FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 3 (masa verde)

«1101112131417»
vlad7521.03.2008 09:53

Oameni buni fuguta la cabine!...

Ce Dumnezeu,arbitrul Deaconu merge la munca ,primeste o bricheta sau moneda in cap si il dezamageste pe Sapunaru. Ar fi trebuit ca Deaconu sa iasa din casa cu picioarele inainte? Cat de stupid poti fi ca sa te cheme Sapunaru? Acum ce-o fi vrut si Sapunaru? Recunoaste ca arbitrul a fost lovit in cap cu un obiect dar, nu a fost destul de barbat sa ramana pe picioare si se plangea mai rau ca Irina Marz. Draga Sapunarule, in timpul unui meci cand exista altercartii intre voi,jucatorii, si vine unul si te bate prieteneste pe umar,te arunci pe jos de parca ti-ar fi dat un upercut! Sunteti penibili,cei care blamati Steaua,(ma refer la ziaristi,echipe adverse). Ma uit cu consternare la TV si revad lovitura pe care a primit-o Deaconu in cap(se pare ca este vorba despre o moneda) iar Manea vine si spune ca Deaconu a primit doar o moneda in cap, nu o bata. Isi doreste cineva sa primeasca o moneda in cap de la o distanta destul de mare? Crede cineva ca va fi dureros? Crede cineva ca-i va fi pusa viata in pericol in urma unei astfel de lovituri? Manea este un zero barat,un om de nimic! Ma intreb ,de ce pe un santier de constructii ai nevoie de o casca de protectie? Ca nu se desprinde nicio grinda sa-ti cada in cap. Poate doar un surub,o pietricica,ceva de genul asta. Va spun eu ce s-a intamplat unuia pe un santier din State. I-a cazut o piulita in cap de pe la nivelul 18.Ce credeti ca apatit? Nimic! Doar a da ortu' popii! Aceea piulita i-a perforat craniul. Vorba comisarului Moldovan:"un fleac,m-a ciuruit!".

Acum pentru cei care vor sa fie fair play. Vor ca meciul sa se rejoace. Pai oameni buni,CFR-ul,Rapidul cer depunctarea Stelei pentru afirmatiile lui Becali. Vor sa castige in afara gazonului puncte. Si noi vrem sa fim cavaleri?

Maine ma duc la munca.Si vine unul si arunca cu un cutit in mine.Nu-mi taie carotida,imi face doar o rana superficiala.Eu ii voi strange mana barbateste si-l voi felicita..Voi fi barbat! Ce daca acasa ma asteapta 2 copii? Vine tati intreg acasa,n-are nimic.

Este inadmisibil ce face presa in cazul acesta! Tvr ne-a intoxicat cu acele imagini cu acel cameraman lovit cu lantul peste picioare! Pe acel coleg de breasla l-au victimizat colegii lui de parca il lovise trenul! Domnilor jurnalisti sunteti un morman de rahat urat mirositor. Cum Dumnezeu sa nu condamne gestul suporterului care arunca cu obiecte intr-unul care nu este din aceeasi tagma cu ei?

Felicitari arbitrului Deaconu! Pana la urma si jucatorii rapidisti au lovit arbitrii in acel meci cu cantec de la Petrosani. E ceva normal in acel club.

PS Vali Badea era nedumerit de cele intamplate.Pai saracul,era primul meci dupa timp indelungat in care putea juca dar n-a mai avut timp.

Si inca una: bine ca n-a fost Banel pe teren ca el facea un gest de "fairplay",sigur.(sau de nestiinta)

victor21.03.2008 09:56
In alta ordine de idei gestul lui Lovin din momentul in care Deaconu pune capat meciului este incalificabil, inadmisibil pentru un adevarat stelist.

Sincer totul mi-a lasat un gust amarm si vreau sa se rejoace meciul, nu de alta dar sa nu incepem sa suferim adanc de scenarita .

Pacat ca numele Steaua este legat de acest monstruos scandal.

Forza STEAUA

:steagcruce:

ce treaba are Steaua cu scandalul de ieri? a fost provocat de noi in vreun fel, chiar si indirect? proasta organizare se plateste. sigur, acum presa incearca sa provoace un sentiment de vinovatie generala, dar am fi chiar idioti sa punem botul! intr-o situatie inversa, cu Steaua organizator vinovat, cred ca ne-ar fi facut zdrente, cerand masuri ferme si imediate impotriva clubului si a huliganilor din tribune. asa, cand Steaua este ppotentiala beneficiara se amesteca notiunile, ca si cum toata lumea ar fi la fel de vinovata sau nevinovata.

tiganii sunt niste derbedei. cat despre moralitatea si barbatia lor, e de mentionat doar ce faceau acum doi ani, cand ploua cu memorii la federatie, cerandu-se depunctarea noastra, numai si numai pentru ca suporterii cantau in tribune "am avut si vom avea mereu boala pe milogi...". atunci numai erau voinici si razboinici si isi doreau sa castige titlu prin depunctarea Stelei, chiar daca echipa in teren nu avea nici o vina si era vorba doar de niste cantece. acum au supt-o, ca sa ma exprim golaneste, si ma bucur! golania trebuie pana la urma pedepsita cumva!

cat despre Lovin, mai lasati-l in pace. baiatu' a inteles printre primii situatia creata si normal ca se bucura. ce ati vrea voi ca noi sa fim mereu in rolul prostului, iar altii sa culeaga fructele smecheriei? Lovin nu e chiar un tolomac la bila si a realizat ca vom castiga la masa verde.

din pacate ma tem ca presiunea mass-media va face ca pana la urma sa nu putem lua titlul in acest an. in mod sigur, cat de curand, se va incerca si depunctarea Stelei, pe un motiv oarecare, asigurandu-se astfel "echidistanta". ECHIDISTANTA HOTILOR SI A DERBEDEILOR, coalizati impotriva valorii adevarate!

steaua 4 ever and ever21.03.2008 10:18

bai important e ca a castigat Steaua!nu conteaza in ce conditzii fular-campionii !oricum Steaua nu prea a jucat aseara da asta e! forza Steaua :steagcruce:fularsteaua2

stelista no. 121.03.2008 10:18

Sunt complet scarbita de declaratiile rapidistilor comform carora a fost meciul premeditat s.a.m.d... Mi-as fi dorit ca Steaua sa castige altfel.In ciuda acestui fapt sunt de parere ca ar trebui APLICAT REGULAMENTUL SI PUNCT. E suficient ca traim in tara in care traim , in tara asta in care nu exista legi pentru toata lumea. Totusi mi-as dori sa vad un dram de cinste in toata povestea asta si Steaua sa castige cu 3-0. RESPECTAREA legii e mai presus de orgoliul nostru , al stelistilor . Pot sa afirm sus si tare ca si mie mi se face stomacul ghem la gandul ca vom castiga pe nedrept , dar CORECTITUDINEA e mai presus de toate. Si pana la urma ... Steaua avea tot timpul sa egaleze si poate chiar sa intreaca rapidul in 20 de minute daca decursul ar fi fost altul...

Piece of Mind21.03.2008 10:21
din pacate ma tem ca presiunea mass-media va face ca pana la urma sa nu putem lua titlul in acest an. in mod sigur, cat de curand, se va incerca si depunctarea Stelei, pe un motiv oarecare, asigurandu-se astfel "echidistanta". ECHIDISTANTA HOTILOR SI A DERBEDEILOR, coalizati impotriva valorii adevarate!

NU meritam sa luam titlul in acest an. Punct.

Impresia pe care am lasat-o aseara a fost PENIBILA, jucatori care se grabeau sa iasa de pe teren, intuind ca vom castiga la masa verde, cand in mod normal ar fi trebuit sa stranga randurile si sa demonstreze pe teren ca NOI SUNTEM Steaua si ca AVEM VALOAREA de a-i bate pe milogi exclusiv PE TEREN.

Sper din tot sufletul ca acest meci sa se rejoace si sa nu ne opunem unei astfel de decizii, dand tiganilor o palma morala. Vom avea doar de castigat din asta.

glow21.03.2008 10:22
ce treaba are Steaua cu scandalul de ieri? a fost provocat de noi in vreun fel, chiar si indirect? proasta organizare se plateste. sigur, acum presa incearca sa provoace un sentiment de vinovatie generala, dar am fi chiar idioti sa punem botul! intr-o situatie inversa, cu Steaua organizator vinovat, cred ca ne-ar fi facut zdrente, cerand masuri ferme si imediate impotriva clubului si a huliganilor din tribune. asa, cand Steaua este ppotentiala beneficiara se amesteca notiunile, ca si cum toata lumea ar fi la fel de vinovata sau nevinovata.

tiganii sunt niste derbedei. cat despre moralitatea si barbatia lor, e de mentionat doar ce faceau acum doi ani, cand ploua cu memorii la federatie, cerandu-se depunctarea noastra, numai si numai pentru ca suporterii cantau in tribune "am avut si vom avea mereu boala pe milogi...". atunci numai erau voinici si razboinici si isi doreau sa castige titlu prin depunctarea Stelei, chiar daca echipa in teren nu avea nici o vina si era vorba doar de niste cantece. acum au supt-o, ca sa ma exprim golaneste, si ma bucur! golania trebuie pana la urma pedepsita cumva!

cat despre Lovin, mai lasati-l in pace. baiatu' a inteles printre primii situatia creata si normal ca se bucura. ce ati vrea voi ca noi sa fim mereu in rolul prostului, iar altii sa culeaga fructele smecheriei? Lovin nu e chiar un tolomac la bila si a realizat ca vom castiga la masa verde.

1. am vazut si romanii , destui, derbedei

2. Lovin e jos palaria ca jucator, fara indoiala, desi multi il critica, dar gestul in sine m-a dezamagit

3. Nu cred ca vom fi depunctati niciodata, dar ganditi-va la un aspect:

Locul 1 - CFR

Locul 2 _ Steaua, deci sanse de 99% sa avem 2 echipe in UCL, concluzie: Campionatul nostru foarte puternic.... bla, bla .... conducatorii, seful ligii, glorie....., deci.....

4. Imi doresc sa fie totul corect si sa castigam campionatul, dar CORECT !

MoWeed21.03.2008 10:24

Piece of Mind

Sunt complet de acord cu tine si eu as vrea rejucarea

Dar daca vor scapa si acum tiganii se va creea un precedent periculos, ar trebui sa plateasca si ei pentru deficientele de organizare care exista de ani buni in tiganie.

dr.adrian921.03.2008 10:32

mah oamenilor ati innebunit???

ganditiva ce sar fi intamplat daca sar fii petrecut acest incident pe Ghencea. pai eram deja penalizati de toti. eram facuti teroristi huligani ipocriti.

nu inteleg ce mai vreti??? despre ce onoare este vorba aici??? va e mila cumva de ei??? ce fel de stelisti sunteti acuma??? terenul rapidului ar trebui suspendat pana la sfarsitul campionatului, dezpunctata si amendata cu o gramada de bani. decizie iremediabila.

pai cum draq sa nu faca greseli arbitrii cand sunt injurati de mama de tata de copii. voi ati mai putea judeca corect??? raspundetimi.

ceea ce sa petrecut acolo nu are nici o legatura cu nicio premeditare. hai sa fim serios. un arbitru pe lista fifa isi f#te cariera pentru o bricheta. ce draq doar nu e pe campul de lupta. e un joc de fotbal. si atata timp cat isi vede in pericol viata nu are rost sa arbitreze.

eu sa fiu acuma arbitru mas prezenta la urmatorul meci. las fluiera la inceput si mias face OCK YOU Romaniabagajele si mas duce plm acasa. pai cum adica toti dau in arbitrii si in Steaua. Steaua aici Steaua acolo. peste tot numai Steaua. de parca am fi capul rautatilor.

voi chiar credeti ca pentru Becali e important acea suma de 10 mio de € de la UEFA pentru CL. eu sigur ca nu. pai asta are bani. de nu putem duce noi in spate toti astia de pe forum.

problema lui e ca ii trebuie atentie si de aici rezulta iesirile astea in public in care debiteaza numai prostii.

in Romania totul e pe dos. nimic nu e in ordine.

veti vedea decizia!!!! veti fii surprinsi.

daca nu se ia masuri acuma se ajunge ca in columbia sau prin argentina unde se merge cu pistolul la meci.

ce draq mai suporteri aici nu e vorba de ce fel de fan. voi nu puteti face o demonstratie impotriva acestor huligani intelectuali din fruntea fotbalul romanesc.

cati oameni au murit in decembrie 89 doar sa avem dreptul la exprimare libera si ce se intampla acuma??? ne lasam manipulati de niste kkti de ziaristi.

apropo daca castigam campionatu

nu ar exista mai dulce bucurie decat sa castigam cu 1 punct in fata cfrului. siar baga toti unghia in gat de ciuda

F?UCK YOU Romania!!!!!!!!!

Catalyn0721.03.2008 10:39

ai dreptate

victor21.03.2008 10:41
Sper din tot sufletul ca acest meci sa se rejoace si sa nu ne opunem unei astfel de decizii, dand tiganilor o palma morala. Vom avea doar de castigat din asta.

apropo de rejucare: acum un nr. de ani (era Piturca antrenor) am luat un 3-0 in giulesti dupa o super japca (gol valabil Danciu la 1-0 anulat si imediat contra rapid si pancu fault in atac la mitrita nesemnalizat 2-0). dupa meci am facut scandal te tema arbitrjului si a vicierii de rezultat, iar tiganimea ne lua la misto cu rejucarea, cum ca ei ar vrea dar programul incarcat nu permite si ca eventual un amical sa jucam dupa terminarea sezonului?! asa ca sa mai lasam rejucarea! rapid e vinovat 100% pentru deficiente de organizare.

pe Steaua s-a intamplat acel incident reprobabil la meciul cu charleroi. care a fost imediat, la urmatorul meci, reactia conducerii dpdv organizatoric? controale severe la porti si garzi dispuse la baza tribunelor si peluzelor, care permanent stau cu fata catre spectatori. sigur, pare oarecum o abordare politieneasca, dar asa trebuie organizate meciurile de risc si in toata lumea este la fel. pe giulesti in schimb, rapidul nu pune garzi in tribuna incurajand astfel ca spectatorii sa creeze presiune cat cuprinde pe arbitrii si pe jucatorii oaspeti. chiar si la oficiala din dreptul bancilor tehnice nu exista nici un fel de supraveghere. ei nu sunt la primul incident si de aceea zic ca in tiganime e o adevarata politica de indimidare incurajata de conducere. daca se decide rejucarea ar trebui sa nu ne prezentam! meciul cu rapid e subiect inchis: prostii cu prostii, iar vii cu vii! parerea mea!

**alex**21.03.2008 10:46

Te pomenesti ca ceilalti(CFR, Rapid sau Dinamo) il merita.

A dat fair-play-ul in noi, daca se intampla invers milogii cereau rejucare ? NU!

Ce se vroia aseara sa se arunce pana reuseste unul sa-i sparga capul arbitrului sau a vreunui jucator stelist ? Vad ca multi ii acuza pe jucatori ca au fugit repede la vestiare. Au procedat foarte bine, arbitrul a pus capat meciului iar siguranta le era pusa in pericol. Trebuiau sa ramana acolo sa fie luati l-a bataie ?

fedora21.03.2008 10:59

Mda, se amana pana miercuri.

Pana atunci ne mitraliaza presa, eu zic ca avem noroc daca nu ramane scorul 1-0.

Suntem atacati din toate partile.

Si ganditi-va numai ce s-ar fi intamplat daca asa ceva ar fi avut loc in Ghencea!

victor21.03.2008 11:05
A dat fair-play-ul in noi, daca se intampla invers milogii cereau rejucare ? NU!

Ce se vroia aseara sa se arunce pana reuseste unul sa-i sparga capul arbitrului sau a vreunui jucator stelist ? Vad ca multi ii acuza pe jucatori ca au fugit repede la vestiare. Au procedat foarte bine, arbitrul a pus capat meciului iar siguranta le era pusa in pericol. Trebuiau sa ramana acolo sa fie luati l-a bataie ?

ce ar mai fi vrut tiganimea sa existe si ceva incidente in teren, in care sa fie implicati si jucatorii stelisti, ca sa zica apoi ca noi am incitat si sunt mai multe vinovatii si incalcari ale regulamentului, deci, pe cale de consecinta, nu doar rapidul e vinovat si trebuie sanctionat! eu va spun: mare noroc am avut ca ne-a dus mintea si am parasit rapid terenul, caci gunoierii ne-ar fi provocat si sigur ieseau busculade in teren (vezi si golania care au facut-o la adresa arbitrului, busculat de jucatori si oficiali, si de care nimeni nu zice nimic). de aici urmatorul pas era ca spectatorii incitati de jucatorii stelisti au incercat sa-si faca dreptate. sigur atunci am fi luat si noi sanctiuni, chiar daca nu aveam nici o vina! asa, toti sunt turbati pentru ca nu au de ce sa se agate (vezi nenumaratele cadre cu Lovin, ca si cum acesta e de vina pentru neputinta organizatorilor) si vantura imbecilitatea cu lasitatea si cu spiritul de razboinici! de parca am fi in curtea scolii si trebuie ne aratam muschii si sa ne batem pentru vreo gagica?!

sa ne pupe jos!

DelPiero1021.03.2008 11:14

Vroiam rejucare ieri...dar vazand pretentiile incredibile ale lui Copos(rejucare din minutul 73),plus declaratiile obraznice ale lui Rednic si ai sai jucatori(am fost mult mai buni;jucam pe Ghencea si tot ii batem)!Nu-mi vine sa cred!Dupa ce ca au dat un gol extrem de norocos,dupa ce am avut cele mai mari ocazii la ei acasa...cat tupeu!Sper sa se ia DECIZIA CORECTA:3-0 PENTRU Steaua!T.iganii nenorociti,dupa ce ca-s niste brute inimaginabile si arunca cu scuipati,pietre si brichete(ba chiar si salam) vor victoria!

P.S.CER EXTERMINAREA CIORILOR DE PE PAMANTUL NOSTRU DRAG!Mailat si ai sai trebuiesc deportarti in Siberia...

AdrianUltras2521.03.2008 11:21

Sunt curios macar daca vor fi suspendati rapidistii care au aratat degetul mijlociu fanilor stelisti.

Daca aia nu au incitat atunci...

Bundy21.03.2008 11:38
1. am vazut si romanii , destui, derbedei

2. Lovin e jos palaria ca jucator, fara indoiala, desi multi il critica, dar gestul in sine m-a dezamagit

3. Nu cred ca vom fi depunctati niciodata, dar ganditi-va la un aspect:

Locul 1 - CFR

Locul 2 _ Steaua, deci sanse de 99% sa avem 2 echipe in UCL, concluzie: Campionatul nostru foarte puternic.... bla, bla .... conducatorii, seful ligii, glorie....., deci.....

4. Imi doresc sa fie totul corect si sa castigam campionatul, dar CORECT !

Lovin-jos palaria ca jucator:))) Te pomenesti ca o fi si asta vreun mare jucator care n-are insa caracter, in rest e o legenda vie a fotbalului.

ANTIgigi21.03.2008 11:40

"Imi pare rau" ca Lovin nu e capitan, ca i-ar sta tare bine. Mai mereu pus pe cearta, primul in orice meleu, aspru, viteaz....asta pe langa mare fotbalist "care este". S-a bucurat la decizia arbitrului de parca ar fi castigat CL. Asa ceva nu e posibil. poate avea de platit ceva rata la masina, nu mai avea bani si s-a bucurat de prima obtinuta dupa aceasta victorie. E o vietate penibila acest a.t.z.a. Pe langa ca nu prea are treaba cu fotbalul, golul sau sportul in general....mai face si pe criticul si marele capitan.

MinoRu_Xxl21.03.2008 11:40

Incredibil cati ipocriti sunt in presa romana! Incredibil ce afirmatii fac: butoane, stelisti infiltrati...Bine zicea dr.adrian9: daca se intampla in Ghencea nu ne scoteau din teroristi si huligani, ba chiar erau in stare sa ne scoata din campionat numai ca sa dea un exemplu! Ziaristii s-au obisnuit sa scrie idiotenii despre Steaua pentru ca Steaua vinde si daca ar lauda-o ar citii articolele doar stelistii, asa sunt citite si de suporterii Stelei cat si de suporterii frustrati ai celorlalte echipe.

De ce nu se ia nimeni de ratatul ala care arata m**e pe teren? Dar de jucatorii rapidisti care au sarit la bataie? De ce nu se ia nimeni de aristocratii care incercau sa rupa panourile de plexiglas pentru a intra pe teren? De ce nu spune nimeni ca arbitrajul ne-a fost defavorabil din cauza declaratiilor lui Copos ca scoate echipa de pe teren? Oare nu ar trebui sanctionati? Ii transforma din atacatori in victime ca deh Steaua e echipa comunista care cumpara meciurile si arbitrii. Si pentru aia care sustin ca trebuia evacuata tribuna nu oprit meciul: cine sa o evacueze? 10 stewarzi? Daca erau incidente in galeria stelista imediat apareau jandarmii cu gaze si gloante de cauciuc, dar aseara au incercat sa-i tempereze pe milogi cu vorbe bune...de parca inteleg orice nu incepe cu "manca-ti-as!"

Ma bucur ca am castigat meciul in felul acesta pentru ca am vazut cat de umiliti si de frustrati au fost rapidistii! Nu o consider mila ci un lucru corect! Ce dracu' insemna "vreau sa se rejoace meciul ca asa e corect?" Uitati cumva ca CFR-ul si alte echipe incearca sa ne depuncteze pe toate caile? Asta este milogeala nu aplicarea regulamentului! Voi, ca de obicei, sunteti mai catolici decat Papa.

A fost o decizie corecta deoarece: clubul Rapid nu a asigurat securitatea pe stadion (la toate meciurile sunt in stare sa te controleze si-n c*r,dar aseara au intrat pe stadion cu brichete, monede si cutii de bere), deoarece pe tot parcursul meciului au aruncat cu obiecte in teren, deoarece chiar si dupa ce au fost avertizati de crainic si dupa ce arbitrul a hotarat continuarea meciului vajnicii aparatori ai civilizatiei au continuat sa arunce cu obiecte in teren.

Jucatorii Stelei au procedat corect ca au iesit: arbitrul fluierase sfarsitul meciului si nu trebuiau create tensiuni inutile.

Lovin nu se milogea ci ii arata arbitrului obiectele aruncate in teren, lucru normal pe care l-ar face orice jucator de la orice echipa.

Corect este sa ni se dea cele 3 puncte la masa verde si clubul Rapid sa fie sanctionat. Daca se hotareste rejucarea meciului ar trebui sa intre baietii pe teren si sa iasa dupa ce se fluiera inceputul meciului!

Si off topic: Nu mai postati daca nu stiti sa scrieti corect: "sant, sante-ti, mias, a-ti"...radeti de rapidisti ca sunt analfabeti da' nici cu voi nu mi-e rusine!

mihai_2021.03.2008 11:43

pentru sapunaru: Dumnezo rupa **** in maicuta ta aia curva ca proasta **** a intrat in ea,si-a trebuit sa te avorteze pe tine,rahat nenorocit,mance-te boala si lua-uai **** de la toti cei 10 milioane de stelisti din tara asta macar odata,sa nu-ti ajute dumnezo sa mai prinzi ziua de maine,pune-as **** pe crucea mamei tale si taramas cu coaiele de mormantu ei.....Amin!!!!!!!!!!Forza Steaua!!!!!

Levente8221.03.2008 11:52

Rapid=Necivilizati!!! Ce vreti suntetzi niste huligani si niste badarani mai vreti sa acordam inca o sansa ...se rezolva anul viitor!!!

Anul asta ati fost pedepsiti pentru. comportament...daca se poate spune suntetzi niste suporteri criminali!!!

Ce treaba avea arbitru?!?!Ce se poate spune mai mult...Rapid=Huligani

Forzzza Steaua... fularsteaua2

bogdan21.03.2008 11:53

Vorbind de FAIR PLAY. Oare rapidistii merita clementa.!?

"Nebunie mare în tribune la meciul de asearã. Dupã cum se știe, steliștii au avut rezervate doar 400 de bilete din cauzã cã stadionul din Giulești se aflã în renovare.

Fanii roș-albaștrilor au fãcut cunoștințã cu "surpriza" pregãtitã de rapidiști imediat ce au intrat în peluzã. "Cu o searã înainte, giuleștenii au stropit tot sectorul rezervat steliștilor cu motorinã.

Scaunele sunt sleioase, iar mirosul de motorinã e insuportabil", s-a plâns șeful securitãții de la echipa oaspete, Cãtãlin Zmãrãndescu. Astfel, rapidiștii s-au rãzbunat dupã ce în tur au fost exilați într-o cușcã, în Ghencea.

Incidente între cele douã tabere

Înaintea partidei s-au înregistrat și câteva incidente între suporterii celor douã formații. Mai mulți susținãtori ai Rapidului s-au ascuns sub Podul Grant și au aruncat cu pietre și sticle cãtre galeria stelistã în momentul în care aceasta se pregãtea sã intre în incinta stadionului. Într-un final, Jandarmeria a operat mai multe arestãri"

DelPiero1021.03.2008 11:59

Da,crapidistii merita clementa!Ca intreg poporul Mailat,merita clementa cu gaz! :smile:

heroina21.03.2008 12:01

deci pana la urma ce se inampla a batut steau sau nu ?

AdrianUltras2521.03.2008 12:03

heroina

se va afla miercuri.

de ce oare?!

MoWeed21.03.2008 12:05
Vorbind de FAIR PLAY. Oare rapidistii merita clementa.!?

"Nebunie mare în tribune la meciul de asearã. Dupã cum se știe, steliștii au avut rezervate doar 400 de bilete din cauzã cã stadionul din Giulești se aflã în renovare.

Fanii roș-albaștrilor au fãcut cunoștințã cu "surpriza" pregãtitã de rapidiști imediat ce au intrat în peluzã. "Cu o searã înainte, giuleștenii au stropit tot sectorul rezervat steliștilor cu motorinã.

Scaunele sunt sleioase, iar mirosul de motorinã e insuportabil", s-a plâns șeful securitãții de la echipa oaspete, Cãtãlin Zmãrãndescu. Astfel, rapidiștii s-au rãzbunat dupã ce în tur au fost exilați într-o cușcã, în Ghencea.

Incidente între cele douã tabere

Înaintea partidei s-au înregistrat și câteva incidente între suporterii celor douã formații. Mai mulți susținãtori ai Rapidului s-au ascuns sub Podul Grant și au aruncat cu pietre și sticle cãtre galeria stelistã în momentul în care aceasta se pregãtea sã intre în incinta stadionului. Într-un final, Jandarmeria a operat mai multe arestãri"

tiganu ramane tigan orice i-ai face....

Acum se vede de ce era necesara plasa aia in tur...

«1101112131417»