FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 3 (masa verde)

«15678917»
Miaus20.03.2008 21:43
Pentru cei care "nu au nevoie de pomana", va plangeti ca in Romania nu se aplica legile in vigoare nu? Dar in cazul asta faceti o exceptie sa inteleg. Sa zicem ca unul iti fura masina si ti-o aduce inapoi. Tu nu o sa-l denunti, nu-i asa? Sa nu dau alte exemple mai complexe!

Pana acum am numarat 3 oameni normali pe forumul asta care vor sa se aplice regulamentul.

Deci NU CONTEAZA ca suntem noi in situatia asta, putea fi oricine.E VORBA DE REGULAMENT!

E vorba de LEGE.

Va repet ceea ce scria intr-un ziar, poate va aduceti aminte: NIMENI NU E DEASUPRA LEGII!

vlad7520.03.2008 21:45

Dragomir nu vrea sa se pronunte,Valentin Alexandru refuza sa dea declaratii....Acum vedem cine-o da mai mult! Incepe licitatia! Oierul zicea ca-i dispus sa dea 30 de milioane pe campionat. Cati jucatori ar cumpara cu acesti bani. Acel suporter care a dat cu bricheta,sigur era un stelist adevarat,dar i-a tremurat putin mana si a rata.Tinta lui era Lovin! Al naibii Deaconu asta! S-a interpus intre bricheta si Lovin! :wall:

cosmin_20222220.03.2008 21:45

a aterizat "bomba atomica" in Giulesti =)))))))))))))))))

Tom5teli5tu20.03.2008 21:46

Se poate lua si varianta ca in jurul arbitrului erau numai jucatori ai Stelei si ca cineva sa fi incercat sa`i loveasca dar a nimerit in arbitru`.........totushi as vrea o rejucare:|:| nu`mi place pomana:|:| noi suntem Steaua si trebuie sa aratam ce stim!!!! oricum sunt cu Steaua pana la ultima lumina !!!

1uLy4Nn20.03.2008 21:46

pacat ca am castigat asa. si pacat ca nu avem un antrenor bun :(. nu stiu cat o sa mai avem acest noroc

zloty20.03.2008 21:47
:)))) zotta zis si sherloc holmes:)) e genial baiatu asta mai ceva ca sculli si mulder:))
freak20.03.2008 21:51
domnule Iancu, buni spioni aveti pe acolo, la nici 15 min stiati cine, ce si cum...bravo! pentru domnul Copos, am si eu doua scenarii ...primul e ca suporterul a vrut sa-i sparga capul lui nesu sau lui Lovin...si a gresit tinta..:D..al doilea e ca Rednic a premeditat dom'le totul, sa le dea peste bot suporterilor...ce ziceti domnule Copos? suna plauzibil?

ma io cred ca voi v-ati uitat la alt meci ...... iara a intrat habibou si a facut scoru 3-0 pentru Steaua.... meciul a fost pe kanal de! nu pe alt program ...... acolo la voi a fost altfel meciu?

Roger20.03.2008 21:52

Nu stiu care e regulametul, dar normal mi s-ar parea sa se reia meciul din min. 74 fara spectatori, iar Giulestiul sa primeasca minim 3 stape de supendare.

Eu nu pot sa uit ca am primit gol si era 0-1 in momentul incidentului. Ma intereseaza fotbalul, nu alte tampenii.

morosanu'20.03.2008 21:54

cu permisiunea dvs as dori sa schimb o cliseu folosit in fotbal" jocul greseala asteapta" in JOCUL BRICHETA ASTEAPTA" va multumesc!

Oradeanu20.03.2008 21:54
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

subpodarii is prosti

dar nu prea meritam sa castigam

bine oricum ca am castigat

:)))))))))))

In seara asta scorul e inca 1-0 pentru crapidistii aia de kko. Aia din tribuna ca in teren sunt niste jucatori. Oricat ar injura Steaua ei raman jucatori. "Marea Galerie a Rapidului" nu ii merita pe acesti jucatori. Nu merita...

Si cum ziceam sa asteptam deciziile din comisii (cate or fi).

Nu ca nu m-as multumi cu 3 puncte in giulesti, dar nu asa ..... Parca as vrea sa ii batem in fiecare an cu 3-2 pe giulesti.

dnz20.03.2008 21:56

Catre Admin, nu am mai stat sa deschid topic nou, ca eram deja aici, am observat ca la rapidisti pe site e deskis un concurs cu "miss rapidisti", din titlu suna un concurs deskis si pentru transexuali, dar cred totusi ca e vb de cele 4 clase primare adunate de adminu`lor, poate facem si noi un concurs asemanator, cu titlu potrivit.

Sunt sigur ca ii batem si la capitolul asta.

Pace'n sat!!!

SteauaToronto20.03.2008 21:57

Hai nu va mai vaitati atata ca vreti rejucare sau ca nu e corect. Jegosii astia le trebuie o lectie. Voi ati vazut in Ghencea sa se injure cum s-a injurat de morti la Rapid - Steaua. Saracul Radoi sa stai 90 de minute sa te injure de morti toti tiganii din Giulesti.

Sper sa se dea decizia oficial cu 0-3 si gata baicareala.

kramer127020.03.2008 21:58

Rezultatul va fi stabilit de o comisie a forului organizator, adica LPF. Tinand cont de precedente si cutuma UEFA, normal ar trebui sa fie 3-0 pentru Steaua. Dar se poate ajunge si la ceva de genul: se reia meciul din minutul intreruperii, de la scorul de 0-1, fara spectatori. Oricum, Rapidul va primi initial multe etape de suspendare, care vor fi reduse ulterior, desi sunt recidivisti. Meciuri de genul asta iti provoaca scarba si raman fericit ca am vazut meciurile de miercuri de la Londra sau de la Roma, tot derbyuri locale.

Oradeanu20.03.2008 22:01
Rezultatul va fi stabilit de o comisie a forului organizator, adica LPF. Tinand cont de precedente si cutuma UEFA, normal ar trebui sa fie 3-0 pentru Steaua. Dar se poate ajunge si la ceva de genul: se reia meciul din minutul intreruperii, de la scorul de 0-1, fara spectatori. Oricum, Rapidul va primi initial multe etape de suspendare, care vor fi reduse ulterior, desi sunt recidivisti. Meciuri de genul asta iti provoaca scarba si raman fericit ca am vazut meciurile de miercuri de la Londra sau de la Roma, tot derbyuri locale.

Comisiile toate sunt la FRF

andyro20.03.2008 22:03

CE REJUCARE MAH ?

Daca crapidul era in situatia noastra, avea mustrari de constiinta ? Ne dadeau la m*** Sapunaru, Maftei si Constantin si se pisau pe noi, se kkau pe ei de ras...

Nici o rejucare, suntem prostii pamantului daca acceptam asa ceva. Am castigat dupa toate regulamentele FRF, LPF, FIFA, UEFA si ce mai vreti voi. T.iganii au aratat inca o data ca sunt t.igani, si n-au decat sa plateasca pentru asta. Sa crape fierea-n ei ca au fost prosti.

Auzi bah, scenarii cu stelisti infiltrati si platiti. Pai ii scotea Corsicanu' de acolo de nu-i reconstruiau nici cu toata spaga de la Jiji. Si nu unul, ci vreo 20-30, cati au aruncat cu brichete.

Nici o rejucare, nici o reluare din minutul 73, nimic. AM CASTIGAT.

cristian8620.03.2008 22:04

O problema pe care nu prea au observat-o unii, este ca la orice bricheta aruncata se poate pierde cu 0-3 indiferent de scorul la acel moment. Mai rau e ca se poate manipula campionatul prin "proba" brichetelor.

Am ajuns in "Congo League 1".

Miaus20.03.2008 22:05

Vai bai andyro tu esti din ala de vrea pomana?

Ia zi ai fost la Gigi la palat sa umblii la butoane?

Doamne cata prostie pe aici.

De-aia e Romania tara mea draga unde e ca sunt prea multi prostovani in ea!

**alex**20.03.2008 22:05

Ole Ole, Ole Ola, a aruncat Elodia ! :yeahh:

Ce nu va convine ca a fost intrerupt meciul si ca o sa castigam cu 3-0 ? S-au facut zeci de apeluri la suporteri, nu au inteles si au continuat sa arunce, greseala lor. Trebuia sa asteptam pana ii spargea cuiva capul ? In acele momente niciun jucator sau arbitru nu mai era in siguranta. La pariu ca daca nu intrerupea meciul, tot continuau sa arunce si in final era oprit ?

Jocul echipei nu a functionat in totalitate, antrenorul nu a facut cele mai inspirate schimbari, dar asta e. Ce sa facem sa ne milogim la comisii sa se rejoace meciul ca ne-am gasit noi acuma sa fim fair-play ? Daca astia le sunt suporterii asta e.. 3 puncte si la revedere.

alxysy20.03.2008 22:07

MI s a parut super okay decizia arbitrului...foarte bn ca a oprit meciul si foarte bine pentru Steaua...trebuia sa se gaseasca cineva in tara asta care sa conteste cu adevarat huliganismul....poate ca nu este bn pentru jucatori, in fond ei au cel mai mult de suferit dar poate ca alta solutie nu exista....iar aceste scenarii cum ca totul ar fi fost premeditat mi se pare de domeniul SF.....Fortzaaaaa Steaua!!!!

plastikman20.03.2008 22:08

pot sa spun doar atat: Cine greseste sa plasteasca...! acum nuj daca e chiar potrivita zicala..pentru ca echipa Rapid a pierdut involuntar! FORZA Steaua SI TINETI O TOT ASA BAIETII ,IMI PLC NOUA FORMULA SI SPER SA RAMANA SI PE VIITOR TOT ASA! :steagcruce:

Virgil20.03.2008 22:08

Culmea fotbalului: sa conduci cu 1-0 si sa pierzi cu 0-3!

Miaus20.03.2008 22:09

@Virgil

=))))))))))))))))))))))))))))))))))

vlad7520.03.2008 22:10

Oameni buni! Am elucidat misterul! Jaba de Timisoara este capul unei conspiratii la nivel inalt ! El a reusit sa infiltreze o cartita in sanul echipei noastre ,pe nume Lovinhel! Acesta a dat dat note explicative si rapoarte despre strategiile echipei Steaua. Pentru a-si sterge urmele (de elefant) Jaba a ordonat ca Lovinhel sa fie sters din analele echipei! Ca urmare,a trimis un tragaci de brichete in peluza visinie! Insa misteriosul tragaci a ratat si l-a umplut de respect pe fluieras!

CE DOBITOC!!!! :wall:

axl20.03.2008 22:10

Din punctul meu de vedere vina apartine in totalitate celor care au facut perchezitia la intrare in stadion. Nu cunosc regulamentul dar normal imi pare sa castigam la masa verde. In plus, obiectele respective au fost aruncate, pe toata durata meciului, de la T2, sector rezervat suporterilor rapidisti.

Eu unul o sa dorm linistit la noapte, mi-a placut cum s-a jucat, a fost un meci frumos.

1uLy4Nn20.03.2008 22:10

@plastikman

ce iti place mai exact? ca nu joaca nimic? ca au castigat numai cu noroc? sa fim seriosi. nu o sa mai avem mult timp norocul asta.

presupunand ca luam campionatul sau ca terminam pe 2 si ajungem in Liga. ce facem acolo?

VREM ANTRENOR NU SIMBOL

«15678917»