FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Cfr Cluj 3 - 1 (1 - 1)

«1456»
strezahuzum03.03.2008 09:46

Despre meci s-a tot comentat, de arbitraj nu mai zic nimic ca vad ca numai o varianta conteaza - aia defavorabila Stelei. Cartonasul rosu pe care Fabbiani trebuia sa-l ia de vreo 2 ori nu deranjeaza pe nimeni bag de seama.

Insa altceva voiam sa subliniez. Chiar nu putem juca un meci cap-coada fara antitalentul Nicolita pe teren ?? Echipa a jucat bine, uneori chiar foarte bine, fara marele Banel, "sufletistul". Fara Nicolita pe teren n-am mai vazut atatea mingi scapate in aut, caderi teatrale si inutile, centrari prin spatele portii sau direct in primul adversar. Si asta a fost BINE.

Insa pana la urma tot a intrat - probabil concesie, "nu-l bagi titular Laca, da' macar rezerva sa fie si sa intre pe teren". Ce mama dracului cauta Banelinho pe teren ? M-am uitat special dupa el, imediat ce a intrat. Primele 3 actiuni : minge scapata in aut, cade fara motiv cersind fault, iarasi minge scapata in aut. Pe urma l-a faultat pe Semedo si a luat un galben. Asta a fost "contributia" idolului Faureiului la victoria de azi.

Dar macar a fost rezerva si sper sa fie batut in cuie pe banca. Macar de-acum inainte, ca ne-a adus la disperare de destule ori.

puiu mordasan03.03.2008 09:59
:steagcruce: Senzationali,magnifici,stralucitori!!! FORZA Steaua!!!
Rekhinul03.03.2008 10:07

sal baieti spunetimi si mie va rogde unde pot downloada meciul intreg al Stelei cu CFR eu am fost pe stadion dar vreau sa il mai vad odata

weeezer03.03.2008 10:10
Insa pana la urma tot a intrat - probabil concesie, "nu-l bagi titular Laca, da' macar rezerva sa fie si sa intre pe teren". Ce mama dracului cauta Banelinho pe teren ? M-am uitat special dupa el, imediat ce a intrat. Primele 3 actiuni : minge scapata in aut, cade fara motiv cersind fault, iarasi minge scapata in aut. Pe urma l-a faultat pe Semedo si a luat un galben. Asta a fost "contributia" idolului Faureiului la victoria de azi.

Pe langa asta, pe final a incercat vreo 2 sprinturi, unul pe partea stanga si unul pe partea dreapta. Nu mai stiu cine l-a talonat, dar nu a reusit niciodata, dupa un sprint umar la umar, sa ia prim-planul aparatorului clujean. Si vorbim aici despre unul care alergase 80 de minute vs. unul proaspat intrat, "al carui principal atu este viteza"

strezahuzum03.03.2008 10:26

Viteza lui Nicolita (cu mingea la picior) e ceva gen discutiile despre Yeti, omul padurii. Toata lumea vorbeste despre el, dar nimeni nu l-a vazut vreodata.

MoWeed03.03.2008 10:34
Viteza lui Nicolita (cu mingea la picior) e ceva gen discutiile despre Yeti, omul padurii. Toata lumea vorbeste despre el, dar nimeni nu l-a vazut vreodata.

=))))))))foarte bine zis...

slipperyshadow03.03.2008 10:45
Cartonasul rosu pe care Fabbiani trebuia sa-l ia de vreo 2 ori nu deranjeaza pe nimeni bag de seama.

ia vezi ce am zis eu mai sus...faulteaza in draci si tot el cere...

corinstelistul03.03.2008 11:01

Uite ca se poate!...Steaua a demonstrat aseara ca poate arata si altceva decat a facut in ultima vreme...a fost un meci frumos...si sincer ma bucur pentru Lacatus...in ce priveste arbitrajul cred ca Tudor a fost impartial si intr-un fel a fluierat in compensatie....ok nu a vazut un penalty clar,ca al doilea este discutabil ...dar nici cele doua faze clare de "rosu" care trebuiau sa vaduveasca cel putin cu un jucator CFR-ul....

in ce priveste "strainii" Stelei cred ca aseara au dat o lectie vedetelor din echipa....iar in mare parte Mendosa a facut meciul....acum sa vedem concurenta pe posturi...

bodanelu03.03.2008 11:54

@streza presimt ca Banel o sa fie titular la Tg. Jiu. De ce? Dica suspendat, Dayro in locul lui, flancul drept acoperit de Banel...

Dragoshel03.03.2008 12:00

bravo Steaua, si bravo BAH ASTA care ai stat pe site si ai comentat meciul si in acelasi timp faceai si ordine pe forum ca erau numai SPURCATI...

stelistu_203.03.2008 12:11

c bine o jucat Steaua :steagcruce:

s4life03.03.2008 13:01

Referitor la meciul de aseara sunt foarte dezamagit,Steaua nu a cersit si nici nu o sa cerseasca vreodata o victorie.Si stiti ce mai rau ca nu jucatorii sunt cei care "umbla la butoane".Nu asa trebuie sa intram noi in Europa ci cu fruntea sus ,duar ce p**a noastra suntem stelisti.pace :steagcruce:

IONUTZ-CIPRIAN03.03.2008 15:34

Cred ca de mult timp nu am mai vazut un asemenea meci!Aseara Steaua a fost magica asa cum vrem noi sa fie!Aseara am adormit si eu fericit !

MadFroG03.03.2008 17:30

Victoria ramane cea mai importanta , dar nu stiu daca a inteles cineva schimbarile lui Lacatus : Golanski cu Nesu si mai ales Pepe cu Ghionea , asta in conditiile in care evoluam pe teren propriu iar CFR-ul e o echipa modesta

c.ronaldo1703.03.2008 17:43

A fost sau nu 11m, a fost sau nu rosu pentru. Trica.. nu mai conteaza. Rezultatul final arata clar: Steaua 3-1 CFR.

In primul rand, un mare plus in acest meci pentru Radoi, Dayro si Mendoza, jucatori care au facut diferenta aseara. Apoi vreau sa remarc diferenta facuta de cuplul Lovin-O.Petre in fata mijlocului CFR-ist. Poate unul din singurele meciuri in care nu am mai putut reprosa nimic celor 2, acestia facand foarte bine si faza ofensiva, si cea defensiva (nu am mai vazut acele suturi marca "Lovin" de la 40 de metri mult departe de poarta). In ultimul rand vreau sa`l remarc pe Marius Lacatus, care pentru mine a fost omul meciului (multi ziaristi au "mers" cu Radoi la mijloc, Ghionea in aparare, Plesan titular samd).

Felicitari Laca!

Felicitari Steaua!

cosminsteaua103.03.2008 19:48
fular-campionii Mia placut foarte mult meciul asta,in special de Dayro Moreno fular-campionii
blaga andrey05.03.2008 13:18

Bravo baieti ati jucat super,se vede ca aveti sange de invingator.FORZA Steaua.Mia placut in special Dayro si Mendoza. forzateaua:steagcruce:fular-campionii

fAbrEgas0405.04.2008 14:16

Cel mai tare meci al Stelei :x :steag_sah_mic:fularsteaua2fular-campionii:steagcruce: :steagcruce:

«1456»