Bai deci mor de ras de unul singur,zotta si Iancu au intrat la TV si zic exact ceea ce am spus eu intr-un post acum 5 min,si anume ca suporterul ala care a aruncat e stelist. Deci cand a aruncat "stelistul" prima oara a fost ok,nu l-a ridicat nimeni si l-a dus la puscarie,dar a 2-a bricheta cine a aruncat-o? Am vorbit cu un coleg de facultate pe mess care a vorbit la mobil cu unul de pe giulesti si cica nu s-a aruncat cu una ci cu mai multe brichete.
Bai,inseamna ca avem multi "infiltrati". Indiferent de decizia ce se va lua,rapidul m-a facut s-a rad ca niciodata,ole,ole multumim rapidule :biggrin:
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
muahahahahahaha,pentru a fii in ton cu ceilalti:bing bang,au cazut brichetele,bing bang tziganii au devenit bogati,din moment ce-si permit sa arunce cu ele,in loc sa le vinda!!
mai da-i in ma-sa de cretini,au zburat obiecte pe teren intr-o veselie,ce mama dracu'!!
sincer vorbind,eu vreau o rejucare,chiar daca imi plac cele trei puncte pe care le vom cistiga si suspendarea tarlalei din giulesti,totusi,chestiile astea nu ma incinta!
pe de alta parte,pervers mic fiind,ma bucur de teapa ciorilor!tre' sa fii extrem de imbecil sa arunci cu diverde chestii atunci cind coloratii tai conduc Steaua!
referitor la acuzele boului de zotta,trimbita lui coposel,un suporter stelist ascuns in t2 pe giulesti,care arunca asa ceva pe teren si poarta insemnele crapizilor,tre' sa fie fan bdsm!