FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 3 (masa verde)

«167891017»
DelPiero1020.03.2008 22:11
Oameni buni! Am elucidat misterul! Jaba de Timisoara este capul unei conspiratii la nivel inalt ! El a reusit sa infiltreze o cartita in sanul echipei noastre ,pe nume Lovinhel! Acesta a dat dat note explicative si rapoarte despre strategiile echipei Steaua. Pentru a-si sterge urmele (de elefant) Jaba a ordonat ca Lovinhel sa fie sters din analele echipei! Ca urmare,a trimis un tragaci de brichete in peluza visinie! Insa misteriosul tragaci a ratat si l-a umplut de respect pe fluieras!

CE DOBITOC!!!! :wall:

Frate,ai postat foarte frumos azi!Glumele tale sunt foarte reusite!Ne-ai mai descretit si noua fruntile in tensiunea asta...

SteauaToronto20.03.2008 22:12

Bine ca iese si taranoiul ala de Muresan la rampa. TARANE ordinar voua care v-a dat arbitrul gol din offside. Hai cu 0-3 si sa luam titlul. Tarani cu totii inclusiv cei care se vaita ca nu e corect.

yo_marius20.03.2008 22:13

@ Axl

eu l-am vazut, la TV, pe Nesu de vreo 2 ori aratandu-i brichete, "aterizate" pe gazon, lui Deaconu.

axl20.03.2008 22:14

Si eu la fel. Una era galbena.

Astristul20.03.2008 22:14
Culmea fotbalului: sa conduci cu 1-0 si sa pierzi cu 0-3!

Foarte tare! :laugh:

1uLy4Nn20.03.2008 22:15

deapz..in prima repriza. atunci nu a mai vazut nimeni :|

maxxell20.03.2008 22:16

bancuri:

*culmea fotbalului:sa conduci cu 1-0 si sa iei bataie cu 3-0

*de cati rapidisti ai nevoie ca sa opresti un meci?

r:de unu...da sa fie fumator

*un rapidist urla in gura mare:BAAAA MI A VAZUT CAREVA BRIKETA?

la care arbitrul:care ma?aia galbena?nu ti o dau ca e cu beculetz :))

*rapid-Steaua 0-3 Au marcat: Bricheta(min71,72,73)

*de ce nu se mai fumeaza in tren?

r:de frica rapidistilor ca arunca cu brikete

*cum opreste un rapidist taxiu?

r:arunca cu briketa dupa el

zloty20.03.2008 22:16
@plastikman

ce iti place mai exact? ca nu joaca nimic? ca au castigat numai cu noroc? sa fim seriosi. nu o sa mai avem mult timp norocul asta.

presupunand ca luam campionatul sau ca terminam pe 2 si ajungem in Liga. ce facem acolo?

VREM ANTRENOR NU SIMBOL

din pacate asea e ,a iesit Dayro ,mendoza au intrat habibou si Badea si se pregatea Banel sa intre, astea nu mi se par schimbari normale la 1-0 pentru rapid

Miaus20.03.2008 22:17
@plastikman

ce iti place mai exact? ca nu joaca nimic? ca au castigat numai cu noroc? sa fim seriosi. nu o sa mai avem mult timp norocul asta.

presupunand ca luam campionatul sau ca terminam pe 2 si ajungem in Liga. ce facem acolo?

VREM ANTRENOR NU SIMBOL

Iulian iti pot oferi niste casete cu tactica si ma ofer sa ti le si explic.

In seara asta Steaua a fost PESTE Rapid.Pasele alea care au taiat apararea rapidista (Lovin - nesu si mendoza - Dayro) sunt faze lucrate la antrenament.Sau ai mare incredere in clarviziunea lui lovinho.

De asemenea pozitionarea lui Ov.Petre in teren ne-a recuperat multe mingi si in inceputul reprizei a doua i-am calarit rau de tot.

Usor usor apar traseele in jocul nostru.

Pacat ca unii (sa alegem aleator un user 1uLy4aNn) au ochelari de cal si se pricep la fotbal fix cat nea Jiji daca nu mai putin!

yo_marius20.03.2008 22:17
*un rapidist urla in gura mare:BAAAA MI A VAZUT CAREVA BRIKETA?

la care arbitrul:care ma?aia galbena?nu ti o dau ca e cu beculetz :))

prea tareee!! =)))

DelPiero1020.03.2008 22:19
Ole Ole, Ole Ola, a aruncat Elodia ! :yeahh:

:naughty::yeahh: :laugh: :laugh: Foarte tare frate!

vlad7520.03.2008 22:19

Gata fratilor ,m-am saturat! Acum ce dracu vine toata mass-media peste noi si-l condamna pe Deaconu ca nu a procedat corect! A uitat toata mass-media cum a sarit arsa de "fund" dupa ceun suporter stelist,Twety pe numele lui,i-a dat peste picioare cu lantul unui cameraman TVR? Acum ce sa mai inteleg ca"stimabilii nostri ziaristi" de la tolontan pana la cartian incurajeaza violenta??? Unde-i pozitia aia verticala domnilor? Sunteti o rusine! Niste nesimtiti ,care nu-si respecta cititorii,indiferent de preferintele lor.

Violenta din sport va apartine si voua deontologilor!!!

axl20.03.2008 22:20

Pe mine m-a impresionat Nesu, si nu numai in meciul asta. Ba chiar si Lovin&Petre parca au jucat binisor. Mi-a stat un pic inima la gafa aia a lui Radoi, bine c-a fost off-side. Zapata se pare ca e in stare de parade excelente dar are anumite probleme la interventii de rutina, in fine, poate era mingea aia prea uda.

In plus, Zapata si Coman sunt doi portari extraordinari, cei mai buni din Romania la ora actuala.

predatorpulse720.03.2008 22:20

Starea mea a trecut de la ras isteric vazand prostia ghiulestiului la enervare vazand cum se arunca vina pe noi. Chiar acum pe onlinesport,se scrie despre jucatorii Stelei ca au zis "Gata,cand iesim",sugerand ca ei stiau asta,bai inseamna ca Jiji are butoane peste tot,cred ca comunica cu Mirel Radoi,capitanul echipei,prin casca sau ceva. Astia chiar nu isi dau seama cat de ridicoli sunt?

Jucatorii Stelei stiu regulamentul si au profitat de asta,eu as fi preferat sa nu iasa de pe teren,dar ei si-au vazut interesul,vad ca toti numai scenarii,daca crapizii tot fac scandal sa-si ia naibii punctele si sa ne lase in pace. Daca,prin absurd,clubul nostru e cumva vinovat,sa fie pedepsit dar vad ca la toate televiziunile sunt numai scenarii anti-Steaua. Ma repet,jegos mai e fotbalul nostru. Eu l-as rejuca,fie din min 73 sau de la inceput,fara spectatori,rapid ia minim vreo 5 etape de suspendare si gata,ce atata balacareala.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

**alex**20.03.2008 22:20

Si cealalta rosie.

1uLy4Nn20.03.2008 22:22

@miaus

nu stiu ce as putea sa iti raspund. nu m-am referit in mod special la acest meci. aleator m-ai ales prost pentru ca am cateva cunostinte despre fotbal. nu vreau sa ma cert cu tine pentru ca mi-am exprimat parerea. este parerea mea si o mentin.

axl20.03.2008 22:23

In plus, indiferent ce guita unii la TV, o victorie la masa verde, in circumstantele create, nu mi se pare DELOC rusinoasa.

Miaus20.03.2008 22:24

Ma scuzi Iulian eu credeam ca zici de meciul asta.

Asa da sunt de acord ca meciul cu Gloria Bistrita din 96 din deplasare a fost penibil.Cred ca putem imbunatati jocul de atunci...

Oradeanu20.03.2008 22:25

Editie eveniment la FANATIK:

Corsicanu' atat poate. nimeni nu e perfect!!!

P.S. Pute prostia in asta, mah ...........

Bazooka8720.03.2008 22:25

Ãștia sunt țiganii, au fost proști și vor rãmîne proști, dacã sar lua decizia cã Steaua a învins cu 3 0 în giulești la masa verde aș fi foarte bucuros și fericit, și la fel toți suporterii Stelei din chișinãu, cã așa bucurie la noi nu am vãzut de mult.titlul e al nostru, FORZA Steaua, **** RAPID,Dinamo și CFR.

endorama20.03.2008 22:25

mai, eu nu cred ca se va da 3-0 pentru noi. stiu ca asta ar spune regulamentul, dar adevarul e ca bunul simt cam spune altceva. nu stiu sincer daca a fost sau nu suporter rapidist cel care a aruncat bricheta, dar parca ma mir asa sa vad ca in momentul in care e 1-0 pentru ei si arbitrul nu luase nici o decizie flagranta impotriva Rapidului, sa se apuce sa arunce cu obiecte in teren. stiu ca e un obicei in Giulesti in a arunca obiecte in teren, dar parca totusi in cazul de fata ceva nu e logic. in fine no, oricum chestia aia e mai putin relevanta de acum inainte.

legat de decizia ce se va lua, eu imi aduc aminte de un meci FC Bihor - Bacau parca de acum vreo 4-5 ani in care cei de la Bacau au incercat in momentul in care era evident ca vor pierde meciul sa forteze rejucarea lui luand niste cartonase rosii aiurea. au reusit bineinteles sa-l intrerupa ajungand in doar 7 jucatori si regulamentele ar fi cerut rejucarea meciului. dar comisiile au apelat la regula bunului simt mai degraba decat la regulament si au dat verdictul 3-0 pentru Oradea.

1uLy4Nn20.03.2008 22:25

@miaus

hai ma stai linistit. fugi la somn ca e tarziu.

AdiM20.03.2008 22:26
@plastikman

VREM ANTRENOR NU SIMBOL

tu si cine ''vrem'' alt antrenor? Asa, ca fapt divers, VREM sa ramana Lacatus!

yo_marius20.03.2008 22:28

@ Adi

"ma men"!! IL VREM PE Laca!!! :wub:

axl20.03.2008 22:28

Mai oameni buni, vad ca nu ne intelegem. Nu conteaza daca ala era rapidist, stelist sau tinea cu Sprintarii 23 august. Conteaza ca "obectul" a zburat dintr-un sector rezervat rapidistilor, si conteaza ca oamenii aia au fost controlati la intrare.

«167891017»