Oficial ne merge bineeeeeeeee!! ![]()
Oficial ne merge bineeeeeeeee!! ![]()
campionii campionii ole ole 0le ![]()
![]()
eeeeeeeeeee...............senzational joc al Stelei..........mendoza dupa parerea mea omul meciului
cinste lor cinste noua cinste culorilor , cel mai frumos meci din campionat bravo echipei felicditari
Ma bucur sa vad echipa Stelei facand spectacol.Asta este adevarata fata a Stelei.Diferenta de la cer la pamant intre meciul asta si cel de la Iasi.Speram sa o tina tot asa!
ce meci..:X:X:X:X:X ce echipa :X:X:X:X ce rezultat :X:X:X:X:X:X =)))) nu imi vine sa cred ce scor le-am dat la unguri.....vaaaaiii
) BRAVO BAIETZII!!!!!!! Forza Steaua !!!!!!!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
Si nici io pe tine postand pe situl asta.De fapt, o sa te intorci tu cu 180% cand o sa bata Steaua acasa, pe CFR.
Cata dreptate am avut!
Ma intreb ce drama era pe aici, dc pierdea sau facea egal Steaua... :biggrin:
De mult timp nu am mai vazut un asemenea meci ... o asemenea determinare (pana la golul 2). Dayro Moreno si Andres Mendoza, ne-au aratat in acest meci ce inseamna driblingul (o faza ce devenea lux la noi). Desi au fost doua penalty-uri pentru CFR (nu neg), scorul este mai mult decat meritat. Am cam avut niste probleme la Golansky (a gresit destul de multe mingi, desi in duelul cu Dorsin, polonezul nostru a iesit castigator). Radoi a fost mai mult decat sigur in aparare, si ... (fara sa il deochi), a fost un adevarat capitan.
Desi sunt sigur ca nu vor mai fi astfel de meciuri (cel putin nu cu echipele mici), macar am avut satisfactia ca am batut "bananierii Clujului" de i-am uscat.
3-1 ma asteptam la mai mult ![]()
![]()
exact scorul pe care l-am spus inainte de meci 3-1..IUBESC Steaua
...Oameni buni,lasati prostiile cu "ungurii" de la CFR...cu ungurii din transilvania...si asa mai departe,...ca nu asa se face intr-un stat civilizat si democrat!Eu-s maghiar si sunt stelist de peste
20 de ani...si nu sunt singuru'...
forza Steaua
STEAUAAAAA Steluta MEAAAAAA TE IUBESC CA PE MAMAAAAA
meci greu intre doua echpe foarte bune. cred ca Steaua a meritat victoria in ciuda acelui penalty la Semedo (al doilea nu cred ca a fost). in sfarsit am vazut si eu spectacol dupa destul de mult timp facut de Steaua. Dayro e un supertalent, mendoza extraordinar e omul meciului fara dubiu si de la pepe si Dica eu astept mult mai mult. mi-a placut mult si golanski chiar daca a gresit la primul gol si nu in ultimul rand zapata.
forzaaaaaaaaa steauaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Fotbal frumos, victorie pe merit ! S-o tinem tot asa ! Forza Steaua !
...Oameni buni,lasati prostiile cu "ungurii" de la CFR...cu ungurii din transilvania...si asa mai departe,...ca nu asa se face intr-un stat civilizat si democrat!Eu-s maghiar si sunt stelist de peste20 de ani...si nu sunt singuru'...
forza Steaua
intelege ca asa sunt copii needucati.
pace
Io zic ca a fost penalti la ambele faze, la fel cum cotul acela in figura lui Goian mi s-a parut de rosu. La fel cum mi s-a mai parut un fault in atac, la Zapata, cand a boxat, si din faza aia s-a dezvoltat o posibilitate mare de gol pentru CheFeRe. Arbitrul a gresit in ambele directii, desi evident pro-Steaua.
Evolutie stearsa din nou pentru Nicolita. Si de la Dica m-as fi asteptat la mai mult.
Plusuri evidente pentru Dayro, Mendoza, Golanski (mai ales in atac).
meci foarte bun facut de Stelisti!!!mia placut foarte mult Zapata,Dayro,Mendoza,Radoi,Golanski.....dar a fost toata echipa ff buna!!!BRAVO Steaua TINE-O TOT ASA!!!FORZZA Steaua ![]()
![]()
Lui Tudor i-as reprosa ca nu a sanctionat intrarile dure ale clujenilor. Nu am vazut la nicio echipa din Europa un joc bazat pe forta si pe duritati, asemnator jocului CFR-ului. Daca in Europa vor juca asa, vor avea eliminati in fiecare partida.
Consider ca per total a arbitrat bine. 3-1 e diferenta reala intre o echipa care joaca intr-adevar fotbal si una de fotbal K1. Pacat ca golul lui Pepe a fost din offside. Un 4-1 l-ar fi linistit definitiv pe Muresan.
Sugerez celor care despica in 4 arbitrajul, sa aprecieze mai degraba jocul bun al echipei noastre.
sunt stelist pana la moarte, dar sa fim cinstiti. primul fault a fost pe-naltiiiiiiii
Felicitari Robert!
Sugerez celor care despica in 4 arbitrajul, sa aprecieze mai degraba jocul bun al echipei noastre.
Sunt de acord ca a fost un joc reusit al echipei noastre. Sper sa se cheme "revenire de forma" si nu "intamplare" aceasta partida de calitate. Si la fel, sunt de acord ca jocul a fost castigat meritat. Cred ca numar pe degetele de la o mana randurile in care clujenii au trecut de centrul terenului in prima repriza. Sunt curios sa vad niste statistici, mingi jucate in careu, suturi, posesie, in ce zona a stat balonul mai mult, etc. Sunt convins ca suntem peste ei la toate capitolele.
Ramane ca etapa urmatoare sa vedem cum evolueaza echipa fara Dica. Sper sa il vad pe Plesan in locul lui, si mai sper la mai multe reusite din partea sud-americanilor nostri. Poate sparge si Pepe gheata.
Hai Steaua.
In proportie de peste 51% Steaua e favorita in meciul cu Pandurii. Sigur ca asa i-ar sta bine unui varf de atac cum e Pepe, sa mai si marcheze. Si nu numai atat, dar sa fie valabile.
Consider ca echipa se poate descurca bine si in lipsa lui Dica, daca observam ca jocul din prima repriza cu CFR-ul a fost facut de Mendoza. Asta in conditiile in care Dica a fost strans in clestele aparatorilor adversi. Sigur ca Plesan ar trebui sa intre. Poate ca ar fi bun si Neaga, dar deocamdata i-a fost lipita eticheta de jucator de rezerva.
Bravo bãieți cel mai reușit joc al echipei au revenit de la 0 - 1 se vede cã au sînge de campioni .
frumos scorul final, dar trebuie sa recunoastem ca desi am jucat mult mai bine, am avut si mari emotii. din fericire pentru noi, roata arbitrajului s-a intors pentru CFR exact la meciul cu noi, si aici cred ca becakatul are "meritul" lui. adica clujenii si-au luat-o asa cum le-au dat-o ei altora. cu ajutorul finutz al arbitrilor. asa cum doare mai tare...
zapata - cred ca din cand ar fi bine sa mai fie odihnit. e un portar extraordinar, dar uneori greseste urat (vezi penalty-ul la Semedo). oricum e cel mai valoros jucator al Stelei!
golansky - foarte bun ca mijlocas si extrema, dar ca fundas e visator rau
Goian - cel mai slab om ieri, chiar ca i s-a urcat la cap
Radoi - spre surprinderea mea, el a fost cel ce ne-a dat siguranta in aparare
Ghionea - cand am vazut ca avem iar trei fundasi centrali in teren, ca la midlesborough, si mai ales ca s-au cam calcat pe picioare de cateva ori, am zis ca retraim cosmarul ala... cred ca nu ar strica sa joace prin rotatie cei trei: Ghionea, Goian, Radoi. ar fi si corect, si s-ar si odihni fiecare o data la trei meciuri
emeghara - joc bun, dar uneori se juca cu inimile noastre in preajma careului propriu
mendoza - super meci, daca era altruist la doua-trei faze era perfect
ov Petre si Lovin - orice ati spune, puteti sa ma si injurati, fratii craci lungi sunt cei ce dau tonusul echipei. cu exceptia unei faze cand Lovin a gresit in preajma careului, au jucat excelent, asigurand echilibrul echipei. ov Petre merita golul asta, prea a fost nedreptatit de atatea ori. iar lui Lovin nu i-a recunoscut nimeni meritele la golul lui Dayro moreno, cand a deviat perfect mingea din corner
Dayro moreno - incepe sa-si arate coltii, daca intra in poarta foarfeca aia, cred ca mureau adversarii de inima rea si noi de fericire
Dica - daca la Iasi a fost zero absolut, ieri a jucat discret dar bine, in folosul echipei. daca la Iasi a gresit 99% din mingi, ieri cred ca majoritatea covarsitoare i-au iesit bine
pepe moreno - inca are ghinion, cred ca si lui i-ar prinde bine sa mai joace si Vali Badea din cand in cand
Lacatus - din fericire pentru el, i-a iesit mutarea cu Radoi, dictata de becakat. de ce a intrat Nicolita si nu Neaga, si de ce Ghionea al treilea fundas central, nu stiu. dar totul e bine cand se termina cu bine
in final, ma bucur ca in sfarsit am vazut un meci in care Steaua a avut multe ocazii de gol, ma bucur ca i-am batut pe ingamfatii aia, si ma mai bucur ca desi a dat un gol trica putza mica a plecat cu coada intre picioare. e o rusine faptul ca o astfel de javra a jucat la Steaua, la cat de prost e si la ce caracter are, se potriveste de minune unor echipe ca Dinamo, rapid, sau CFR Cluj!
acum ,e bine sa nu ne culcam pe-o ureche, mai sunt multe meciuri, si toate trbuie jucate ca o finala!
Corect. A fost penalty la Zapata, cu o mentiune...Semedo ala a fost smecher ca zapata sarise la minge...si-a impins mingea si a ramas cu picioarele inapoi cat sa fie agatat. mingea nu o mai prindea oricum. in a doua faza nu a fost penalty. s-a jucat mingea, a lovit mingea. CFR-istul s-a aruncat fiind in careu.
Toata lumea lauda exhipa insa toate golurile i se datoreaza lui Mendoza...
In plus, Lacatus a dovedit ca e foarte slab antrenor...a facut aceeasi greseala ca Oli si a scos din teren un atacant si a aglomerat toata apararea. asta le-a permis CFR-istilor sa nu le mai fie frica in aparare si sa atace furibund, si au fost la un pas de gol. Astazi am avut noroc cu golul 3, altfel se putea termina egal datorita greselilor de antrenor si schimbarilor neinspirate. Si da, Zapata nu a fost in cea mai buna forma, si ar trebui menajat din cand in cand, insa la meciul asta nu se putea.
si ma enerveaza marele fabiani care nu stie decat sa impinga si apoi tot el vrea fault.