea care a transmis meciul se observa ca arbitrul de rezerva face semn stafului si jucatorilor stelisti sa se duca la vestiare.... moment in care rapidistii in disperare de cauza sar si il agreseaza pe arbitrul central... pancu e cel mai vehement aplicand impingeri ale centralului cu palma peste fata ... toate aceste lucruri sunt filmate si au fost difuzate ... doar un lucru vreau sa semnalez... chiar si acum tot pe Steaua se da vina... am prieteni rapidisti carora le este jena de ce s-a intamplat in seara asta ... de faptul ca ai lor suporteri il vroiau pe Rednic afara atat de mult incat au facut aceste gesturi.....
i-auzi declaratie pe un rapidist dupa meci : " ca mai bine ne arbitra o femeie" . Frate asta e fotbal , nu stai sa te feresti de brichete pe teren . Si oricum pentru toti jucatorii rapidului nu va mai agitati asa ca oricum nu aveti pentru cine sa jucati , ca aia nu le poti spune suporteri . Astia din echipa rapid oricum nu au auzit de fair play. ORicum la asa suporteri asa echipa . O meritati din plin baieti.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hai Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Lovin e zero barat . cand il vad cum se tavaleste mor. Daca as juca cu el in echipa l-as lua la bataie pe teren
i-auzi declaratie pe un rapidist dupa meci : " ca mai bine ne arbitra o femeie" . Frate asta e fotbal , nu stai sa te feresti de brichete pe teren . Si oricum pentru toti jucatorii rapidului nu va mai agitati asa ca oricum nu aveti pentru cine sa jucati , ca aia nu le poti spune suporteri . Astia din echipa rapid oricum nu au auzit de fair play. ORicum la asa suporteri asa echipa . O meritati din plin baieti.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hai Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Lovin e zero barat . cand il vad cum se tavaleste mor. Daca as juca cu el in echipa l-as lua la bataie pe teren
probabil esti tu vreun zidane si nu stie lumea fotbalului.
esti la fel ca suporterii de sub pod ai rapidului care au cauzat incidentele de azi.
uitate la ultimul pe mesaj pe pagina 11. ai sa te regasesti si acolo
Ole Ole Multumim rapidule!!! A-ti auzit de teoria conspiratiei,acum o sa vina kkt-ul de lider rapidist cu niste pusti manjiti cum ca sunt fani Steaua si au aruncat cu nici ei nu stiu ce in teren!!!!! Sa le iau fam. in stiti voi ce de ciori.Oricum sub-podari ne ling mereu in kur pe noi cei Adevarati.P.S:Steaua YOU"LL NEVER GO ALLONE.
:punk:
:steagcruce: ![]()
bancuri:
*rapid-Steaua 0-3 Au marcat: Bricheta(min71,72,73)
A marcat: Bricheta (71, 72, 73 - autogol)