![]()
![]()
am o intrebare in legatura cu dc++`u
Cum fac sa scot un album, o discografie .. ?
daca dau numele artistului imi apar doar piesele ..
Mersi
cauta dupa folder, poate asa iti iese.
imi spune si mie cineva cum pot pune SKYPE pe blog? ![]()
cine stie sa-mi zica si mie niste jocuri noi , cu grafica buna , shootere sau action , nu strategie sau RPG
stie cineva cum se numeste programul acela care filmeaza in jocuri.as vrea sa filmez cand joc fifa si nu stiu cum ![]()
salut! care ma puteti ajuta si pe mine in legatura cu o problema? intru pe messenger si la o secunda iese singur,dispare de pe ecran tot. N-am probleme cu calculatorul,netul sau altceva doar messu` face asa. L-am dezinstalat si reinstalat de n ori si tot degeaba ![]()
@Razvan:
Fraps e un program care poate face așa ceva.
merci 1on...sa vad daca il gasesc pe strong dc
Va recomand Google Chrome ca browser. Din punctul meu de vedere e excelent.
dap, e super bun, a aparut doar varianta beta
care imi zice si mie cum se foloseste Buddy Spy?
incearca ASTA e tradusa cu google translate dar se intelege.
@dragoshel
mersi ![]()
care stie de ce imi da o eroare cand instalez google chorme?
stie cineva cum se numeste programul ala care arata la status ce melodie asculti ?
@ toata lumea
bai eu am facut cu astia la servici o gramada de teste. Google Chrome da clasa atat lui Mozilla (pe care eu il foloseam pana saptamana asta) cat si lui Internet Explorer. Daca e asa in varianta beta nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi in varianta stable.
In general, care-i diferenta dintre o varianta beta si-una stable? Eu credeam ca beta-i mai noua decat alpha, deci mai buna.
beta e varianta de test. Adica poti sa gasesti o gramada de bug-uri in ea. Si companiile de soft care lanseaza un produs free (browsere, yahoo cu messenger) lanseaza intai varianta beta sa vada care sunt bug-urile gasite de utilizatori.
@Bodanel, are add-ons? add-blocker? cu securitatea cum sta? Da-mi mai multe detalii...
Eu sunt fan firefox... si vroiam sa incerc chrome-ul, dar numai cand scot varianta finala...
si eu sunt fan firefox, cu ce e mai bun google chrome ? si cand apare ?
@criss4steaua
a aparut saptamana asta.
@ bodanelu
pai tizule nici nu stiu cu ce sa incep dar hai sa incerc:
- add-ons putine -dar in curand presimt ca va avea o gramada
- incarca paginile dinamice la o viteza ametitoare (alea care tin articolele intr-o baza de date )- prima data am crezut ca ma insel insa apoi am sters tot continut-ul offline si am incercat din nou si am ramas masca.
- papa de 5(cinci) ori mai putine resurse(masurate cu proces &memory explorer sa nu aiba procese secundare) decat mozilla cu acelasi nr de taburi deschise si acealeasi pagini pe taburi.
Mai sunt o gramada de chestii. Incearca-l si tu pe acasa in pic si te lamuresti.
PS Ca si chestie fun: poti sa muti un tab dintr-o fereastra de chrome in alta
.
LE Vizitati forumul fcsteaua.ro cu mozilla sau internet explorer si apoi cu Chrome. SATISFACTIE GARANTATA.
ok... m-ai convins. luni cand ajung la buc il pun pe calc si o sa-l incerc...
Bodanel , am incercat si eu Google Chrome...m-ai facut sa-mi dezinstalez febletea mea : Mozilla...dar e peste mozilla
Mersi ! Si pentru toti ceilalti , merita incercat !
are cineva idee unde pot vedea MTV Hits pe net? am incercat pe site-ul unde puteam vedea si gsptv dar 'the channel is offline now'
i-TV.ro
partea proasta e ca iti trebuie abonament la ei...