FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 3 (masa verde)

«123456»
DelPiero1020.03.2008 21:40
Trist, daca eram pe cale sa ne bata o echipa care nu joaca mai nimic, care a pierdut cu Timisoara acasa, care aproape ca a pierdut cu Craiova. Ok, ne bucuram ca s-a incheiat meciul prematur iar decizia va fi, cel mai probabil, 3-0 pentru ai nostri. Dar asa am ajuns? Afara de scaparea lui Dayro spre poarta, si cateva triunghiuri de pase pe metru patrat, NU AM VAZUT NIMIC in meciul asta, din partea alor nostri. Mai mult nu vreau sa vorbesc. Sunt suparat.

Iar pe sapunaru l-as juca in picioare 2 ore, cu crampoane din metal.

Rapidul a jucat la fel de slab ca noi,daca nu mai slab chiar!Egalul era cel mai corect...crapidul nu merita sa bata!Dar vezi ca am avut mai multe ocazii,nu una! :thumbsup:

sonic200520.03.2008 21:52

Rapid-Steaua 0-3, marcatori: Briceag min 72, Breloc min 73, Bricheta min 74

paul-steaua-4ever20.03.2008 22:07

va dati seama ca echipa pe care o iubim si o respectam poate unii de cativa ani poate altii o au in sange eu unu am mentalitatea de stelist crescut intr-o familie de stelisti sange de stelist pana la moarte dar in seara asta nu am demonstrat nimik pur si simplu ne-am facut de ras in fata rapidului(sucks) ne-am dat cu firma in cap doar prin metode deastea putem castiga in fata unei echipe inferioare din toate punctele de vedere absolut toate punctele de vedere.imi pare rau ca sa terminat asa si eu imi doresc din tot sufletu o redisputare a meciului si sper ca si cei mai mari sunt de aceiasi parere.succes in continuare.Forza Steaua

skylo20.03.2008 22:10
:steag_sah_mic: punctele sunt importante cat despre jocul echipei sper sa ne revenim cat mai repede.Dupa parerea mea nu jucam nici la 50% din potentialu care exista cu aceasta echipa.Sper sa ne dea astia punctele sa nu nascoceasca ceva sa se reia meciu de la 1-0 sau alte faze.Copos na ca amenintai ca scoti echipa de pe teren :)))) gay-ule dute si vinde savarine.Cat despre "cra-cra" fanii rapidului.... luativa chibrite :))) brichetele sunt periculoase
Andrey_SUPERsteaua20.03.2008 22:37
Ori cum bateam cu 2-1,dar e bun si 3-0:))).

Ole Ole Ole OLA,NOI NE PISAM PE CIORI,dadada.

rapid,DADADA,SA SUGI P(((A de Ziua TA.(Duminica mortilor)

cat de penibil poti sa fii? ce rime si posturi infantile...atat te duce capu` ultrasule de calculator?

P E N I B I L

MachedonuRAPID20.03.2008 22:43

Daca se pierde meciul la masa verde va fi un precedent periculos...sa vedeti atunci rapidisti si caini la Steaua la meciuri aruncand cu pietre si brichete...trist dar din pacate daca se creeaza acest precedent fotbalul nostru va degenera. Erau zeci de rapidisti azi la stadion care ziceau ca merg in Ghencea sa arunce cu pietre daca se pierde meciul cu 3-0..pacat...

Despre cel care a aruncat cu brichete va spun ca din momentul anuntului toata lumea la tribuna 2 striga in stanga si dreapta ceva de genu` "nu mai aruncati ba ca d-abia asteapta astia sa opreasca meciu" si totusi s-a gasit cineva sa arunce. Eu cred ca a fost stelist infiltrat ala si asta e doar vina noastra a rapidistilor ca nu am luat masuri....

PS erau unii cu fulare de rapid inainte de meci care intrebau "scara asta duce la tribuna 2"

DelPiero1020.03.2008 22:56

Da frate,a fost premeditat!Eu am aruncat,nu stiai?Apropo,sa vezi diferenta de civilizatie,daca ne ducem la voi pe forum,ni se sterg la greu mesaje sau suntem injurati ca la usa cortului!T.iganul tot t.igan!

Virgil20.03.2008 22:57

Machedoane, astea pe care le spui tu sunt presupuneri. De ce dupa ce meciul s-a reluat si s-a continuat sa se arunce cu diverse obiecte in teren, nu i-ati imobilizat pe faptasi?

E imposibil sa fi fost premeditare in decizia arbitrului de a opri meciul. A fost lovit si regulamentul cerea intreruperea. Ce zici de jucatorii vostri ca i-au sechestrat in vestiar pe jucatorii nostri? Ei ce vina aveau?

MachedonuRAPID20.03.2008 23:15
Da frate,a fost premeditat!Eu am aruncat,nu stiai?Apropo,sa vezi diferenta de civilizatie,daca ne ducem la voi pe forum,ni se sterg la greu mesaje sau suntem injurati ca la usa cortului!T.iganul tot t.igan!

1. e si o diferenta intre ce scriu eu aici,tonul pe care il am, si ce scriu stelistii pe forum la noi, sunt unii care intre numai sa injure.

2. n-am mai intrat pe forumul asta de 1 an cred, tocmai ca fusesem banat de 5-6 ori si injurat pe privat chiar de admin :)

3. rapidistii n-au nici o scuza daca au intrat in vestiarul oaspetilor, iar daca chiar au facut asta sper sa-i suspende pana le vine mintea la cap. Eu tin cu rapidul si vreau s-o vad acolo sus, tocmai d-asta nu sunt de acord cu asemenea golanisme, iar cu niste jucatori care fac pe batausii p-acolo nu ai cum sa faci o echipa cu adevarat profesionista. toti se vad Ronaldinho sau cristiano Ronaldo dar se comporta ca in tiganie, ca ultimii borfasi..... repet, daca au facut asta, sa-i suspende.

DelPiero1020.03.2008 23:58

Oricum eu iti zic,sportiv si moral ar fi sa se rejoace meciul!Dar daca regulamentul spune meci pierdut cu 0-3,atunci sa se aplice...

metzzz21.03.2008 05:15

din cate imi aduc aminte pe ghiulesti exista o organizare foarte proasta....

nu e prima oara cand se arunca cu ceva in teren pe acel stadion.

Daca imi aduc aminte bine anul trecut pe acelasi stadion , de la peluza intunecatilor

s-a aruncat cu scaune si pietre la greu...iar mitica a intervenit si Tudor a continuat meciul ???

Nu inteleg de ce ??? Si exemplele pot continua pe stadionul ghiulesti...

Stelistul^A21.03.2008 05:18

din parerea mea..rapidul ar fi dat destule goluri daca nu le-ar fi aparat zapata

mai ales golu lui sapunaru pentru zapata e o nimica toata!

eu zic ca este cel mai bun portar care a existat vreodata la Steaua!!

FORZA Steaua!!! fular-campioniifular-campionii fular-campionii fular-campionii:steagcruce:

MoWeed21.03.2008 06:10
Daca se pierde meciul la masa verde va fi un precedent periculos...sa vedeti atunci rapidisti si caini la Steaua la meciuri aruncand cu pietre si brichete...trist dar din pacate daca se creeaza acest precedent fotbalul nostru va degenera. Erau zeci de rapidisti azi la stadion care ziceau ca merg in Ghencea sa arunce cu pietre daca se pierde meciul cu 3-0..pacat...

Despre cel care a aruncat cu brichete va spun ca din momentul anuntului toata lumea la tribuna 2 striga in stanga si dreapta ceva de genu` "nu mai aruncati ba ca d-abia asteapta astia sa opreasca meciu" si totusi s-a gasit cineva sa arunce. Eu cred ca a fost stelist infiltrat ala si asta e doar vina noastra a rapidistilor ca nu am luat masuri....

PS erau unii cu fulare de rapid inainte de meci care intrebau "scara asta duce la tribuna 2"

asta e deja teoria conspiratiei ca au fost stelisti infiltrati ca vraja marii.....pai in mod normal trebuia sa-l imobilizati pe ala care a aruncat dupa ce s-a zis la statie ca daca mai arunca un obiect se opreste meciul si se vedea ca nu e nici un stelist.Si nu este prima data cand se intampla asemenea lucruri la voi pe stadion.

Asa ca lasa-ne cu teoria conspiratiei si recunoaste adevarul ca ati pierdut din cauza "extraordinarilor vostrii fani"

cosminsteaua121.03.2008 06:17

forzzzza Steaua Bucuresti,noi am batut niste ciori,am batut cu 3-0 si nea ajutat NEA BRICEGUS fular-campioniifular-campionii

slipperyshadow21.03.2008 06:26
3. rapidistii n-au nici o scuza daca au intrat in vestiarul oaspetilor, iar daca chiar au facut asta sper sa-i suspende pana le vine mintea la cap. Eu tin cu rapidul si vreau s-o vad acolo sus, tocmai d-asta nu sunt de acord cu asemenea golanisme, iar cu niste jucatori care fac pe batausii p-acolo nu ai cum sa faci o echipa cu adevarat profesionista. toti se vad Ronaldinho sau cristiano Ronaldo dar se comporta ca in tiganie, ca ultimii borfasi..... repet, daca au facut asta, sa-i suspende.

esti un om cu capul pe umeri. Fotbalul trebuie sa fie SPECTACOL, nu revolutie! trebuie sa te bucuri de el, nu sa te duci pe stadion ca sa te zmardoiesti... corect era sa fie prins cel care a aruncat. nu puteti da vina pe arbitru (nu e doar faptul ca a luat o bricheta in cap - care putea fi si un cutit, si un topor etc -. a vrut sa reia meciul, dar degeaba, tot s-a aruncat), el are dreptul sa SE TEAMA pentru VIATA LUI. poate aruncau si cu un scaun. Toti trebuie sa invete ca fotbalul e spectacol. sa nu se mai injure, sa nu se mai bata aiurea. Cand suporterii vor avea puterea sa aplaude spectacolul, INDIFERENT CINE CASTIGA, se va putea sune ca suntem civilizati.

Moral, si eu spun ca ar trebui sa se rejoace (SI ASTA SA FIE ULTIMUL AVERTISMENT DAT SUPORTERILOR!).

Sa revin, trebuie sa imi retrag partial cuvintele de ieri. Laca cred ca a intrat pe forum :kisstogether: si a mai furat niste idei de aici :whistle: si nu l-a folosit nici pe surdu nici pe Nicolita, SI a avut intentia sa il foloseasca pe..Badea. Si a jucat curajos, a dominat clar primul sfert de ora, si a avut faze clare de gol. Vizual, Steaua a dominat o mare parte din meci, statistic, rapid a facut-o. A fost un meci frumos, care se termina asa cum preconizasem, 1-1, dar nu m-am gandit ca va veni un idiot si dupa ce e anuntat la megafoane sa nu mai arunce, tot arunca.

SUPORTERI, CIVILIZATI-VA SI BUCURATI-VA DE FOTBAL.

MoWeed21.03.2008 06:28
Sa revin, trebuie sa imi retrag partial cuvintele de ieri. Laca cred ca a intrat pe forum :kisstogether: si a mai furat niste idei de aici :whistle: si nu l-a folosit nici pe surdu nici pe Nicolita, SI a avut intentia sa il foloseasca pe..Badea. Vizual, Steaua a dominat o mare parte din meci, statistic, rapid a facut-o. A fost un meci frumos, care se termina asa cum preconizasem, 1-1, dar nu m-am gandit ca va veni un idiot si dupa ce e anuntat la megafoane sa nu mai arunce, tot arunca.

SUPORTERI, CIVILIZATI-VA SI BUCURATI-VA DE FOTBAL.

Na ca tot la vorba mea ai ajuns :rolleyes:

dmb21.03.2008 06:29

Cert este ca Steaua are pretentii de Europa dar nu-i in stare sa cistige net cu echipele din tara.

Daca era 3-0 pentru Steaua si se intrerupea meciul, se bucurau si rapidistii, asa nu am nici o bucurie ca am mai cistigat 3 puncte si o sa ne facem de ris in Europa.

Singurul cistigator este din nou Becali; chiar cu un astfel de fotbal el tot isi umple portofelul.

Nu stiu ce nu avem echipa sau antrenor sau de niciunele, dar Steaua pe care o iubesc eu arata (arata) altfel.

slipperyshadow21.03.2008 06:33
Na ca tot la vorba mea ai ajuns :rolleyes:

cu cateva exceptii: hai ca acum nu ii incurc ca e dimineata...:) pepe moreno trebuia sa joace in locul lui Dayro si invers. pepe are sut de la distanta, e mai util sa vina din spate cu sut. Nici Habibou nu a jucat rau, dar a vrut prea mult si nu i-a iesit. Daca juca cu Badea si Dayro de la inceput , si spre final cu Habibou, poate se schimba jocul.

Mendoza trebuia sa ramana in teren. El si Dica faceau jocul. Si, trebuie remarcat Pancu (nu conteaza ca e la Rapid, poate fi chemat si el la nationala), care a aratat experienta, s-a schimbat ceva la mijloc dupa ce a intrat el, coroborat cu iesirea lui Mendoza...

In fine, nu mai analizez nimic. A jucat bine echipa, pacat ca nu au fructificat nicio faza clara.

LE: si mi-au placut aparitiile lui nesu pe sanga. daca a fost miscarea lui Laca, foarte bine, daca a fost a lui nesu, si mai bine.

**alex**21.03.2008 07:45

@Machedonu

Din cate stiu eu, in zona aceea la tribuna a 2-a exista un grup de suporteri care vin mereu la meciuri si aveau bannerele impotriva lui Rednic. In prima repriza chiar din zona lor se arunca, iar in cea de-a doua de cate ori Nesu trecea pe acolo cativa indivizi se urcau pe geamul de protectie si il scuipau.

Cei de acolo se stiu intre ei, e imposibil ca nimeni sa nu fi observat cine a aruncat si daca era o fata noua in Giulesti cu siguranta se luau de el. Dar asa nu am auzit sa fi fost vreun suporter batut la tribuna a 2-a.

Daca a fost ceva premeditat, mai degraba a fost din partea celor care vroiau cu tot dinadinsul ca Rednic sa plece cat mai repede posibil.

zarboss21.03.2008 07:55

penibil... nu pot nici macar sa rad .. apar articole si interventiila TV care spun ca a fost totul premeditat . mai grav e ca ziarele astea sunt scoase la vanzare si multi oameni cu mintea-ngusta pot "botul" casa zc asa si chiar cred .. asa au fost manipulate mase de oameni in dese randuri .. nu stiude ce ne dam destepti cand marea majoritate a romanilor in natarai si cred mai tot ce se scrie in ziarele astea , asa au crezut oamenii si revolutia si mineriadele ..si .. ce mai urmeaza ???!?.. va ganditi la Liga Campionilor ??? se fac comparatii cu noi si europa ... atat timp cat stai in tribune la meci si esti scuipat in cap cu seminte nu evoluam . si vina este doar a conducatorilor .. care instiga la vilentza..o violentza promovata mereu constant in randul echipelor .. mai grav e ca acei jucatori ce cocheteaza cu nationala nu dau dovada de profesionalism...nu inteleg cum isi justifica sapunaru..Constantin... pancu ...Coman ..comportamentul inainte .. in timpul si dupa meci...sa se uite in curtea lor si pe urma sa judece suporterii...apar in ziare si cer , prin diferite reportaje , oamenilor sa lupte sa-si dea viatza ....SALBATICI !!

slipperyshadow21.03.2008 08:33

in primul rand rapid e club organizator... se fac controale la intrare, ca sa nu intre lumea cu brichete, bani,etc. in al doilea rand, presupunand prin absurd ca ala care a aruncat prima data era stelist, pai ceilalti fani, rapidisti, nu l-ar fi linsat? ar mai fi apucat ala sa arunce si a doua oara? eu cred ca pur si simplu in prostia lor, fanii au incercat sa faca misto de arbitru, s-au crezut buricul pamantului si au crezut ca nimeni nu le poate face nimic. si deaconu s-a intors in acelasi loc pentru ca urma o minge de arbitru din locul ala, logic.

MALDINI_STEAUA21.03.2008 08:56

O decizie finala se va lua la 11. In mod normal , Steaua ar trebui sa castige cu 3-0 la masa verde.Da intrebarea vine acum : Va dati seama ce scandal o sa iasa ? O sa se ajunga sa se duca rapidisti sau dinamovisti la meciurile Stelei sa arunce cu pietre sau brichete doar de dragul sa piarda Steaua meciul...e penibil...si faza ca a fost totul planuit mi se pare o mare , mare aberatie.Va dati seama ce tinta a avut ala de a lovit arbitrul direct in cap?O fi avut un Snifer sau o fi fost lunetist de meserie...sa fim seriosi.Si de cate ori a intervenit craincul sa le spuna suporterilor sa nu mai arunce cu obiecte , si ei au continuat?Ce inseamna asta? Ca sunt batuti in cap , si merita sa piarda echipa lor cu 3-0.Deci in final , cea mai buna decizie : Rapid - Steaua 0-3

MoWeed21.03.2008 10:18
in primul rand rapid e club organizator... se fac controale la intrare, ca sa nu intre lumea cu brichete, bani,etc. in al doilea rand, presupunand prin absurd ca ala care a aruncat prima data era stelist, pai ceilalti fani, rapidisti, nu l-ar fi linsat? ar mai fi apucat ala sa arunce si a doua oara? eu cred ca pur si simplu in prostia lor, fanii au incercat sa faca misto de arbitru, s-au crezut buricul pamantului si au crezut ca nimeni nu le poate face nimic. si deaconu s-a intors in acelasi loc pentru ca urma o minge de arbitru din locul ala, logic.

Asa e si presa extraordinara din Romania omite sa spuna acest lucru.

Daca era Steaua in locul rapidului sa vezi ce repede curgeau articolele si comentariile la adresa noastra. toata lumea cerea nu numai infrangerea cu 3-0 ci si depunctarea noastra...

LeGenD21.03.2008 10:34

Cat de penibil sa fii sa poti spune ca suporterii Stelei nu aveau altceva de facut,decat sa se infiltreze in tribuna adversa,sa se inarmeze cu brichete si monezi,si sa arunce in arbitru` pentru ca Rapid sa piarda meciul.Doar un t.igan poate gandi asa,si asta se vede.In primul rand,daca ar fi aruncat din primul rand,ar fi fost zarit usor de catre jandarmi.Deci s-a aruncat mai din spate,si cum poti sa nimeresti capul arbitrului cu o moneda,arbitrul aflandu`se la vreo 25 de metri de locul in care tu stai.Insa sunt convins ca azi sau maine o sa auzim cum ca suporterul/suporterii care a/au aruncat tine/tin cu Steaua.Pentru ca e usor sa prinzi pe unu`,i dai 1 milion si gata se duce si spune la toata presa si la toata tara ca tine cu Steaua.E imposibil sa aflii cu ce echipa tine respectivul.Putem spune ca si suporterii Rapidului s-au ascuns printre alti suporteri la alte meciuri si au aruncat cu obiecte in proprii jucatori,pentru ca meciul sa fie suspendat,sau Rapid sa castige la masa verde.Daca Steaua nu castiga la masa verde,se vede clar ca toata lumea e impotriva noastra!!

kyrre21.03.2008 11:58

Ati uitat cum stateati in tur? Sub plasa, ca ati croncanit o gramada pe tema asa?

De ce crezi ca nu va fi montata la loc pentru voi?

«123456»