FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 3 (masa verde)

«123456»
ZeceMagic20.03.2008 12:43

10.... 10 magic asta va fi asta seara..... 9 magi in faptul serii.... Rezultatul nu conteaza atata timp cat toti se vor darui pe teren.. atat stelisti cat si rapidisti.. prefer un joc frumos decat un meci rupt de faulturi si intreruperi.... desi ingamfarea unora sau altora e greu de tolerat sper sa nu fie nici in tribune incidente... rezultatul din seara asta,oricare ar fi el, nu ma va face sa ma razgandesc ... am fost , sunt si voi fi mereu alaturi de MAGICA Steaua.... O SINGURA ECHIPA , UN SINGUR NUME:Steaua!!!! :rolleyes:

MoWeed20.03.2008 12:44

Si Rednic a fost penibil la Rapid, la dinam0, la Craiova....

A luat anul trecut un campionat in care jumatate din puncte le-a castigat pe mana arbitrilor si un campionat cu tomberoanele...

Lacatus i-a salvat de la retrogradare pe UTA si a avut rezultate bune si la Otelul sau FC Brasov(aici vorbesc de rezultate comparativ cu lotul avut la dispozitie)

Dan Petrescu a dat gherla la Rapid pentru simplul fapt ca nu avea destula experienta cand a fost adus de Giovanni. Si Rednic e antrenor de mult mai mult timp decat Lacatus sau Dan Petrescu.

Nu zic ca Lacatus este un mare antrenor dar nu sunt de acord ca el sa fie considerat foarte slab si non valorile sa fie elogiate....

ovidiu_hanzeli20.03.2008 12:45
:steag_sah_mic: BATEM 2-1 GOLURI MENDOZA SI Dica FORZZAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :steagcruce:fularultrasfular-campionii
razvan beica20.03.2008 12:48

refrenul zilei : craa-craa.......craa-craa

:steag_sah_mic:

slipperyshadow20.03.2008 12:53

Bine, sa tii minte ce ai spus, si maine sa dai berea daca nu joaca Steaua nimic. O sa vezi iar o echipa cu surdu si cu Nicolita, cu un golansky... din pacate rada e ex rapidist. si nu va putea fi folosit in meciul asta. Era mult mai sigura apararea cu el. Radoi inca nu e in forma, si ii sta mai bine in aparare. Macar sa dea un plus de incredere apararii...

noroc cu zapata ca e bun, insa se simte o nesiguranta in aparare, si e vina antrenorului.

Sa dea Domnu sa joace Steaua fotbal si sa fiu nevoit sa imi retrag maine cuvintele, insa...

La Dinamo,R nu a fost ascultat de jucatori.si ei te pun pune pe bara daca nu aplica tactica stabilita

MoWeed20.03.2008 12:58

N-am zis ca vom juca extraordinar dar rrapidul joaca mai prost decat noi(daca e sa ne luam dupa ultimele meciuri)...

Cat despre jucatori ai dreptate cu Nicolita si Surdu bine macar ca nu pot juca amandoi in acelasi timp. Nicolita probabil va juca ca sa-l anihileze pe Cesinha ala...

Si eu sper sa fii nevoit maine sa-ti retragi cuvintele.... :yes:

slipperyshadow20.03.2008 13:16
juca ca sa-l anihileze pe Cesinha ala...

Si eu sper sa fii nevoit maine sa-ti retragi cuvintele.... :yes:

De ce sa il anihileze pe Cesinha ala (sau cum naiba s-o scrie numele lui)? Si in contrapartida sa avem un nebun care alearga degeaba pe teren? Cesinha nu are viteza. da-l incolo, sa se teama ei de noi si sa stea mai in aparare.

sper sa joace nesu de la inceput. Dayro moreno inca nu se simte bine, nu i-a gasit postul. Cred ca i-ar sta mai bine ca varf. si eu as juca 4 fundasi, un mijlocas retras (Radoi), 4 mijlocasi din care 2 avansati si un varf. Sau as incerca un cuplu Badea cu Dayro, pepe moreno cu Elton (dar nu e, ca l-a dat oieru), cu Dica ca si creatori de faze, Ovidiu Petre (daca altul nu e) si cu celalat strain cu sut bun de la distanta si 4 fundasi (din cate stiu Goian e suspendat si emeghara e accidentat)...

deci, zapata, nesu, rada(central), Radoi (central), Ghionea, pepe moreno, Dica, ov Petre si suteorul de la distanta, Badea si Dayro. cu variatie habibou dupa pauza daca nu joaca bine unul dintre ei...

da ce stiu eu, nu sunt Lacatus, antrenorul minune..

sper sa ma insel eu si Steaua sa faca un meci mare

1uLy4Nn20.03.2008 13:20

deja m-au cuprins emotiileeeeeeee...parca mai este o vesnicie pana la 20.30.. LUPTA Steaua

MoWeed20.03.2008 13:21

Pai nu ai observat ca de vreo 2-3 ani suntem mai preocupati sa-i anihilam pe adversari decat sa construim?(a nu se intelege ca sunt de acord cu asta)

Daca ar fi dupa mine echipa ar arata asa:

Zapata-Nesu,Ghionea,Rada,Golanski-Radoi,Plesan-Dayro,Dica,Mendoza-Habibou(pare mai in forma decat Pepe)

PS: Ghionea nu e fundas lateral asa l-ai trecut tu fularsteaua2

LeGenD20.03.2008 13:36

Sa inceapa Laca cu :

```````````````Zapata``````````````````

``Emeghara``-Ghionea`-Radoi``-Golanski```

``````````````Ov.Petre``````````````````

```D.Moreno`````````````````Mendoza````

````````````Dica`````Plesan`````````````

``````````````Habibou*`````````````````

*sau P.Moreno

Si vom castiga :)

E o tactica ofensiva,puternica,dar in care nici defensiva nu este neglijata.Si ca scheme de joc,as vrea sa vad pe Mendoza si D.Moreno sa urce si sa primeasca mingii de la Dica si Plesan in margine,sa centreze cu minge razanta.Habibou sa fie varf impins.Si de asemenea sa se joace mult pe partea cu Dica si D.Moreno ca lipseste Bozovici si putem profita.In aparare Radoi sa fie stalpul apararii,Ghionea sa aiba grija de Boya,Emeghara si Golanski sa fie doar fundasi,sa faca partea defensiva foarte bine,si sa nu il lase pe Pancu sa se apropie de poarta,iar Ov.Petre sa respinga mingile lungi plecate din jumatatea adversa.

slipperyshadow20.03.2008 13:45
Sa inceapa Laca cu :

```````````````Zapata``````````````````

``Emeghara``-Ghionea`-Radoi``-Golanski```

``````````````Ov.Petre``````````````````

```D.Moreno`````````````````Mendoza````

````````````Dica`````Plesan`````````````

``````````````Habibou*`````````````````

*sau P.Moreno

Si vom castiga :)

habibou inca are masca si nu are precizie la cap. emeghara e accidentat, plesan hmm

forever_STEAUA20.03.2008 14:01

@slipperyshadow

Mi se pare deplasat sã vii și sã ne dai lecții despre cât de bun este Rednic, pe lângã Lãcã și apoi sã spui cã nu cunoști numele celui care a înscris un gol și a dat 4 pase de gol în acest mini-retur. E vorba bineînțeles de Mendoza.

Apropo, tu te uiți la meciurile Stelei la radio?

slipperyshadow20.03.2008 14:02
@slipperyshadow

Mi se pare deplasat sã vii și sã ne dai lecții despre cât de bun este Rednic, pe lângã Lãcã și apoi sã spui cã nu cunoști numele celui care a înscris un gol și a dat 4 pase de gol în acest mini-retur. E vorba bineînțeles de Mendoza.

Apropo, tu te uiți la meciurile Stelei la radio?

nu am spus ca nu cunosc, am treaba si nu imi sta capul la nume. le incurc. :notangel: cel mai bun din cei care au avut ocazia sa antreneze a fost Protasov.

ps: daca e sa ne luam la misto, nu, nu ma uit la radio ci le ascult la TV

Stanici20.03.2008 14:32
Am aflat ...100 de ron biletul la Copilu...ieftin ca braga ...ma intreb de unde o avea bilete ...Dubios foarte dubios...Cine stie cunoaste ;)

Trist.. extrem de trist!

1uLy4Nn20.03.2008 16:11

deapz....si mai condamnati bisnita ;)

cornisa5820.03.2008 17:31

Hai Steaua :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

c.ronaldo1720.03.2008 18:00

Daca Golanski va juca in aparare cum a jucat in primele etape va fi mare deranj acolo. Cecinha e o extrema destul de tehnica.

stelistul stelist20.03.2008 19:43

nu e deloc bine cum jucam mie un pic teama ca ne vor bate ciorile... :steagcruce:

clausblaus20.03.2008 19:47

Parca nu jucam asa de rau,dar nu ne creem ocazii clare de gol.O singura mare ocazie in prima repriza mi se pare cam putin!

clausblaus20.03.2008 20:23

CIRC sau fotbal?Ceva de necrezut...echipa ta sa conduca si tu sa-ti bati joc de munca lor.IDIOTI!Ar trebui suspendat terenul Rapidului pe termen lung. Steaua CASTIGA CU 3-0!!??

Mytzu_stelistu20.03.2008 20:29

ASA AR FI NORMAL :steagcruce: NU SE POATE ASA CEVA fular-campionii E CEVA DE GROAZA CU TIGANII ASTIA,TOT MECIU NE-AU SCUIPAT

GOD20.03.2008 20:30

Ori cum bateam cu 2-1,dar e bun si 3-0:))).

Ole Ole Ole OLA,NOI NE PISAM PE CIORI,dadada.

rapid,DADADA,SA SUGI P(((A de Ziua TA.(Duminica mortilor)

tunarul20.03.2008 20:32

am castigat 3 0

la masa verde

din cate am vazut obiectele aruncate au fost trimise de rapidisti

http://static.fcsteaua.ro/forum/style_emot...r_campionii.gif

http://static.fcstjava script:add_smilie(":beer2:","smid_9")

beer2.gifeaua.ro/forum/style_emoticons/default/fular_campionii.gif :beer2:

weeezer20.03.2008 20:33

Trist, daca eram pe cale sa ne bata o echipa care nu joaca mai nimic, care a pierdut cu Timisoara acasa, care aproape ca a pierdut cu Craiova. Ok, ne bucuram ca s-a incheiat meciul prematur iar decizia va fi, cel mai probabil, 3-0 pentru ai nostri. Dar asa am ajuns? Afara de scaparea lui Dayro spre poarta, si cateva triunghiuri de pase pe metru patrat, NU AM VAZUT NIMIC in meciul asta, din partea alor nostri. Mai mult nu vreau sa vorbesc. Sunt suparat.

Iar pe sapunaru l-as juca in picioare 2 ore, cu crampoane din metal.

alexynho20.03.2008 20:46

Meciul cu cea mai mare diferenta de scor din campionat :)) ... s-a facut gol-gettera Magica Bricheta :D

«123456»