FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Probleme legate de calculator, internet, etc.

«14567858»
cRiss4Steaua05.05.2008 19:05

@ denni: nu`i site`ul lui :laugh:

micutZu' Deni06.05.2008 20:20
@ denni: nu`i site`ul lui :laugh:

Nu conteaza , io tot vreai invitatie :D

Honik06.05.2008 21:00

Acolo criss... e foarte simplu . Am descarcat si eu sa stii multe torrente de acest gen . Nu trebuie decat sa dezarhivezi doar prima arhiva. atat. Apoi o sa iti apara un .iso si il instalezi cu daemon tools.

andyro07.05.2008 17:58
Pentru probleme legate de calculator postati aici!

Fratilor, ma ajuta cineva sa fac un forum pe site-ul meu? Tematica este outdoor si orice legat de activitatile outdoor. Site-ul e facut cu joomla. http://www.webopis.com/

Sunt o gramada de forumuri open source pe net - cel mai cunoscut e phpBB (www.phpBB.com), destul de usor de instalat si bine documentat, n-ai nevoie de cunostinte avansate.

Ar mai fi IPBoard (pe care e facut si forumul fcsteaua.ro), dar nu stiu cat de gratuit e.

Un forum de la 0 e foarte complicat de facut si nici n-are rost - e mult mai usor sa iti personalizezi unul de mai sus.

Ah, si nu mai fa reclama siteului tau :D

Dragoshel07.05.2008 18:00

mda, foarte bine a zis andyro ce a zis, doar ca IPB NU E FREEE e destul de scump ( www.ipb.com )

iar daca tastezi www.phpbb.ro vei afla cum se face un forum phpbb si este destul de simplu.

Cry.Baby708.05.2008 20:54

am si eu o nelamurire legata de adresa de mail, de cateva zile cand deschid adresa imi apare urmatorul mesaj :

Unusual Activity Detected

To protect you, your account has been suspended from sending, saving, and receiving mail for up to 48 hours

imi poate spune cineva daca apare si la voi? am adresa de yahoo.

andyro09.05.2008 08:12
am si eu o nelamurire legata de adresa de mail, de cateva zile cand deschid adresa imi apare urmatorul mesaj :

Unusual Activity Detected

To protect you, your account has been suspended from sending, saving, and receiving mail for up to 48 hours

imi poate spune cineva daca apare si la voi? am adresa de yahoo.

De pe adresa ta de e-mail au fost trimise foarte multe e-mailuri spam (sau raportate de alti utilizatori ca fiind spam). Daca stii ca n-ai facut nimic, schimba-ti parola de la contul de e-mail dupa 48 de ore.

http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/clas...context-03.html

Cry.Baby709.05.2008 09:01

andyro

ms pt info mi-am schimbat parola acum 2 zile si tot imi apare, eu folosesc adresa de mail numai pt primit mailuri de pe aceasta adresa nu am trimis niciodata un mail.

mai am si alta adresa de yahoo dar acolo nu-mi arata asa ceva. am postat poza pe acest blog ca sa vezi cum imi apare.

http://mishu1983.blogspot.com/

numai bine si ms inca odata fular-campionii

JustBe09.05.2008 10:22

In legatura cu acceleratoarele de viteza nu-i bun nici unu.....viteza pe care o ai aia ramane, nu ajuta cu nimik.

Cu Adobe Photoshop-u Cs3 ........Va Propun sa luati Cs2 deoarece puteti gasii mai multe tutoriale...mai exact toate sunt facute pentru Cs2.

Daca nu aveti de unde sa-l luati imi dati un Pm ......cu email-ul si va trimit o invitatie Sa va puteti inregistra pe Filelist;care doreste.

Si cu suntele de la Floppy cand intrati in unele jocuri eu am patit asta la fiecare FiFa sau alte genuri si nu am dat neaparat Disable.

Joga Bonito10.05.2008 22:12

Mda... am si eu o problema delicata. Caruia nu ii gasesc rezolvare de vreo 2 zile.

Vreau sa joc cu un amic Rome Total War in LAN (Local Area Network). Cum suntem in retele diferite ( eu pe rds, el pe romtelecom) am apelat la "amicul nostru" hamachi. Toate bune pana aici. Insa nu putem da join la nici un joc, doar host; si nu ne vedem la conectare. Precizez ca am urmat corect toti pasii pt configurarea hamachi, avem firewalurile dezactivate si ultimele patchuri upgradate.

Tin sa mentionez ca ma adresez doar celor care au mai jucat RTW pana acum in lan si au cat de cat experienta. Eu cel putin, am epuizat toate solutiile. Mersi anticipat... :notangel:

micutZu' Deni11.05.2008 09:33

Voi ce antivirus aveti in calculator ??:D Ca io am &.5 ala gratuit si imi merge glont , si nu am avut deloc probleme ..... Am bagat dupa un bitdefender 10 .... si nu a gasit nici un virus ... da pe urma ab bagat la loc AVG ca bitdefenderu lua multi Rami :( ..... Deci voi ce antivirus aveti ??:D

JustBe12.05.2008 08:17

Eu am avast Acum nu stiu cat de apreciat e dar eu unu n-am probleme cu virusi sau cu spyware

RobYnho14.05.2008 17:48

Va recomand NOD 32. :wub:

andyro15.05.2008 08:07
Voi ce antivirus aveti in calculator ??:D Ca io am &.5 ala gratuit si imi merge glont , si nu am avut deloc probleme ..... Am bagat dupa un bitdefender 10 .... si nu a gasit nici un virus ... da pe urma ab bagat la loc AVG ca bitdefenderu lua multi Rami :( ..... Deci voi ce antivirus aveti ??:D

Nu am antivirus, fac dezinfectari in Notepad (nu, nu e gluma ^^ ).

@Joga Bonito - sorry man, n-am folosit niciodata Hamachi :D

axl15.05.2008 08:35

Cum dau "disable" sau ceva de genul asta la "automatic updates"? Ca-mi apare porcaria aia de scut galben cu-un semn de exclamare pe el pe taskbar si-mi merge calculatoru' ca dracu'. Si nici nu downloadeaza mare lucru.

MoWeed15.05.2008 09:01

@axl

Intra in control pannel/security center si o sa ai acolo automatic updates

axl15.05.2008 09:08

Merci, am rezolvat-o singurel.

Marius16.05.2008 11:08

Bai soarecilor de pe langa calculatoare... e groasa.

Am incercat sa instalez Daemon Tools si pc asta al meu imi trimite un mesaj de genul "you must reebot after previous operation".

Eu nu mai schimb windowsul... daqr macar are careva vreo idee daca pot sa fac altceva?

MoWeed16.05.2008 11:13

Pai cand instalezi daemon tools e nevoie de un restart. Sigur nu aia iti cere?

bodanelu16.05.2008 11:42

inainte de a incepe instalarea programului iti cere un reebot si apoi se instaleaza.

Marius16.05.2008 12:02

Mi-a cerut vreo 5...

Pana la urma i-am dat6 de cap... se pare ca Daemon Tools nu se intelege cu Panda Antivirus... asa ca l-am dat afara pe ursulet, am instalat Daemon si NOD 32...

Sunteti useless...

Bodanel16.05.2008 12:05

PENTRU CEI CU PROBLEME DE WINDOWS CITITI CU ATENTIE

Daca nu va pricepeti la calculatoare folositi UBUNTU LINUX- varianta desktop pentru ca windows are si va avea mereu probleme deoarece se bazeaza pe aproximativ acelasi kernel de acu jdemii de ani. Pana cand nenea Steve Balmer (ca Bill s-a retras) nu v-a lua decizia de a scrie un windows de la 0 vor fi mereu probleme.

Toate bune

c.ronaldo1717.05.2008 15:00

Am de curand 2 pc`uri, iar la unul am internet prin cablu, iar la celalalt folosesc wireless. Ei bine, pe cel cu wireless nu reusesc sa intru pe yahoo messenger. Aveti idee.. ceva?

Marius17.05.2008 15:03

Treaba aiurea cu NOD-ul... Imi spune ca baza de date nu-i up-datata, ma intreaba politicos daca vreau sa up-datez, dau ok si el, ca un nesimtit, imi cere un username si o parola, care ar fi trebuit s-o primesc atunci cand mi-as fi cumparat antivirusul...

Are cineva vreo idee? Sau ma apuc sa caut alt antivirus...

bodanelu17.05.2008 16:17

nu e crackuit bine. incearca alta varianta.

«14567858»