FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Urziceni 1 - 0

«123456»
DelPiero1016.03.2008 20:42

Am facut un joc foarte prost,Unirea a facut un catennacio execrabil si de prost gust!De cate ori trebuie sa zic:DACA JOCI CU DOI INCHIZATORI PRECUM Lovin SI Ovidiu Petre acasa nu poti bate prea multe echipe!Schimbarea aia cu P.Moreno cu Surdu a fost penibila!Din cauza nulitatii aia de Surdu,era sa luam gol pe final!Oricum,acum spun si ma doare cand spun asta:Laca nu e antrenor...nu Steaua...

1uLy4Nn16.03.2008 20:44

6 puncteeeee...ATAT...6 puncte..sperantele la titlu sun mai mari ca niciodata..Forzza Steaua, forzza Steaua eee eee fular-campionii:steagcruce:

steaua_gloria16.03.2008 20:44

Mama, in ce cosmaruri m-a bagat Surdu. :chair:

illuminatti16.03.2008 20:45
sa se termine 1-0 dar...ce jucam este trist. sa fie chiar asa de buna echipa bursucului? nu inteleg ce putem construii acasa cu betega Lovin.

imi mentin parerea ca nu avem antrenor.

Get a life

Flaviu8616.03.2008 20:45

bravo baietzii . eu sunt foarte multumit!! era foarte important sa castigam meciul, cee ce am si facut. in rest, abia astept sa ii sparga habib pe cioroi.

forza Steaua

allez habibou :)

adi_steaua16.03.2008 20:46

GOOOOOOOOOLLLLLLLL!!!

Bine baaaaaaa!!!

Ce daca Urziceniul a avut penalti clar? Ce daca la gol a fost fault la portar? Da-i la dracu, important este ca am castigat. Ce ma, comentezi arbitrajul? Da-i ma cu praf de mers...noi suntem smecheri, cumparam si arbitrii :thumbup:

Dar ceea ce ma dezgusta nu e Becali care a inceput sa apese pe butoane, ci atitudinea unor "suporteri" care n-au mandria si bunul simt sa recunoasca atunci cand Steaua e favorizata intr-un mod josnic.

Sa ne fie rusine!!!

Opinia mea, sper sa nu ma luati in seama.

danimarcu16.03.2008 20:46

Tot respectul pentru Lacatus,il voi sustine in continuare pana in panzele albe,dar jocul nostru este haotic si nimic mai mult.

Nu asta este Steaua pe care mi-o imaginam dupa venirea sud-americanilor.Cred ca daca l-am avea pe bursuc antrenor am defila prin campionat.Pe vremea lui Hagi jucam mai bine,iar daca ar fi avut Gica jucatorii astia,sunt sigur ca jucam astazi altceva.

Un meci jalnic si cred ca tot asa vom juca pana la sfarsitul campionatului.

In momentul asta,ma bucur pentru victorie,dar nu meritam sa fim in primele doua locuri!

DelPiero1016.03.2008 20:46

@Illuminatti,ti-a placut cum a jucat Steaua in 3 din 4 meciuri?

stelistul 200816.03.2008 20:47

ba nene da e chiar idiot surdu ala!!

:wall:

milovan djilas16.03.2008 20:47

Forza Steaua!!!! Bravo Habibou! Salutare, Szabi!

illuminatti16.03.2008 20:50

Oare cata spaga a luat chiLotzea ca sa debiteze rahaturile astea la emisiunea alora de pe kanal?

Deliric116.03.2008 20:50

Roman adevarat si arbitru asta =))

in sfarsit pe 2 :steag_sah_mic:

cristian8616.03.2008 20:50

Greu, greu.

Pacat ca nu am castigat cu 3,4 - 0 cu echipa "comunei" Urziceni. Asta e, ne pastram setea de goluri pentru raped.

Surdu ar trebui trimis la Steaua II si Neaga rechemat.

1uLy4Nn16.03.2008 20:51

adevarat ca Steaua joaca la intamplare :( si nu stiu cat o sa mai avem norocul de partea noastra. Lacatus este un antrenor foarte norocos. echipa nu joaca mai nimic insa castiga. pentru moment sunt importante punctele insa daca ne gandim la viitor nu suna prea bine.. Forzza Steaua fularsteaua2

Levente8216.03.2008 20:52

:steagcruce: Dl Lacatus...va rog sa-l nu mai trimitetzi pe banca de rezelve ca si Rada etc.uitatzi-va la Romeo Surdu..are stofa sau calitate de jucator al Stelei?!??

Cu mult respect va rog nu mai bagatzi jucator de acest "calibru" ca poate ingropa un meci:( forzateaua Bv baietziii ati jucat bine putin riscant la sfarsit dar 3pct;) e tot 3pct!!!

MoWeed16.03.2008 20:56

Nesu m-a surprins se vede ca nu-i convine statutul de rezerva al lui Emeghara

La Golanski a fost penalty dar a fost si la Dica in prima repriza...

Gabyc16.03.2008 20:56

Cam sters meciul in prima repriza.frumos in a doua,dar una peste alta am luat 3 puncte importante in fata unei echipe bune.

Dar emisiunea care a inceput dupa meci chiar ma enervat la culme cu acel ziarist pe care nu mai stiu cum sal numesc care de fiecare data sare la gatul Stelei parca joaca arbitrii in locul echipei.Degeaba zic astia ca emisiunea nu e anti-Steaua dar sunt de parere sal legam si sal aruncam in mare pe acel ziarist.

septi_eu16.03.2008 21:03

@adi_steaua

Inainte de penalty-ul la hentul lui Golanski, inainte de faultul la Stelea (care si daca se ridica nu mai prindea mingea; uita-te ca Habibou a trimis in dreapta portii, iar Stelica era in stanga) a fost penalty la Dica!

La 1-0 pentru Steaua + suporterii formidabili esti deacord cu mine ca altfel decurgea meciul?

DelPiero1016.03.2008 21:03

@Joga Bonito:E retardat fotbalistic Surdu...si moderatorii ce sa faca?Te-a jignit pe tine?Din cauza lui Surdu era sa luam gol pe final...

brada16.03.2008 21:04

doamne deci acu il intelege pe fecali cand se ia de tolontan si chiotea pai cfum sa vb ma zdrentele alea de viciere de rezultat ATUNCI CAND PRIMU PENALTY A ZIS CRACIUNESCU Ca a fost pentru Steaua nenorocitii dracu cu tot cu umflatii aia de la CFR ! anul asta imi doresc sa luam campionatu ca oricum sa vazut in meciu direct cine e mai buna

AdrianUltras2516.03.2008 21:05

Meci slab, joc slab!

Lacatus m-a dezamagit.

Alcatuieste echipa total gresit in faza de atac.

Noi nu dam gol pentru ca:

1.Jucam doar cu 1 varf.

2.Jucam cu Pepe Moreno varf - un varf care nu da goluri!!!

3.Jucam cu Dica - un jucator care incetineste mult jocul si care mai mult sta pe teren.

4.Folosim marcatori pe post de coordonatori.Mendoza,Dica si Dayro Moreno sunt golgeteri, marcatori pursange.Si sunt folositi mijlocasi. O PROSTIE IMENSA!

Pe langa aceste observatii as vrea sa mai zic inca ceva.

Umbra lui Oli inca e peste Ghencea. De fiecare data cand dam gol si ajungem sa conducem, ne retragem in aparare.

O ALTA MARE PROSTIE.

O sa il criticati pe Surdu pentru balbaielile din final.Dar nu e vina lui.Locul lui nu era acolo.Acolo era locul lui Golanski.

La fel s-a gresit si cu Poli Iasi.

Banel nu avea ce cauta acolo!!!

DelPiero1016.03.2008 21:08
Meci slab, joc slab!

Lacatus m-a dezamagit.

Alcatuieste echipa total gresit in faza de atac.

Noi nu dam gol pentru ca:

1.Jucam doar cu 1 varf.

2.Jucam cu Pepe Moreno varf - un varf care nu da goluri!!!

3.Jucam cu Dica - un jucator care incetineste mult jocul si care mai mult sta pe teren.

4.Folosim marcatori pe post de coordonatori.Mendoza,Dica si Dayro Moreno sunt golgeteri, marcatori pursange.Si sunt folositi mijlocasi. O PROSTIE IMENSA!

Pe langa aceste observatii as vrea sa mai zic inca ceva.

Umbra lui Oli inca e peste Ghencea. De fiecare data cand dam gol si ajungem sa conducem, ne retragem in aparare.

O ALTA MARE PROSTIE.

O sa il criticati pe Surdu pentru balbaielile din final.Dar nu e vina lui.Locul lui nu era acolo.Acolo era locul lui Golanski.

La fel s-a gresit si cu Poli Iasi.

Banel nu avea ce cauta acolo!!!

Mi-ai luat vorbele din gura... :thumbsup:

DanStan16.03.2008 21:09

Slab. Deocamdata n-avem echipa de CL. Mai rau e ca deocamdata nu ne diferentiem cu nimic de potai, porumbei, cheferei si alte oratanii. Acelasi joc previzibil si plin de greseli, puncte obtinute cu noroc sau din nebagarea de seama a arbitrului ...

Intotdeauna mi-a fost scarba de potai pentru ca ei foarte rar au reusit sa castige ceva fara ajutorul arbitrilor. Vad ca in ultima vreme am inceput si noi sa folosim tactica asta caineasca. Din pacate istoria potailor ne demonstreaza ca cine castiga cu arbitrii se face de c***t in Europa. Sper ca nu ne asteapt aceeasi soarta si pe noi. Ar fi un deznodamant mult prea murdar daca e sa ne aducem aminte ce a reprezentat Steaua odata ...

MoWeed16.03.2008 21:10

@AdrianUltras25

Ai zis exact ce gandeam si eu....

Joga Bonito16.03.2008 21:10
Ce am urmarit noi in prima repriza este duelul intre un antrenor mediocru si cel mai bun antrenor din Liga I. Acesta din urma isi adcveaza mijloacele in functie de posibilitatile concrete pe care le are la dispozitie. Primul habar n-are cum sa-si aseze pe teren valorile.

Ramane sa va dumiriti voi care e unul si care-i celalalt.

Cum bine zicea Uhrin: "E mai usor sa faci o echipa din oameni muncitori, care se daruiesc, decat sa faci dintr-o echipa de vedete!". Citez din memorie acum...

Gandeste-te la ce a zis. Petrescu il are pe MM langa el, are stabilitate... Laca e sub presiune mereu!

Alaturi de Lacatus! Spre 24! Sa luam "satra giulestiana" cu asalt joi!

Forza magico Steaua ^^!

«123456»