Problema presei la noi e ca mananca prea mult rahat. Ok,Urziceni a avut penalti azi,dar a fost penalti si la Dica,ati vazut faza asta pe undeva? Nu,exact cum nu a fost aratat cotul in figura lui Goian de la meciul cu CFR.
Inteleg ca poate am fost oarecum avantajati in acest "retur",insa au fost mult mai favorizati CFR-istii in tur,chiar in gsp zicandu-se ca au vreo 10 pc in plus fata de cat ar merita sau asa ceva.
Iar momentan eu unul nu bag botul la faza asta cum ca Becali cumpara arbitrii,pentru ca ciobanul e incult,sufera de cateva boli mintale dar prost nu este. Daca ar fi stiut ca ia campionatul cumparand arbitrii ar fi facut-o de la inceput. Doar nu credeti ca a zis "hai sa-i las pe astia de la CFR sa fure cu arbitrii in tur si daca suntem departe incep sa fur si eu". Mi se pare cam pueril sa gandesti asa.
Daca se va dovedi ca ciobanul a facut lucruri ilegale,clubul nostru trebuie pedepsit. Pana atunci,insa sunt numai povesti.
Becali are 2 moduri in care reactioneaza:
1) Steaua pierde sau face egal - ungurii sunt de vina,arbitrajul e pe mana CFR-ului,lupescu este cu ei,adversarii au fost motivati de CFR
2)Steaua castiga - Becali are inima de leu,arbitrii sunt romani verzi si nu ar fluiera impotriva Stelei,Jiji spune ca are butoane(pe care se pare ca le pierde cand Steaua joaca in deplasare),bla bla
E simplu,castiga CFR,Becali zice ca CFR fura,castiga Steaua,muresan zice ca arbitrii sunt cu noi,sunt de fapt aceleasi decalratii in oglinda,diferenta e ca muresan e mai diplomat(sau mai bine zis era,daca e sa ma uit la ultimele declaratii).
Personal,eu nu cred in teoria conspiratiei cu arbitrajul romanesc,cred ca de vreo 3-4 ani s-a cam oprit mafia din arbitraj. Chestia e ca arbitrii sunt submediocri,gresesc f mult,si sunt supusi unor presiuni f mari din partea acestor patroni imbecili din fotbalul romanesc care stiu ca au mereu aceasta scuza in caz de esec. Bineinteles ca exista partide stricate de arbitri,insa de multe ori se exagereaza,va dau un exemplu de azi,mititelu sare in sus ca i s-a anulat un gol perfect valabil uitand ca echipa sa a ratat un penalti si ca Coman a scos vreo 3 goluri ca si facute.
Si pregatiti-va psihic pentru ca,pana la meciul cu rapid vom fi tocati marunt de presa ca fiind "hotii",cei ajutati de arbitraj.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.