pentru mine noaptea a fost un sfetnic bun si in aceasta dimineata am revazut fazele si declaratiile de dupa meci. Eu unul nu o sa judec nimic pana nu vad dovezi dar inteleg de ce s-a mutat polul de atentie de la bricheta la conspiratii steliste. Voi ati vazut declaratiile stelistilor de dupa meci sau comportamentul lor?
Hai sa recapitulam. La vreo 3-4 minute dupa ce deaconu este lovit,Radoi daca nu ma insel face semn sa ne caram de pe teren,iar inainte lovininho aproape ca se ruga de deaconu sa intrerupa meciul iar cand acesta o face Lovin face semn ca s-a terminat si ca practic e victorie.Jenanta atitudine pentru un stelist dar pe Lovin il inteleg pentru ca el e o panarama ca fotbalist si caracter.
Apoi conducatorii. Adi Ilie zicea cu juma de gura ca sa se respecte regulamentul,Argaseala la fel iar jijinho a zis ca am castigat 3 pc imediat ce a iesit si avea o fata satisfacuta de parca ar fi zis rapidistilor "v-am tras-o". Ideea generala in declaratiile conducatorilor nostri era de 3 pc sigure,iar cand au fost confruntati de rapidisti cu conspiratiile steliste,i-au contrazis cu juma de gura,iar pentru un spectator neutru asta e un semn aproape sigur de vinovatie. In locul lor as fi sarit in sus,cum se ne acuze pe noi de asa ceva,cand ei organizau meciul,pe cand ai nostri au cam tacut malc.
Daca mai exista onoare in clubul nostru,meciul s-ar rejuca. De ce spun asta? Rapidistii sunt milogii Romaniei,nu noi. Ce pretentii sa avem la ei?De la putoarea ghiulestiului la statutul lor de victime permanenete,ei raman niste penibili. Dar mi s-a facut scarba vazand cum clubul nostru cerseste cele 3 pc in loc sa jucam pe teren.
Imi pare rau ca in clubul nostru domina o atitudine de "facem orice pentru puncte",daca pana si simbolul vitezistilor a ajuns sa zica ca ar fi multumit sa avem 3-4 ocazii pe meci si sa castigam cu 1-0,cand pe vremea sa Steaua juca fotbal adevarat si vedeam spectacol. O sa ajungem cea mai urata echipa din tara cu atitudinea asta "conteaza sa castigi,nu cum castigi",s-asa il avem pe Becali care ne face destula imagine negativa,mai vreti sa fim clasificati si ca pomanagii.
Repet,eu aici ma iau doar de atitudinea stelistilor,una nedemna pentru un club asa mare,iar daca Becali a orchestrat asa ceva inseamna ca e bun domne,poate sa infiltreze stelisti in nucleul dur al galeriei rapidiste,dar nu poate sa faca un blat cu echipa prietenului de la buzau.
Inchei spunand ca meciul ar trebui rejucat,ca sa nu ne patam blazonul cu victorii milogite impotriva unor milogi de traditie.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.