@AdrianUltras25
La Steaua jucand in deplasare trebuie ( din pacate ) sa ne asteptam la orice .
@AdrianUltras25
La Steaua jucand in deplasare trebuie ( din pacate ) sa ne asteptam la orice .
Au fost cateva ocazii bune de gol...dar am avut putin ghinion.In prima repriza meciul a fost cam ingehtat,dar in doua am putut face diferenta intre Steaua si Urziceni.
In peluza a fost frumos,ca de obicei...dar pe unii chiar nu-i inteleg.De ce vin in galerie daca se aseaza pe scaune,isi incruciseaza bratele si privesc in gol...si mai au si pretentia ca cei din fata lor sa nu se mai agite atata...sau pe pi***le fu**te in c*r care vin ca la discoteca...si vai sa nu le atingi un fir de par ca se crizeaza....HELLO!!sunteti pe stadion,sunteti pe Ghencea...treziti-va.
I.N.Money
nu stiu daca mai trebuie giulestiul sa fie considerat deplasare.
vor fi doar vreo 5000 de niggeri in tribune asa ca nu va fi nimic de speriat.
oricum, anul trecut am jucat acolo fara suporteri si i-am batut.
si atunci jucau mult mai bine ca acum iar la noi era Oli cel lipsit de idei:))
la cata experienta au jucatorii Stelei nu ar trebui sa fie afectati de atmosfera iar valoric eu zic ca suntem peste ei.
trebuie sa jucam din nou inteligent si sa profitam de lipsa de forma si oamenii suspendati ai giulestenilor.
noi nu suntem intr-o forma slaba.
noi doar jucam aiurea:))
Sper ca la meciul urmator Habibou sa fie in locul lui Pepe iar Plesan in locul lui Dica
Dar mai curios e ca nu prea primea pase, mai ales de la unii veterani ai echipei.![]()
asa este....pasele spre el nu prea au fost dar sper sa isi revina acei veterani.....![]()
Greu, cu emotii, dar pe final a venit si golul victoriei, golul care ne apropie la 6 puncte de primul loc. Speram sa revad jocul spectacol din meciul cu chefere, dar a cam lipsit. Daca avem pretentii de lig, ar trebui sa castigam la pas astfel de meciuri cu astfel de echipe.
Bravo baietilor, dar vrem mai mult !
Urmeaza victoria noastra in giulesti ! Forza Steaua !
Mah fratilor nu stiu ce se intampla...poate sunt eu nebun...dar nu inteleg obsesia asta tampita a antrenorilor care au fost si sunt la Steaua de la Oli incoace de a baga 2 inchizatori in primul 11.
Am m ai zis o si in alte comentarii Steaua joaca in momentul acesta cu 6 fundasi si 4 atacanti....si apoi stam si ne miram de ce nu merge jocul....pentru ca la mijloc nu este nici dracu sa preia mingile sa le dea atacantilor la picior...nu numai pe sus prin mingi aruncate la cap....numai goluri cu capul sau din 2 metri rezultate din faze fixe...acesta nu se poate numi joc.....
Oricum Lacatus oricat de mult ar fi facut pentru Steaua ca jucator...ca antrenor este tot gen Olaroiu ..un antrenor fricos si care nu are pic de habar in a face schimbari inspirate...sau mai bine zis de a scoate jucatorul care mai mult incurca jocul si constructia,...adik mr Lovin.......
Eu sper sa ma insel in prinvinta lui Laca si acesta sa duca la Steaua un joc spectaculos si rezultate de exceptie....asa cum doar fanii din Ghencea merita.....
Forza Steaua!MEREU SUPERIORI
![]()
Daca ne prezentam in halul asta cu sub podarii o sa primim o corectie greu de digerat . Din punctul meu de vedere suntem intr-un regres total dupa meciuri cu adversare destul de modeste ( Iasi si Pandurii ) si inca noi nu am inceput meciurile serioase in deplasare in acest mini-retur.Meciul de azi a fost haotic , nu cred ca am avut in prima repriza vreun sut pe poarte , desi am avut pe teren 4 atacanti de meserie din primul minut care au fost pusi pe pozitii destul de ciudate pentru ei .
In Giulesti daca vrem sa castigam , de fapt daca dorim sa construim ceva o sa renuntam la "Monstruoasa coalitie" de la mijlocul terenului si o sa ii facem loc lui Plesan .
Din pacate nu putem remarca pe nimeni in meciul de azi din tabara noastra , dar sper ca joi situatia sa se schimbe cu 180 de grade .
La comentariul tau pot sa fac o singura remarca: stii fotbal!
Dupa ce am vazut in etapa aceasta, am realizat ca nici o echipa din Romania nu are fata de Liga Campionilor (poate cel mult de preliminarii, daca prinde vreun culoar bun).
Legat de meciul Stelei, este inadmisibil ca doua echipe din fruntea clasamentului sa aiba doar doua ocazii (cate una de fiecare parte) intr-o repriza.
Steaua este ajutata pe fata de arbitri, dar 95% dintre suporteri sunt mai preocupati sa gaseasca fel de fel de explicatii comice pentru mingea voleibalata de Golansky (a fost penalty si la Dica, Golansky era in cadere etc.).
Ma mir profund ca declaratiile iresponsabile ale lui Becali (legate de apasatul de butoane) nu sunt luate in considerare de autoritati, dar m-am obisnuit si cu asta. Apropo de acest aspect, l-ati mai auzit pe Psycho sa tzipe ca vrea arbitri straini?
In fine, am vazut un viitor mare antrenor, l-am numit pe Dan Petrescu. A facut din jucatori aparent terminati sau mediocri o echipa mai buna decat Steaua (dar asta nu-i o noutate, cred ca si voi recunoasteti ca sunt cateva echipe mai bune ca Steaua).
A...si inca ceva, l-am remarcat pe Mara, care stie mai mult fotbal decat orice jucator de-al nostru.
In rest...nu avem nici o sansa cu Lovin, Nesu si Ovidiu Petre. Mai puneti-l si pe Nicolita si avem garantia esecului.
Este asadar un campionat artificial intretinut de mass media. Se vorbeste mult mai mult decat se joaca fotbal.
Uff, multi nervi si un meci fara vreu jucator de-al nostru remarcat.
Chiar si Habib a jucat dezolant pana la gol.
Problema vine din faptul ca nu avem mijloc si asta nu e o figura de stil.
Aseara cel putin am incercat sa construim cu: Lovin, Goian, Radoi (in ordinea asta).
Mingea s-a aflat de cele mai multe ori la Lovin si acest lucru este o problema.
Baiatul s-a zbatut mult, dar de la un punct incolo nu poate da mai mult, nu este un jucator de constructie.
Dar cel mai mult si cel mai mult ma enerveaza faptul ca jucatorii joaca pe alte posturi decat cele unde dau randament maxim. Si asta e cauza principala a jocului nostru. Este diferenta dintre a incerca sa faci o echipa in care sa joace toate vedetele (Lacatus) si a incerca sa faci o echipa in care cat mai multi jucatori sa joace pe postul preferat (Protasov).
PS: Dupa meci, ma aflam intr-un 41 exploziv, plin de stelisti. La un moment dat, trece Meme cu masina pe langa tramvai, opreste si incepe sa cante cu noi
Numai suparat nu era omul asta ![]()
Ati vazut MM ce mult iubeste Steaua? Ati vazut pe cine ati aclamat? Un tradator!!! Un individ care s-a vazut de fapt uraste Steaua!!! Ati vazut cum s-a comportat la golul Stelei? Dar l-a emisiunea lui Ioanitoaia, ati vazut cum era de distrus? V-a dus de nas pe toti!!! Bravo!!!
Ce s-a intamplat frate cu Habibou la sfarsitul meciului ?Ca era trist de parca pierdusem...
Aia la fanatik ziceau ca ar fi luat cartonas rosu.
Mie mi s-a parut ca toti se bucurau, iar pe el nu-l baga nimeni in seama.
Curios...
exact senzatia asta am avut-o si eu! parca habib cauta cu privirea pe cineva,era dezorientat,surprins...
Problema presei la noi e ca mananca prea mult rahat. Ok,Urziceni a avut penalti azi,dar a fost penalti si la Dica,ati vazut faza asta pe undeva? Nu,exact cum nu a fost aratat cotul in figura lui Goian de la meciul cu CFR.
Inteleg ca poate am fost oarecum avantajati in acest "retur",insa au fost mult mai favorizati CFR-istii in tur,chiar in gsp zicandu-se ca au vreo 10 pc in plus fata de cat ar merita sau asa ceva.
Iar momentan eu unul nu bag botul la faza asta cum ca Becali cumpara arbitrii,pentru ca ciobanul e incult,sufera de cateva boli mintale dar prost nu este. Daca ar fi stiut ca ia campionatul cumparand arbitrii ar fi facut-o de la inceput. Doar nu credeti ca a zis "hai sa-i las pe astia de la CFR sa fure cu arbitrii in tur si daca suntem departe incep sa fur si eu". Mi se pare cam pueril sa gandesti asa.
Daca se va dovedi ca ciobanul a facut lucruri ilegale,clubul nostru trebuie pedepsit. Pana atunci,insa sunt numai povesti.
Becali are 2 moduri in care reactioneaza:
1) Steaua pierde sau face egal - ungurii sunt de vina,arbitrajul e pe mana CFR-ului,lupescu este cu ei,adversarii au fost motivati de CFR
2)Steaua castiga - Becali are inima de leu,arbitrii sunt romani verzi si nu ar fluiera impotriva Stelei,Jiji spune ca are butoane(pe care se pare ca le pierde cand Steaua joaca in deplasare),bla bla
E simplu,castiga CFR,Becali zice ca CFR fura,castiga Steaua,muresan zice ca arbitrii sunt cu noi,sunt de fapt aceleasi decalratii in oglinda,diferenta e ca muresan e mai diplomat(sau mai bine zis era,daca e sa ma uit la ultimele declaratii).
Personal,eu nu cred in teoria conspiratiei cu arbitrajul romanesc,cred ca de vreo 3-4 ani s-a cam oprit mafia din arbitraj. Chestia e ca arbitrii sunt submediocri,gresesc f mult,si sunt supusi unor presiuni f mari din partea acestor patroni imbecili din fotbalul romanesc care stiu ca au mereu aceasta scuza in caz de esec. Bineinteles ca exista partide stricate de arbitri,insa de multe ori se exagereaza,va dau un exemplu de azi,mititelu sare in sus ca i s-a anulat un gol perfect valabil uitand ca echipa sa a ratat un penalti si ca Coman a scos vreo 3 goluri ca si facute.
Si pregatiti-va psihic pentru ca,pana la meciul cu rapid vom fi tocati marunt de presa ca fiind "hotii",cei ajutati de arbitraj.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
parerea mea e ca se mai fac smecherii in arbitraj,il avem pe Argaseala,care teoretic ar putea avea nr de telefon de la colegii lui,si io cred ca pentru 5-10 mii de euro s-ar complica un oferi sa ne ajute centralul(sau brigada)... viata e grea...
Mah fratilor nu stiu ce se intampla...poate sunt eu nebun...dar nu inteleg obsesia asta tampita a antrenorilor care au fost si sunt la Steaua de la Oli incoace de a baga 2 inchizatori in primul 11.Am m ai zis o si in alte comentarii Steaua joaca in momentul acesta cu 6 fundasi si 4 atacanti....si apoi stam si ne miram de ce nu merge jocul....pentru ca la mijloc nu este nici dracu sa preia mingile sa le dea atacantilor la picior...nu numai pe sus prin mingi aruncate la cap....numai goluri cu capul sau din 2 metri rezultate din faze fixe...acesta nu se poate numi joc.....
Oricum Lacatus oricat de mult ar fi facut pentru Steaua ca jucator...ca antrenor este tot gen Olaroiu ..un antrenor fricos si care nu are pic de habar in a face schimbari inspirate...sau mai bine zis de a scoate jucatorul care mai mult incurca jocul si constructia,...adik mr Lovin.......
Eu sper sa ma insel in prinvinta lui Laca si acesta sa duca la Steaua un joc spectaculos si rezultate de exceptie....asa cum doar fanii din Ghencea merita.....
Forza Steaua!MEREU SUPERIORI
eu nu inteleg de ce nu jucam la firul ierbii ca gazon avem,de ce se continua cu acele centrari peste linia de fund??? ne plangem ca in deplasari avem parte de terenuri denivelate ,da ce sa facem cu ele ca noi stim una si buna: 2 pase la noi in teren si apoi fundasii!!! centrari direct pe varfuri... si inca ceva : nu pot sa il mai vad pe ovina Petre ca nu e in stare sa dea 1 pasa inainte,numai si numai in spate! asta e distrus!!!
Ovidiu Petre este cel care strica orice idee de joc a Stelei. Distruge orice idee ofensiva a Stelei prin nenumaratele pase inapoi, la adversar, tine doar capul in pamant, nu da drumul la minge e catastrofal. Aseara nu a mai avut norocul sa dea vreun gol cu poarta goala si a revenit la stilul lui de joc mizerabi. Si nu vreau sa aud vreo statistica de-aia gen Vochin ca recupereaza cu o minge in plus fata de ceilalti inchizatori, pentru ca el imediat ce recupereaza si strica.
Si pacaliciul ala de Lovin nu e de Steaua nici in visele lui frumoase, dar macar mai incearca mai ridica capul din pamanat mai se duce un metru cu mingea e mai acceptabil dupa parerea mea.
Apoi aseara m-a mai enervat profund Dica care asteapta ca mingea aia sa-i vina direct in picior, nu alearga , nu face pressing, pierde mingi aiurea si nici nu baga piciorul la minge. Ar trebui sa ia exemplu de la Nesu sa vada ce inseamna sa-si dea sufletul pe teren.
Printre remarcatii acestei partide i-as trece pe Nesu, Zapata, Habibou si Goian care mi s-a parut un pic mai sigur decat meciurile trecute. Mendoza si Golansky au avut si cateva actiuni bune, dar au pierdut si extrem de multe mingi motiv pentru care meciul asta i-as trece pe minus.
un meci de uzura greu dar in cele din urma importante sunt cele 3 puncte. BRAVO Steaua .BRAVO Laca PS. dc echipa la sfarsit nu a salutat si Peluza Sud?
eu nu inteleg de ce nu jucam la firul ierbii ca gazon avem,de ce se continua cu acele centrari peste linia de fund??? ne plangem ca in deplasari avem parte de terenuri denivelate ,da ce sa facem cu ele ca noi stim una si buna: 2 pase la noi in teren si apoi fundasii!!! centrari direct pe varfuri... si inca ceva : nu pot sa il mai vad pe ovina Petre ca nu e in stare sa dea 1 pasa inainte,numai si numai in spate! asta e distrus!!!
Nu jucam la firul ierbii pentru ca mijlocasii centrali habar n-au sa joace fotbal cu mingia. Ovidel si Lovinel sunt praf nici macar o preluare nu pot face calumea. Chiar si ieri Urziceniul avea 2 fundasi inalti dar usor de depasit de un jucator tehnic cu mingia la picior. Si noi abuzam de aceleasi pase inalte. Trebuie scos un mijlocas la inchidere neaparat si introdus Plesan(desi nici el nu e un jucator extraordinar totusi stie mai bine cu mingia decat Lovin)
il_scorpio
In sfarsit un om care sa nu-mi tranteasca statistica aia tampita cum zic ceva de ovidel. In statistica lui Vochin cel mai bun fundas central din tara a iesit Maftei asa ca iti dai seama ce statistica de 2 bani.
Nesu a jucat frumos pentru ca a primit o sansa sa fie titular. Ar trebui sa stea un meci doua si Dica rezerva si apoi sa vezi ce determinare o sa aiba(ca doar deh rateaza euro daca nu e titular)
N-a fost fault la golul nostru. Dica a lovit mingea cu capul, Stelea a respins in fata, dupa care a cazut, iar jucatorul nostru a incercat sa sara peste el, sa-l evite. Baleanu e retardat.
ba chiar as zice ca la golul nostru, a fost fault la Dica. stelea a iesit , a respins la Dica si pe urma, i-a luat picioarele, dicanul a cazut pe el
cu habibu a mai fost faza de la gol, cand s-a dus sa-l imbratiseze pe Laca ,si acesta nu l-a bagat in seama (?). apoi , dupa meci,parca astepta sa-l felicite si pe el cineva, si nu se inghesuia nimeni !
a fost un meci cat de cat bun facut de ai nostri cu exceptia a cativa jucatori cum ar fi Lovin sau pepe moreno care au jucat in ultimul hal.in plus surdu de cand a intrat n-a stiut altceva sa faca decat sa acorde nu stiu cate cornere celor de la Unirea si asta pe final cand tensiunea era foarte ridicata. si cel mai bine ar fi fost sa joace simplu si sa indeparteze cat mai repede mingea din careu.atmosfera a fost iarasi de nota 10.e bine ca am ajuns totusi pe locul doi si sper sa nu ne oprim decat atunci cand vom ajunge acolo unde-i sta cel mai bine echipei noastre-pe primul loc.bafta Steaua in continuare.FORTA Steaua!!!!!! ![]()
Ma voi spuneti ca jucam slab.Adevarul ca asa sa jucat in ultimele doua meciuri.dar sa ne amintim ca Steaua cand joaca cu echipe mari sau considerate mari joaca foasrte frumos exemplu e meciurile cu arsenal sau cu cefere.sa ne aducem aminte si de meciul cu Dinamo.In meciurile cu contra-candidate noi am controlat de fiecare data jocul.sa speram sa fie asa si meciul urmator.Forza Steaua ![]()
![]()
![]()
![]()
Parerea mea e ca la momentul actual avem jucatori si nu avem antrenor
zicea cineva aici ca Ov. Petre da numai pase inapoi.... e adevarat dar nu avea cu cine sa paseze inainte
am stat sa urmaresc iesiri pe contratac... nu vedeam nimic... tactic... schema ala pleaca acolo celalalt primeste acolo... nimic , se impiedicau unul de altul
jucam mai prost decat pe vremea lui Hagi, si trebuie spus ca avem jucatori mai buni decat atunci
Steaua o sa joace bine cand va avea pe banca antrenor de valoare... imi mentin aceasta parere... si faptele mi-o confirma
in rest numai bine
Contabilizez:
7 reprize proaste
1 repriza buna
Nu avem mijlocasi laterali dar e bine ca suplinim cu... stiti si voi cu cine!!!
Forza Steaua!!!..si nimeni altcineva:D
meci slab din partea Stelei, orice s-ar spune!!
sunt atat de nemultumit de jocul echipei, de Lacatus( antrenorul!!!),de ceea ce se petrece cu arbitrajul in general(care, la drept vorbind, ne dezavantajeaza si pe noi, insa intr-o masura mai mica...), incat mi-e greu sa fac anumite comentarii legate de jocul de aseara!
se vede ca ne lipseste un antrenor care sa fie capabil sa dea consistenta jocului, pentru ca jucatori avem( cel putin atacantii...), insa niciodata nu o sa putem construi ceva in atac atunci cand Lovin ajunge sa fie playmakerul echipei...
in repriza a doua , orice antrenor ar fi trimis in teren u mijlocas care ar fi putut sa deschida altfel jocul, decat o facea Lovinel, iar singurul mai de Doamne -ajuta era Plesan...dar acesta a fost introdus de-abia in ultimele 10 min!
la fel, Pepe trebuie schimbat mai devreme, cand vezi ca nu merge, ori Habib, ori Badea( de ce nu i se mai da nici o sansa ?)...
e clar ca jocul Stelei scartaie, e greoi pe alocuri si ne trebuie mult mai multa vitalitate in constructia fazelor de atac...
la Golanski a fost penalty clar, la fel insa si la Dica in prima repriza, in schimb la faza golului si mie mi s-a parut ca Stelica oricum nu mai ajungea la mingea lui Habibbou, cu sau fara interventia lui Dica...insa Dica trebuia sa dea gol el si nu se mai ajungea la discutia fazei!!!
acum, toate gandurile mele sunt indreptate exclusiv spre meciul de joi!!!
il astept cu o incrancenare si o ura cum nici la meciul cu mizerabilii nu prea am trait in ultimii ani; mi-e dor de vremurile in care TEMPLUL se cutremura de ''am avut si vom avea mereu...''-pacat de faptul ca nu mai este permis( deh, amenda !!!)
as fi vrut ca la un asemenea meci sa fiu prezent pe stadion, insa voi trai meciul poate mai intens ca acolo...oricum, la cate bilete ni se aloca in tzigania aceea!
acest meci trebuie castigat pentru a le da peste nas si a le inchide gura urat-mirositorilor de gunoieri, altfel se impute treaba!!!
Felicitari baieti,ne/ati facut fericiti!
nu prea vad Steaua sa joace spectaculos...decat dak scot unu din aia 2 Lovin sau Pietre....asta e clar! sa ai 2 mijlocasi la inchidere...la un meci acasa...cu Urziceni...e cam mult! Cred ca se gaseau antrenori mai....antrenori....decat Lacatus.....care sa antreneze in mometul asta Steaua! se mai si plange ca o sa suferim daca jucam cu pase pe sus....pai normal...cine sa tina minga la firu ierbii? ov. pietre? m'da