FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 3 (masa verde)

«1236»
forever_STEAUA16.03.2008 20:46

Rapid-Steaua

Joi, 20 martie, 20:30, Kanal D

steaua_gloria16.03.2008 20:49

Sper sa batem si joi. Macar avem locul 2 asigurat.

DelPiero1016.03.2008 20:50

Dupa ce-am vazut azi...egal!

MoWeed16.03.2008 20:57

oricat de prost am jucat in seara asta, cRrapidul joaca si mai prost asa ca ar trebui sa luam toate cele 3 puncte. Nu de alta dar ne-am consolida pozitia pe locul 2...

DelPiero1016.03.2008 20:59
oricat de prost am jucat in seara asta, cRrapidul joaca si mai prost asa ca ar trebui sa luam toate cele 3 puncte. Nu de alta dar ne-am consolida pozitia pe locul 2...

Imi place ca mai exista si oameni realisti pe acest site!Nu putem,cu un asemenea joc,sa speram la altceva...

IONUTZ-CIPRIAN16.03.2008 21:01

Am fost dezamagit de jocul din seara asta,dar cum zice un consatean de-al meu mai sus,Rapid joaca mult mai prost ca noi!Asa ca,cred ca o sa invingem in cuib!

stelistu_616.03.2008 21:02

Macar un egal sa scoatem, avand si 2 puncte avans si jucam in deplasare. Dar poate ne mobilizam si noi ca la meciul cu CFR si facem un meci bun. Lupta Steaua !

cristian01416.03.2008 21:07

Asa a fost si anul trecut. Ii batem si acum. Trebuie !

dr.adrian916.03.2008 22:23

echipa ideala - parerea mea

zapata

golansky Radoi rada(Ghionea) emeghara

Nicolita(Neaga) o.Petre plesan mendoza

Dayro habibou

pe Dica vreau sal vad pe banca de rezerve. anul asta na jucat nimic.

nici pepe nu ma convins.

sa vedem daca Banel sia revenit dupa criza. il inteleg. maicasa e bolnava.

meci foarte greu cu rapid. nu jucam nimic. rapid e in criza si echipele in crize sunt cele mai periculoase. o mare vorba fotbalistica ce se adevereste de foarte multe ori.

lyv1u16.03.2008 23:34

bilete pentru meciul cu rapid cand se pun in vanzare si unde ?stiti cineva???batem cu 2-0 pe milogi...FORZA STEAUAAA :steag_sah_mic:

carmenlucy16.03.2008 23:54

:steagcruce:

bilete pentru meciul cu rapid cand se pun in vanzare si unde ?stiti cineva???batem cu 2-0 pe milogi...FORZA STEAUAAA :steag_sah_mic:

forzateaua nu o sa fie cala Cluj ci mai rau.......

Macar un egal sa scoatem, avand si 2 puncte avans si jucam in deplasare. Dar poate ne mobilizam si noi ca la meciul cu CFR si facem un meci bun. Lupta Steaua !
adyk17.03.2008 07:12

Sper ca joi sa castigam.Va fi un meci foarte greu,poate chiar mai greu decat la Cluj.Daca o sa jucam ca la luj cred ca vom castiga. forzateaua:steag_sah_mic:

Uite ce o sa le facem la rapidisti :chair:

si ce o sa faca ei dupa meci :wall:

steaua_campioana17.03.2008 07:20

Ii batem cu 0-2 ( Mendoza si Dayro Moreno dau golurile). :steagcruce:fular-campionii

Catalin198817.03.2008 07:26

rapidu o sa si atace nu o sa se inchida ca Urziceni

bogdanutz717.03.2008 10:47

Chiar daca nu am jucat stralucit cu Urziceniul , sunt convins ca altele vor fi datele problemei in meciul cu Rapid, pentru mai tot timpul (cu unele exceptii neplacute) , am facut meciuri bune in fata marilor rivale. Chiar daca porumbeii nu sunt intr-o forma buna (nici ei) , se vor darui si ei si vor dori sa castige. Insa daca e sa ne luam dupa ultimele meciuri , ar trebui sa castigam noi. Si sincer cred ca asa va si fi.

FORZA STEAUA!!!

DelPiero1017.03.2008 11:12

Umila mea parere e ca Lacatus trebuie sa regandeasca serios formula de joc impotriva crapidului!Renuntarea la unul dintre Lovinel si Ovidel(ambii nu se poate,din pacate) ar fi benefica!Oricum,Goian nu joaca,Ghionea nu e in forma...oare Rada?De asemenea in atac,se vede ca locul lui Dayro este in atac,nu la mijloc!Poate jucam si noi cu doua varfuri,pentru ca formula cu Pepe atacant central si puzderia de mijlocasi de langa el(vorba vine,ca toti sunt atacanti la origine) nu a convins!Sper ca Laca SA SCHIMBE CEVA!Cu Rapid trebuie sa jucam fotbal pentru a invinge,chiar daca nici ei nu joaca prea bine!E un derbi,se vor mobliza cu siguranta+ca joaca acasa...

P.S.Habib trebuie sa fie titular...

ionut200017.03.2008 11:55

nu s-au acordat nici la noi nici la ei 2 penaltiuri

IoNu7z_Ultras17.03.2008 11:58

Stiti si voi cand se pun in vanzare biletele? Si la ce pretzuri? De unde pot sa`mi cumpar ? fularultras

N.Adriian17.03.2008 12:10

care stie qum luam si noi bilete ???? sa mergem peste ciori .. pls .. se pun la Ghencea ?!!

dr.adrian917.03.2008 13:50

Da, acesta chiar este o intrebare la care voi, suporteri ai Stelei, trebuie sa raspundeti! Citi sinteti mai stelisti decit Dan Petrescu?

Duminica seara, fostul aparator ros-albastru s-a intors in Ghencea, ca antrenor al unei alte echipe. Nu era prima oara. Mai fusese si inainte. Si de fiecare data s-a intimplat la fel. A fost fluierat, huiduit, blamat, ca un strain, ca un dusman de moarte al Stelei. In timp ce Mihai Stoica, fost presedinte, dar si fost agresor al unui FAN stelist, a fost primit cu aplauze. Cum vine asta?

"M-am obisnuit. Ma duc la Londra, lumea ma iubeste si imi arata ca ma iubeste, ma intorc acasa si sunt injurat", spune Dan Petrescu. Acasa, in Ghencea, sugereaza el, pentru ca acolo a ajuns, la zece ani, acolo si-a petrecut copilaria, in tenisi, ghete roase si tricouri rupte, pentru ca la Steaua n-au fost niciodata conditii prea bune la juniori. Si tot acolo a devenit fotbalist. Ati uitat? Tot, dar absolut tot, ce a facut Petrescu la Steaua e sters doar pentru ca a pupat steagul Rapidului?

Ce ati fi preferat? Sa nu joace 14 ani in Ghencea, dintre care cinci la seniori, la cel mai inalt nivel, cu semifinala si finala de Cupa Campionior, sau sa nu faca acel gest din Giulesti? Sa nu inscrie acel gol splendid impotriva lui Galatasaray, din semifinalele Cupei Campionilor, in '89, bara-gol cu un sut de la marginea careului, sau sa nu pupe steagul Rapidului? Dar cele 28 de goluri marcate pentru Steaua unde sunt? Dar de golurile de la "nationala" va mai amintiti? Contra Statelor Unite, la World Cup '94, sau cu Anglia, la Coupe du Monde '98, nu le-ati uitat, nu? Si nu-mi spuneti ca atunci juca la Genoa si Chelsea! Plecase de la Steaua! Petrescu n-a uitat. Voi?

Deci, revenim, ce ati alege, aceste performante sau… Merita sa fie fluierat? Mai ginditi-va! Poate veti realiza ca putini, foarte putini fani ai Stelei, poate nici unul nu e mai stelist decit Dan Petrescu. Si de aceea ar trebui sa-l respectati!

PS. Si daca tot e stelist Dan Petrescu, n-ar fi meritat sa aiba macar un penalty ieri, in Ghencea, ca antrenor al Unirii Urziceni? Daca nu Andone, ca fost dinamovist, macar Petrescu. N-ar fi fost un cadou. Chiar trebuia sa-l primeasca!

de theodor jumatate

un articol excelent.

c.ronaldo1717.03.2008 14:07

Multi uita si subestimeaza Poli Timisoara care e la acelasi nr de puncte cu rapid dar joaca mult mai bine. O victorie in Giulesti ne`ar consolida pozitia secunda si ne`ar da sperante la campionat.

Pronostic: x2.

Padrese17.03.2008 15:00

Nu mai intrebati de bilete pentru ca ele nu o sa se puna in vanzare. Clubul organizator a dat pentru suporterii oaspeti (adica noi ) 406 bilete. Acestea se vor imparti intre membrii brigazilor celor 2 peluze.

stelistul stelist17.03.2008 15:20

sper sa bata sa ne asiguram locul 2 dar trebuie sa joace fotbal ca altfel nici 3 nu'l luam

DelPiero1017.03.2008 15:30
Duminica seara, fostul aparator ros-albastru s-a intors in Ghencea, ca antrenor al unei alte echipe. Nu era prima oara. Mai fusese si inainte. Si de fiecare data s-a intimplat la fel. A fost fluierat, huiduit, blamat, ca un strain, ca un dusman de moarte al Stelei. In timp ce Mihai Stoica, fost presedinte, dar si fost agresor al unui FAN stelist, a fost primit cu aplauze. Cum vine asta?

?M-am obisnuit. Ma duc la Londra, lumea ma iubeste si imi arata ca ma iubeste, ma intorc acasa si sunt injurat?, spune Dan Petrescu. Acasa, in Ghencea, sugereaza el, pentru ca acolo a ajuns, la zece ani, acolo si-a petrecut copilaria, in tenisi, ghete roase si tricouri rupte, pentru ca la Steaua n-au fost niciodata conditii prea bune la juniori. Si tot acolo a devenit fotbalist. Ati uitat? Tot, dar absolut tot, ce a facut Petrescu la Steaua e sters doar pentru ca a pupat steagul Rapidului?

PS. Si daca tot e stelist Dan Petrescu, n-ar fi meritat sa aiba macar un penalty ieri, in Ghencea, ca antrenor al Unirii Urziceni? Daca nu Andone, ca fost dinamovist, macar Petrescu. N-ar fi fost un cadou. Chiar trebuia sa-l primeasca!

de theodor jumatate

un articol excelent.

A fost curios ca MM Stoica a fost mai aplaudat decat Dan Petrescu!Dar si el exagereaza!Au fost intr-adevar cateva fluieraturi si injuraturi razlete,dar 90% din oameni l-au aplaudat!Poate ca aia 10% n-au uitat gestul sau de a saruta carpa giulesteana...

2.De ce sa merite penalti?Nu merita nimic!Echipa lui a venit si a facut un anti-joc teribil,de cea mai joasa speta!Trageri de timp inca din prima repriza,asta nu-i fotbal!Se zice ca fotbalul e nedrept,e uite ca de data aceasta a fost drept!Steaua n-a jucat bine,dar merita sa castige!

mircea_1017.03.2008 18:58

La cum joaca cele doua echipe sunt sigur ca vom castiga. Rapidul este intr-o pasa proasta si cred ca putem profita de acest lucru. :steagcruce:

Eu cred ca batem cu 3-1 forzateaua

Si la fel cred ca Pepe Moreno va sparge gheata fular-campionii

«1236»