FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 3 (masa verde)

«12346»
st_194717.03.2008 22:44

0-1 si atat.

dax4718.03.2008 08:36

Nu l-as injura, dar nici nu l-as aplauda pe Dan Petrescu. Pur si simplu l-as ignora. Gestul ala din giulesti a ranit orice inima de stelist infocat. A fost ca un cutit in inima, ca un scuipat intre ochi, ca..... Prea dureros ca sa-l uitam a doua zi. Putea sa refuze, ca nu era clauza in contract ca sa pupe stegulete alb-visinii. Dar n-a refuzat. Pentru el o fi fost o placere, pentru noi a fost o umilire. Si blestemele stelistilor l-au atins imediat, pentru ca n-a prea stat la Rapid. Cel putin eu, prea curand nu voi uita acel gest, poate niciodata. Cand ma gandesc la Dan Petrescu, imediat ma gandesc si la gestul ala. Si-a dat cu tesla-n ... intr-un punct dureros. Si visele lui de a antrena Steaua tot vise vor ramane. Gesturile necugetate costa mult uneori.

Yoyoyoi18.03.2008 09:24

Rapid-Steaua: meciul cu numarul 100

Rapid si Steaua au disputat 99 de partide, din care 40 a castigat Steaua, 24 Rapid, iar 35 de meciuri s-au terminat la egalitate. Rapid a marcat 118 goluri si a primit 159 goluri.

Pe Giulesti s-au jucat 49 de meciuri din care 18 au fost castigate de Steaua, 15 de Rapid, iar 16 partide s-au incheiat cu remiza. Rapid a marcat 74 de goluri si a incasat 82.

Cea mai drastica infrangere a Rapidului acasa in fata Stelei s-a petrecut in sezonul 1988-1989, cand pe 3 mai 1989 Steaua a invins cu 8-2 (2-1).

Cea mai drastica infrangere a Stelei in Giulesti s-a intamplat in sezonul 1948-1949, cand pe 21 august 1948 CFR Bucuresti a invins CSCA Bucuresti cu 5-2 (1-1).

Ultimul meci in Giulesti intre Steaua si Rapid s-a disputat la 1 aprilie 2007, Rapid pierzand cu 2-3 (1-1), marcatori fiind Cyril Thereau (21), Ionel Ganea (40), Vali Badea (58), Ianis Zicu (66), Razvan Ochirosii (84), cele doua echipe fiind antrenate de Cosmin Olaroiu, respectiv Razvan Lucescu.

Ultimul meci intre cele doua echipe s-a disputat in Ghencea, in 16 septembrie 2007, cand cele doua echipe au incheiat la egalitate, o-o, antrenori fiind Cristiano Bergodi la Rapid si Gheorghe Hagi la Steaua.

Onlinesport: Irina Maxim

ronrichie18.03.2008 10:45

Am luat bilet la tribuna 1

500 000 lei

Cred ca vom fi numai Stelisti pe stadion

Ne asiguram locul 2 joi seara.

ssinpadureacualune18.03.2008 12:17
Deci, revenim, ce ati alege, aceste performante sau? Merita sa fie fluierat? Mai ginditi-va! Poate veti realiza ca putini, foarte putini fani ai Stelei, poate nici unul nu e mai stelist decit Dan Petrescu. Si de aceea ar trebui sa-l respectati!

Multi sunt mai stelisti decat Dan Petrescu.In momentul in care a pupat mizeria de carpa nu a mai fost stelist.Si hai sa zicem ca daca ar fi fost doar atat,mai ziceam,mai trecea timpu,poate lumea uita,dar atacurile repetate la adresa Stelei ani de-a randul m-au scarbit.De asemeni comportamentul pe banca,aroganta de care de dovada de fiecare data,nu fac decat sa confirma caracterul lui infect.Dece nu si-a cerut scuze suporterilor pentru ceea ce a facut???In schimb el declara odata la 3 luni ca e stelist si restul timpului ataca Steaua.Acest Dan Petrescu este un profitor,un sclav,o mizerie de om care chiar daca odata a fost stelist,sau daca pretinde ca este si acum face de rusine steagul ros-albastru.Este nevoie de mai mult pentru a fi stelist,nu doar de jocuri in teren si vorbe aiurea.Este nevoie de mai mult decat reprosuri la adresa suporterilor...reprosuri de genul...pai a uitat lumea cate am facut eu pentru Steaua si ma injura...pai in loc sa reproseze daca si-ar cere scuze urmatoarea data sunt sigur ca nu ar mai fi asa de injurat.

Dan Petrescu,pe langa faptul ca a pupat acel steag,toata viata lui a fost tigan.Si ma refer la tigan,exact cum ma refer la suporterii rapidisti cand le zic milogi.La mentalitate de tigan,nu la culoarea pielii.Mereu victima,mereu cu gura mare,mereu atacand,mereu reprosand si atunci cand nu mai are ce face amintindu-si trecutul.Mereu tradand onoarea pentru bani.CUM A FOST DANE CAND AI JUCAT CU RAPIDUL PE Ghencea???OARE S-A BUCURAT LA GOLURI??

Cum sa fi STELIST cand te bucuri cand bati Steaua cu RAPIDUL???

Dan Petrescu,pentru mine,nu mai e stelist de mult si nu-l vreau niciodata in Ghencea.

forever_STEAUA18.03.2008 12:20

Sper cã a fost ultimul OFF TOPIC!

dr.adrian918.03.2008 13:15
Multi sunt mai stelisti decat Dan Petrescu.In momentul in care a pupat mizeria de carpa nu a mai fost stelist.Si hai sa zicem ca daca ar fi fost doar atat,mai ziceam,mai trecea timpu,poate lumea uita,dar atacurile repetate la adresa Stelei ani de-a randul m-au scarbit.De asemeni comportamentul pe banca,aroganta de care de dovada de fiecare data,nu fac decat sa confirma caracterul lui infect.Dece nu si-a cerut scuze suporterilor pentru ceea ce a facut???In schimb el declara odata la 3 luni ca e stelist si restul timpului ataca Steaua.Acest Dan Petrescu este un profitor,un sclav,o mizerie de om care chiar daca odata a fost stelist,sau daca pretinde ca este si acum face de rusine steagul ros-albastru.Este nevoie de mai mult pentru a fi stelist,nu doar de jocuri in teren si vorbe aiurea.Este nevoie de mai mult decat reprosuri la adresa suporterilor...reprosuri de genul...pai a uitat lumea cate am facut eu pentru Steaua si ma injura...pai in loc sa reproseze daca si-ar cere scuze urmatoarea data sunt sigur ca nu ar mai fi asa de injurat.

Dan Petrescu,pe langa faptul ca a pupat acel steag,toata viata lui a fost tigan.Si ma refer la tigan,exact cum ma refer la suporterii rapidisti cand le zic milogi.La mentalitate de tigan,nu la culoarea pielii.Mereu victima,mereu cu gura mare,mereu atacand,mereu reprosand si atunci cand nu mai are ce face amintindu-si trecutul.Mereu tradand onoarea pentru bani.CUM A FOST DANE CAND AI JUCAT CU RAPIDUL PE Ghencea???OARE S-A BUCURAT LA GOLURI??

Cum sa fi STELIST cand te bucuri cand bati Steaua cu RAPIDUL???

Dan Petrescu,pentru mine,nu mai e stelist de mult si nu-l vreau niciodata in Ghencea.

am doar o intrebare???

mai exista Steaua oare???

sau este acuma afc Becali???

gandestete un pic.

daca eu tias da acuma 10000 de € sa faci o poza cu un fular rapidist? ai refuza? hai sa fim seriosi. si sa nu fim mai oameni decat omu' !!!

MoWeed18.03.2008 14:36

dr.adrian9

Nu era nici o clauza in contract ca trebuie sa pupe carpa visinie nu cred ca l-a obligat Copos sau giovanni(presedintele de atunci al ciorilor) sa faca asta....

heroina18.03.2008 14:37

LoL batem sigur Joi :)). Daca jucam cum am jucat si cu CFR :)) RITM DE Champions League :X se pierd baieti pe teren =))

1uLy4Nn18.03.2008 14:41

astept un meci mare facut de echipa noastra. trebuie sa castigam din doua motive. 1 pentru a ne mentine in lupta pentru titlu; 2. pentrul orgoliul ros-albastru... 1-2 scor final... spre24 fular-campionii

blaga andrey18.03.2008 16:50

O sa batem sigur pentru a ne mentine in lupta pentru titlu si pentru a ne consolida locul 2.

Un scor final 1-2 ar fi nemaipomenit.

Mai cred ca Pepe o sa sparga gheata.

forzateauafularultras:steagcruce:

o sai batem
Liv_steaua18.03.2008 17:32
Imi place ca mai exista si oameni realisti pe acest site!Nu putem,cu un asemenea joc,sa speram la altceva...

Nu-ti face sperante ca poate ti le faci degeaba! sti cum e Steaua! Da' oricum Forza Steaua! forzateaua:steagcruce:

dax4718.03.2008 17:50

Trebuie sa profitam de perioada proasta a croncanitoarelor si sa le mai administram o corectie, ca sa le mai reducem Gurita si sa-i lasam in urma noastra in clasament. Trebuie neaparat sa castigam.

Forza Steaua !

N.Adriian19.03.2008 08:34

Nici nu ma gandesk sa nu castigam la ciori aksa :P .. au cel mai slab cuplu de fundasi M Constantin si Maftei ala care e paralel saraq .. imi aduk aminte cu nationala c prost a jucat 10 min alea care nu cred ca le mai pupa vreodata =)))))))) ... asa ca :steagcruce: La Cioroi La Cioroi .. le dam m**e JOI !! :))))) :steagcruce:

forever_STEAUA19.03.2008 09:14

Brigada de arbitri:

A: Deaconu Alexandru (Bucuresti)

A1: Marodin Nicolae (Bucuresti)

A2: Vidan Adrian (Bucuresti)

R: Bogaciu Aurelian (Bucuresti)

Obs: Alexandru Valentin (Bucuresti)

Petrescu Dan (Bucuresti)

habarnam8519.03.2008 09:56
Nu mai intrebati de bilete pentru ca ele nu o sa se puna in vanzare. Clubul organizator a dat pentru suporterii oaspeti (adica noi ) 406 bilete. Acestea se vor imparti intre membrii brigazilor celor 2 peluze.

Mda 100 la nord , 100 la sud si restu la bisnita...Cine stie cunoaste ...App Copilu cu cat da biletu???

ionut200019.03.2008 13:59

ce crezi va lua bataie Steaua sau va castiga

1uLy4Nn19.03.2008 14:05

@ionut2000

va castiga normal

stelistu1119.03.2008 16:13
fular-campionii Rapid-Steaua0-2 Dayro Moreno si Pepe Moreno
FIUTZU19.03.2008 18:53
fular-campionii Rapid-Steaua0-2 Dayro Moreno si Pepe Moreno

:steagcruce:fular-campionii rapid - STEAUA0-2 Dayro M. SI Dica

mazilinho20.03.2008 06:24

meciul cu rapid este un meci foarte greu dar trebuie sa invingem si sa mergem mai departe fular-campionii

habarnam8520.03.2008 07:12
Mda 100 la nord , 100 la sud si restu la bisnita...Cine stie cunoaste ...App Copilu cu cat da biletu???

Am aflat ...100 de ron biletul la Copilu...ieftin ca braga ...ma intreb de unde o avea bilete ...Dubios foarte dubios...Cine stie cunoaste ;)

slipperyshadow20.03.2008 12:14

Ne agitam degeaba. Rednic e mult mai bun antrenor decat Lacatus. Eu zic ca va fi un meci nul, insa tare mi-e frica ca o luam. O sa vedeti ca nu avem antrenor. Hagi era mult mai bun, insa nu avut cu cine. Lacatus nici cand are oameni nu castiga. Ma rog, o face, dar cu mult noroc. Acum serios, voi nu vedeti ca sunt 3-4 echipe (Timisoara, Cluj, rapid a jucat bine in ultimul meci, Farul etc) in campionat care joaca fotbal, iar Steaua nu e printre ele? Si ce o sa facem in cupe? O sa ne scoata vreo echipa de 2 lei din Finlanda. Halal echipa.

PS: Daca vrei sa progresezi trebuie mereu sa iti faci autocritica! Si in cazul de fata eu cred ca Rednic va invinge tactic. Poate cu ajutorul arbitrilor sa castigam meciul asta, desi repet, va fi meci nul, 0-0 sau 1-1. Imi pare rau, dar eu sunt realist si nu cred in vise. Steaua nu joaca fotbal. deocamdata. poate dupa ce il schimba pe Lacatus...si aduce un mijloc creativ. pana atunci nu vom vedea meciuri frumoase decat sporadic, din an in paste. :cursing:

MoWeed20.03.2008 12:27

Rednic antrenor bun?:))))))) hai ca esti tare...

In Lacatus nu ai incredere dar pe Rednic care a reusit sa distruga sansele la titlu a 2 echipe sezonul asta il elogiezi....

slipperyshadow20.03.2008 12:38
Rednic antrenor bun?:))))))) hai ca esti tare...

In Lacatus nu ai incredere dar pe Rednic care a reusit sa distruga sansele la titlu a 2 echipe sezonul asta il elogiezi....

Auzi, Dan Petrescu ce a facut la Rapid si ce face la Urziceni? I se potriveste echipa, are mana libera la Urziceni etc Important e sa se inteleaga cu oamenii, sa ii citeasca si sa stie ce si cu cine se intelege, completeaza etc. Nu e usor. Ideal ar fi fost sa vina inapoi Protasov, dar... si Hagi mergea, dar nu asa (cu telefoane & shit)

E vorba de cum joaca echipa cand se acomodeaza cu echipa. Eu pe Rednic l-as fi adus antrenor, din ce e aici in tara.

Si da, ce a facut Lacatus la uta? nu e bun de antrenor. Daca tu imi spui ca el a castigat TACTIC macar un meci cu Steaua, eu ma inclin. Dar numai norocul ne-a salvat pana acum. Vai si amar cand o disparea norocul...

«12346»