Duminicã, 2 Martie
Ora 20.30
Transmis de Kanal D
Duminicã, 2 Martie
Ora 20.30
Transmis de Kanal D
Duminicã, 2 Martie
Ora 20.30
Transmis de Kanal D
daca jucam cum am jucat in seara asta campionatul e compromis.
mie teama ca pedrazzinni are mai multa valoare ca Lacatus cand vine vorba de antrenorat.
valoarea antrenorii si-o pot dovedi atunci cand intr-adevar ei antreneaza echipa.
problema este ca antrenorii sunt intr-un fel de echilibristica intre a asculta de ordinele becakatului si dorinta de a profesa antrenoratul asa cum stiu ei. echipa nu o pot face asa cum vor ei, este clar pentru oricine, cred. exista jucatori impusi in primul 11 si exista jucatori marginalizati. in astfel de conditii nu prea ai cum sa faci o echipa, nu ai cum sa faci 11 jucatori sa joace ca o echipa.
prevad un final caraghios de campionat. cu CFR-ul cred ca vom bate, caci becakatul va da si juma de milion de euro arbitrului iar jucatorii vor juca cu ambitie pentru a arata ca sunt mai buni decat cei care vor juca in Chapions League pe munca lor! dar in rest, behaitul va trebui sa plateasca la greu pentru ca Steaua sa poata castiga meciuri multe. caci, in conditiile amintite la inceputul acestui mesaj, Steaua nu poate juca sa castige prin valoare. valoarea este ucisa de amestecul prostului absolut din lumea fotbalului: Gheorghe Becali, cel care le cara gentile odinioara lui raducioiu si Hagi!
in meciul direct cu CFR-ul se va vedea clar un singur lucru: daca ei sunt favorizati de arbitrii, inseamna ca intr-adevar au o sustinere foarte puternica nu doar financiara. Andone nu degeaba a jucat si antrenat la Dinamo atata timp!
daca batem, nu facem mare lucru. daca pierdem, poate moare dracului ciobanul de inima rea. oricum ceva va fi bine la sfarsit!
valoarea antrenorii si-o pot dovedi atunci cand intr-adevar ei antreneaza echipa.
problema este ca antrenorii sunt intr-un fel de echilibristica intre a asculta de ordinele becakatului si dorinta de a profesa antrenoratul asa cum stiu ei. echipa nu o pot face asa cum vor ei, este clar pentru oricine, cred. exista jucatori impusi in primul 11 si exista jucatori marginalizati. in astfel de conditii nu prea ai cum sa faci o echipa, nu ai cum sa faci 11 jucatori sa joace ca o echipa.
prevad un final caraghios de campionat. cu CFR-ul cred ca vom bate, caci becakatul va da si juma de milion de euro arbitrului iar jucatorii vor juca cu ambitie pentru a arata ca sunt mai buni decat cei care vor juca in Chapions League pe munca lor! dar in rest, behaitul va trebui sa plateasca la greu pentru ca Steaua sa poata castiga meciuri multe. caci, in conditiile amintite la inceputul acestui mesaj, Steaua nu poate juca sa castige prin valoare. valoarea este ucisa de amestecul prostului absolut din lumea fotbalului: Gheorghe Becali, cel care le cara gentile odinioara lui raducioiu si Hagi!
in meciul direct cu CFR-ul se va vedea clar un singur lucru: daca ei sunt favorizati de arbitrii, inseamna ca intr-adevar au o sustinere foarte puternica nu doar financiara. Andone nu degeaba a jucat si antrenat la Dinamo atata timp!
daca batem, nu facem mare lucru. daca pierdem, poate moare dracului ciobanul de inima rea. oricum ceva va fi bine la sfarsit!
prietenul meu cel mai bun care esti mountytoma... tu chiar crezi ca Lacatus iar permite lu Becali sa se bage peste el?probabil ca il roaga sa introduca 1-2 jucatori si el din bun simt oface.. dar
iti zic cu mana pe inima ca daca Becali sar baga vreodata peste Lacatus sai faca echipa ar demisiona in "5 minute"
Mi s-a dus si ultimul strop de optimism. In mod normal, dupa meciurile facute de cele doua echipe la reluarea campionatului, CFR ar trebui sa invinga lejer.
Acord circumstante jucatorilor nostri pentru meciul de la Iasi, unde nu au avut pic de sansa. Sau prea putina. Mai pun la socoteala si terenul prost, si spun ca e posibil ca pe terenul excelent din Ghencea, sa facem macar un meci egal.
In conditiile obtinerii unui egal, Steaua va mai coborî un loc-doua, si obiectivul propus (acela de a participa macar de pe locul doi in Liga Campionilor) se va narui ca un fum.
Poate ca va fi mai bine, vor spune "stelisti" precum endorama. Ne vom linge ranile si cineva va trebui sa inteleaga (eventual Becali) ca vremea cand campionatul se juca in trei (Steaua, Dinamo, Rapid) s-a dus. In acest caz ori se lasa, ori face o echipa competitiva. Nu stiu cum si chiar daca as sti nu i-as spune. A vrut sa fie patron la Steaua? Foarte bine, noi vrem ca sa Steaua sa ramana Steaua cea din totdeauna. O echipa care se bate an de an pentru titlu, si il cucereste macar odata la 2-3 ani.
Atentie suporteri ai Stelei!
Timișoara ar putea avea probleme din cauza fanilor, dupã ce aceștia au scandat mesaje de susținere pentru Serbia. Din cauza unor scandãri asemãnãtoare Dinamo riscã sã plãteascã o amendã cuprinsã între 5.000 și 50.000 de lei sau suspendarea terenului pentru o perioadã cuprinsã între o lunã și șase luni. Suporterii cîinilor au afișat mesaje de susținere pentru Serbia și au avut scandãri rasiste în timpul meciului cu Ceahlãul.
Texat aparut in GSP
Timișoara ar putea avea probleme din cauza fanilor, dupã ce aceștia au scandat mesaje de susținere pentru Serbia. Din cauza unor scandãri asemãnãtoare Dinamo riscã sã plãteascã o amendã cuprinsã între 5.000 și 50.000 de lei sau suspendarea terenului pentru o perioadã cuprinsã între o lunã și șase luni. Suporterii cîinilor au afișat mesaje de susținere pentru Serbia și au avut scandãri rasiste în timpul meciului cu Ceahlãul.
Duminica in Ghencea se va striga Kosovo e Serbia ... Mitica e un dobitoc, abia asteapt prima echipa depunctata din cauza scandarilor de sustinere a Serbiei... Prostul ala va fi linsat.
Lege de kkt....ce legatura au scandarile pentru Serbia cu violenta pe stadioane???
Nu va fi suspendat/amendat nimeni deoarece asa e in fotbalul romanesc...o sa zica probabil ca echipele nu-s recidiviste(ca doar deh s-a schimbat regulamentul)
Offtopic: ªtirea aia ori e invenție 100 %, ori e prostie míticã
Ontopic: Sper ca, dupã ultimele declarații ale creditorului, Lãcãtuș sã plece. Înainte de meciul cu CFR. Sã-l lase pe jijimbecil sã facã el echipa. Alãturi de "Kosovo e Serbia" sper sã se strige și "Becali pleacã din Ghencea".
Косово је Србија
O declarație de bun simț a lui Cãtãlin Tolontan, în direct la Ziua de Fotbal, Kanal D:
"CFR sã-și respecte adversarii care au adus-o în postura de a intra direct în grupele Ligii Campionilor".
Asta apropo de declararația lui Mureșan cum cã "Batem în Ghencea și câștigãm campionatul"
Sper macar sa le dam peste gura celor de la CFR dupa aceste declaratii.
Ii credeam oameni de bun simt dar de cateva luni alta treaba nu mai au in afara de a ataca Steaua.
Macar onoarea sa ne-o aparam...daca titlul e pierdut......
Atat timp cat titlul nu este matematic pierdut eu n-o sa incetez sa sper. Dar trebuie sa invingem CFR-u'.
Vom castiga cu CFR Cluj. La astfel de meciuri nu mai este foarte importanta forma in care te aflii, ce rezultate ai facut in meciul x sau y. Cand vine un meci important precum cele cu Dinamo, Rapid, CFR Cluj, dar si cele din Liga Campionilor, echipa noastra a demonstrat ca stie foarte bine sa se mobilizeze si sa faca un joc bun, unul eficient. Exceptii de la "regula" sunt: Dinamo anul trecut, Real samd.
Am sperante in acest meci, cred si sunt sigur ca putem sa prindem locul secund.
HAI Lacatus!
PS: Sa nu uitam ca pe CFR cam pe unde am prins`o, le`am tras`o ![]()
LE: Aceasta infrangere este in primul rand o palma puternica data unor suporteri care dupa meciul de sambata deja "eram pe 2". Ei bine, suntem pe 5 acum.
Mie imi seamana acest meci cu cel de trista amintire cu dinamu de anul trecut din Ghencea!O infrangere ar fi catostrofala!Nu pentru titlu,care oricum e pierdut,ci pentru onoarea noastra!Oricum voi fi la meci!
P.S.Cred in continuare ca avem lot mai bun decat CFR...
DAca nu batem ne lingem pe bot de orice si mai presus de tot de ONOARE.
LE: Aceasta infrangere este in primul rand o palma puternica data unor suporteri care dupa meciul de sambata deja "eram pe 2". Ei bine, suntem pe 5 acum.
Ce atitudine de stelist e asta? Cum adica "ei bine acum suntem pe 5" ca si cum ai spune "ei bine acum suntem lideri"? Te bucura ca ante calculele unor suporteri nu s-au concretizat?
Palma nu e pentru cineva anume, ci pentru noi toti! Inclusiv pentru tine.
Atat timp cat titlul nu este matematic pierdut eu n-o sa incetez sa sper. Dar trebuie sa invingem CFR-u'.
Perfect punctat,in campionatul asta o sa fie multe surprize,deja 2 au fost,sper sa nu ma avem noi parte de ele!Sanse la campionat mai sunt!
sper sa invingem in acest meci pentru a le demonstra ceferistilor ca suntem mult peste ei, cat de la acest campionat nu mai astept nimic
spre24
chiar nu-l da nimeni afara pe caraghiosu' asta? suntem totusi pe fcSTEAUA.ro! frustratii astia care cauta numai sa inflameze spiritele ar trebui ejectati. parerea mea.
Un meci la care voi fi prezent,un meci la care sper sa nu parasesc Ghencea cu capul plecat,cum am plecat in ultimele dati cand am mai fost la meciurile Stelei,acest este un meci ce conteaza foarte mult pentru sansele noastre la titlu,as spune chiar un meci vital,trebuie neaparat ca echipa sa stearga impresia dupa meciul de la Iasi si sa castigam acest meci si sa intram din nou in "paine",cum s-ar zice...asa ca FORZA Steaua!
Mi-a placut decaratia lui Lacatus, care zicea ca "vom juca pana la capat". Sunt sigur ca
Laca inca mai crede in titlu, ca doar asa a fost invatat, nu ca altii care se multumesc si cu locul doi
care duce si el (pe usa din dos) in Liga.
KFR nu prea a facut mare branza in Ghencea si nici nu va face, prea se vad campioni.
Eu tin sa cred ca , ceea ce ne-a incurcat pe noi la Iasi a fost gazonul ... nu pute-au sa alerge 2 m cu mingea la picior pentru-ca le zarea in zig-zag .... la fel si la autogolul lui Banel GAZONUL a fost de vina , sa vazut clar pe reluare ..... In ceea ce il priveste cu becalii , eu nu il sustin dar daca stam sa ne gandim mai bine ... TREBUIE SA RECUNOASTEM CA A BAGAT BANI IN ECHIPA .. a modernizat stadionu a adus jucatori buni de data asta (nu ca asta-vara) , deci parerea mea este ca Becali trebuie lasat in pace , trebuie sa intelegem ca asa e el "prost de gura" si vb mult , dar de cele mai multe ori nu face ce zice cand zice ca face (nush daca intelegeti
) .....Revenind la meciul din 2 martie nu am nimik de spus decat atat : Steaua - CFR 3-0 (Pepe 36'min - Dayro 57'min , Mendoza 75'min) Tare as vrea SINCER sa vad echipa in teren fara Dica , nu mai joca nimic ........ ![]()
![]()
![]()
bah frate lasatzy gazonul de l Iasi ca nu el a fost de vina!!!!!!Voi iatzy vazut kumva pe stelisti pe teren!?...ca io nu.....Ma rog......La cu CFR orikm nu mai are nikiun farmek dak il kastigam pentru ca o data keam pierdut la Iasi.....Da sper sa kastige...macar pentru palmares dreaq ca ne fakem de ras....
simt ca se va intampla ca la meciul cu Dinamo din sezonul trecut. si atunci neam pus sperante ca vom bate si vom relansa campionatu.
exact in aceeasi situatie ne aflam acum. pacat