FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Cfr Cluj 3 - 1 (1 - 1)

«123456»
ardealul01.03.2008 16:25
Doamne und s-a ajuns cu taranoii astia .. sa le facem si msj .. prea ii baga lumea in seama d'aia sunt und sunt. Mie nu mi se pare o super echipa au norok si moralu bun , in pregatiri au kam dat-o in bara .. si inca ceva nimic nu se compara cu un meci cu Dinamo :(( qum sa spui ca un meci cu CFR e ca un meci cu Dinamo :(( stau si ma tot intreb d und au rasarit taranoii astia .. ? :(:thumbsup:

tu esti chiar un fraier valahule

lucvald-190201.03.2008 16:40
sa depaseasca momentul Iasi sa se concentreze si sa ne ofere victoria.

tot am sa strig m... chefere..si cand am sa fac asta..am sa ma gandesc doar la ungurienii cei mandrii si femelele lor !

de-ai dat pe brazda , DEE..nu mai sustii clujul?!.....te-ai convertit ?! :)

Belodedici01.03.2008 18:25

ardealul : nu mai fii penibil, arata ca ai creier...

Refuz sa consider acest meci drept un derby...Nu e decat un meci in care joaca echipa noastra de suflet cu ocupanta locului intai..."Domnul" Muresan dovedeste cat de stupid poate fi, cu toate "atacurile" la adresa Stelei. Mare dreptate a avut Radoi, Clujul e zero in Europa, pana cand va confiram mai e, dar pana atunci, e zero. Ma bucur ca echipele din provincie (cat urasc cuvantul asta) au inceput sa miste, pentru ca asta inseamna competitie, si competitia e buna, dar cei de la CFR sunt nesimtiti, pe langa ei, Borcea e un mic clovn...

Imi doresc din tot sufletul o victorie maine seara, si o atmosfera pe masura, nu cade cerul cu un succes al CFR-ului, echipei ii trebuie jocuri multe ca sa se rodeze, in sfarsit pot spune ca Steaua are cu ce sa faca echipa...

Bafta!

:steag_sah_mic:

snakebyte01.03.2008 20:18

SI dak nu luam campionatu da macar sa i batem pe unguri.........:|:|:|:| :steagcruce::steagcruce::steagcruce:

mountytoma01.03.2008 22:17
prietenul meu cel mai bun care esti mountytoma... tu chiar crezi ca Lacatus iar permite lu Becali sa se bage peste el?probabil ca il roaga sa introduca 1-2 jucatori si el din bun simt oface.. dar

iti zic cu mana pe inima ca daca Becali sar baga vreodata peste Lacatus sai faca echipa ar demisiona in "5 minute"

ar fi frumos sa fie cum zici tu... eu insa ma tem ca de fapt becakatul face echipa. sigur e ca Neaga nu joaca pentru ca nu vrea boul, iar surdu joaca pentru ca vrea boul. desi eu zic ca e clar ca lumina zilei ca surdu nu ar prinde echipa decat daca ar fi jumatate indisponibili.

revenind la meciul de maine, daca Radoi vrea sa bata clujul cu ...palmaresul european al Stelei, e de rau. am mai avut noi si palmares, si traditie, si am luat-o si de la rosenborg (Radoi cred ca isi aminteste), si de la praghezi, si de la sevilla de atatea ori. nu ii batem decat cu valoare si determinare. valoare avem, mai ales cand nu se baga becakatul, determinare... vom vedea!

iar despre fostul stelist... trica e un prost si un ingamfat care sper ca va fi umilit pana la lacrimi.

dr.adrian901.03.2008 22:52

shit

Dinamo nea egalat. daca pierdem azi. nu mai jucam nici in europa. pariu pun pe oricat. ca ratam europa in cazul infragerii

novac01.03.2008 23:13
shit

.... pariu pun pe oricat. ca ratam europa in cazul infragerii

Mai taci ma, cobe! Asa suporter esti tu?

LE. Ma nefericitule, la asta ma referam:

...egalat. daca pierdem azi. nu mai ...
dar este tare greu sa intelegi. ... aaa, pariuri nu fac, suna-l te rog pe Zamfir ca ala-i cu "naiele" ... si-i tot asa "doctor" la mansarda.
MALDINI_STEAUA02.03.2008 09:28

Sper sa invingem , oricum sincer , nu mai sper la titlu, poate doar o minune ... macar sa i batem pe unguri .

Flaviu8602.03.2008 09:40

baietzi, calm. daca ne certam nu ajungem nicaieri. abia astept sa treaca meciul asta, Doamne ajuta sa castiga.

sa trecem cu bine:

noi sa ne revenim in clasament

Marius sa nu plece,

jucatorii sa isi revina

insa un mare minus, berbecalii o sa "incapa sa mute muntii din loc" daca batem p CFR, si deja sunt SATUL de declaratiile lui, mars de la Steaua

1uLy4Nn02.03.2008 09:56

ziua meciului :X:X:X..deja emotiile m-au cuprins, am pus playlistul cu Steaua si astept ora 5 in care voi pleca de acasa... :steagcruce: :steagcruce:

HHHoria02.03.2008 10:07
:steagcruce::steagcruce::steagcruce: o sa le scoatem fotbalul din cap celor de la Cluj; m*ie Dinamo din partea stelistilor din Onesti;Forza SEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!
ovidiu_hanzeli02.03.2008 10:17
:steag_sah_mic: o sa i batem fara probleme suntem mai buni pana la urma cine e cfruuuuuuuuuulllllllllll FORZA STEAUAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! forzateaua
cornisa5802.03.2008 10:49
Sper sa invingem , oricum sincer , nu mai sper la titlu, poate doar o minune ... macar sa i batem pe unguri .

Spune și mie un jucãtor ungur din echipa CFR-ului dacã știi și nu mai fii așa de naționalist ca Jiji fotbalul se joacã pe teren și cãstigã cei mai buni deobicei surprize mai sunt cum a fost etapa trecutã la Iasi se mai întîmplã .

N.Adriian02.03.2008 12:05

bai numai cobiti mah :)) .. suntem stelistii nu ciori sau cainii cu Steaua niciodata nu stii nimik asa ca io zik sa speram pana in ultimu minut ;) !! Ce anul trekut cand mai erau 6 etape mai spera cineva ca revenim de la 8 pct? pe bune hai mai cu incredere spre Ghencea azi :) :x:x:x :steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

La un moment dat, trei tineri s-au apropiat de un bisnitar si au cumparat bilete, dar n-au apucat sa se bucure de ele pentru ca accentul specific ardelenilor i-a tradat in fata a cinci sustinatori ai Stelei, care i-au caftit bine pe tinerii despre care se crede ca erau suporteri ai CFR-ului. Batausii si-au indreptat apoi furia spre bisnitarul respectiv, caruia i-au reprosat faptul ca nu si-a dat seama ca vinde bilete "dusmanilor". Cei trei tineri achizitionasera 20 de tichete la pretul de 30 RON fiecare, informeaza Prosport. =)))))))) Ce-mi place :)))))))))))) :steag_sah_mic:

snakebyte02.03.2008 14:51
Spune și mie un jucãtor ungur din echipa CFR-ului dacã știi și nu mai fii așa de naționalist ca Jiji fotbalul se joacã pe teren și cãstigã cei mai buni deobicei surprize mai sunt cum a fost etapa trecutã la Iasi se mai întîmplã .

ma omule Chefereu reprezinta ungaria....:))) pentru ca il au p pasckani ca patron.....intelegi? noi reprezentam Romania....ei ungaria

snakebyte02.03.2008 16:17

nu stiti cumva care este primul 11 ???????al Stelei???

EternalK02.03.2008 17:39
Zapata
Golanski, Radoi, Goian, Emeghara
Lovin, Ov. Petre
Dayro Moreno, Dica, Mendoza
Pepe Moreno
snakebyte02.03.2008 17:40
Zapata

Golanski, Radoi, Goian, Emeghara

Lovin, Ov. Petre

Dayro Moreno, Dica, Mendoza

Pepe Moreno

ms mult

SzabiStelistu02.03.2008 17:54
Vad ca esti din Tg.Mures ... oi fi si tu un pui de maghiar !!! Atata timp cat un ungur conduce echipa , echipa e UNGUREASCA ...m**e la toti ungurii din Romania !! Afara cu ungurii din taraaaaaaaa !!! Duceti-va la voi in ungaria unguri nespalati ! :D

incredibil cat de handicapat esti...dar nu mai comentez nimik

c.ronaldo1702.03.2008 18:00

Primul 11 al Stelei in aceasta seara:

Zapata - Golanski, Radoi©, Goian, Emeghara - Lovin, Ov. Petre- Dayro Moreno, Dica, Mendoza - Pepe Moreno

aditza1102.03.2008 18:01

3-2 pentru. Steaua parerea mea

bubylycy02.03.2008 18:29

Batem fara probleme.. ei sau chinuit cu brasovul asa ca nar trebui sa avem prb doar dak nu gresete vreun jucator poarta. 2-0 pentru Steaua :steagcruce: :steagcruce:

mountytoma02.03.2008 18:31
Primul 11 al Stelei in aceasta seara:

Zapata - Golanski, Radoi©, Goian, Emeghara - Lovin, Ov. Petre- Dayro Moreno, Dica, Mendoza - Pepe Moreno

mare greseala cu Radoi in teren si Ghionea pe banca. becakatul va sughita tot meciul asta, va asigur! sper ca totusi Radoi va gresi cat mai departe de poarta!

cornisa5802.03.2008 18:59
Vad ca esti din Tg.Mures ... oi fi si tu un pui de maghiar !!! Atata timp cat un ungur conduce echipa , echipa e UNGUREASCA ...m**e la toti ungurii din Romania !! Afara cu ungurii din taraaaaaaaa !!! Duceti-va la voi in ungaria unguri nespalati ! :D

nu prea te a învãțat nimeni bunul simț.

GOD02.03.2008 19:32

moama cum joaca Steaua,ii nenoroceste,au dat ei golu ala.

Super Steaua,moama am tipat la foarfeca lui Dayro,tipam in timp ce mingea se ducea spre poarta,ca comentorii din Spania.

FORZA Steaua. :steagcruce:

Ce frumos erau niste steaguri,o coregrafie,niste torte la goluri,ceva mai spectaculos.

«123456»