FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 3 (masa verde)

«14567817»
Astristul20.03.2008 21:12
voi vedeti ce se spun pe le televiziunea asta nenorocita de sportro??moraru ala mai ca nu moare de ciuda:)))))))))))))))))))))))))))))

cik premeditat:))))

Moraru ala a recunoscut intr-un special cu Borcea ca e dinamuist, deci se intelege atitudinea. Frustrare la maxim. Ivanovici e crapidist, dar nu are o atitudine ca moraru!

yo_marius20.03.2008 21:13
rapizii au jucat mult mai bine decat noi.

probabil ai vazut alt meci ;)

Flaviu8620.03.2008 21:15

ce se mai scot astia...cu arbitru, suporterii sunt de vina !!!! ce naiba

cica i-ar fi prins pe suporteri

1uLy4Nn20.03.2008 21:17

sigur ca da

CaTaLiNsm StElIsTu20.03.2008 21:17

Nu va amagiti....no sa castigam nimic la "masa verde"...cel mai probabil meciul se va rejuca ...intr-o forma sau alta......

Oricum speram sa vad o alta fata a Stelei in aceasta seara...sunt profund dezamagit....

Astristul20.03.2008 21:17

Mi-e sa nu ii mituiasca pe aia sa zica ca-s stelisti! :dry:

crossman20.03.2008 21:18

MORRRR MORRRRR SI EU CARE ERAM TRIST CA O SA FACEM CEL MULT UN EGAL=)))))))))))))))))) si maine il vad pe muresan A UMBLAT LA BUTOANE :thumbsup: =)))) :whistle:

Bundy20.03.2008 21:18

Trebuie sa se rejoace meciul. Nu avem nevoie de pomana, suntem Steaua!

Sunnyblack20.03.2008 21:19

probabil tu nu iti ai dat seama ca rapid conducea cu 1:0 :-).

The Flyer20.03.2008 21:19

Bai deci mor de ras de unul singur,zotta si Iancu au intrat la TV si zic exact ceea ce am spus eu intr-un post acum 5 min,si anume ca suporterul ala care a aruncat e stelist. Deci cand a aruncat "stelistul" prima oara a fost ok,nu l-a ridicat nimeni si l-a dus la puscarie,dar a 2-a bricheta cine a aruncat-o? Am vorbit cu un coleg de facultate pe mess care a vorbit la mobil cu unul de pe giulesti si cica nu s-a aruncat cu una ci cu mai multe brichete.

Bai,inseamna ca avem multi "infiltrati". Indiferent de decizia ce se va lua,rapidul m-a facut s-a rad ca niciodata,ole,ole multumim rapidule :biggrin:

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

muahahahahahaha,pentru a fii in ton cu ceilalti:bing bang,au cazut brichetele,bing bang tziganii au devenit bogati,din moment ce-si permit sa arunce cu ele,in loc sa le vinda!!

mai da-i in ma-sa de cretini,au zburat obiecte pe teren intr-o veselie,ce mama dracu'!!

sincer vorbind,eu vreau o rejucare,chiar daca imi plac cele trei puncte pe care le vom cistiga si suspendarea tarlalei din giulesti,totusi,chestiile astea nu ma incinta!

pe de alta parte,pervers mic fiind,ma bucur de teapa ciorilor!tre' sa fii extrem de imbecil sa arunci cu diverde chestii atunci cind coloratii tai conduc Steaua!

referitor la acuzele boului de zotta,trimbita lui coposel,un suporter stelist ascuns in t2 pe giulesti,care arunca asa ceva pe teren si poarta insemnele crapizilor,tre' sa fie fan bdsm! :wall::wall:

zloty20.03.2008 21:20

bah da ma uit la zotta asta :))) e genial ,premeditat cica ,ma mir ca nu la fct nimeni detectiv pana acuma eu las fi luat la csi:))))

georgecristian20.03.2008 21:20

Cel mai bun argument impotriva inchipuirii isterice a lui Zotta despre "conspiratia stelista" a fost enuntat de cineva mai sus: Daca ar fi aruncat obiectul un stelist sau oricum un suporter "fara mama fara tata" din mijlocul galeriei rapidiste, ar fi fost mancat de viu in secunda 3! Acolo la tribuna a II-a este nucleul dur al rapidistilor, se stiu toti cu toti, imposibil de facut confuzii.

Apoi teza ca Deaconu ar fi mimat lovirea iar este aiuristica! Am vazut reluarile cu prim plan si omul avea pe fata o expresie de panica amestecata cu suferinta! Deaconu s-a temut pentru viata lui, efectiv. Il inteleg perfect, la fel m-as fi simtit: la naiba cu meciul, cu Steaua, Rapid, FRF, etc. Viata este a mea!

Astristul20.03.2008 21:21

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...e-etape-2470065

Cititi asta!

Sper sa se intample asa! :biggrin:

Acum Zotta o da in stelisme, ca Deaconu a jucat la Steaua si remember despre Salomir. Patetic.

Mircea Sandu ar trebui sa aibe mare grija cu meciul asta. Daca nu da 0-3 pentru Steaua, cred ca o sa zboare din comitetul executiv UEFA. Oricum nu suntem bine vazuti pe acolo!

:steagcruce:

yo_marius20.03.2008 21:21
probabil tu nu iti ai dat seama ca rapid conducea cu 1:0 :-).

si ce legatura asta cu faptul ca cineva a spus ca:" rapedul a jucat mult mai bine decat Steaua"?

repet, probabil nu v-ati uitat pe kanal de ;)

Flaviu8620.03.2008 21:26

du-te Rednic du-te =)) =))

1uLy4Nn20.03.2008 21:27
Mi-e sa nu ii mituiasca pe aia sa zica ca-s stelisti! :dry:

nu e vorba de mita aici. idee e ca orice suporter cRAPIDIST o sa se dea STELIST pentru a arunca vina pe Steaua

Astristul20.03.2008 21:28

Sau asa! Oricum eu sper ca maine sa se oficializeze rezultatul de 0-3 si gata. Urmeaza meciul cu UTA. N-avem timp de toti milogii acum!

damnsmartblonde20.03.2008 21:33

domnule Iancu, buni spioni aveti pe acolo, la nici 15 min stiati cine, ce si cum...bravo! pentru domnul Copos, am si eu doua scenarii ...primul e ca suporterul a vrut sa-i sparga capul lui nesu sau lui Lovin...si a gresit tinta..:D..al doilea e ca Rednic a premeditat dom'le totul, sa le dea peste bot suporterilor...ce ziceti domnule Copos? suna plauzibil?

Miaus20.03.2008 21:33

Bai mai terminati-va cu tampeniile cu vai doamne ce bine au jucat cracra.

Deci noi am avut okzie cu Nesu,Dayro si faze din actiune.

Bine zice Marius - la ce meci v-ati uitat?

strezahuzum20.03.2008 21:37

Dupa povestea din Giulesti, se pare (nu sunt sigur) ca aplicand strict regulamentul, Steaua ar trebui sa castige la masa verde cu 3-0.

Eu personal nu vreau sa se intample asa ceva. Indiferent cine a aruncat, realmente nu conteaza, ar fi gresit sa schimbam soarta meciului in felul asta. Asta pentru ca in realitate, echipa care va avea de pierdut va fi tot Steaua Bucuresti. Se vor crea legende despre "regia" din Giulesti, "hotie pe fata", samd. In schimb ar fi 3 puncte, cu care nu prea avem ce face. Pe CFR Cluj nu-i vom ajunge oricum, iar meciul asta va ramane un subiect etern de scandal si cearta.

N-ar fi mai bine sa rejucam meciul, fara spectatori ? Castigam, pierdem, nu conteaza, dar sa fie pe teren !!

Steaua Bucuresti NU ARE NEVOIE DE POMANA !

zoloz200520.03.2008 21:37

mai bine asteptam sa decida comisiile...

saracu` muresan :( era suparat tare in sear asta..

Astristul20.03.2008 21:39

Pentru cei care "nu au nevoie de pomana", va plangeti ca in Romania nu se aplica legile in vigoare nu? Dar in cazul asta faceti o exceptie sa inteleg. Sa zicem ca unul iti fura masina si ti-o aduce inapoi. Tu nu o sa-l denunti, nu-i asa? Sa nu dau alte exemple mai complexe!

ss lucki20.03.2008 21:41

va amintiti desigur ca galeria rapidului a luat premiul FAIR PLAY din partea LPF in ultimii 2 ani!!!!!!!!!!!!!!

Era numita " frumoasa galerie a rapidului"

AdrianUltras2520.03.2008 21:41

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

subpodarii is prosti

dar nu prea meritam sa castigam

bine oricum ca am castigat

:)))))))))))

fansteaua4620.03.2008 21:42

Becali a aruncat cu bricheta :yeahh: :yeahh: :yeahh:

«14567817»