FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Probleme legate de calculator, internet, etc.

«18910111258»
c.ronaldo1728.07.2008 08:27

@Azzido

Ai 5 stelute de la mine :D

weeezer30.07.2008 13:08

Am si eu o problema cu Y!Mess. De vreo 3 zile nu reusesc sa intru ma loghez. Culmea e ca daca incerc cu orice alt cont, merge brici. Si la fel de brici merge daca intru in contul buclucas cu webmessengerul sau cu Y! Mail.

Ieri a trebuit sa reinstalez Vista, si cu ocazia asta am zis ca scap de problema, ca poate oi avea vreun troian ceva (nu foloseam antivir). Am reinstalat Vista, am pus antivir, sunt curat ca lacrima, insa tot face figuri cand vreau sa ma loghez. Partea ciudata e ca nu face chiar mereu. Dar in 19 din 20 dati, nu vrea. WTF?

andyro31.07.2008 19:12

@weeezer

Incearca in ordine :

- o reinstalare (de YM);

- dezactivarea firewallului (daca folosesti), sau daca vrei sa fii mai exact vezi daca portul 5050 e blocat de firewall;

- schimba optiunile din Connection Options (Preferences-Connection), adica incearca toate cele 4 variante.

Daca nu merge, da un semn si mai sapam.

se7en01.08.2008 18:48

am si eu o problema. la orice joc, dupa vreo 5 minute de jucat, imi scade deodata la ~5fps si ma tine asa cam 10 secunde, iar din 5 in 5 minute faza se repeta. aveti idee de la ce ar putea fi? pc-ul e updatat la zi, inclusiv driverele video, virusi nu am, ce ar putea fi? si a inceput sa se intample acum cateva zile.

fedora01.08.2008 18:56

Daca ai o placa video mai suparata, s-ar putea sa nu primeasca destul curent si sa-si activeze un fel de auto-limitare.

In acest caz verifica daca ai conectat corect.

Ar putea fi si alte cauze, dar aceasta e cea mai uzuala.

Marius06.08.2008 14:52

Intrebare: Am Mozilla si de vreo 2 saptamani merge aiurea. Adica, in bara de sus, in stanga casutei de introdus adresa saitului butoanele "back" "refresh" si "stop" sunt disparute. Singurul care mai merge este "home". De asemenea, daca scriu adresa unui site, de ex. fcsteaua.ro, iar apoi intru in forum, sau intru in "new tab" pentru alt site, nu se modifica nimic. Adica la adresa ramane tot fcsteaua.ro, indiferent de ce subdomenii accesez.

Am reinstalat Mozilla, de vreo 3 ori, face la fel. E de la windows?

se7en06.08.2008 19:02

am si eu o intrebare: exista vreun program cu care pot sa uploadez (/sincronizez) mesajele de pe telefon pe PC? cu software-ul original pot face asta cu contactele, calendarul si restul fisierelor de pe telefon, dar pt mesaje nu am gasit nimic de genul asta.

cu mentiunea ca telefonul e un LG KE970.

thx!

cRiss4Steaua12.08.2008 10:06

Cum se da la winamp repeat la o piesa dar nu doar o singura data sa se repete, tot timpul ..

DelPiero1012.08.2008 10:08

SHUFFLE PLAY!? :hmmm:

fedora12.08.2008 10:10
Am reinstalat Mozilla, de vreo 3 ori, face la fel. E de la windows?

E de la virus :P

Cum se da la winamp repeat la o piesa dar nu doar o singura data sa se repete, tot timpul ..

Doua solutii sunt:

1) faci o lista doar cu piesa aia

sau

2) ii face enqueue (o selectezi si apesi cu) de vreo 100 de ori

Dragoshel12.08.2008 10:10

vezi in poza asta...

sau lasa decat o melodia in playlist :))

winamp.JPG

fedora12.08.2008 10:14
vezi in poza asta...

Ce legatura are shuffle-ul cu repetarea aceleiasi piese?

Dragoshel12.08.2008 10:16

oi fi prost, dar chiar merge... vorbeam aiurea?

Marius12.08.2008 10:33

Nu-i shuffle.. eu il stiu de repeat (butonul)

apesi o data -> repeat playlist

apesi de doua ori -> repeat song

simplu, nu?

Cry.Baby712.08.2008 22:35

imi spune si mie cineva de ce nu-mi pot accesa profilul de hi5? dupa ce adaug adresa de e-mail si parola se deschide pagina dar cand dau la profilul meu imi apare asa ( Not Found

The requested URL /friend/profile/displaySameProfile.do was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request) aici folosesc mozilla firefox dar cand folosesc internet explorer imi arata altfel.

The page cannot be found

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.

Open the hi5.com home page, and then look for links to the information you want.

Click the Back button to try another link.

Click Search to look for information on the Internet.

HTTP 404 - File not found

Internet Explorer

micutZu' Deni15.08.2008 08:37

Care dintre Football Manager imi merge pe placa video de 4 mb , 390 Ram si 900 mhz ??:(

cRiss4Steaua15.08.2008 11:10

care stie unde gasesc si cum se numeste .. ceva cablu prin care sa fac legatura cu calculatorul si TV`u, si daca ma uit la un film pe calc sa se vada pe TV ..

1on15.08.2008 12:37

Cablu cu o mufã s-video și una, fie video-in, fie euro-scart (funcție de ce televizor ai; sunt televizoare care suportã ambele tipuri). Se gãsește la toate magazinele de electronice.

cRiss4Steaua15.08.2008 14:49

si o mufa se baga in unitatea principala si alta in spatele televizorului ? am televizor din ala normal .. nu plasma sau nu stiu ce ..

mersi

1on15.08.2008 16:44

Mufa s-video se bagã în placa graficã (dacã e dotatã cu mufã s-video).

Mufa euro-scart aratã ca în poza 1. Dacã televizorul tãu e dotat cu așa ceva, poți cumpãra cablu cu euro-scart (poza 2). Dacã nu, nu cumpãra. Mã rog, acum existã și tot felul de adaptoare cu care se pot rezolva toate problemele. Dar astea costã bani și mai pot și afecta semnalul.

Totuși, dacã televizorul tãu are și euro-scart și video-in separat îți recomand sã-ți iei cablu cu video-in pentru cã pe euro-scart semnalul video poate fi afectat.

Eu am un TV Sony din 2004 care are ambele tipuri de mufã. În consecințã, am 2 canale audio-video (pozele 3 și 4).

Eu am un cablu de 5 metri care are la un capãt o mufã s-video (pentru placa graficã) și o mufã jack (pentru semnalul audio, de bãgat în locul boxelor), asemãnãtor din acest punct de veder cu cablul dublu al cãștilor cu microfon (care are 2 mufe, una pentru cãști și una pentru microfon), iar la celãlalt capãt am mufa scart (cea din pozã) ce introduce ambele semnale în televizor. Dacã bag și mufa jack în calculator, ca sã aud semnalul audio în televizor, semnalul video este afectat și se vede aproape alb-negru, așa cã nu-l mai bag și aud în boxele calculatorului.

tv.JPG

cRiss4Steaua15.08.2008 17:30

Cum arata Mufa s-video si unde se baga ? se baga ca in poza 1 ?

Am si eu mufa euroscart, acolo mi bagat dvd-ul .. dar il scot si pun mufa de la calculator.

Deci, o parte o bag in spatele televizorului, si o parte in placa grafica ? la euro-scart ?

Si pentru sonor mai trebuie ceva ? eu vreau in special pentru filme sa pun ..

Daca pun un film normal, se vede subtitrarea bine ? si calitatea e buna .. se vede ca la ecranul calculatorului ?

Am si eu AV 1 si Ext, nu AV 2 ..

Multumesc.

1on15.08.2008 19:42

Mufa s-video e pe placa graficã, lângã mufa pentru monitor. În ea bagi un capãt al cablului.

Celãlalt capãt al cablului (asemãnãtor cu cel din poza 2) îl bagi în mufa televizorului (asemãnãtoare cu poza 1).

Filmele se vãd mai bine pe televizor deoarece, pe de o parte, nu stai la jumate de metru în fața televizorului și nu poți sesiza toate imperfecțiunile imaginii și, pe de altã parte, televizorul nu este atât de precis ca și monitorul și astfel, acele imperfecțiuni datorate calitãții fișierului video nu mai sunt atât de evidente.

c.ronaldo1717.08.2008 18:52

Bai astia in ale PC`ului...

Am si eu o problema mai mare.. nu stiu cum de la o vreme, mi se restarteaza calculatorul cand deschid un joc, film, care.. acum o luna sa zicem mergea fara probleme. :\

Aveti idee? :| Dau o blonda la schimb.

MALDINI17.08.2008 18:59

Cam acceasi problema am avut-o si eu .. incearca sa reinstalezi driverele video i sa`ti mai pui un cooler la placa video ca e cald si daca se incalzeste prea rau placa video se reseteaza PC-u ( nu glumesc ! )

1on17.08.2008 20:44
Care dintre Football Manager imi merge pe placa video de 4 mb , 390 Ram si 900 mhz ??:(

Cred cã toate. Da' greu...

«18910111258»