eu presimt ceva rau dar vreau sa castigam cu 2-0 :steag_steaua_ro:
ce presimti? ![]()
![]()
eu presimt ceva rau dar vreau sa castigam cu 2-0 :steag_steaua_ro:
ce presimti? ![]()
![]()
Chefere e o echipa umflata,i-am vazut si azi...daca vor intra determinati baietii pe teren,sunt sigur ca vom bate!
Chefere e o echipa umflata,i-am vazut si azi...daca vor intra determinati baietii pe teren,sunt sigur ca vom bate!
Pai i-a dominat Brasovul in destule momente desi la un moment dar aveau destui dintre titulari pe teren.
Daca joaca cum au jucat azi nu cred ca ne vor pune probleme, asta in cazul unui joc bun facut de baietii nostri
as vrea sa stiu daca intrarea se face cu buletinul , iar la ce ora trebuie sa ma prezint la stadion casa prind loc? ca nu am mai trecut de mult..
va propun niste mesaje pentru bannerele de la meciul cu CFR Cluj.
100 de ani si nici un trofeu.
Nu v-ati saturat sa traiti degeaba?
Pe Moreno il respecta milioane de fani.
Pe Fabianni doar firmele de catering.
Muresan ti-ai luat casca.
Dar, pe ce o pui?
Pentru voi fenomenul ultras inseamna sa trimiteti CV-uri la Jucu.
Vitrina voastra de trofee = colectie de Mersul Trenurilor
Cred ca o sa-i batem pe CFR Cluj pentru ca o sa avem stadionul plin si trebuie sa-i incurajeze fiecare suporter in acest moment..... :steag_steaua_ro: Eu zic ca vom castiga pentru ca jucatorii nostri se vor concentra mai bine acum pentru ca este finala campionatului(cum zic unii)..... FORZA Steaua!!!!!!!
Imi este teama de jocul aratat in prima repriza de la Iasi. Parca traiam un vis urat. Pur si simplu nu-mi venea sa cred ca jucam asa de prost. Imi doresc din tot sufletul sa aratam un joc foarte bun care sa-mi dea siguranta ca de acum inainte nu vom mai sta cu frica in san la toate meciurile Stelei. Imi este tare dor de perioada in care puteam sa spun ca etapa viitoare Steaua are meci usor. De fapt nici nu mai stiu exact cat de mult timp a trecut de atunci. ![]()
nam pierdut de 60 de ani in Ghencea impotriva CFR.
sezonul asta neam spart toate recordurile positive. am pierdut du Iasi cel mai slab sezon in CL si lista poate continua.
cam urmeaza CFR acuma.
sper sa ma insel
@insinuant
foarte mijto mesajele ![]()
Batem 3-1 dupa qm am mai spus
@1uLy4Nn
multam.
ar fi fumos sa le vedem si pe stadion.
Sper sã cîștigãm nu mai vreau sã spun nimic poate aduce ghinion .
salut!
nu o sa fie un meci usor dar cred ca o castigam
hai Steaua!
ps: de cand cu legea asta tampita, mai avem voie cu steaguri si bete???
Abia astept sa vad atmosfera de pe stadion...Eu de felul meu sunt mai pesimist, dar acum chiar cred ca vom bate, m-am saturat pana peste cap de ardeleni!!!
PS: aveti idee daca vin cu aparat foto pe stadion (DSLR) daca as avea probleme la intrare?
@Belo
Atat timp cat nu este un aparat foto profesionist nu-i nicio problema. Si chestia asta cu profesionistul e relativa, dar daca nu e ditamai magaoaia de aparat nu-i nicio problema.
Pe stadionul Steaua, spectatorilor le este INTERZIS sa intre cu urmatoarele obiecte si in urmatoarele situatii:
a) cu materiale pirotehnice de orice natura (artificii, torte, fumigene, etc)
b) cu bauturi alcoolice
c) sub influenta alcoolului
d) cu recipienti cu apa sau bauturi racoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton)
e) cu arme albe (cutite, surubelnite, metale ascutite, lacate, etc)
f) cu monezi, brichete, umbrele, manunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc
g) cu steaguri cu bete din plastic cu diametru mai mare de 16 MM
h) cu materiale de propaganda care incita la: denigrarea tarii, xenofobie, ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului. Daca vor exista spectatori care, din necunoastere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse intr-un spatiu special amenajat si recuperate la sfarsitul partidei, pe baza unor bonuri eliberate de club.
bai numai spune-ti pe unde veniti la stadion
le dati idei la caini si la ciori? si legat de meci ii batem ca prea si-au luat lumea in qap niste taranoi de la sapa \:d/\:d/ Cu Steaua PANA La MoARTeeeee ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Am inteles, merci frumos!
![]()
legat de banere.... "aveti o echipa fara palmares / nu credeti ca va batem cam des si cetateni cu mari pretentii / nu va vedem la interventii
oricum banerele sunt deja facute.
batem 3-1
dar de ce trebuie discutate mesajele pe un forum??
Doamne und s-a ajuns cu taranoii astia .. sa le facem si msj .. prea ii baga lumea in seama d'aia sunt und sunt. Mie nu mi se pare o super echipa au norok si moralu bun , in pregatiri au kam dat-o in bara .. si inca ceva nimic nu se compara cu un meci cu Dinamo
( qum sa spui ca un meci cu CFR e ca un meci cu Dinamo
( stau si ma tot intreb d und au rasarit taranoii astia .. ? ![]()
![]()
De ce am impresia ca bananierii Cujului vor juca mai bine ca "vedetele" noastre ? Sau ... sa intreb altfel, de ce cred ca nu vom castiga ? (sa dea Domnu' sa fie totul o impresie eronata, dar .... deh ... asta e adevarul)
un banner pentru ionut rada va rog baieti!!!!!!!!!!!
sschimb bilet tribuna 1-a cu unul la peluza 1.nr de contact 0724.637.913 ![]()
bai numai spune-ti pe unde veni-ti la stadionle dati idei la caini si la ciori? si legat de meci ii batem ca prea si-au luat lumea in qap niste taranoi de la sapa \:d/\:d/ Cu Steaua PANA La MoARTeeeee
![]()
Tu unde ai invatat sa scrii ? Adica de ce ai chiulit de la orele de gramatica ?!
va fi un meci mai echilibrat ca niciodata dar sper ca atacul sa-si faca treaba avem nevoie de revenirea lui Dica...si el are nevoie de suportul publicului...si nu numai la meciul acesta trebuie sa incurajam echipa mai mult ca oricand:)....forta Steaua!