Tiganii raman tot la stagiul de milogi...gata,tigania e terminata...Steaua trebe sa castige cu 3-0...lucrul asta nu l-am mai vazut niciodata in Romania si poate se invata minte alde jmecherii care arunca cu obiecte in teren...
Tiganii raman tot la stagiul de milogi...gata,tigania e terminata...Steaua trebe sa castige cu 3-0...lucrul asta nu l-am mai vazut niciodata in Romania si poate se invata minte alde jmecherii care arunca cu obiecte in teren...
sfarsitul meciului F********** de milogi spurcati..
Incredibil!Numai in Ghiulesti se poate intampla sa ceva... ![]()
am o intrebare . ii posibil sa se rejoace??? stie cineva.
nu de alta dar sa sti udaca pot chefuii !!!
)
tiganii, vor in cupele europene, pai cu asa suporteri??? ne faceti tara de ras.
3-0. Altceva nu are ce sa se intample. Felicitari celor prezenti in tribuna 1 din tiganie.
SI Steaua CASTIGA CU 3-0 OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Va multumim ciorile noastre dragi !
)))
![]()
![]()
parca ii si aud p milogi cu faze de genu ...ca un stelist o aruncat si minuni din astea . bananieri spurcati
Pffffff...asa final chiar nu am prevazut
Mandru ca sunt stelist!
Hai baieti!
Am scris asta inainte sa se intrerupa meciul!
Nu e corect rezultatul!
Dar luam campionatul!
Lovin e de coma. ce putea sa vorbeasca cu arbitru? negocia cu el finalul meciului?.....
Ole oleee multumim rrrapidulee,oleee oleeee multumim tiganieee
... ![]()
am o intrebare . ii posibil sa se rejoace??? stie cineva.nu de alta dar sa sti udaca pot chefuii !!!
)
Frate,eu am jucat fotbal!Din cate stiu eu,echipa gazda trebuie sa piarda meciul cu 0-3...
3-0 la masa verde, si alte sanctiuni mai mult ca sigur!
Incredibil!Numai in Ghiulesti se poate intampla sa ceva...![]()
Poate ar trebui sa revezi meciul cu spurcatii din aprilie. Bananierii sunt pe toate stadioanele.
EU sincer as vrea sa se termine meciul sau sa se rejoace meciul fara spectatori, Steaua trebuie sa castige pe teren.
Frate,eu am jucat fotbal!Din cate stiu eu,echipa gazda trebuie sa piarda meciul cu 0-3...
mersi mersi . atat am vrut sa aud!!! CAMPIONII Romaniei VOM FI NOI
Ciudata faza... is curios ce va iesi in final !?
In sfarsit a dat Steaua 3 goluri!In sfarsit am jucat ofensiv!
3-0 pentru Steaua ...
))
ce suporteri cretini.
FORTA Steaua
haha c tristi sunt tziganii ![]()
Poate ar trebui sa revezi meciul cu spurcatii din aprilie. Bananierii sunt pe toate stadioanele.EU sincer as vrea sa se termine meciul sau sa se rejoace meciul fara spectatori, Steaua trebuie sa castige pe teren.
De acord cu tine!Sa se rejoace meciul!Dar regulamentul zice altceva,sa stii...
P.S.Vlad75 :biggrin:
fmm sapunaru..**** lu mata bai cacatule
3-0 Steaua!!! BRAVO SUPORTERI CRETINI!!
:D:D:DFORZZA Steaua!!!!
Lovin e de coma. ce putea sa vorbeasca cu arbitru? negocia cu el finalul meciului?.....
incerca sa-i spuna arbitrului ca astia nu-s echipa de locul 2 =)))
O victorie rusinoasa...adica cred ca este o victorie.Ramane de vazut.Dar totusi n-am mai ras asa bine de demult.