FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 3 (masa verde)

«1121314151617»
Luccifer21.03.2008 15:31

asta este mailul pe care l-am trimis acum catre LPF...

"Buna ziua, va trimit si eu linkuri cu ce am gasit pe site-ul youtube.com cu ce s-a mai intamplat aseara, sper sa le urmariti cu interes

http://youtube.com/watch?v=1UDe71TJ6TY

http://youtube.com/watch?v=DNWDkpEteCY

Cu respect,

Rares Gheorghe"

MoWeed21.03.2008 15:33

Luccifer

Chiar sunt curios daca-ti va raspunde cineva.Apropo comisiile sunt la FRF ar fi bine sa le trimiti si lor un mail daca tot esti in vana acu :thumbsup:

flo220321.03.2008 15:37
Luccifer

Chiar sunt curios daca-ti va raspunde cineva.Apropo comisiile sunt la FRF ar fi bine sa le trimiti si lor un mail daca tot esti in vana acu :thumbsup:

am trimis eu fular-campionii

craciunescu a zis aseara la kanal D ca si el ar fi oprit meciul, si azi a dat-o cotita cand l-au intrebat altii, cum ca este o intrebare grea ! de fapt daca ma gandesc cum a arbitrat craciunescu la finala cupei din 95 ciripeii -petrolul, ma minunez ce tupeu are si vopsitul asta sa comenteze arbitrajele altora !!!

MoWeed21.03.2008 15:44

Si eu l-am vazut ieri pe Craciunescu dar ma mir ca a dat-o la intors. De la el ma asteptam sa fie consecvent totusi

Bine ca ai dat mailul dar eu tot sunt curios daca o sa-l citeasca cineva

flo220321.03.2008 15:45

n-au ei timp de "nimicuri" d'astea ! am facut-o de nervi!!!

MoWeed21.03.2008 15:47

Pai acum se "apasa pe butoane", ca sa-l parafrazez pe gunoiul care se numeste patron la Steaua, deci chiar ca nu au timp.

Sunt 99% sigur ca Sapunaru asta si Pancu(care l-a batut pe arbitru) o sa scape desi au fost nenumarate cazuri de jucatori suspendati pe baza probelor video

victor21.03.2008 15:48

a inceput sa rasufle! inteleg ca azi se discuta de 0-3 si 4 etape suspendare. probabil ca pe acolo va fi decizia!

si ref. iar la Lovin: sa va fie clar ca in momentul respectiv a procedat exact cum trebuie. era practic imposibil ca partida sa mai continue in conditii cat de cat normale. daca va uitati la fata arbitrului, el pare complet nauc si nu realizeaza ce i se intampla, iar Lovin ii tot spune sa opreasca jocul, caci astia pot sa ne omoare. eu sunt convins ca daca nu facea el presiune, diaconu nu era capabil sa opreasca, la cat de bulversat era neintelegand ce i s-a intamplat. parerea mea este ca lovitura la cap l-a naucit complet si era complet aerian. nici vorba sa mai poata conduce un joc de fotbal atat de incins.

oricum nu se mai putea juca pe benzi, caci publicul era incitat si arunca intr-una cu tot felul de obiecte. ar fi insemnat sa jucam numai in cercul de la centrul terenului, ceea ce era o prostie, in conditiile in care arbitrul nu mai era lucid.

eventual sa le propunem tiganilor un amical rejucare dupa inceierea campionatului! e max. ce putem accepta.

yo_marius21.03.2008 15:52

am trimis si eu acum mailuri atat la FRF cat si la LPF. ma bucur ca, iata, suntem deja 3 oameni care le transmit nesimtitilor din comisii ca nu cred rahatul mancat de presa! va propun sa trimiteti cat mai multi mailuri cu respectivele filmulete catre FRF si LPF. trebuie sa vada nesimtitii astia ca suntem o tara de prosti.

P.S. cine are de gand sa posteze ca mailurile nu vor avea efect, il rog sa se abtina. nu ma intereseaza parerile astea. cine crede ca nu vor avea efect mailurile, sa nu trimita si gata! multumesc frumos si felicitari baietilor care au venit cu ideea, luccifer si flo!

forever_STEAUA21.03.2008 15:56

Cât rahat mânâncã presa de la noi... Începând cu prosport, gsp, sportro și continuând cu porcãria aia de onlinesport.

Existã douã posibilitãți:

1. Sã câștigâm la masa verde. Implicit vom tremura la fiecare meci pentru din cauza producerii unor asemenea evenimente pe Ghencea.

2. Nu vom câștiga la masa verde. Implicit se dã liber la aruncatul obiectelor din tribunã.

Cum e bine?

Mi-e scârbã de ce se întâmplã. Jurnaliștilor, dacã prostia ar durea voi ați putea trãi doar sub anestezie.

flo220321.03.2008 15:58

nu merita sa acceptam nimic!! ne-au injurat, au aruncat in echipa cu toate cele, i-au asaltat la vestiare, ne-au acuzat de o gramada de chestii, conducatorii lor jignesc in continuu Steaua, merita o M.U.I.E MAREEEEEE !!!!!

yo_marius21.03.2008 16:00
1. Sã câștigâm la masa verde. Implicit vom tremura la fiecare meci pentru din cauza producerii unor asemenea evenimente pe Ghencea.

stai linistita. sa ne intelegem, meciul nu se intrerupe la prima punga de seminte aruncata. iar pe Ghencea, iti garantez ca ala care arunca o punge de seminte in 2 minute e dat afara din stadion chiar de catre stelisti, mai ales acum! sa ne intelegem, Ghencea nu e ghena aia din giulesti.

I.N.Money21.03.2008 16:01

Dar ce credeati ca s-a terminat ? Putea el sa nu intervina ?

Reputatul tehnician roman Mircea Lucescu a desfiintat, intr-o declaratie acordata in exclusivitate pentru Radio InfoPro, prestatia arbitrului Alexandru Deaconu la meciul de seara trecuta, dintre Rapid si Steaua. Lucescu precizeaza ca Deaconu nu ar fi trebuit sa accepte delegarea de la bun inceput si considera ca este posibil ca intreruperea jocului in minutul 73 sa fi fost premeditata.

"Vinovatia arbitrului este evidenta. In primul rand pentru ca a acceptat sa arbitreze un meci in care era parte, avand in vedere ca a jucat la Steaua. E imposibil sa comanzi asupra sufletului, asupra sentimentelor, asupra relatiilor pe care le ai cu niste oameni. El ar fi trebuit sa nu se apropie de marginea terenului, sa ramana mai ales la deciziile luate impotriva gazdelor undeva la mijlocul terenului, sa evite astfel de situatii, nu sa provoace. Cred ca a fost premeditata. Este inadmisibil ca o echipa sa piarda posibilitatea participarii intr-o cupa europeana in urma unei decizii luate de un arbitru care la baza nu avea nimic pentru a fi delegat la acest meci. Este o mare greseala pentru ca dupa aceea se da apa la moara tuturor. arbitrul va provoca permanent suporterii echipei gazda. De aceea, consider ca lucrul cel mai important ar fi acela sa se rejoace partida", spune Lucescu pentru InfoPro.

MoWeed21.03.2008 16:01

Am trimis si eu mail federatiei si ligii deci yo_marius suntem cel putin 4 acum :biggrin:

I.N.Money

Mircea Lucescu este un frustrat care ataca Steaua de cand a devenit antrenor...Ce te poti astepta de la omul care a zis ca nu este o mare performanta faptul ca am castigat CCE in 1986

Luccifer21.03.2008 16:02

iar jegul de sapunaru` care a declarat ca deaconu plangea ca o femeie, sa se uite la el ca e de MILOOOOG!!!! uitati-va in inregistrarea de la kanal de :) cum il implora pe deaconu...milogii!!!

flo220321.03.2008 16:05

interesant cu astia de la atac : s-au apucat sa urmareasca arbitrii :rolleyes: cine o fi comandat asta, ca ei au o gramada treaba cu zavoranca si adreea banica !

MoWeed21.03.2008 16:06

Stiau ei dinainte ca va fi ceva premeditat :blink:

flo220321.03.2008 16:10

au aparut si "leprosii" pe site! ce-i vopsitule, tristete mare la voi, si ai venit in vizita ?

SteauaToronto21.03.2008 16:14

EXACT sa nu acceptam atceva decat acordarea victoriei la masa verde. Nici nu ma intereseaza de altceva, nu mai fiti naivi ca vreti sa fim "corecti". Daca era invers, tiganarimea in frunte cu sapunara se pi... pe noi.

Ce imi place acum ca Muresan da inapoi. Acest taranoi simte suflul nostru ultima lui declaratie: "Sper sa nu ne ajunga Steaua".

Cu Dumnezeu inainte, Dumnezeu tine cu cei MAI PUTERNICI.

Luccifer21.03.2008 16:18

mda, mi s-a sters mesajul, asa ca repet...pentru DRACULA care m-a etichetat repede...m-a citit din cele ce am spus...creierul tau de primata nu are cum sa inteleaga faptul ca este o situatie buna pentru Steaua, iar daca meciul ar fi continuat, integritatea fizica a jucatorilor Stelei nu putea fi asigurata, cum se zice mai bine previi decat sa tratezi...dar nu puteti sa ganditi, asa ca mars la colt sa vindeti flori...oare iau iar avertisment pentru cele spuse...nu scriu eu mult, dar iau avertismente :)

flo220321.03.2008 16:19

nu cred ca da inapoi, dar este periculos sa te raliezi rapidului acum : se poate interpreta ca te dai cu huliganii. are destul ura si muresan in el, si mai ales ca nu vrea sa scape "chiofteaua" . stai sa se intample (doamne fereste ) asa ceva in Ghencea, sa-l vezi !!!!

Luccifer21.03.2008 16:22
mic si-al draq :notangel:

nu prea mic, indeajuns de batran incat sa plang de fericire in 86, indeajuns de greu incat sa imi cumpar camioneta :)

flo220321.03.2008 16:22

suntem leat :steag_sah_mic:

Luccifer21.03.2008 16:23
suntem leat :steag_sah_mic:

nu, in 86 ma uitam la meci...ca am inceput sa vad prin 78

MoWeed21.03.2008 16:23

Muresan asta probabil da in spate ca si-a dat si el seama ca ar fi penibil sa sustina un asemenea gest mai ales ca el se considera "ardelean civilizat"

flo220321.03.2008 16:25
nu, in 86 ma uitam la meci...ca am inceput sa vad prin 78

eu l-am vazut si pe Sames !

«1121314151617»