FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Urziceni 1 - 0

«1456»
c.ronaldo1717.03.2008 14:21

Si eu am fost suparat aseara dupa joc, nu mi`a placut deloc meciul, insa am realizat ca am obtinut o victorie importanta, si a fost poate cel mai greu meci pe care il puteam avea in Ghencea in cele 34 etape de campionat. De ce? Unirea a facut un antijoc total unde Pepe Moreno se afla intre mijlocul si atacul lor. Dan Petrescu e un mare tactician, si sunt sigur ca asta a si dorit: sa inchida meciul si sa bage autobaza in poarta, la fel cum a facut`o si cu Dinamo, Rapid, CFR sau Poli. Rezultatele?

4-1 cu Poli (Urziceni)

1-0 cu Steaua (Urziceni)

1-1 cu Rapid (Giulesti)

0-2 cu CFR (Cluj)

0-0 cu Poli (Timisoara)

0-0 cu Dinamo (Urziceni)

0-1 cu Steaua (Ghencea)

pentru. ca meciul de la Timis e cel mai recent, tin minte ca Poli nu a avut nici o ocazie de gol in tot meciul, si totusi, Poli TM. are cel mai bun atac din Liga 1.

O echipa foarte greu de batut Unirea, chiar daca tot spunem "Dayro,Mendoza,Dica.. trebuia neaparat sa castigam". Am vazut aseara o asezare perfecta a Unirii. Spatii foarte inguste, Golanski blocat foarte bine pe partea dreapta, Dica avea mereu 2 oameni dupa el cand avea mingea, Pepe tinut de ambii fundasi centrali...

Per ansamblu, multumit de rezultat.

PS: Unirea o surpriza placuta? Fiti seriosi..

ANTIgigi17.03.2008 15:07
a fost un meci cat de cat bun facut de ai nostri cu exceptia a cativa jucatori cum ar fi Lovin sau pepe moreno care au jucat in ultimul hal.in plus surdu de cand a intrat n-a stiut altceva sa faca decat sa acorde nu stiu cate cornere celor de la Unirea si asta pe final cand tensiunea era foarte ridicata. si cel mai bine ar fi fost sa joace simplu si sa indeparteze cat mai repede mingea din careu.atmosfera a fost iarasi de nota 10.e bine ca am ajuns totusi pe locul doi si sper sa nu ne oprim decat atunci cand vom ajunge acolo unde-i sta cel mai bine echipei noastre-pe primul loc.bafta Steaua in continuare.FORTA Steaua!!!!!! fularsteaua2

Cam ce intelegi tu prin...."cat de cat bun"? Eu am vazut in prima repriza o echipa care nu semana nici pe departe de Steaua din meciul cu cefere, din contra, si o echipa care a venit cat se poate de evident sa muste pe contraatac. Iar in a doua repriza o echipa care se chinuie sa ajunga la poarta si care si-a creat ocazii (a cata oara???!?!?) din faze fixe, iar dupa inscrierea golului o excelenta echipa de aparare. Fotbal......cam putin....sa nu zic zero. Si cam atat....

fiara717.03.2008 15:28
ce coregrafie a fost la Sud ? :D ca eram cam sub ea... :)):steag_sah_mic:fularsteaua2

era un stelist (Gigi?! :rolleyes: ) care mixa la platane, cu mesajul "de 5 ani mixam in stilul nostru" sau ceva de genul asta. Probabil un grup de acolo a implinit 5 ani de existenta

paraipan_2917.03.2008 15:29
ba chiar as zice ca la golul nostru, a fost fault la Dica. stelea a iesit , a respins la Dica si pe urma, i-a luat picioarele, dicanul a cazut pe el

cu habibu a mai fost faza de la gol, cand s-a dus sa-l imbratiseze pe Laca ,si acesta nu l-a bagat in seama (?). apoi , dupa meci,parca astepta sa-l felicite si pe el cineva, si nu se inghesuia nimeni !

Mda corect asa e, fara sa fiu partinitor, Stelea a intrat cu picoarele inainte la glezna lui Dica: observati cum Dica e dezechilibrat de fault si apoi cade peste Stelea. Se pare ca Ion Craciunescu spunea ieri la emisiune ca Dica la impiedicat pe Stelea sa se ridice si astfel nu a putut apara golul lui Habib. Dar domnule Craciunescu ochi n-ai sa vezi ca Dica a cazut in urma fautului comis de Stelea, ca sa nu mai vorbim de faptul ca Stelea n-avea nicio sansa la lovitura aia de cap nici jos nici in picioare :))

flo220317.03.2008 16:17

din nou la sondaje, zapata este ales omul meciului. si asta spune multe despre echipa!

brada17.03.2008 17:15

urasc gsp si cu mancatorii de rahat de acolo care spun ca au avut 1 penalty si fault la gol DAR UITA SA SPUNA ca prima oara in 34 a fost fault la Dica in careu si daca era acela acordat... ma 8===D pe CFR si pe mureasn si pe Iancu si pe trica... deja vad ca suntem aproape de titlu si sau kkt pe ei fular-campionii

maimultdecatstelist17.03.2008 18:20
ba chiar as zice ca la golul nostru, a fost fault la Dica. stelea a iesit , a respins la Dica si pe urma, i-a luat picioarele, dicanul a cazut pe el

cu habibu a mai fost faza de la gol, cand s-a dus sa-l imbratiseze pe Laca ,si acesta nu l-a bagat in seama (?). apoi , dupa meci,parca astepta sa-l felicite si pe el cineva, si nu se inghesuia nimeni !

esti putin cam fantezist: o tara intreaga a vazut cum Habibou s-a imbratisat cu Lacatus si tu vii si spui ca Laca nu l-a bagat in seama...

c.ronaldo1717.03.2008 18:27

Daca continuam in stilul asta devenim mai penibili decat cei de la Cluj.

Domnilor, a fost fault facut de Dica asupra lui Stelea la faza golului, de ce sa nu recunoastem? Daca era Mara in duel cu Zapata si sa zicem Stancu ar fi inscris? Toti am fi sarit acum. In fine, nu asta e important.

Ceea ce ma deranjeaza in presa sunt "penalty`urile" pentru CFR(2) si pentru Unirea(1) care sunt(recunosc), insa se face prea mult tam`tam, avand in vedere ca despre cotul in gura aplicat de Trica lui Goian (faza de cartonas rosu) sau 11m la Nesu si Dica nu se discuta deloc. Si sa nu mai zic: Cati dintre voi au vazut o stire duminica despre "penalty`ul" acordat pentru Dinamo in meciul cu Gloria? Deja s-a uitat acel meci? E istorie? Si mai sunt: golul anulat Craiovei cu Rapid, golul lui Poli cu Rapid, meciul Ceahlaul-CFR, cotul lui Cadu la Simion etc etc despre care insa nu se scrie decat vreo 3 ore dupa faza si apoi.. "ne facem ca am uitat".

In fine, suntem Steaua si probabil acesta e motivul.

raduthedick17.03.2008 18:39

Ajutor! Suntem vanati de presa (ca Basescu)! Astazi, toate ziarele dar si toate televiziunile au spus ca Steaua a fost favorizata de arbitrii in meciul cu Urziceniul. Dar hai sa fim cinstiti pana la capat: daca Urziceniul a avut penalti la Golanski (ce prost jucator, degeaba centreaza bine daca face hent in careu!) si a fost si fault la golul lui Habibou, am avut si noi 2 penaltiuri clare la Nesu si Dica! Daca se dadeau, ar fi fost probabil 2-0, se dadea si la Golanski, era 2-1, si se anula folul lui Habibou, si se termina 2-1 pentru noi.

In schimb, toata mass-media a mentionat numai greselile in favoarea Stelei. E clar o campanie impotriva noastra. Sunt sigur ca daca Urziceniul ar fi avut fazele cu Nesu si Dica, iar Steaua hentul lui Golanski si fault la portar la gol, toti ar fi spus ca Urziceniului i s-au refuzat 2 penaltiuri, iar golul precedat de fault la portar ar fi fost perfect valabil.

Mai nou, aud ca si la faza din prelungiri cand Nesu a deviat in corner, ar fi fost tot hent (o porcarie, chiar daca a atins mingea cu mana, sutul a fost puternic si nu a existat nici urma de intentie). Clar, campanie de presa! Acum, toate atingerile noastre din careu au fost henturi, atentie, Zapata!

Iar cand il aud si pe umflatul ala de la Cluj ca se baga la comentarii despre meciurile noastre, imi creste tensiunea. Muresan spune ca au avut 2 penaltiuri in Ghencea (or fi avut, sunt obiectiv), dar ei sunt invatati ca la orice cadere in careu sa fie 11 m, ca la meciul lor cu Bistrita!

paraipan_2917.03.2008 18:45
Daca continuam in stilul asta devenim mai penibili decat cei de la Cluj.

Domnilor, a fost fault facut de Dica asupra lui Stelea la faza golului, de ce sa nu recunoastem? Daca era Mara in duel cu Zapata si sa zicem Stancu ar fi inscris? Toti am fi sarit acum. In fine, nu asta e important.

Ceea ce ma deranjeaza in presa sunt "penalty`urile" pentru CFR(2) si pentru Unirea(1) care sunt(recunosc), insa se face prea mult tam`tam, avand in vedere ca despre cotul in gura aplicat de Trica lui Goian (faza de cartonas rosu) sau 11m la Nesu si Dica nu se discuta deloc. Si sa nu mai zic: Cati dintre voi au vazut o stire duminica despre "penalty`ul" acordat pentru Dinamo in meciul cu Gloria? Deja s-a uitat acel meci? E istorie? Si mai sunt: golul anulat Craiovei cu Rapid, golul lui Poli cu Rapid, meciul Ceahlaul-CFR, cotul lui Cadu la Simion etc etc despre care insa nu se scrie decat vreo 3 ore dupa faza si apoi.. "ne facem ca am uitat".

In fine, suntem Steaua si probabil acesta e motivul.

Imi pare rau dar n-ai dreptate! Am rulat faza de zeci de ori! E chestie de regulament nu de faptul ca sunt stelist. Reluarea din unghiul lateral stanga in directia de atac a Stelei se vede cum mai intai Stelea intra cu ambele picioare in Dica, apoi Dica dezechilibrat cade peste el, ceea ce poate fi considerat fault, dar inainte a fost in sens invers.

novac17.03.2008 18:58
name='fiara7' date='Mar 17 2008, 05:28 PM' post='227685']

era un stelist (Gigi?! :rolleyes: ) care mixa la platane, cu mesajul "de 5 ani mixam in stilul nostru" sau ceva de genul asta ...

Sudul a facut spectacol!! (atat cat au fost lasati), Nordul a adus un puternic aport vocal (cam ei au dat tonul) ... un spectacol maret! Mult mai mult decat merita fotbalul din teren la meciul de aseara. Noroc ca si la altii ( Real Madrid) se mai gaseste cate un mailat sa-si gaureasca poarta! Aseara au reusit performanta sa nu traga decat un singur pe poarta ... si nu in poarta lui Deportivo.

Steaua___unirea_023.jpgSteaua___unirea_033.jpgSteaua___unirea_047.jpgSteaua___unirea_064.jpgSteaua___unirea_073.jpgSteaua___unirea_077.jpg

LE. Multe poze A I C I !

Steaua___unirea_021.jpg

ANTIgigi17.03.2008 19:27
Ajutor! Suntem vanati de presa (ca Basescu)! Astazi, toate ziarele dar si toate televiziunile au spus ca Steaua a fost favorizata de arbitrii in meciul cu Urziceniul. Dar hai sa fim cinstiti pana la capat: daca Urziceniul a avut penalti la Golanski (ce prost jucator, degeaba centreaza bine daca face hent in careu!) si a fost si fault la golul lui Habibou, am avut si noi 2 penaltiuri clare la Nesu si Dica! Daca se dadeau, ar fi fost probabil 2-0, se dadea si la Golanski, era 2-1, si se anula folul lui Habibou, si se termina 2-1 pentru noi.

In schimb, toata mass-media a mentionat numai greselile in favoarea Stelei. E clar o campanie impotriva noastra. Sunt sigur ca daca Urziceniul ar fi avut fazele cu Nesu si Dica, iar Steaua hentul lui Golanski si fault la portar la gol, toti ar fi spus ca Urziceniului i s-au refuzat 2 penaltiuri, iar golul precedat de fault la portar ar fi fost perfect valabil.

Mai nou, aud ca si la faza din prelungiri cand Nesu a deviat in corner, ar fi fost tot hent (o porcarie, chiar daca a atins mingea cu mana, sutul a fost puternic si nu a existat nici urma de intentie). Clar, campanie de presa! Acum, toate atingerile noastre din careu au fost henturi, atentie, Zapata!

Iar cand il aud si pe umflatul ala de la Cluj ca se baga la comentarii despre meciurile noastre, imi creste tensiunea. Muresan spune ca au avut 2 penaltiuri in Ghencea (or fi avut, sunt obiectiv), dar ei sunt invatati ca la orice cadere in careu sa fie 11 m, ca la meciul lor cu Bistrita!

Cu parere de rau pentru tine dar.....cam aberezi. Nu suntem vanati. Nu cand am fost clar favorizati. Las'o balta, nu mai incerca sa ii scoti pe jucatori, pe Lacatus si mai ales jocul echipei. Asta e realitatea. Gandeste-te cu jocul asta unde ajungem si apoi iti vei da seama ca e mai bine.

raduthedick18.03.2008 05:03
Cu parere de rau pentru tine dar.....cam aberezi. Nu suntem vanati. Nu cand am fost clar favorizati. Las'o balta, nu mai incerca sa ii scoti pe jucatori, pe Lacatus si mai ales jocul echipei. Asta e realitatea. Gandeste-te cu jocul asta unde ajungem si apoi iti vei da seama ca e mai bine.

Nu cred ca am facut vreo remarca asupra jocului echipei sau calitatilor lui Lacatus.Am remarcat doar ce se spune peste tot. Nu am spus ca nu am fost ajutati, dar adevarul trebuie spus pana la capat.

Daca vrei in privinta jocului pot spune ca nu a fost neaparat slab, ci doar foarte haotic si neorganizat. Si asa ajungem si la Lacatus, care e poate un muncitor si un silitor ca antrenor, dar nu are nicidecum sclipiri...

il_scorpio18.03.2008 07:57

Cel mai mult ma tem ca intr-un meci sa nu ne dezavantajeze rau vreun arbitru si s-a dus dreaq tot campionatul . Io nu vreau sa fim avantajati ci doar arbitrati corect. Pai ganditi-va si voi un pic dadea 11 m la Dica se facea 1-0 si nu mai scapau ei pe contraatac sa puna Golanski mana pe minge ca Urziceni nu stie sa atace. Si eu cred ca este o campanie nu a presei ci a unor jurnalisti de distrugere a Stelei.

Un lucru bun pentru ca este Becali la Steaua ca se cearta cu toata lumea. Daca era unul gen Ilie patron cred ca ne furau arbitrii ca-n codru si el tot nu zicea nimic, decat ca e multumit de jocul echipei. Nu inteleg de ce nu da si el declaratii bataioase sa zica dom'le a fost penalti la Dica sa zice ceva orice pentru ca de-acum incolo toti arbitrii se vor teme sa nu o avantajeze pe Steaua.

carnat18.03.2008 08:31

Daca ati vazut ultima actiune a Stelei, contraatacul cu Habib scapat singur ,el putea pasa in stanga lui Dica dar a ales sa suteze... de aia era amarat la sfarsitul meciului

bodanelu18.03.2008 08:37
Daca era unul gen Ilie patron cred ca ne furau arbitrii ca-n codru si el tot nu zicea nimic, decat ca e multumit de jocul echipei.

Pentru ca el a crescut in alt fotbal. nu mai bine ar fi 18 patroni in Liga I ca Ad. Ilie? sa taca si sa faca? fara scandal prin presa si la TV? cu declaratii de genul: comisiile abilitate au toata increderea noastra si cine greseste sa fie sanctionat de acestia?

il_scorpio18.03.2008 09:50
Pentru ca el a crescut in alt fotbal. nu mai bine ar fi 18 patroni in Liga I ca Ad. Ilie? sa taca si sa faca? fara scandal prin presa si la TV? cu declaratii de genul: comisiile abilitate au toata increderea noastra si cine greseste sa fie sanctionat de acestia?

Ar fi mai bine dar n-o sa vezi niciodata asa ceva in fotbalul nostru. Atata vreme cat mai sunt personaje ca Netoiu, Borcea, Turcu, Mititelu, Iancu, Muresan, Becali, Copos si multi altii trebuie sa se adapteze si el sa se bata pentru Steaua asa cum o facea MM.

mazilinho18.03.2008 17:01

bravo baieti a fost un meci bun chiar daca am castigat cam greu dar nare nimic sper sa castigam si derbyul cu rapid :chair::steagcruce:

clausblaus18.03.2008 17:46

Multumit de rezultat dar nu si de joc!Jos palaria pentru Dan Petrescu.Un om de mare caracter,care nu a comentat arbitrajul,nu s-a lamentat aiurea in tranvai.imi pare nespus de rau ca a fost injurat ca la usa cortului.Se pare ca uitam prea repede ce au facut si ce fac pentru fotbalul romanesc persoane ca Dan,Gica Hagi,Popescu etc.Nu ar trebui sa minimalizam realizarile unora doar pentru ca au pupat nu stiu ce steag!La conferinta de presa Dan a demonstrat ca este o persoana cerebrala si cu coloana indiferent de.......pupaturi!

CaTaLiNsm StElIsTu18.03.2008 23:28

Pfoai ce rau imi pare ca nu am vazut meciul...am fost la munca....plm...........

«1456»