FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 3 (masa verde)

«1151617»
makaan22.03.2008 17:06

@ George Stan

Întocmai...

Aplicati oameni buni o logica (ca cea de mai sus) de bun simt,facand abstractie de preferintele fotbalistice,si veti concluziona ca porecla de "artileristi" a eternilor milogi frustrati nu vine de la nimic...

In alta ordine de idei,imi pare bine ca in sfarsit,conducerea lor va suferi consecintele cardasiei cu acei neispraviti care se autointituleaza "cea mai frumoasa galerie din tara",caci masurile "relaxate" de asigurare a ordinii in tribunele lor nu sunt de azi-de ieri! In Ghencea te descalta nenorocitii aia de la bgs (a patit-o un prieten) iar in ghiulesti intra, nu unu sau cativa,ci toti cu cate ceva de aruncat...aici nu mai poti invoca faptul ca "s-a strecurat"...

athoss22.03.2008 17:14
ba baiatule nu esti suporter Steaua nu ne intereseaza parerea ta chiar si cea dreapta daca ar fii deci fa-ti un site cu echipa preferata si posteaza acolo....suntem "satuli" de atatea pareri .....sanatate si numai bine .....si bafta la echipa ta aici este Steaua Bucuresti ! ....

Si daca nu sunt suporterul niciunei echipe nu am voie sa postez pe acest site?Nu am voie sa ma uit la un meci al Stelei?Uite si aceasta este o problema,o problema de mentalitate!!!

Tudor_BOSS22.03.2008 21:19
eu deja am spus, desi n-as vrea sa am dreptate

1 aceste emisiuni vor schimba pana miercuri decizia comisiei

2 urmatoarea taxata va fi Steaua

3 vor "dovedi" prin niste deductii demne de "drama elodiei" ca suporterii care au aruncat

sunt stelisti

Si daca dovedesc ca sunt suporteri ai lui Real Madrid??????? :beer2::steagcruce:

Tudor_BOSS22.03.2008 21:21
Eu zic ca ar trebui scrise articole anti-Becali pentru ca el ne-a facut sa nu mai avem nici un fel de credibilitate in fata lumii! E ultima oara cand mai vreau sa aud de campionatul Romaniei! Deja presa asta de 2 bani incepe sa se ia in ultimul hal de Lacatus si sa o faca pe Steaua in ultimul hal, si toate astea din cauza ca avem un Retardat ca patron! Dupa fiecare meci Ciobanul iasa in fata si isi vomita prostia, si de fiecare data o face de oaie si mai grav si partea proasta e ca la ora actuala daca clubul s-ar numi "Fc Steaua" nimeni nu ar vedea vro diferentza! Iubesc Steaua de cand eram mic si o sa fiu stelist pana la moarte dar nu mai pot celebra victoriile cu un asemea specimen ca Patron! Noi suporterii ar trebui sa sustinem o campanie continua antibecali!

Nu te supara dar ce treaba are Jiji acum cand trebuie aplicat un regulament(o lege)?????? :beer2::steagcruce:

axl22.03.2008 21:24

De ce nu vreti voi sa intelegeti ca nu conteaza ce apartenenta fotbalistica are/au respectivul/respectivii care a/au aruncat, atat timp cat obiectele au zburat dintr-un sector rezervat rapidistilor?

Tudor_BOSS22.03.2008 21:25
Si daca nu sunt suporterul niciunei echipe nu am voie sa postez pe acest site?Nu am voie sa ma uit la un meci al Stelei?Uite si aceasta este o problema,o problema de mentalitate!!!

Nu fratepoti sa te uiti la ce meciuri vrei tu dar lasa-ne pe noi care suntem trup si suflet pentru. culori sa avem pareri aici.NO OFFENCE. :beer2::steagcruce:

axl22.03.2008 21:30
lasa-ne pe noi care suntem trup si suflet pentru culori sa avem pareri aici.

7.Suporterii altor echipe

Nu numai suporterii Stelei pot fi participanti la acest forum. Acceptam cu placere sa dialogam cu suporterii oricaror echipe daca acestia respecta regulamentul forumului si dialogul se mentine in limitele bunului simt.

Suporterii altor echipe inregistrati pe forum sunt sfatuiti sa contacteze administratorii site-lui pentru afisarea la profil a expresiei "suporter x", fapt ce va duce la evitarea confuziilor ce pot aparea in discutii.

«1151617»