Mendoza este varza astazi
Mendoza este varza astazi
Cam la nimereala se joaca.Nu cu pase lungi poti sa-i joci pe Pepe sau pe Mendoza.Cred ca am innebunit daca am ajuns sa spun asta,dar sa intre Plesan in locul lui Lovin.Asta e,astia-s mijlocasii pe care-i avem,dar trebuie o schimbare neaparat
din pacate iarasi ii slab meciu...habibou e egoist...insa Steaua are ocazii!!cred ca a fost o greseala scoaterea pe Dayro de pe teren!!!
pluteste in aer golul
Cam la nimereala se joaca.Nu cu pase lungi poti sa-i joci pe Pepe sau pe Mendoza.Cred ca am innebunit daca am ajuns sa spun asta,dar sa intre Plesan in locul lui Lovin.Asta e,astia-s mijlocasii pe care-i avem,dar trebuie o schimbare neaparat
Acest joc haotic este o rusine! Nicio relatie de joc, niciun automatism...nimic.
NU SURDUUUUUUU
((((((((((((((((( s'a zis cu meciu
ai de p mea ... Surdu ??? ne trebe mijlocas central tata ... Lovin out ... ai de p mea
trebuia Plesan nu Surdu.....plm...se pare ca va fi egal.....acum puteam sa profitam de greselile adversarelor
(
Au inceput tragerile de timp.Stelica n-are nicio treaba cu repunerea balonului,astia de la Urziceni stau pe jos cat pot(i-a invatat bine Dan Petrescu),arbitrul asta fluiera tot ce se poate,finu da pe langa minge{astia sunt factori secundari care nu pot acoperi prestatia echipei}...dar schimbarea asta din final e chiar incredibila:Pepe <-> Surdu!
:|
...Unde-s Rica sau Vali Badea cand ai nevoie de ei???
Si totusi,GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL HABIBOOUUUU
GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL ![]()
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL
LLL HABIB HABIBOOOOOOOUUUUUU!!!!!!!!!!
goooooooooooooooooooooooooooooooooool
goooooooooooooooooooooooooooooooool
habibi mancate-ar lupii arrrrrh
goooooooll goooooooool gooooooooool goooooooooooool
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOL HABIBOU !!!
Vive Steaua ! Tous pour Steaua ! \:D/
pluteste in aer golul
a plutit pana cand a reusit sa intre in plasa
Doamne ajuta!
![]()
sa se termine 1-0 dar...ce jucam este trist. sa fie chiar asa de buna echipa bursucului? nu inteleg ce putem construii acasa cu betega Lovin.
imi mentin parerea ca nu avem antrenor.
Baleanu asta imi provoaca greata.In toate actiunile,Steaua e avantajata dupa parerea lui X(X(X(
surdu = looser
SURDU PLEACA ACASA RETARDATULE
3 victorii consecutive !!!FORZZA Steaua!!!!!!!
deci Surdu e panarama
ultimele 2 meciuri.......6 puncte si atat,surdu asta:)))))) nu se ajuta deloc ,nush parca nu vrea sa faca nimica le mai si comite
MAHAMAD(O)U HABIB HABIB(O)U = T I T U L A R !!!!
nu aveam mijloc(!) - m-am saturat de schilozii aia 2 de la mijloc!