FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Probleme legate de calculator, internet, etc.

«15678958»
micutZu' Deni17.05.2008 19:35

Stie careva daca pot face Fifa 99 sa mearga in retea ?? Ca jocu asa lee merge , da cand dau acolo la multiplayer nu stiu ce sa dau :D

DelPiero1017.05.2008 21:46

Ce fifa mah??? :biggrin: :blink:

Joga Bonito17.05.2008 23:43
Am de curand 2 pc`uri, iar la unul am internet prin cablu, iar la celalalt folosesc wireless. Ei bine, pe cel cu wireless nu reusesc sa intru pe yahoo messenger. Aveti idee.. ceva?

banuiesc ca ai un laptop si un pc. laptopul fiind prin wireless si fiind pe vista ca sist. de op. Incearca sa dldezi varianta de yahoo messenger pt vista.

@maruse, pt 40 de ron cum peri licenta la bitdefender si 365 de zile esti protejat. cu versiunile astea free scapa multi virusi si multe programele ce folosesc adware. nu mai mentionez ca ii resintalezi win. o data la o luna sau doua; sau ca iti macini pc-ul treptat. trust me ;)

@andyro, incercasem toate variantele posibile si imposible, mai putin sa trec pe xp. Neavand ce face mi-am bagat pe pc-ul cu vista original si xp-ul, iar dupa vreo 4 ore de munca chinuitoare am reusit. Asa am instalat toate patchurile si am urmat un mic tutorial cum sa formatezi hamachi pt Rome Total War si Evrika, am reusit dupa o sapt. de cautari.

o sa dldez/instalez service pack 1 pt vista bussines sa vad cum se comporta...

pt filme, muzica, accesorii. interfata, alea alea... e buna vista, pt jocuri e mai optim xp.

bodanelu18.05.2008 06:55

care are habar de macOS Leopard?

c.ronaldo1718.05.2008 06:58

@JB

Nu, sunt 2 calculatoare, ambele ruleaza pe XP.

Dragoshel18.05.2008 07:25
care are habar de macOS Leopard?

te referi la Mac OS X Leopard sistemul de operare??

bodanelu18.05.2008 08:08

da, la ala ma refer. l-am downloadat de pe torente si incercat sa-l instalez pe un alt HDD (80 gb ata, apoi 120 S-ata) ca sa nu`mi bulesc partitiile de pe hdd-ul meu. Ideea e ca nu am reusit sa-l pun, imi buteaza de pe dvd si`mi da o eroare Still waiting for root divice. Am cautat pe net si am gasit tot felul de variante: ba ca tre selectat din bios ceva de genul AHCI la s-ata, ba ca mi-ar trebui si un dvd-rom pe s-ata, ba ca hdd-ul tre pus pe slave si dvd-ul pe master. Tot nu am reusit.

singura solutie care nu am incercat-o a fost cu dvd-rom-ul pe s-ata, ca nu am avut de unde ssa fac rost de unul. si cred ca este o problema de hardware.

am cautat si informatii despre placa mea video (asus ati X1650 XT) crezand ca de acolo e problema. Ideea e ca nu se gasesc drivere pentru ea, dar nu ar fi o problema la instalare.

Dragoshel18.05.2008 08:18

ai dat si tu de situl asta??? AICI

bodanelu18.05.2008 08:27

nu, mersi. o sa ma chinui cand ajung acasa sa-l pun din nou.

Dragoshel18.05.2008 08:31

am auzit ca iti trebuiesc niste chestii ca asta nu e facut pentru pc , e hackuit...

bodanelu18.05.2008 08:32

da stiu ca e hackuit... o sa vad daca reusesc. daca nu, mai incerc si varianta cu dvd-ul pe s-ata si ma las pagubas sau caut un mac ieftin :D

RobYnho18.05.2008 15:32
Treaba aiurea cu NOD-ul... Imi spune ca baza de date nu-i up-datata, ma intreaba politicos daca vreau sa up-datez, dau ok si el, ca un nesimtit, imi cere un username si o parola, care ar fi trebuit s-o primesc atunci cand mi-as fi cumparat antivirusul...

Are cineva vreo idee? Sau ma apuc sa caut alt antivirus...

@ Marius : Adauga id'ul meu roby29steaua, si rezolvam treaba cu NOD 32. :) Full alea-alea ;))

micutZu' Deni24.05.2008 09:38

Stie careva vreun program de intrat in calculator la alti ??:D

Dragoshel26.05.2008 13:32

da, ii zice RADMIN

Raulredblue29.05.2008 20:51

de vreo 3 zile incoace calcu meu merge super greu....da super greu...vreau sa zic ca nu pot sa deschid youtube`u ca nu imi merge....zice ca e super incarcat...dau task manager...si ma uit la cpu ussage..si scrie 100%...da nu inteleg de ce...ca pana sa imi apara problema asta...tineam mai multe deschise si nu aaveam probleme cu calcu...acuma nu pot sa deschid nimik decat firefox`u...imi poate zice cineva ce are??si ce pot sa ii fac???

bodanelu30.05.2008 06:38

pai acolo la task manager iti arata si aplicatia(aplicatiile) care iti tine procesorul in 100%

stelistul stelist30.05.2008 16:29

am o intrebare : de ce la yahoo messenger pentru vista nu merge si webcamul?

1on30.05.2008 18:08

Dupã câte știu eu, în momentul în care dau delete la un fișier, acesta pare șters dar, fizic, nu este șters de pe hard disc decât atunci când este scris altceva pe el. Dacã acest fișier, doar aparent șters, este virusat, virusul atașat lui mai este activ?

N-am gãsit unde sã pun în altã parte asta. Priviți frustrarea crrapidistã în forma digitalã: http://galeriesteaua.uv.ro/

Poate se pricepe cineva sã spargã rahatul ãla.

danimarcu30.05.2008 22:13

de cateva zile cand vreau sa imi deschid YM-ul imi apare ceva legat de VCL50.BPL

Daca poate cineva sa-mi zica ce sa fac,il rog sa o faca . :kisstogether:

Raulredblue02.06.2008 14:26
pai acolo la task manager iti arata si aplicatia(aplicatiile) care iti tine procesorul in 100%

da stiu....si de ex am deschis decat utorr...imi arata la apli ca e utorr...si la processe imi arata 100% cpu ussage....si incepe sa imi mearga mouse`ul sacadat...si sunetul se aude greu...se aude cu intrerupere..si MM...si inainte cum am mai zis...mergea si utorr si azureus si firefox si nu aveam probleme...care sa fie problema/??

andyro02.06.2008 20:20

Vad ca e inflatie de intrebari pe aici :D.

@stelistul stelist - e posibil sa n-ai drivere pentru Vista. Daca pe XP iti merge OK, atunci vezi pe CDul webcamului sau pe siteul producatorului drivere pentru Vista.

@1on - nu; virusul devine activ doar in momentul in care fisierul este executat; al tau fiind sters (si implicit imposibil de executat), you're safe.

@Raulredblue - da la Processes, nu la aplicatii, si vezi sa ai selectat "Show processes from all users". Ar trebui sa-l gasesti pe acolo pe undeva pe cel care-ti omoara procesorul.

Raulredblue03.06.2008 14:21

deci...am inst windowsu xp prof....toate bune si frumoase pana cand am intrat in my computer si am vazut ca nu era nimik sters din hard....si aveam 2 windowsuri..ala vechi si asta cel nou...acum..poate sa imi zica cineva cum sa fac sa inst windowsu si sa imi stearga tot si sa nu mai am 2 windowsuri?help plss

c.ronaldo1703.06.2008 14:32

@Raulredblue

Si eu aveam o problema asemanatoare. Cand ai instalat windowsul nou, ai dat "Leave files..plm". Trebuia sa dai ceva cu "Format".

Raulredblue03.06.2008 15:14
@Raulredblue

Si eu aveam o problema asemanatoare. Cand ai instalat windowsul nou, ai dat "Leave files..plm". Trebuia sa dai ceva cu "Format".

acum am alta probl....pe la jumatea inst mi se blocheaza...offfff....si nush ce sa ii fac

c.ronaldo1703.06.2008 15:38

Vezi sa nu fie CD-ul zgariat. Si eu am avut problema asta odata.

«15678958»