FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 3 (masa verde)

«12345617»
ovi66620.03.2008 20:41

in sfarsit cineva are curaj, demnitate si onoare in Romania! cred si eu ca s-au saturat si arbitrii sa-si bata toata lumea joc de ei...

http://ovidiu666.wordpress.com/2008/03/20/curaj/

fularultras:steagcruce:

blooDhooD20.03.2008 20:41

oleee oleee multumim rapidule / oleee oleee multumim rapidule :clap::D

simona_steaua620.03.2008 20:42

cum pot sa spuna incapabilii astia de la sport.ro frate ca a fost suporter stelist!o asemenea aberatie cred ca nu credeam vreodata ca poate fi scornita!oricum e incredibil cat de hahalere pot fi asa zisii suporteri rapidisti!cum poti sa faci frate asa ceva impotriva echipei tale si sa ai pretentia sa te numesti suporter!!!!!a fost foarte bine ca a oprit meciul avand in vedere ca sunt recidivisti! forzateaua

DelPiero1020.03.2008 20:42
oleee oleee multumim rapidule / oleee oleee multumim rapidule :clap::D

Ne bucuram aiurea!Chiar daca o sa castigam...

valynesu20.03.2008 20:42
sincer..... 1-2 era mai fain decat 0-3
greenyes20.03.2008 20:43

Fratilor toti tipam ca nu se respecta legea in Romania si bla bla bla bla bla iar acum cand trebuie sa piarda astai cu 3 0 o dam in sentimente..... ce pelea mea mai vreti??????

Eram noi in locul lor am fi fost executati in secunda urmatoare!!!!! Vreti civilizatie???? Civilizatie s a facut afara prin aplicarea legii. Englezii nu stau ca pruncii in tribuna ca asa vor ei ci pentru ca au zeci de camere pe ei!!!!! etc etc etc etc .....

stelistu_620.03.2008 20:43

Deaconu... noul Urs Meier :))... se retrage si asta :-j

fc-steaua.info20.03.2008 20:43

alexmk17 pacat ca te contrazic....dar Laca e un mare antrenor....;) www.MariusLacatus.Ro scz de site:D

ros-albastru4ever20.03.2008 20:43

Zotta bufneste in plans =)))).Marsh cioaro si lasa-ne cu scuzele si acuzele de 2 bani ale tale.Educati-va inaripatele cum sa se comporte in tribune si dup-aia mai vorbesti

AdrianUltras2520.03.2008 20:44

de vreo 20 de min tot rad in continuu

subpodarii is cei mai prosti oameni de pe pamant!

Sa revenim insa la meci.

Am jucat bine dar Laca nu e de Steaua inca!

Asta e adevarul

NU se poate sa faci schimbari de genul celor facute!

Trebuia scos Pepe si Bagat Habibou

trebuia bagat Plesan in locul lui Dica

Dayro si Mendoza nu aveau ce sa fie scosi!!!

bro20.03.2008 20:44
Cred ca nu sunt singurul care nu se bucura de acest deznodamant. Ideea este ca dupa o prima repriza al carei egal a fost echitabil , a urmat un al doilea mitan in care Steaua a dominat clar . Inca o data ratarile sg cu portarul ne pedepsesc. Pacat , eu unul preferam sa pierdem chiar daca scorul era mincinos. Imaginati-va cat kkt se va manca pe marginea acestui subiect. Eu sunt pentru rejucare , dar din pacate regulamentul zice altceva. Nu mai ramane de zis decat Forza Steaua ! si SA vina titlul 24! Locul 2 pentru mine este egal cu ZERO! Mai bine locul 3. Sincer !

De locul doi se poate bucura numai Becali

SEMPER SUPERIORES!

ce rejucare! sunt fair play dar crainicu s-a rugat de ei 70 de minute ce naiba nu suntem animale sa nu intelegem au gresit acum sa plateasca cu varf si indesat!

Stryker20.03.2008 20:44

3-0 pentru noi !! :beer2:

bine se spune in popor ca fiecare pasare (cioara) pe limba ei piere :thumbup:

Miaus20.03.2008 20:44
Lovin ar trebui sa inteleaga ca un meci se castiga pe teren si nu la masa verde. de unde atata bucurie pe chipul sau in momentul in care a fluierat finalul meciului arb

itru?

Alo astia de da corectitudinea afara din ei.

Sportul numit fotbal are niste REGULI.Acest sport promoveaza niste PRINCIPII.Primul principiu este SPORTIVITATEA si FAIR-PLAYUL!

Deci scutiti-ma cu atacurile de cord ca au fost aia zigoineri.

Desi nu il suport pe Lovin reactia lui este una NORMALA.

fansteaua4620.03.2008 20:45

La romani singura solutie e sa fie terenul la vreo 100 metri de tribune si sa fie inconjurat cu un sant lat de vreo 5 metri plin cu crocodili .

DelPiero1020.03.2008 20:47

E rau unde s-a ajuns!Totusi pe nici un stadion din tara nu se putea intampla asa ceva!T.I.G.A.N.I. prosti...

zoloz200520.03.2008 20:47

Sunteti pe Giulesti ?

Iar ati pierdut ?

Cantati cu noi !!

Sunt necajit....BinG-BanG

Iar am pierdut ... BinG-BanG

vlad7520.03.2008 20:47
Alo astia de da corectitudinea afara din ei.

Sportul numit fotbal are niste REGULI.Acest sport promoveaza niste PRINCIPII.Primul principiu este SPORTIVITATEA si FAIR-PLAYUL!

Deci scutiti-ma cu atacurile de cord ca au fost aia zigoineri.

Desi nu il suport pe Lovin reactia lui este una NORMALA.

Bine ca n-a jucat Banel Nicolita.Ca ala pitea bricheta!!!!!!!

PS Ce distractie in vestiarul Stelei!Vorbeste Argseala! :drunk:

fansteaua4620.03.2008 20:47

Rapid - Steaua 0-3

Somn usor tuturor rapidistilor !

Astristul20.03.2008 20:48

De la 1-0 la 0-3. Offf Doamne ce bine ma simt. Chiar ma bucur ca au deschis ei scorul si am invins noi. Modul nu conteaza, sincer.

Sapunaru, *uie Sapunaru!

Handicapatul asta de sapun, sa se duca la muncile agricole inainte sa injure Steaua!

PS: Multumim Rapid. :biggrin:

:steagcruce:forzateaua:steagcruce:

bro20.03.2008 20:49

auziti la porumboiu in opinia lui nu avea cum sa vada arbitru bricheta! las-o ma incolo ce naiba

dnz20.03.2008 20:49

Sper sa-si ia 6 luni de suspendare Giulestiul. Salbaticii n-au inteles ca nu au iesit la vanatoare, dar asta e nivelul si o zic cu tristete pentru ca nu exista astefel de specimene doar la Rapid. Nu cred ca exista in Romania echipa fara neadaptati.

In alta ordine de idei, am avut noroc sa castigam un meci greu, pe care il puteam pierde.

Pacat de erorile noastre si de ineficienta din atac, in rest a fost un meci bun!

P.S. Sa mergi pe stadion e un privilegiu, nu un drept!! Mai bine stai in cusca!

st_194720.03.2008 20:50

Mentalitate colorata. Nimic de spus.

P.S: I-a rupt Nesu capul " sufletului indienilor".

Astristul20.03.2008 20:51

Cica reporterii de la Realitatea au observat cum jucatorii cRapidului au intrat peste Stelisti in vestiar si s-au luat la bataie cu ai nostri.

Jeguri penale, sper sa le fi rupt muia Radoi & co.

dnz20.03.2008 20:52
Sunteti pe Giulesti ?

Iar ati pierdut ?

Cantati cu noi !!

Sunt necajit....BinG-BanG

Iar am pierdut ... BinG-BanG

foarte tare !!! bing bang !! apasati tasta 27 bing bang

alexynho20.03.2008 20:52

Importante sunt cele 3 puncte, si faptul ca am reusit o victorie foarte frumoasa... am reusit sa intoarcem scorul de la 0-1, si am gasit si un golgetter adevarat Dl. Brigheta. Pe langa asta, a mai fost un meci de generic, pentru ca am reusit sa il castigam cu 18 minute inainte de cele 90.

Acuma pe bune: Nu m-am uitat la meci de prin minutul 30, pentru ca ma plictiseam. Deja adormisem (chiar daca era viteza la joc). Faze de poarta ciuciu, rapidistii hop-hop pe noi. Ovidiu Petre fiind UNICUL pe care il remarcasem in cele 30 (daca s-a prostit intre timp, e partea a 2-a, eu nu stiu).

«12345617»