si cel mai rau lucru.....l-a facut pe prostu' de fisu'
Da....din pacate are si urmas care ii calca pe urme...
si cel mai rau lucru.....l-a facut pe prostu' de fisu'
Da....din pacate are si urmas care ii calca pe urme...
Singura speranta/ Zero toleranta
Da-i dracului de milogi frustrati... 0-3; tiganu nu stie de onoare...
O sa traga scursura de Copos ceva sfori ,si-o sa scape cu rejucare si fara suspendare , ca doar dupa meciul cu Jiul,, cand a fost bumbacit arbitrul de jucatori ,tot arbitrul a fost scos vinovat !!!! In Anglia, jucatorii aia erau rasi vreo 2 ani din fotbal , daca nu mai mult , dar la noi....vine Copos cu lovelele si comanda ceva articole prein ziarele de 2 bani si gata prob;ema !
credeti ca exista vreo sansa sa crape de nervi vreunul d'asta: zotta, manea, muresan, sapunaru , sau marcar rama de pancu? ar fi un lucru bun, nu ?
sallut fratilor !!
Locuiesc in Germania si sunt stelist de 30 de ani. Dacä s-ar putea, sä crape toti rapidistii !!
Ce inseamnä atita väicärealä ?? Jocul s-a oprit regulamentar. Ce se va hotäri, vom vedea. Cum sä spunä strinbul äla de Zotta cä a fost premeditare ?? Si-au bägat singuri mortul in casä si acum dau vina pe arbitru si pe Steaua !! Mare prost !! Bine cä nu e in Occident cä aici se pedepsesc asemenea declaratii imprudente si impertinente !! Tot timpul meciului s-a aruncat cu tot felul de obiecte !! Intotdeauna creazä rapidistii probleme, futui in gurä de inculti dobitoci !! Sä le dea suspendare 100 de ani !!
Gata , hai cä m-am enervat räu.
Vä pup pe toti stelistii si se stie, una a fost CAMNPIOANA EUROPEI si va mai fi !!
Hai Steaua !!
Mama frate dar la toate emisiunile ne reprezinta numai Argaseala.Cred ca intentionat il cheama numai pe asta ca stiu ca e prost de pute.Nu stiu de ce nu merge Adi Ilie ca pe asta il mai duce capul, cam singuru din conducere.
Chiar si daca era Ilie tot nu rezolvam nimic
E cam singur impotriva tuturor.....
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...-vesela-2473129
sunt pur si simplu scarbit...
@Getodacu-si te-ai gandit sa ne scarbim si noi? ![]()
Ce vreti fratilor!!! Toata presa e pusa pe noi iarasi!!! Au reusit din nou milogii astia sa cada drept "victime nevinovate" ale "masinariei fara scrupule a Stelei"...Cum naiba ma??? Ce oameni sunt in tara asta?? Sunt toti orbi,futui in gura sa-i sparg? Suntem un popor mai prost decat americanii...
@getodacu
pe geanta il stim cu totii. e un lingau de cea mai joasa speta, care scrie numai la ordinul anumitor oameni. sincer, eu vazusem "articolul" acum cateva ore, si tot atat de scarbit sunt si acum...
Getodacu
Poseta mereu a fost asa un ratat ce sa ii ceri unui asemenea ziarist. Cred ca nu am vazut 1 articol scris de el bine in toata cariera lui
Mda, se pregateste terenul (vezi Dragomir) pentru NEaplicarea pedepsei normale (0-3).
Sunt chiar curios ce o sa se intample.
Tocmai mitica cu a lui toleranta 0 fata de golanii din fotbal
eu deja am spus, desi n-as vrea sa am dreptate
1 aceste emisiuni vor schimba pana miercuri decizia comisiei
2 urmatoarea taxata va fi Steaua
3 vor "dovedi" prin niste deductii demne de "drama elodiei" ca suporterii care au aruncat
sunt stelisti
De vina este arbitrul, care a premeditat totul si a refuzat sa se fereasca din calea brichetei aruncate de un agent sub acoperire al serviciilor secrete straine, care aveau interesul sa destabilizeze fotbalul romanesc ca nu cumva sa castige Romania Campionatul European !!!!
Cu atat mai mult, asta evidentiaza faptul ca echipa Rapid este o victima eterna, fie a inperialismului, fie a comunismului. Victima de serviciu a comploturilor globale, abatute asupra oazei de "latrinitate", prezenta la fiecare meci jucat in Giulesti. Furt pe fata!!! Premeditare fatisa fara echivoc !!!
Singuri impotriva LOR !!!
Gustul ...... !!!!
Asta este adevarul despre niste fustrati eterni !
Salutare !!! Din start vreau sa precizez ca nu sunt nici suporter Steaua nici suporter Rapid,dar nici mie nu mi-a placut ce am vazut ieri la meci !Mai grav e faptul ca toti se dau cu parerea,toti apar la televizor,acuza si arunca vina dintr-o parte intr-alta. Eu vad destul de simplu problema si solutia ei: problema e bricheta si cel de-al doilea obiect aruncat in si spre arbitru ( si doar arbitrul este cel ce poate lua decizii finale pe parcursul unui meci,tineti cont de asta ) iar solutia este in primul rand aplicarea acelui regulament despre care se tot vorbeste si gasirea,daca se poate,apoi sanctionarea acelui individ sau a acelor indivizi ce a( au) provocat acest incident. Plecarea jucatorilor stelisti de pe teren o vad ca pe o decizie matura si in acelasi timp corecta ( si eu daca eram in locul lor paraseam in primul rand pentru a ma proteja si in al doilea rand e dreptul lor sa se apere). Insa,daca a fost un lucru premeditat din partea Stelei,ceea ce imi vine foarte greu,m-au dezamagit. Repet ,nu sunt suporterul nicuneia dintre echipe,dar as dori ca in UCL sa ajunga Steaua pentru ca e o echipa matura,cu experienta ,cu un joc frumos si cu un lot apreciabil !!! A,si inca ceva,eu unul m-am saturat de mizeria asta din fotbalul romanesc cu butoane,cu arbitri nedrepti ori cumparati!! Mesaj pentru tot staf-ul fotbalului romanesc: incetati,fratilor,cu scandalurile,cu jignirile,cu asa zisele "jocuri psihologice" care numai psihologice nu sunt ca cel ce pierde cel mai si cel mai mult este unul singur: fotbalul romanesc si valoarea sa ! Suntem chiar de rasul Europei???Stiu,se mai intampla astfel de evenimetne si in alte campionate,nu va contrazic,dar acolo se stie de respect reciproc !!!
Eu zic ca ar trebui scrise articole anti-Becali pentru ca el ne-a facut sa nu mai avem nici un fel de credibilitate in fata lumii! E ultima oara cand mai vreau sa aud de campionatul Romaniei! Deja presa asta de 2 bani incepe sa se ia in ultimul hal de Lacatus si sa o faca pe Steaua in ultimul hal, si toate astea din cauza ca avem un Retardat ca patron! Dupa fiecare meci Ciobanul iasa in fata si isi vomita prostia, si de fiecare data o face de oaie si mai grav si partea proasta e ca la ora actuala daca clubul s-ar numi "Fc Steaua" nimeni nu ar vedea vro diferentza! Iubesc Steaua de cand eram mic si o sa fiu stelist pana la moarte dar nu mai pot celebra victoriile cu un asemea specimen ca Patron! Noi suporterii ar trebui sa sustinem o campanie continua antibecali!
Laca a declarat astazi ca maneainaripatul a vrurt sa darame usa vestiarului si sa patrunda acolo pentru a se rafui cu ai nostri...
Doamne!-ce om infect, mi-aduc aminte de contra dintre el si Laca de la finala Cupei din '99, cand al nostru Capitan ar fi fost in stare sa-l linseze pe crrraapid la finalul meciului si probabil nimeni nu se supara!
Sunt de o nesimtire groaznica acesti paduchi ai patriei noastre, niste lipitori de care sper sa ne debarasam cat mai repede; merita sa li se intample tot ceea ce este mai rau pe lumea asta!!!
SaluT! Baieti, cum nu veti screma n-aveti ceea ce avut Steaua din 1980-2000 si nimic nu schimbi. Trebuie de jucat, de perfectionat jocul, maiestria individuala, de introdus ceva nou, de folosit diferite strategii si modele de joc. Astfel incontro. Prin joc trebuie de demonstrat superioritatea sa si nu astfel. Nivelul Dvs-tra in prezent e ca sa jucati cu echipe din 1 Liga a campionatului Moldovei sau a Ukrainei si numai, unde sunt convins ca veti fi batuti de mai multe cluburi. In orice cupa europeana veti fi pusi la punct daca asa se poate de spus foate repede. Mai in scurt totu-i clar. Iar la masa verde nimik nu se rezolva.
Salutare !!! Din start vreau sa precizez ca nu sunt nici suporter Steaua nici suporter Rapid,dar nici mie nu mi-a placut ce am vazut ieri la meci !Mai grav e faptul ca toti se dau cu parerea,toti apar la televizor,acuza si arunca vina dintr-o parte intr-alta. Eu vad destul de simplu problema si solutia ei: problema e bricheta si cel de-al doilea obiect aruncat in si spre arbitru ( si doar arbitrul este cel ce poate lua decizii finale pe parcursul unui meci,tineti cont de asta ) iar solutia este in primul rand aplicarea acelui regulament despre care se tot vorbeste si gasirea,daca se poate,apoi sanctionarea acelui individ sau a acelor indivizi ce a( au) provocat acest incident. Plecarea jucatorilor stelisti de pe teren o vad ca pe o decizie matura si in acelasi timp corecta ( si eu daca eram in locul lor paraseam in primul rand pentru a ma proteja si in al doilea rand e dreptul lor sa se apere). Insa,daca a fost un lucru premeditat din partea Stelei,ceea ce imi vine foarte greu,m-au dezamagit. Repet ,nu sunt suporterul nicuneia dintre echipe,dar as dori ca in UCL sa ajunga Steaua pentru ca e o echipa matura,cu experienta ,cu un joc frumos si cu un lot apreciabil !!! A,si inca ceva,eu unul m-am saturat de mizeria asta din fotbalul romanesc cu butoane,cu arbitri nedrepti ori cumparati!! Mesaj pentru tot staf-ul fotbalului romanesc: incetati,fratilor,cu scandalurile,cu jignirile,cu asa zisele "jocuri psihologice" care numai psihologice nu sunt ca cel ce pierde cel mai si cel mai mult este unul singur: fotbalul romanesc si valoarea sa ! Suntem chiar de rasul Europei???Stiu,se mai intampla astfel de evenimetne si in alte campionate,nu va contrazic,dar acolo se stie de respect reciproc !!!
ba baiatule nu esti suporter Steaua nu ne intereseaza parerea ta chiar si cea dreapta daca ar fii deci fa-ti un site cu echipa preferata si posteaza acolo....suntem "satuli" de atatea pareri .....sanatate si numai bine .....si bafta la echipa ta aici este Steaua Bucuresti ! ....
ce sa i facem mna RAPIDU a cautat o cu "LUMANAREA" =)) is nijte ciori toti pana si astia din conducere ozk MANEA ne canta o manea " tristete verde se asternu pe stadionu plins si verde si nujtiu sincer sa mi explic cum a putut rapidu pierde" MIJTO AIA CU CULMEA FOTBALULUI
) SA CONDUCI CU 1-0 SI SA PIERZI CU 0-3 =)))) ![]()
![]()
![]()
![]()
Mama frate dar la toate emisiunile ne reprezinta numai Argaseala.Cred ca intentionat il cheama numai pe asta ca stiu ca e prost de pute.Nu stiu de ce nu merge Adi Ilie ca pe asta il mai duce capul, cam singuru din conducere.
Eu cred ca mai degraba e invers in raportul Argaseala - Adi Ilie! L-ai vazut pe Adi ce limba de lemn are?
Au aparut la galeriile foto niste poze facute de vis-a-vis de unde a stat galeria cam din locul ....... de unde s-a aruncat cu bricheta
Am o serie de intrebari pentru autorul fotografiilor de la care astept un raspuns sincer : esti stelist ? ai stat la T2 rapidista ? ai aruncat cu obiecte in teren ? ai vazut cine a aruncat cu obiecte in teren ? ce suporteri erau cei care au aruncat cu obiecte in teren ?
Au aparut la galeriile foto niste poze facute de vis-a-vis de unde a stat galeria cam din locul ....... de unde s-a aruncat cu brichetaAm o serie de intrebari pentru autorul fotografiilor de la care astept un raspuns sincer : esti stelist ? ai stat la T2 rapidista ? ai aruncat cu obiecte in teren ? ai vazut cine a aruncat cu obiecte in teren ? ce suporteri erau cei care au aruncat cu obiecte in teren ?
Nu il cunosc pe cel care a facut pozele dar ele nu sunt facute din locul de unde s-au aruncat obiectele ce au dus la intreruperea meciului. Ma refer strict la alea pentru ca cine a fost la meci sau a urmarit atent la TV a observat ca s-au aruncat multe multe alte obiecte, din toate zonele stadionului (Peluza Nord, tribuna 2). Crainicul a facut apel sa nu se mai arunce de vreo 7 ori, prima oara chiar in minutul 3, in timp ce suporterii Stelei erau cu coregrafia sus.
Oricum intrebarile tale mi se par ca nici nu asteapta un raspuns. Cred ca stii la fel de bine ca si mine cat de multi cretini vin pe stadioanele patriei. Nu sunt oameni care sa inteleaga un apel de genul "daca se mai atunca un obiect pierdem meciul". Si daca il vezi ca arunca ce ? O face probabil cu un ras cretin pe fatza, "****, ce tinta am!" apoi se distreaza cu prietenii (de obicei au tendinta de a socializa cu cei ca ei).
Si da, evident ca o fi fost vreun suporter stelist la tribuna, care neavand bilet in sectorul nostru a stat acolo(desi am auzit ca in tribuna 2 la giulesti sunt 90% abonamente deci e foarte greu sa gasesti un bilet), dar a stat probabil calm, prefacandu-se agitat la ocaziile lor si ridicandu-se in picioare cand au dat gol.
Daca as fi fost eu cel care sa faca poze coregrafiei noastre din tribuna opusa, sigur as face poze si coregrafiei lor (sunt convins ca a facut), as face si faze de joc si in general n-as face nimic care sa ma dea de gol/. Vorbim acum ipotetic pentru ca nu as putea sa stau intre rr sub nici o forma, mai bine nu vad meciul, mai bine il ascult la radio.
La meciul cu rapid din UEFA, returul de pe National, am avut doi rapidisti langa mine, i-am mirosit imediat, nu aveau fulare, nu se agitau, se uitau mahniti unul la altul la ratarile alora, au plecat in minutul 85 (arata-mi un stelist care sa plece in minutul 85 al sfertului UEFA cu rapid!). Puteam sa fac tambalau, sa strig, ciorille!, macalariti-i!, dar nu mi s-a parut normal atata timp cat stiam ca ar fi putut exista consecinte tragice iar oamenii nu au aratat nici o urma de violenta fizica sau de limbaj.
Si la derby-uri se fac poze dintr-o peluza in alta, cu coregrafii, mesaje etc. Nu e nici macar neaparat sa fie un suporter advers, poate fi, sa zicem, prietenul meu rapidist pe care l-am rugat sa faca 3,4 poze pentru mine, pana la urma nu toti sunt atat de fanatici sa refuze sa faca asta.
Acest gen de oameni nu prea arunca cu obiecte in teren, in general pastreaza un profil cat mai vag, nu ies in evidenta pentru ca le e frica. Pentru a arunca, in mod repetat, cu obiecte in teren, ai nevoie de un grup "vesel", eventual cunoscut in zona aia a stadionului, un grup din care sa se gaseasca imediat cineva sa raspunda unei eventuale intrebari "de aruncci ba nenorocitule" cu "du-te ba-n p--a mea ca te si bat" "ce ne mai distram".