Oameni buni fuguta la cabine!...
Ce Dumnezeu,arbitrul Deaconu merge la munca ,primeste o bricheta sau moneda in cap si il dezamageste pe Sapunaru. Ar fi trebuit ca Deaconu sa iasa din casa cu picioarele inainte? Cat de stupid poti fi ca sa te cheme Sapunaru? Acum ce-o fi vrut si Sapunaru? Recunoaste ca arbitrul a fost lovit in cap cu un obiect dar, nu a fost destul de barbat sa ramana pe picioare si se plangea mai rau ca Irina Marz. Draga Sapunarule, in timpul unui meci cand exista altercartii intre voi,jucatorii, si vine unul si te bate prieteneste pe umar,te arunci pe jos de parca ti-ar fi dat un upercut! Sunteti penibili,cei care blamati Steaua,(ma refer la ziaristi,echipe adverse). Ma uit cu consternare la TV si revad lovitura pe care a primit-o Deaconu in cap(se pare ca este vorba despre o moneda) iar Manea vine si spune ca Deaconu a primit doar o moneda in cap, nu o bata. Isi doreste cineva sa primeasca o moneda in cap de la o distanta destul de mare? Crede cineva ca va fi dureros? Crede cineva ca-i va fi pusa viata in pericol in urma unei astfel de lovituri? Manea este un zero barat,un om de nimic! Ma intreb ,de ce pe un santier de constructii ai nevoie de o casca de protectie? Ca nu se desprinde nicio grinda sa-ti cada in cap. Poate doar un surub,o pietricica,ceva de genul asta. Va spun eu ce s-a intamplat unuia pe un santier din State. I-a cazut o piulita in cap de pe la nivelul 18.Ce credeti ca apatit? Nimic! Doar a da ortu' popii! Aceea piulita i-a perforat craniul. Vorba comisarului Moldovan:"un fleac,m-a ciuruit!".
Acum pentru cei care vor sa fie fair play. Vor ca meciul sa se rejoace. Pai oameni buni,CFR-ul,Rapidul cer depunctarea Stelei pentru afirmatiile lui Becali. Vor sa castige in afara gazonului puncte. Si noi vrem sa fim cavaleri?
Maine ma duc la munca.Si vine unul si arunca cu un cutit in mine.Nu-mi taie carotida,imi face doar o rana superficiala.Eu ii voi strange mana barbateste si-l voi felicita..Voi fi barbat! Ce daca acasa ma asteapta 2 copii? Vine tati intreg acasa,n-are nimic.
Este inadmisibil ce face presa in cazul acesta! Tvr ne-a intoxicat cu acele imagini cu acel cameraman lovit cu lantul peste picioare! Pe acel coleg de breasla l-au victimizat colegii lui de parca il lovise trenul! Domnilor jurnalisti sunteti un morman de rahat urat mirositor. Cum Dumnezeu sa nu condamne gestul suporterului care arunca cu obiecte intr-unul care nu este din aceeasi tagma cu ei?
Felicitari arbitrului Deaconu! Pana la urma si jucatorii rapidisti au lovit arbitrii in acel meci cu cantec de la Petrosani. E ceva normal in acel club.
PS Vali Badea era nedumerit de cele intamplate.Pai saracul,era primul meci dupa timp indelungat in care putea juca dar n-a mai avut timp.
Si inca una: bine ca n-a fost Banel pe teren ca el facea un gest de "fairplay",sigur.(sau de nestiinta)