3. rapidistii n-au nici o scuza daca au intrat in vestiarul oaspetilor, iar daca chiar au facut asta sper sa-i suspende pana le vine mintea la cap. Eu tin cu rapidul si vreau s-o vad acolo sus, tocmai d-asta nu sunt de acord cu asemenea golanisme, iar cu niste jucatori care fac pe batausii p-acolo nu ai cum sa faci o echipa cu adevarat profesionista. toti se vad Ronaldinho sau cristiano Ronaldo dar se comporta ca in tiganie, ca ultimii borfasi..... repet, daca au facut asta, sa-i suspende.
esti un om cu capul pe umeri. Fotbalul trebuie sa fie SPECTACOL, nu revolutie! trebuie sa te bucuri de el, nu sa te duci pe stadion ca sa te zmardoiesti... corect era sa fie prins cel care a aruncat. nu puteti da vina pe arbitru (nu e doar faptul ca a luat o bricheta in cap - care putea fi si un cutit, si un topor etc -. a vrut sa reia meciul, dar degeaba, tot s-a aruncat), el are dreptul sa SE TEAMA pentru VIATA LUI. poate aruncau si cu un scaun. Toti trebuie sa invete ca fotbalul e spectacol. sa nu se mai injure, sa nu se mai bata aiurea. Cand suporterii vor avea puterea sa aplaude spectacolul, INDIFERENT CINE CASTIGA, se va putea sune ca suntem civilizati.
Moral, si eu spun ca ar trebui sa se rejoace (SI ASTA SA FIE ULTIMUL AVERTISMENT DAT SUPORTERILOR!).
Sa revin, trebuie sa imi retrag partial cuvintele de ieri. Laca cred ca a intrat pe forum
si a mai furat niste idei de aici
si nu l-a folosit nici pe surdu nici pe Nicolita, SI a avut intentia sa il foloseasca pe..Badea. Si a jucat curajos, a dominat clar primul sfert de ora, si a avut faze clare de gol. Vizual, Steaua a dominat o mare parte din meci, statistic, rapid a facut-o. A fost un meci frumos, care se termina asa cum preconizasem, 1-1, dar nu m-am gandit ca va veni un idiot si dupa ce e anuntat la megafoane sa nu mai arunce, tot arunca.
SUPORTERI, CIVILIZATI-VA SI BUCURATI-VA DE FOTBAL.