@Cristi,chiar are de gand sa-l tina pe banca pe Dayro!Variantele sunt Nicolita
sau Neaga,pe motiv ca vezi Doamne s-a antrenat bine! ![]()
@Cristi,chiar are de gand sa-l tina pe banca pe Dayro!Variantele sunt Nicolita
sau Neaga,pe motiv ca vezi Doamne s-a antrenat bine! ![]()
Pe de-o parte ma bucur; acum avem ocazia sa vedem o echipa fara 2 inchizatori.
Dar totusi Lovin parea intr-o oarecare forma...
Si parca as pune pariu ca vom vedea un mijloc cu Radoi si Ov. Petre...
Cristi, pe undeva suntem multumiti ca Lovin nu mai joaca si ca putem incerca si alte variante, dar te intreb. Crezi ca este normala sanctionarea? Eu zic ca este abuziva si clubul Steaua ar trebui sa faca apel. Ce s-ar fi intamplat daca sanctionatul nu ar fi fost Lovin, te-ai gandit?
Daca Radoi merita sa fie suspendat(dupa ce e injurat grosolan),Sapunaru,Pancu sau M.Constantin ce-ar merita?Cat tupeu au tiganii astia!Incredibil...
Sapunaru, Pancu si M. Constantin merita si ei suspendati..ce e asa incredibil? dar cine vreti sa ceara suspendarea lor? tot noi? daca nu erati beti de fericire ca ati castigat la masa verde poate cereati voi, asa cum ar fi normal..
@Mache, nu e nimeni beat de fericire, ia mai citeste din comentarii. Si nu e normal sa cerem NOI suspendarea alora, ar trebui ca cei responsabili sa se autosesizeze.
@Mache, nu e nimeni beat de fericire, ia mai citeste din comentarii. Si nu e normal sa cerem NOI suspendarea alora, ar trebui ca cei responsabili sa se autosesizeze.
nu ma refeream la voi suporterii cand am zis de beti de fericire, ma refeream la conducatorii gen Argaseala, care de bucurie ca a castigat a trecut cu vederea faptul ca Pancu a scapat de suspendare desi pana si ziarele l-au surprins cu degetul ridicat spre stelisti, si ca Lovin a luat 4 etape pentru ca s-a tinut dupa arbitru si ii canta in ureche, desi a fost greseala exclusiva a arbitrului care nu l-a indepartat...il calma imediat daca vroia...
Ei, conducatorii, ar fi trebuit sa insiste pentru respectarea regulamentului la care fac trimitere atat de des in ultima vreme, dar s-au vazut cu sacii in caruta si nu-i mai intereseaza daca pancu sau altcineva va arata voua degetul...
Ei, conducatorii, ar fi trebuit sa insiste pentru respectarea regulamentului la care fac trimitere atat de des in ultima vreme, dar s-au vazut cu sacii in caruta si nu-i mai intereseaza daca pancu sau altcineva va arata voua degetul...
Cata dreptate ai... Respect din partea mea!
nu ma refeream la voi suporterii cand am zis de beti de fericire, ma refeream la conducatorii gen Argaseala, care de bucurie ca a castigat a trecut cu vederea faptul ca Pancu a scapat de suspendare desi pana si ziarele l-au surprins cu degetul ridicat spre stelisti, si ca Lovin a luat 4 etape pentru ca s-a tinut dupa arbitru si ii canta in ureche, desi a fost greseala exclusiva a arbitrului care nu l-a indepartat...il calma imediat daca vroia...
Mai exista si rapidisti care nu sufera de frustrare cronica...
Nu trebuia sa se ajunga aici de la o bricheta....dupa mine mai bine pierdeam meciul cu capul sus decat sa il castigam la masa verde printr-o decizie care provoaca mai multe semne de intrebare cum ca s-a umblat la arbitrii de cat si-ar fi putut imagina cineva..
nu trebuie sa avem noi remuscari, rapizii au fost prosti. si cat de prosti! eu ma bucur ca in sfarsit prostia primeste o pedeapsa, chiar daca e mai mica decat trebuia, in mod regulamentar!
dupa consumarea evenimentului cu pricina, rapizii s-au dezmeticit si dupa ce au constatat ca prin prostia lor ne-au impins pe noi mai sus in clasament, au incercat orice pentru a schimba ceea ce se prefigura sa se intample la masa verde. ne-au facut lasi, doar-doar de curajosi vom cere noi rejucarea meciului! l-au incercat si pe Gigi Becali, dar pentru prima data aciobanul a fost destept si a tacut chitic, pana s-a vazut cu punctele in caruta.
TOTUL este determinat de BANI. banii din Liga Campionilor le-a luat minteile tuturor. Becali declara ca in fiecare zi castiga 60000 euro, fara sa faca nimic. asta inseamna ca el pe an face vreo 22 mil euro, ceea ce inseamna ca Liga Campionilor ii poate aduce mai mult decat castiga el altfel intr-un an!
rapidul si-a facut-o cu mana lui, isi merita soarta. mi-ar fi placut ca altcineva sa beneficieze de prostia lor, nu Steaua. dar ei se bat asa doar cu noi si cu Dinamo, ca sunt frustrati. si se mai bat pe viata si pe moarte cu petrolul, echipa cu care joaca ei adevaratele derby-uri! alea din B!
Cristi, pe undeva suntem multumiti ca Lovin nu mai joaca si ca putem incerca si alte variante, dar te intreb. Crezi ca este normala sanctionarea? Eu zic ca este abuziva si clubul Steaua ar trebui sa faca apel. Ce s-ar fi intamplat daca sanctionatul nu ar fi fost Lovin, te-ai gandit?
Imi pare rau ca sunt subiectiv si ca Lovin nu e unul din preferatii mei.
Facand o comparatie intre gesturile celor 3-4 rapidisti si reactia lui Lovin din minutul 73, intr-adevar, aceasta suspendare este abuziva, dar cei din comisie au vrut sa Para impartiali si sa aplice regulamentul 'mot-a-mot'. Suspendarea asta nu reprezinta altceva decat praf in ochii rapidistilor.
E clar ca pentru ai nostri dragi conducatori, jucatorul Florin Lovin nu conteaza, altfel ar fi facut tambalau mare.
Una peste alta, a gresit si trebuie sa plateasca. Sper ca pana la revenirea acestui mare playmaker, Lacatus sa gaseasca o formula mai eficienta, desi dupa jocul de astazi, slabe sanse.
Mai exista si rapidisti care nu sufera de frustrare cronica...
Ei, asa de fatada. Ce ar putea spune pe un forum stelist? Ce e in sufletul si in mintea lui numai el stie. Oricat ar fi de echidistant. Parca era vorba sa nu mai punem botul... ![]()
Nu e mai putin adevarat ca Mache isi are originile in acelasi neam cu al creditorului Stelei. Sangele apa nu se face, dar branza-i pe bani.
Sa fim seriosi , Steaua in seara aia a lasat de dorit! nu meritam nici egal!
So o decizie norocoasa pentru noi , insa parerea mea ca ar trebui meciul rejucat de la 0-0 pedeapsa pentru rapid.....sa nu se inceapa de la 1-0 minutul 73 iar pentru noi o sansa sa devedim ca meritam acele 3 puncte.
Insa e bine si la masa verde :X ![]()
![]()
auziti... nu am avut timp sa citesc tot...dar dupa spusele voastre voi jucati mai bine decat rapid...:-?:-? voi cred ca sunteti orbi.... in primu rand uiteti-va la note... la rapid au fost 3 de 8 si niciun 5....la voi a fost un singur 7...deci.... si apoi... nu va-ti gandit la nimic atunci cand jucatotii fugeau ca [.......]de ploaie la vestiare....
Editat de moderatori
Eu zic sa te uiti la clasament,eu cred ca priviti de jos in sus!!Si mai treci pe la scoala,a ....scuza-ma ,am uitat milogii nu au nevoie de asa ceva!
auziti... nu am avut timp sa citesc tot...dar dupa spusele voastre voi jucati mai bine decat rapid...:-?:-? voi cred ca sunteti orbi.... in primu rand uiteti-va la note... la rapid au fost 3 de 8 si niciun 5....la voi a fost un singur 7...deci.... si apoi... nu va-ti gandit la nimic atunci cand jucatotii fugeau ca [.......]de ploaie la vestiare....
Editat de moderatori
keep the good work,girl!frate,astia si cind intra pe un site civilizat,tot ca in bordeiul lor se exprima!
fata,vezi ca transportatorii au greva pe centura si stationeaza ceva ore in zona,baga mare ca ai clienti!
ps:moderatori,nu editati post-urile unora ca asta,noi la ce dracu' mai ridem?!?
Adi Ilie: "Daca se reia meciul cu Rapid, ii batem in 10 minute"
sport.ro