FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Probleme legate de calculator, internet, etc.

«167891058»
Raulredblue03.06.2008 18:03

acum am alta problema....moama daca stiam ca imi da asa mari batai de cap inst windowsului nu ma mai apucam...deci....la utorr trag cu 1.1 kbps maxim...imi arata 36 de seed`s da nu e niciunu conectat la mine...la fel si la peers 146 da niciunu conectat la mine...de ce nu pot sa se conecteze...apoi imi zice si rezolvarea...~~Not connectable...A firewall/router is limiting your network traffic.U need to open up a port so others can connect to you......firewallu l`am oprit pe internet si la router am bagat port...deci care e problema??

1on03.06.2008 20:27

Poate ai vreun antivirus care blocheazã.

Raulredblue04.06.2008 07:25
Poate ai vreun antivirus care blocheazã.

nu am..

stelistul stelist10.06.2008 16:20

1.care stie cum pot sa activez domeniul web .ro de la clicknet?

2.care stie de ce nu imi arata fisierele de pe un DVD petru camera video in calculator. deci ca sa fiu pe inteles mi-l citeste ca fiind gol dar el ocupat in totalitate. trebuie vreun program special?

va rog ajutati-ma :kisstogether:

Cry.Baby711.06.2008 08:04

stie cineva daca exista vreun program cu care poti vedea camera web a cuiva fara sa-ti dea acceptul? mai multe pers din lista mea spun ca exista asa ceva dar nu stiu ce sa cred.

:steagcruce:

stelistul stelist11.06.2008 09:05
stie cineva daca exista vreun program cu care poti vedea camera web a cuiva fara sa-ti dea acceptul? mai multe pers din lista mea spun ca exista asa ceva dar nu stiu ce sa cred.

stiu si eu ca exista . chiar am cautat ceva dar fara rezultat

Dragoshel11.06.2008 10:59

era ceva in genul : yacam2.zip parca asa vazusem..

razvan_stelist200713.06.2008 08:54

vreau si eu sa-mi schimb http-ul la hi5(http://______. hi5.com) da nu stiu cum....ajutati-ma si pe mine va rog

c.ronaldo1713.06.2008 10:50

Iti faci alt cont. E singura solutie.

cRiss4Steaua13.06.2008 15:17
vreau si eu sa-mi schimb http-ul la hi5(http://______. hi5.com) da nu stiu cum....ajutati-ma si pe mine va rog

din pacate nu se poate :|

Azzido14.06.2008 08:20

stiu si eu ca exista . chiar am cautat ceva dar fara rezultat

nu exista un asemenea soft.

in schimb sunt programe care cer acceptul persoanei respective si nu arata numele celui care vrea sa vada camera.

asta e tot :console:

steaua_gloria14.06.2008 11:04

am si eu o problema, de ce pe mail imi apar mesajele personale in spam ???! inseamna ca le mai trmite si altcuiva? nu apar toate, dar unele da si nu vin din partea unor situri care fac reclame, ci pur si simplu sunt personale.

andyro14.06.2008 18:04

@steaua_gloria, daca te referi la Yahoo, mi se mai intampla si mie, spam-filterul lor nu e cine stie ce, adica mai da si pe langa. Du-te in Spam, selecteaza mesajul care nu e spam si da-i "Not spam" (e un buton pe acolo), data viitoare ar trebui sa nu ti le mai bage (teoretic).

Cry.Baby715.06.2008 05:20

salutare am si eu o problema cu odc-ul cand vreau sa caut ceva imi apare urmatorul mesaj: Active Search: Your ip is not ............. it is ........... bye bye.

si ma scoate de pe hub, asa mi-a aparut dupa ce a fost netul oprit cateva ore bune.

oop15.06.2008 14:58

daca nu ai IP fix se poate ca serverul DHCP sa iti fi atribuit un altul ... la setarile hub-ului pune-ti noul IP si gata!

Ai grija sa pui IP-ul extern ca sa mearga(http://whatismyip.org/)

1on15.06.2008 21:02

Mi-am formatat azi hardu și, de când am reinstalat sistemul (Windows XP Pro, fãrã niciun SP) îmi apare la anumite intervale de timp mesajul de mai jos. Io cred cã e virus. Ce aș putea face?

mesaj.JPG

andyro15.06.2008 21:54

@1on

Start -> Run -> "services.msc" (sau poti sa intri in Control Panel->Administrative Tools->Services, e acelasi lucru). Cauta serviciul de Messenger si schimba-l de la "Automatic" la "Disabled". Restart si problem solved.

E o problema mai veche a Windowsului, serviciul ala era initial util pana a inceput sa fie folosit de tot felul de malware/spyware, etc pentru a trimite mesaje precum cel de mai sus. De altfel, in XP SP2 e disabled de la instalare.

NU iti recomand Windows XP fara nici un SP, tot din cauza vulnerabilitatilor. XP SP2, eventual un antispyware (eu foloseam Ad-Aware la un moment dat, nu stiu daca mai e), antivirus si firewall daca vrei sa fii on the safe side.

Messenger.JPG

Cry.Baby716.06.2008 04:13

oop am pus noul ip dar tot degeaba am intrebat alti amici din reteaua(AirBites) si la ei este aceeasi problema, au prob cu odc-ul de net numai zic ca si asa e varza.

fular-campionii

1on16.06.2008 07:29

@andyro: Mulțumesc!

PS: O rezolvasem înainte de a pune poza :P.

oop16.06.2008 12:23

@Cry.Baby7 : ciudat,chestia aia ar fi trebuit sa rezolve problema.Umbla la "connection settings" si treci pe "passive" si vezi daca merge asa.

Bodanel17.06.2008 07:52

Pentru cei cu Windows XP va recomand sa instalati SP3 ca a aparut de ceva vreme.

frunji23.06.2008 11:37

NU mai imi merge sa intru pe mess :( am bagat pana acum 2 windows-uri Cristal WINDOWS XP SP2 ) si tot nu intra ) ce sa ma fac :( :( ??

Va rog ajutatzi-ma

Ms

MoWeed23.06.2008 11:40

Poate nu-i permite firewallu...

Cry.Baby724.06.2008 11:08

fular-campionii imi poate spune cineva de ce se "incinge" un cd sau un dvd cand vad un film sau cand joc ceva? se incinge bn dar nu-mi dau seama de ce . de cand am pc-ul niciodata nu am umblat in unitate si acum este sigilat.

o zi buna :steagcruce:

mdionis24.06.2008 11:20
imi poate spune cineva de ce se "incinge" un cd sau un dvd cand vad un film sau cand joc ceva?

Fiindca este citit continuu de fascicolul laser. Acesta poarta cu sine o cantitate de energie din care o buna parte este absorbita de disc si sfarseste ca energie de agitatie termica. Daca discul este citit doar din cand in cand, atunci are timp sa se mai si raceasca, insa orice aplicatie in care este nevoie de transfer continuu si masiv de date de la unitatea optica va incalzi discul in mod automat. Cat de mult se va incalzi efectiv depinde de puterea laserului, de frecventa acestuia, de coeficientul de absorbtie al discului optic si de cat de multa caldura reuseste sa disipe cutia lectorului CD/DVD.

«167891058»