FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 3 (masa verde)

«11314151617»
Luccifer21.03.2008 16:28
eu l-am vazut si pe Sames !

:thumbsup:

referitor la ceea ce a zis moweed,o s-o dea si el la intors ca a facut o gluma cand a zis ca cel care a aruncat era stelist...numai glumeti pe la noi...berbecali, muresan, pinocchio asta de Copos, ce mai, circu` de stat, mai am putin si imi dau lacrimile...de ras?!?! de plans?!?!

MoWeed21.03.2008 16:29

@Luccifer

Mai degraba de plans......ai uitat gramada de untura care isi zice Iancu de Timisoara

Luccifer21.03.2008 16:31
@Luccifer

Mai degraba de plans......ai uitat gramada de untura care isi zice Iancu de Timisoara

mea culpa...ai perfecta dreptate, sa nu uitam si de porumboiu, de butelie, cam de 99% dintre ce e pe la noi...si toti tipa in presa...vai, din cauza banilor...frate, ce bani? pai daca la noi se invart bani multi in fotbal, atunci in aglia ce se intampla?!?! si nu mai zice nimeni nimic, si totul e spectacol

MoWeed21.03.2008 16:33

Sincer sa fiu in afara de Bucsaru de la Urziceni cam toti patronii si conducatorii au aceasta atitudine.

In Anglia exista o civilizatie si un nivel de educatie al conducatorilor....

Luccifer21.03.2008 16:35
Sincer sa fiu in afara de Bucsaru de la Urziceni cam toti patronii si conducatorii au aceasta atitudine.

In Anglia exista o civilizatie si un nivel de educatie al conducatorilor....

...si muuuuulte camere de filmat suporterii, si riscul de a pierde abonamentul care se dobandeste incredibil de greu, si riscul de a nu mai intra pe un stadion in anglia in viata ta...ordine cu zaharelu` nu s-a facut nicaieri in lume

The Flyer21.03.2008 16:46
am trimis eu fular-campionii

craciunescu a zis aseara la kanal D ca si el ar fi oprit meciul, si azi a dat-o cotita cand l-au intrebat altii, cum ca este o intrebare grea ! de fapt daca ma gandesc cum a arbitrat craciunescu la finala cupei din 95 ciripeii -petrolul, ma minunez ce tupeu are si vopsitul asta sa comenteze arbitrajele altora !!!

bai,gata!daca aseara eram pacifist si ma cracanam de ris la prostia inaripatelor,m-am razgindit!nesimtirea lor n-are limite iar declaratiile lui manea,zota si plapumaru m-au exasperat!sper sa ia crapizii 10 etape,meci pierdut cu 3-0 si suspendarea fututilor de Constantin,maftei si rexona!

Luccifer21.03.2008 16:48
bai,gata!daca aseara eram pacifist si ma cracanam de ris la prostia inaripatelor,m-am razgindit!nesimtirea lor n-are limite iar declaratiile lui manea,zota si plapumaru m-au exasperat!sper sa ia crapizii 10 etape,meci pierdut cu 3-0 si suspendarea fututilor de Constantin,maftei si rexona!

...ai uitat de pancu...oare chiar merge sa bruschezi arbitrul?

ovi66621.03.2008 16:57

aseara, meciul l-a pierdut "al 12-lea jucator"…

http://ovidiu666.wordpress.com/2008/03/21/al-12-le a-jucator/

fularultras:steagcruce:

flo220321.03.2008 16:59

credeti ca exista vreo sansa sa crape de nervi vreunul d'asta: zotta, manea, muresan, sapunaru , sau marcar rama de pancu? ar fi un lucru bun, nu ?

The Flyer21.03.2008 16:59
...ai uitat de pancu...oare chiar merge sa bruschezi arbitrul?

am uitat de rahatul ala cu capul spart!bine a n-a plouat,se crea inundatie in tartacuta lui si cind ajungea la vestiar o dadea in igrasie!

pai se putea sa nu se bage in seama nea muce?asta le stie pe toate,le cunoaste pe toate!****,bai,mucescule!

MoWeed21.03.2008 17:01
credeti ca exista vreo sansa sa crape de nervi vreunul d'asta: zotta, manea, muresan, sapunaru , sau marcar rama de pancu? ar fi un lucru bun, nu ?

Slabe sperante astia sunt ca sobolanii sau gandacii scapi greu de ei....

steauaforever0821.03.2008 17:33

deci arbitraj f bun... o FC bine ca o intrerupt meicu da pacat ca o fost un meci frumos echilibrat si faceam egal pana la urma....da macar asa am luat 3 pct... :beer2:

fularsteaua2:steagcruce:fular-campionii:steag_sah_mic:

MoRRiS21.03.2008 17:36
Culmea fotbalului: sa conduci cu 1-0 si sa pierzi cu 0-3!

SUPER TARE faza =)))))))))))))))))))))))

flo220321.03.2008 17:39

caracterizare aproape perfecta ! desi nu sunt sigur ca nu avem si noi ceva maimute !

blogul lui vochin, merita

MoRRiS21.03.2008 17:51
@alpopa

Steaua a avut 2 ocazii , daca juca intr-adevar ceva trebuia sa ii calareasca pe subpodari in starea in care erau nu sa se chinuie , ba chiar sa fie condusa .

Daca tu spui ca Steaua nu a jucat nimic, si ca trebuia sa`i calareasca pe aia, inseamna ca te`ai uitat la alt sport.. Totushi Rapid joaca fotbal si ei ;) Steaua NU a jucat singura pe teren

cip21.03.2008 17:53

Pentru acei stelisti cuprinsi de remuscari :

In urma cu doi ani rapidul facea plangeri peste plangeri la UEFA cerand depunctarea si RETROGRADAREA Stelei pentru rasismul suporterilor !

Luccifer21.03.2008 17:57
Pentru acei stelisti cuprinsi de remuscari :

In urma cu doi ani rapidul facea plangeri peste plangeri la UEFA cerand depunctarea si RETROGRADAREA Stelei pentru rasismul suporterilor !

:worthy: , ca bine le zici...asa, asa, lasati-ne cu 3 puncte la buzunar si cu onoarea patata...de cine? de declaratiile lu` sapunaru si a lu` pancu si a bronzatilor ereditar din giulesti, sa fim seriosi, cainii latra, ursul trece!!

flo220321.03.2008 18:00

am revazut imaginile pe realitatea :

1 dupa cum a sarit bricheta, n-a fost una din plastic , ci din metal

2 in momentul cand l-a lovit bricheta pe arbitru, Marius Constantin s-a ferit instinctiv

3 imediat dupa aceea , a facut un gest nervos catre tribuna

ultrash21.03.2008 18:43
dragos_drlsteaua21.03.2008 19:00

Din moment ce aici acordam note baietilor, am sa incerc sa las deoparte balacareala generala a acestui meci si sa fac cateva observatii legate strict de meci in sine.

Zapata, ca de obicei a avut o prestatie imperiala, golul nu cred ca i se poate imputa. Cu toate astea, cel mai bun de pe teren mi-a parut Ovidiu Petre, care pe langa multele interceptii pe care le-a facut, a mai avut si cateva driblinguri fine, creand superioritate la mijlocul terenului. In afara de cei doi si de daruirea lui Mirel, lucruri bune nu am mai prea vazut. O sa si argumentez. Lupescu spunea dupa meciul cu CFR din Ghencea ca a vazut niste jucatori care dupa minutul 60 au inceput sa gafaie. L-am injurat la vremea respectiva, nefiind in niciun caz de acord cu el, spunandu-mi ca acela a fost felul in care a decurs meciul si a fost o ''cadere'' impusa de rezultatul de pe tabela. Ieri insa, Mendoza, inceand cu minutul mai sus amintit, mai ca se plimba pe teren. La un moment dat, veti vedea cum Nesu ii si reproseaza faptul ca nu se retrage la timp pe partea sa. Nu neg ca a si avut doua momente de geniu pana atunci, lovitura libera executata perfect in prima repriza si pasa geniala catre Dayro in cea de-a doua.

Trecem la Dayro Moreno, atacant adus ca mare speranta in Ghencea. Nu ma grabesc sa ii pun vreo eticheta, pun evolutia sa mai slaba din acest inceput de miniretur pe seama acomodarii. Astept din partea lui evolutii ca cea din meciul cu CFR la fiecare meci! Pentru ca, in opinia mea, Constanta da valoarea unui jucator!

In aceeasi categorie intra si Pepe Moreno, care, zic eu, nu a aratat mai nimic pana acum. a avut o mare sansa in prima repriza cand a scapat singur cu Dani Coman, insa preluarea l-a tradat grav! La fel, astept mai multe si din partea lui!

Pentru ca sunt la capitolul in care spun ceea ce nu agreez, voi spune ca la Habibou nu imi place pozitia pe care i-o da Lacatus in teren! Sincer, nu il vede pe Habib jucand in lateralele terenului, el este un atacant de careu. Acolo cred ca se simte cel mai bine si probabil ca acolo ar avea si un mai bun randament. Sper ca in meciul cu UTA sa i se dea o sansa de la inceputul meciului si sa fie folosit in locul lui Pepe.

In concluzie, trebuie o neaparata imbunatatire a jocului pentru a spera la campionat. Tind sa cred ca meciul cu CFR nu a fost o intamplare si aceea este adevarata fata a Stelei lui Lacatus! Astept sa o vad la fiecare meci ce va urma!

FORTA Steaua!!!

morosanu'21.03.2008 19:13
am revazut imaginile pe realitatea :

1 dupa cum a sarit bricheta, n-a fost una din plastic , ci din metal

2 in momentul cand l-a lovit bricheta pe arbitru, Marius Constantin s-a ferit instinctiv

3 imediat dupa aceea , a facut un gest nervos catre tribuna

si boya si-a pus mainile in cap!!! stia in secunda 1 ce se intamplase...

yo_marius21.03.2008 19:29
Zapata, ca de obicei a avut o prestatie imperiala, golul nu cred ca i se poate imputa.

Zapata a gresit la gol, a respins mingea in fata. Portarilor li se explica inca de la copii ca, in caz ca mingea nu poate fi retinuta si vor s-o boxeze, trebuie evitate pe cat posibil respingerile in fata, de unde baloanele pot fi reluate foarte usor in poarta. Ceea ce s-a si intamplat aseara.

Dano21.03.2008 19:31

Zice cineva mai sus ca Mircea Lucescu acuza arbitrul ca a gresit intentionat....etc. Cred ca acest Lucescu isi baga nasul mereu unde nu trebuie. Ce treaba are el din Ukraina sa dea sfaturi in Romania???? Cred ca nu exista om in fotbal mai scarbos ca acest personaj. El le stie pe toate...el a lansat toti jucatorii din lume.... el a facut tot si toate....

flo220321.03.2008 19:33

si cel mai rau lucru.....l-a facut pe prostu' de fisu'

cristi-ion21.03.2008 19:33
Rapid Bucuresti: 1.Coman - 21.Sapunaru, 24.Maftei, 4.Leonard, 23.M.Constantin - 15.Lazar, 18.Grigore - 30.Joao Paulo, 16. Herea, 7.Cesinha - 11.Boya.

Antrenor: Mircea Rednic.

Au mai jucat: Andrade si Daniel Pancu.

Steaua Bucuresti: 1.Zapata - 4.Golanski, 6.Radoi, 24.Ghionea, 15.Nesu - 20.Lovin, 8. Ov. Petre - 27.Dayro Moreno, 10.N. Dica, 29.Mendoza - 29. Pepe Moreno.

Antrenor: Marius Lacatus.

Au mai jucat: Habibou si Badea.

Arbitrul Deaconu a oprit partida Rapid - Steaua, in minutul 73, la scorul de 1 - 0 pentru gazde, dupa ce a fost lovit in cap cu un obiect venit din tribuna.

In minutul 74 a incercat sa reia meciul dar din nou suporterii Rapidului au aruntat cu obiecte in teren. Deaconu a fluierat finalul de meci.

Conform regulamentului meciul va fi castigat la masa verde de echipa noastra (0 - 3).

<center><h4>Decizia oficiala va fi facuta miercuri, 26 martie</h4></center>

«11314151617»