Din moment ce aici acordam note baietilor, am sa incerc sa las deoparte balacareala generala a acestui meci si sa fac cateva observatii legate strict de meci in sine.
Zapata, ca de obicei a avut o prestatie imperiala, golul nu cred ca i se poate imputa. Cu toate astea, cel mai bun de pe teren mi-a parut Ovidiu Petre, care pe langa multele interceptii pe care le-a facut, a mai avut si cateva driblinguri fine, creand superioritate la mijlocul terenului. In afara de cei doi si de daruirea lui Mirel, lucruri bune nu am mai prea vazut. O sa si argumentez. Lupescu spunea dupa meciul cu CFR din Ghencea ca a vazut niste jucatori care dupa minutul 60 au inceput sa gafaie. L-am injurat la vremea respectiva, nefiind in niciun caz de acord cu el, spunandu-mi ca acela a fost felul in care a decurs meciul si a fost o ''cadere'' impusa de rezultatul de pe tabela. Ieri insa, Mendoza, inceand cu minutul mai sus amintit, mai ca se plimba pe teren. La un moment dat, veti vedea cum Nesu ii si reproseaza faptul ca nu se retrage la timp pe partea sa. Nu neg ca a si avut doua momente de geniu pana atunci, lovitura libera executata perfect in prima repriza si pasa geniala catre Dayro in cea de-a doua.
Trecem la Dayro Moreno, atacant adus ca mare speranta in Ghencea. Nu ma grabesc sa ii pun vreo eticheta, pun evolutia sa mai slaba din acest inceput de miniretur pe seama acomodarii. Astept din partea lui evolutii ca cea din meciul cu CFR la fiecare meci! Pentru ca, in opinia mea, Constanta da valoarea unui jucator!
In aceeasi categorie intra si Pepe Moreno, care, zic eu, nu a aratat mai nimic pana acum. a avut o mare sansa in prima repriza cand a scapat singur cu Dani Coman, insa preluarea l-a tradat grav! La fel, astept mai multe si din partea lui!
Pentru ca sunt la capitolul in care spun ceea ce nu agreez, voi spune ca la Habibou nu imi place pozitia pe care i-o da Lacatus in teren! Sincer, nu il vede pe Habib jucand in lateralele terenului, el este un atacant de careu. Acolo cred ca se simte cel mai bine si probabil ca acolo ar avea si un mai bun randament. Sper ca in meciul cu UTA sa i se dea o sansa de la inceputul meciului si sa fie folosit in locul lui Pepe.
In concluzie, trebuie o neaparata imbunatatire a jocului pentru a spera la campionat. Tind sa cred ca meciul cu CFR nu a fost o intamplare si aceea este adevarata fata a Stelei lui Lacatus! Astept sa o vad la fiecare meci ce va urma!
FORTA Steaua!!!