FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 3 (masa verde)

«13456»
Katau21.03.2008 12:04

lame frate,eu votez pentru rejucare,si pentru toti copii care tipa pe`aici ca ce suporteri necivilizati si milogi etc are rapidu,stati calmi ca nu e chiar asa,se arunca pe toate stadioanele,chiar la meciul cu Urziceni din Ghencea era 1-0 pentru noi si cineva a aruncat cu o bricheta spre stelea,e imposibil sa nu existe cate un ratat pe fiecare stadion care ori e prea beat ori prea idiot....

MoWeed21.03.2008 12:09

@Katau

Si daca nu se da un exemplu odata si odata cum crezi ca vom scapa de acesti indivizi?

Totusi eu sunt de acord cu o suspendare drastica pentru terenul rapidului si jucatorii Sapunaru si Pancu+ rejucarea meciului din minutul 1 pe teren neutru sau cu portile inchise...

mountytoma21.03.2008 13:00
,stati calmi ca nu e chiar asa,se arunca pe toate stadioanele,chiar la meciul cu Urziceni din Ghencea era 1-0 pentru noi si cineva a aruncat cu o bricheta spre stelea,e imposibil sa nu existe cate un ratat pe fiecare stadion care ori e prea beat ori prea idiot....

daca toti in jurul tau fura, furi si tu? daca toti in jurul tau isi violeaza vecina, o violezi si tu? in tara asta pana acum se judeca faptuitorul si nu fapta.

"ai condus beat masina ministerului apararii si ai omorat in accident 6 oameni. cine esti? aha, pai daca esti militar model esti condamnat cu suspendare!"

"ai depasit neregulamentar si ai omorat o familie, ai lasat o fetita orfana. cine esti? nevasta lui Paunescu? atunci esti condamnata cu suspendare!"

acestea sunt doar doua mostre de "justitie" in Romania.

daca le-as lua nevestele la p...a judecatorilor care au judecat cazurile alea, credeti ca as primi cu suspendare?

daca se arunca mereu cu obiecte din tribuna, ce trebuie sa facem? sa imbracam arbitrii in costume antiglont, sa-i dotam cu casca si scut de protectie?

revenind la fotbal, pacat ca Dayro si Pepe s-au cam culcat pe-o ureche si nu pun osul deloc. Cred ca e timpul sa-i vedem pe banca, asteptand sa intre in repriza a doua in locul lui Badea si Habibou! In rest, desubpozii au fost mai norocosi, dar nici o echipa nu poate spune ca a fost mai buna decat cealalta. Parerea mea...

k-steaua21.03.2008 15:24

parerea mea este ca sa se rejoace meciul pentru ca-i putem bate pe teren.Cat despre faptul ca acolo a fost un suporter stelist, este cea mai mare gogomanie insa nu ma mai mira nimic atata timp cat oierul nostru sustinea acum ceva timp ca cei care il huiduiesc nu sunt suporteri stelisti ci ai rivalelor...in tara asta nu ma mai mira nimic din toate declaratiile date de "personalitati".....sa le iau fam undeva....si sa avem grija ca si la noi sunt uscaturi dar sa luam modelul celor de la sevilla care au pus mana pe individ si l-au dat politailor sa fie pedepsit....doar din randurile noastre putem schimba ceva ca golanii si vagabonzii sa nu mai stea ascunsi in spatele nostru si sa se numeasca suporteri.... :steagcruce:fular-campionii

cornisa5821.03.2008 15:59
e imposibil sa nu existe cate un ratat pe fiecare stadion care ori e prea beat ori prea idiot....

mai mult idiot cã dacã e beat poate adoarme

Pãrerea mea este cã meciul trebuie rejucat pentru a cîstiga cele trei puncte pe teren.

:steagcruce:
gaby_4steaua21.03.2008 16:32

Chiar daca nu oprea arbitrul meciul Steaua facea cel putin egal!!!! :steagcruce:fular-campioniifularsteaua2

weeezer21.03.2008 16:35

Sau castiga la zero.

andyro21.03.2008 17:35
Erau zeci de rapidisti azi la stadion care ziceau ca merg in Ghencea sa arunce cu pietre daca se pierde meciul cu 3-0..pacat...

Mda, va asteptam cu bratele deschise :naughty: .

slipperyshadow22.03.2008 09:32
Mda, va asteptam cu bratele deschise :naughty: .

Ochii cat cepele la cei de langa noi...daca misca in front, pa...somn de voie. :)

Katau22.03.2008 19:13
Ochii cat cepele la cei de langa noi...daca misca in front, pa...somn de voie. :)

deja o dam in teoria conspiratiei si nu`i combinatie,ce`a fost a fost lasati`o balta vdm noi ce se mai intampla pe parcurs.

Dj.P@uL22.03.2008 19:21
Erau zeci de rapidisti azi la stadion care ziceau ca merg in Ghencea sa arunce cu pietre daca se pierde meciul cu 3-0..pacat...

Stati linistiti ... va ingradeste Argaseala cu niste plasa ca in tur ... si nu aruncati voi cu pietre..

stefan0122.03.2008 21:31

Pai acum care arunca cu brikete monezi etc cred ca sigur isi ia un capac.... mai ales ca sa intamplat ce sa intamplat cu rapid...

Virgil22.03.2008 22:54

Rapidiștii vor suspendarea cãpitanului roș-albaștrilor, pe care îl acuzã cã a aruncat cu obiecte în suporterii rapidiști și a folosit cuvinte și semne obscene la adresa acestora la meciul disputat pe Giulești, joi seara. Rapid va depune memoriu la LPF luni dimineațã.

Gsp

MoWeed22.03.2008 22:57

=)))))))

frustratii astia sunt tot mai penibili pe zi ce trece. Asta daca e adevarat ca doar sursa e gsp...

predatorpulse722.03.2008 23:08

Corect,pai cum indrazneste Mirel Radoi sa arate semne obscene pe giulesti cand este injurat de morti acolo de nu stiu de cate sezoane acolo. Sa-ti fie rusine Mirel Radoi,nu mai injura,ba chiar daca vrei sa fii considerat barbat de ghiulesteni,stai pe teren si ia-ti vreo 3 mobile in cap.

Initial vroiam rejucare dar acum imi doresc 0-3 ca sa crape pipota in milogi. Cat tupeu trebuie sa ai ca sa dai scaunele din sectorul stelist cu motorina,stadionul sa-l injure pe Radoi de morti timp de nspe minute,sa zboare cu brichete si mobile din tribune(ba chiar crainicul a tipa de nu stiu cate ori sa se opreasca urangutanii visinii),jucatorii tai sa arate semne obscene catre galeria stelista,si tot tu sa pozezi in victima. Va spun eu,fffff mult tupeu,tupeu de tigan borfas,pardon,de aristocrat rapidist.

Deja imi e scarba in ceea ce priveste deznodamantul acestui meci. Luati-va campionatul si bagati-vi-l in ...... ce vreti voi.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

DelPiero1022.03.2008 23:13

Daca Radoi merita sa fie suspendat(dupa ce e injurat grosolan),Sapunaru,Pancu sau M.Constantin ce-ar merita?Cat tupeu au tiganii astia!Incredibil...

mountytoma28.03.2008 12:59
Daca Radoi merita sa fie suspendat(dupa ce e injurat grosolan),Sapunaru,Pancu sau M.Constantin ce-ar merita?Cat tupeu au tiganii astia!Incredibil...

o mare vina au si conducatorii Stelei. daca ar face un raport la Liga, sa ceara suspendarea lui sapunaru, pentru degetele ale mijlocii, si ale tuturor animalelor care cand sunt schimbate se duc la galerie si saluta cu "m..e Steaua", atunci inaripatele s-ar potoli. asa, au un tupeu fantastic. uite cum l-au transformat de deaconu din victima in vinovat!

EternalK28.03.2008 23:55

oficial 3-0 pentru Steaua

pfoaaa nu se poate. doar DOUÃ jocuri farã bruneți pe "Allianz Arena" :puke:

mache28.03.2008 23:57

"Conform articolului 83.2 raportat la articolul 34 din regulamentul FRF, clubul Rapid se santioneaza cu pierderea jocului cu 3-0, doua jocuri fara public si o amenda de 8.500 de lei. Lovin este suspendat patru etape si o amenda de 6.5000 de lei".

Gata si cu balciul asta... hai cu victoria la Vaslui!

flo220329.03.2008 00:31
. uite cum l-au transformat de deaconu din victima in vinovat!

n-ar fi reusit fara ajutorul "minunatelor" posturi TV

DelPiero1029.03.2008 00:48

Am batut la masa verde cu 3-0....masa verde insemnand ce?Masa de biliard...? :laugh: I-am batut la biliard...

fedora29.03.2008 00:54

Pretul celor 3 puncte l-a platit Lovin, penalizat in mod exagerat.

Rapid a scapat foarte ieftin.

benzina29.03.2008 01:12

Nu trebuia sa se ajunga aici de la o bricheta....dupa mine mai bine pierdeam meciul cu capul sus decat sa il castigam la masa verde printr-o decizie care provoaca mai multe semne de intrebare cum ca s-a umblat la arbitrii de cat si-ar fi putut imagina cineva..

NIXo29.03.2008 06:51

Dar Lovin de ce a fost suspendat?

cristian01429.03.2008 08:22

Lovin a fost suspendat doar 4 etape, ceea ce nu mi se pare o sanctiune foarte drastica. La cele 4 s-au mai adaugat inca 2 pentru un fault comis in partida cu UTA. Pe de-o parte ma bucur; acum avem ocazia sa vedem o echipa fara 2 inchizatori.

De cealalta parte, cei 3 muschetari Pancu, Sapunaru si Maftei au scapat de penalizari pentru ca cei din comisie n-au vrut sa irite si mai mult spiritele. Daca nu ma insel, in regulament scrie ca se aplica o suspendare de 6 - 10 etape a terenului de joc, iar ti ga nii au primit doar doua. Nu mai conteaza.

Steaua trebuie sa invinga la Vaslui. Sper ca Lacatus doar glumeste cand spune ca-l tine pe Dayro pe banca, sau cel putin asa citesc prin presa.

«13456»