FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Cfr Cluj 3 - 1 (1 - 1)

«12346»
DelPiero1026.02.2008 15:43

Cine este acest Chefere pana la urma?Ce traditie are aceasta echipa?Ce rezultate marete are de-a lungul timpului?Cand a mai pe batut-o Steaua ca sa o bata acum?Dinamu e totusi dinamu,rivala noastra de moarte,dar daca imi spuneai acum 3 ani cuvantul 'CFR' ma gandeam doar la Caile Ferate Romane!Mari echipe au fost invinse in Templu!Chefere nu-i o mare echipa...nici macar precum fratii lor de locomotiva(Rapid) nu este...deci vor pleca invinsi din Ghencea...

bodanelu26.02.2008 16:06

@DelPiero10 ne-au batut.. pe vremea lu` Protasov cu 1-0 :(

DelPiero1026.02.2008 16:14

Da...scuzele mele!In rest,in afara de egalul din turul acesta,am invins noi in toate partidele!Eu nu cred insa ca ungurii vor lua vreun punct in Ghencea...

P.S.'muri',grasul acela infect si antipatic,a declarat ca, Chefere e favorita in Ghencea!Cat tupeu!Niciodata nu vor fi ei favoriti in Ghencea...

enjoy26.02.2008 17:30

cred ca nu e bine sa fabricam tot felul de ipoteze legate de acest meci. exista o singura varianta pentru inceput - sa ajutam total si neconditionat echipa in timpul meciului. celelalte le vom analiza dupa meci. nu stiu daca foloseste sa amestecam meciul cu serbia sau cu Becali; personal cred ca nu! cei care sunteti organizatori luati masurile ce credeti ca vor ajuta echipa; nu-i lasati pe vrajmasi sa destabilizeze situatia. speranta moare ultima. mi-aduc aminte de un meci al Stelei la Craiova cind ai nostri au intors rezultatul in ultimele 5 minute, sau de finala cl bayern-Manchester. sa nu renuntam pana la ultimul fluier al sezonului; totul este inca posibil. pregatiti temeinic galeria, sa faca eforturi toti stelistii si simpatizantii sa vina la meci. vom lupta si vom invinge!

rLz26.02.2008 20:31
Cine este acest Chefere pana la urma?Ce traditie are aceasta echipa?Ce rezultate marete are de-a lungul timpului?Cand a mai pe batut-o Steaua ca sa o bata acum?Dinamu e totusi dinamu,rivala noastra de moarte,dar daca imi spuneai acum 3 ani cuvantul 'CFR' ma gandeam doar la Caile Ferate Romane!Mari echipe au fost invinse in Templu!Chefere nu-i o mare echipa...nici macar precum fratii lor de locomotiva(Rapid) nu este...deci vor pleca invinsi din Ghencea...

corect!

dar nu e niciodata prea devreme ca sa se arate o noua putere din provincie...

EU SPER DIN TOT SUFLETU CA ACEEEA SA NU FIE CFR Cluj NISTE UNGURI SPURCATI.

cu Steaua pana la moarte!

dee27.02.2008 04:47
Cine este acest Chefere pana la urma?Ce traditie are aceasta echipa?Ce rezultate marete are de-a lungul timpului?Cand a mai pe batut-o Steaua ca sa o bata acum?Dinamu e totusi dinamu,rivala noastra de moarte,dar daca imi spuneai acum 3 ani cuvantul 'CFR' ma gandeam doar la Caile Ferate Romane!Mari echipe au fost invinse in Templu! Chefere nu-i o mare echipa...nici macar precum fratii lor de locomotiva(Rapid) nu este...deci vor pleca invinsi din Ghencea...

Indiferent daca au sau nu traditie,daca e o echipa mare sau nu, n-ar trebui desconsiderati si tratati cu superficialitate, pana la urma (ajutati sau nu) sunt pe primul loc si asta spune ceva despre valoarea lotului lor. Cred ca CFR-ul vor veni foarte motivati, e ocazia lor sa demonstreze ca turul bun n-a fost o intamplare. Invingand Campioana (caci Steaua mereu va fi privita asa) devin automat si castigatorii morali ai campionatului. Deci, meciul cu ei este crucial pentru relansarea campionatului si trebuie pregatit ca atare. De asemenea e o reglare a conturilor in fruntea clasamentului, un meci cu miza si mai ales cu orgolii. Sper ca toatea acestea sa-i ambitioneze pe baieti , sa depaseasca momentul Iasi sa se concentreze si sa ne ofere victoria.

ionutb27.02.2008 09:39

Cred ca este foarte important sa mergem cu totii la meci si sa incurajam echipa. Stiu ca e cliseu folosit des, dar chiar cred ca pentru jucatori (inclusiv pentru Surdu sau Nicolita) este important sa auda incurajari chiar si atunci cand gresesc. De fapt rolul nostru este sa incurajam echipa cand joaca prost si sa ne bucuram cand evolueaza bine. Pentru ca atunci cand joci acasa ai nevoie de sprijin in momentele grele. Chestii de genul ca "Dica e indolent" sau "Surdu nu stie nimic" nu fac decat sa enerveze si sa deconecteze jucatorii.

In plus, in ceea ce il priveste pe Becali, cel mai mare rau care i se poate face este sa nu il bagam in seama, cei de la tribuna I + 0 sa nu se mai intoarca spre el, ceilalti sa nu mai astepte in fata tribunei oficiale la interviuri, iar toti spectatorii sa ii scandeze numele lui Dica.

Yoyoyoi27.02.2008 10:50

sa-i uram cu totii un calduros Neata domnului George Becali :laugh:

Neataaaaaaa Jiji!!!

Basarabia_e_ros_albastra27.02.2008 13:47

Trebuie sa-i batem! Chiar daca nu luam campionatul trebuie batuti la o diferenta de 3-4 goluri, sa le aratam adevarata valoare...

afiscolormare.png

bodanelu27.02.2008 14:20

Mureșan: "Fanii Stelei vin sã vadã viitoarea campioanã!"

"Ma bucurã faptul cã stadionul va fi plin la ora jocului, se pare cã interesul pentru CFR Cluj este tot mai mare. Fanii vin la stadion sã vadã campioana și de aceea se înghesuie la bilete. Deși nu sîntem de multã vreme în prim-planul fotbalului românesc, avem din ce în ce mai mulți admiratori, iar asta se poate demonstra acum. CFR Cluj este acum în deplasare, cum era Steaua înainte, umple stadioanele. Se pare cã macar publicul este corect și ne recunoaște valoarea", a spus Mureșan conform Fanatik.ro

cat a putut sa ma enerveze declaratia rahatului asta cu ochi...

dr.adrian927.02.2008 15:40

"Ma bucurã faptul cã stadionul va fi plin la ora jocului, se pare cã interesul pentru CFR Cluj este tot mai mare. Fanii vin la stadion sã vadã campioana și de aceea se înghesuie la bilete. Deși nu sîntem de multã vreme în prim-planul fotbalului românesc, avem din ce în ce mai mulți admiratori, iar asta se poate demonstra acum. CFR Cluj este acum în deplasare, cum era Steaua înainte, umple stadioanele. Se pare cã macar publicul este corect și ne recunoaște valoarea", a spus Mureșan conform Fanatik.ro

intr-un fel are dreptate. ei sunt viitorii campioni. noi speram la locul 2 desi si asta e in pericol.

IONUTZ-CIPRIAN27.02.2008 16:25

Pai are dreptate,vine lumea sa vada Steaua campioana a nostra!

MoWeed27.02.2008 18:34

Nenorocitul ala de Muresan deja nu mai poate de atata aroganta. Ei nu reusesc sa-si umple stadionul de acasa si comenteaza ca vin stelistii sa-i vada pe franarii lui..

narkiss27.02.2008 18:39

sal ma gandeam la cupa ca tot se joaca astazi si ma gandeam dc imprumuta Steaua jucatori la late echipe in loc sa ii tina si sa ii bage in cupa ca sa ii motiveze cum face arsenal ca sasa pe Jiji nu il intereseaza cupa pentru ca la Steaua au conditii si vor avea mai multe sanse sa se afirme fular-campionii

RaMs3s27.02.2008 19:13

frate ce bataie e pe bilete....abia am facut rost de bilete....bineinteles binitarii erau la post.....creca avea minim 30 de bilete si vroia sa-i cumpar si io 8....i-am zis sa se duca in alta parte :))

razvan_stelist200727.02.2008 21:38

da...venim sa ne uitam la campioana...adika Steaua...si la negustorii cu telemea si praz(la 3 cumparate primesti si cas gratis)...forza CFR(la vandut branza)...nimeni nui vinde mai multa branza ca ei cu fetele alea de branzari :tongue:

am reusit sa iau bilete marti...cica miercuri nici nu mai erau... :steagcruce:

1uLy4Nn28.02.2008 08:06

am si eu o intrebare la voi :D..care este drumul cel mai bun pana in pantelimon dupa meci ? am incercat cu 385 pana la izvor si apoi cu metroul, dar si cu 41 pana in Crangasi si apoi cu metroul. voi care stati in zona asta cum plecati? am auzit niste zvonuri cum ca or sa fie cioroi la crangasi dupa meci, stie careva ceva?

The_Foxes28.02.2008 09:31

muresan-pandispan e un fel de Argaseala al nostru numai ca mult mai arogant si sforaitor.vom castiga meciul asta important e ce facem dupa !.

@yulian....cel mai bun drum ar fi sa iesi la favorit iei ceva pana la eroilor >metrou si ajungi foarte bine.de obicei fac pe drumu asta (doar la intoarcere) 1 ora .15 min maxim iar cu zvonurile alea colorati sunt peste tot

dr.adrian928.02.2008 09:56

nu stiu de ce presimt ca pierdem si ca ne va bate un fost stelist!

Bodanel28.02.2008 10:08

@ dr. Adrian

presimti prost. poate ai baut un pic cam mult. ia vezi doctore poate esti bolnav.batem la 2 goluri diferenta.

p.s. a fost o gluma.

IONUT8128.02.2008 13:12

VREAU SA CASITIGE STEUA SA II BATA PE CFR Cluj CA NU MERITA ALOCUL 1.HAI STEUA

ginicu28.02.2008 14:10

io zic sa stam calmi, ca oricum o sa- i zapacim , eu cel putin asa simt, ar fi cazu ca demult nu am mai vazut un meci frumos facut de Steaua , cam de prea mult timp ,. Asa ca DESTEPTAREA BAIETI !!

Steaua - CFR 3-1

:steagcruce:forzateaua

1uLy4Nn28.02.2008 14:55
muresan-pandispan e un fel de Argaseala al nostru numai ca mult mai arogant si sforaitor.vom castiga meciul asta important e ce facem dupa !.

@yulian....cel mai bun drum ar fi sa iesi la favorit iei ceva pana la eroilor >metrou si ajungi foarte bine.de obicei fac pe drumu asta (doar la intoarcere) 1 ora .15 min maxim iar cu zvonurile alea colorati sunt peste tot

nu stiu sa o iau printre blocuri pe acolo pana la favorit :D..dar ma descurc eo. batem cu 3-1 fular-campionii fular-campionii

steaua_campioana28.02.2008 17:46
nu stiu sa o iau printre blocuri pe acolo pana la favorit :D..dar ma descurc eo. batem cu 3-1 fular-campionii fular-campionii

eu presimt ceva rau dar vreau sa castigam cu 2-0 :steag_steaua_ro:

White Power28.02.2008 19:35

TREBUIE neaparat sa ii batem...

un 1-0 ar fi suficient spre cl

«12346»