Sunteti pe Giulesti ?Iar ati pierdut ?
Cantati cu noi !!
Sunt necajit....BinG-BanG
Iar am pierdut ... BinG-BanG
un cantecel Bing-bang
)) am luat viteza bing-bang, spre divizia B bing-bang
)
Sunteti pe Giulesti ?Iar ati pierdut ?
Cantati cu noi !!
Sunt necajit....BinG-BanG
Iar am pierdut ... BinG-BanG
un cantecel Bing-bang
)) am luat viteza bing-bang, spre divizia B bing-bang
)
In definitiv "poti sa ai si esecuri,poti sa ai si succesuri".!Steaua are tot mai multe succesuri! ![]()
Trebuie sa recunos am ras cum nu mai am ras de mult , de felu cum se ruga Lovin de arbitru sa opreasca meciu ![]()
Bai deci mor de ras de unul singur,zotta si Iancu au intrat la TV si zic exact ceea ce am spus eu intr-un post acum 5 min,si anume ca suporterul ala care a aruncat e stelist. :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Deci cand a aruncat "stelistul" prima oara a fost ok,nu l-a ridicat nimeni si l-a dus la puscarie,dar a 2-a bricheta cine a aruncat-o? Am vorbit cu un coleg de facultate pe mess care a vorbit la mobil cu unul de pe giulesti si cica nu s-a aruncat cu una ci cu mai multe brichete.
Bai,inseamna ca avem multi "infiltrati". Indiferent de decizia ce se va lua,rapidul m-a facut s-a rad ca niciodata,ole,ole multumim rapidule :biggrin:
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Balint cica Steaua va cere rejucare. Ca Steaua nu are nevoie de pomana. Hai nu zau? Acu tine cu CFR sau ce?
Daca nu se aplica regulamntul inseamna ca ..... a da ..... traim in Romania condusa de scursurile lasate sa o manevreze cum vrea ....
Toti o dau in sf uri.......ca nu stim ce o sa facem...ca e cenusie nu e nici neagra nici alba.....
Legat de meci, pacat ca nu i am luat pe sus, de parca am fi jucat cu cine stie ce putere mondiala ca in rest am fost peste ei....am ratat si fotbalul ne a pedepsit....ocazii singur cu portarul.....
O sa i vedem pe mitici vum o sa zica, ca arbitrul putea sa continue ca doar nu i a spart capul, ca trebuia sa i vina o barda in cap.....si alte romanisme de ale ex comunistilor......
Sa l vedem acum cum isi aplcia el legea acum ca doar e Liga lui ......
Balint cica Steaua va cere rejucare. Ca Steaua nu are nevoie de pomana. Hai nu zau? Acu tine cu CFR sau ce?
Steaua n-are ce sa ceara!Nici c.rapidul!O sa se judece congorm regulamentului FRF,iar acesta cere infrangere cu 0-3 a echipei-gazda...
P.S.Repet,asa e normal!
Bai nene s-a aruncat cu teancuri de mii de euro?????Nu???Atunci e bine !Inseamna ca n-a aruncat Oierul!Sigur!
PS RESTUL E TACERE! ![]()
Da, vom cere rejucare in Palestina sau Fasia Gaza.
Eventual in mijlocul unui conflict sa ne simtim ca in tiganie.
In orice tara normala asta e 3-0 pentru Steaua minim 3 puncte depunctare pentru Rapid si stadion suspendat pana la sf sezonului ca sunt recidivisti.
inca un pic si plange porcusoru Copos . =)) la gara tzarane, aia da suporteri aveti ![]()
Steaua n-are ce sa ceara!Nici c.rapidul!O sa se judece congorm regulamentului FRF,iar acesta cere infrangere cu 0-3 a echipei-gazda...P.S.Repet,asa e normal!
Asa sper si eu dar la ce mafie e in fotbalul romanesc. Sa nu-si bage "mai marii" coada! ![]()
@delpiero10,desi in mod normal,dupa REGULAMENT,ar trebui sa castigam cu 0-3 100% se va rejuca.
Forza Steaua .... Ce bine imi pare miash **** in RAPID
Forza Steaua ![]()
![]()
![]()
![]()
@delpiero10,desi in mod normal,dupa REGULAMENT,ar trebui sa castigam cu 0-3 100% se va rejuca.
Ba da-o dracu. Cum sa se rejoace 100%. NU E CORECT!
sa speram ca vom castiga cu 3-0. personal cred ca se va relua meciul din minutul 72
Recunosc ca nu am vazut meciul, dar tiganeala asta ma lasa rece. Unii se bucura ca am invins, altii ca sa se rejoace...
Totusi, de ce era 1-0 pentru bronzati? Pe mine atit ma intereseaza. Astea cu 3-0 la masa verde, cu "aruncatorul" care era stelist sau rapidist sunt deocamdata basme. De acum, scandaluri, contestari, balacareli, tergiversari, prostii... Ideal, din punctul meu de vedere, ar fi sa se rejoace si sa-i batem pe bune cu 3-0. Sau hai, 3-1, daca se reia din acel minut. ![]()
@astristul - adica avem nevoie de pomana, nu? Daca omul a spus un lucru de bun simt, chiar onorant pentru noi, e CFR-ist... hai ca esti tare.
foarte tare. foarte bine a facut atbitru deaconu. sa`i mai invetze minte pe huligani.
mi a placut ce a zis cineva mai sus. n`au cazut mii d euro,deci n`a fost bhecali =)) oricum, dc ar fi continuat meciul, Steaua tot dadea un gol
dar asta e... Forza Steaua :X:X:X
Auzi la astia cica un stelist a aruncat cu obiecte:)))).Pai ce stelist mai scapa viu dintre 9000 de rrapidisti?
multi copchii care scriu p'aci. ce motiv sa te bucuri ca vezi doamne o sa castigi cu 3-0. sportiv nu meritam sa castigam! rapizii au jucat mult mai bine decat noi. acest meci trebuie rejucat. noi iubim Steaua si nu banii din cl. nu ma intereseaza sa jucam in cl pentru ca ggb sa-si poata baga bani in buzunar.
oricum sant o rusine de popor. o hoarda de animale fara educatie ce nu meritam nimic!
Incetul cu incetul vinovatul fara vina cel care a pufait tot meciul pana i a ramas bricheta fra gaz si nu a fasit decat capul arbitrului sa o arunce E STELIST!!!!!
Bai nu se poate!!!!!
voi vedeti ce se spun pe le televiziunea asta nenorocita de sportro??moraru ala mai ca nu moare de ciuda:)))))))))))))))))))))))))))))
cik premeditat:))))
@eddie the ead,ai dreptate,as vrea sa-i batem pe teren cu 3-0,cat despre meci sa stii ca Steaua a stat mai bine in teren dar ca si in alte dati am fost ratangii,am avut ocazii mult mai clare si fotbalul ne-a pedepsit pentru ca le-am ratat ca prostii.
Meciul e una,regulamentul e alta. Oricum si cu regulamentul e vrajeala,pentru cei ce se bucura ca vom castiga 3 pc,stati linisti,se va pune batista pe tambal si se va da rejucare,fie de la inceput,fie din min 72 sau cat era.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
astristul - adica avem nevoie de pomana, nu? Daca omul a spus un lucru de bun simt, chiar onorant pentru noi, e CFR-ist... hai ca esti tare.
Nu nu am spus asta, dar in regulament e stipulat meci pierdut cu 0-3, puncte de suspendare, si etape de suspendare pentru echipa vinovata, in cazul asta Rapid.
Dar la noi in Romania se intampla multe....
multi copchii care scriu p'aci. ce motiv sa te bucuri ca vezi doamne o sa castigi cu 3-0. sportiv nu meritam sa castigam! rapizii au jucat mult mai bine decat noi. acest meci trebuie rejucat. noi iubim Steaua si nu banii din cl. nu ma intereseaza sa jucam in cl pentru ca ggb sa-si poata baga bani in buzunar.oricum sant o rusine de popor. o hoarda de animale fara educatie ce nu meritam nimic!
Pai zici ce zici dar sustii ca legea sa nu se aplice!!!!! Ne meritam soarta!!!!
A da legea se aplica numai pentru prosti! Daca ai ceare ala de ne imprumuta pe noi scapi, o pui de o tocmeala cu autoritatile si scapi.....
ce stiti voi mah!! ciobanu o platit 2 milogi sa arunce cu brichete in teren in min 72 si si la 1-0 pentru ei.
muhahaha
asta o visat ciobanu
NO COMMENT!!!! =)))) =)))