FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Probleme legate de calculator, internet, etc.

«12345658»
bodanelu29.03.2008 16:33

pentru cei cu restartatul calcului:

1) virus puternic.un antivirus bun.

2) temperatura procesorului. s-ar putea sa fiti nevoiti sa schimbati coolerul de pe procesor

3)HDD-ul cu prea multe bad-uri. Altul noi

4) procesor nou. uneori cu tot cu placa de baza

andyro29.03.2008 18:03
pentru cei cu restartatul calcului:

1) virus puternic.un antivirus bun.

2) temperatura procesorului. s-ar putea sa fiti nevoiti sa schimbati coolerul de pe procesor

3)HDD-ul cu prea multe bad-uri. Altul noi

4) procesor nou. uneori cu tot cu placa de baza

Cel mai probabil 2 zic eu, am intalnit la multe persoane problema. Varianta 5) ar fi placa video, tot temperatura.

Si vorbind de temperatura, mi-am adus aminte de primul an de facultate, cand aveam un K6/233 caruia ii murise coolerul. Asa ca am facut un mic experiement si le-am scos (coolerul si radiatorul). Mi-a mers vreo 2 zile fara cooler si fara radiator (si era destul de forjat ca aparusera codecurile si pe 233 se taraiau filmele...) :thumbup: . Sunt curios in cate miimi de secunda ar muri un procesor actual in aceleasi conditii

bodanelu29.03.2008 20:03

@andyro daca placa video are probleme cu temperatura se arde direct. nu are protectie din bios sa-si dea restart...

era un filmultet pe net, nu mai stiu cum ii zice exact, in care se comparau procesoarele (amd-intel) in diferite aplicatii, cand le scoteau coolerul si radiatorul.

Azzido30.03.2008 20:18
Nu era buna imaginea. Am luat alta si acum merge.

Alta problema. Din cauza unui bug, nu pot salva nimic in PES deoarece in loc de "Local Disk C" la mine apare "H". Cum as putea schimba literele?

control panel>>administrative tools>>computer management>>click dreapta pe drive-ul tau>>Change drive letter and paths :punk:

salutare tuturor am si eu problema cu pc-ul,poate sa-mi spuna cineva ce are si ce este de facut?

de ce mi se restarteaza calculatorul cand joc ceva,joci ce joci si hop se restarteaza nu conteaza la ce joc.

dar cand las pc-ul deschis aproape toata ziua nu are nimic si cum joc gata se prosteste.

in rest nu am probleme,totul e ok.

posibil sa ai probleme cu driverele de la placa video

incearca o alta versiune, ia-le pe cele mai noi de pe net si dezinstaleaza-le pe cele vechi

cRiss4Steaua01.04.2008 18:43

am 2 probleme.

1. La nero, cand dau burn, apare urmatoarea eroare:

2. De cand am instalat mplayer si ace mega codecs, cand intru pe ceva folder cu film apare:

drive.JPG

dags.JPG

bodanelu01.04.2008 19:20

1) la nero, ce incerci tu acolo sa scri e un dvd, care am impresia ca e iso. fisierele iso se scriu cu burn image.

2) se mai intampla la unele filme. si eu patesc la fel. incearca sa deschizi intai player-ul si sa dai open de acolo.

cRiss4Steaua02.04.2008 12:58

am incercat sa selectez, am cautat dar nu am gasit unde sa scriu .. si erau de pe o imagine fisierele alea, da! nu prea stiu cum se lucreaza cu veriunea asta de nero, am avut nero vechi pana acum .. daca ii din imagine se scrie cu burn cd ?

c.ronaldo1702.04.2008 14:22
control panel>>administrative tools>>computer management>>click dreapta pe drive-ul tau>>Change drive letter and paths :punk:

Am facut si eu acelasi lucru, si s-a bulit mr.Windows

Am schimbat literele la reinstalare.

cristian01402.04.2008 14:49

Nu e indicat sa schimbati litera partitiei unde e instalat sistemul de operare pentru ca la butare nu mai recunoaste partitia nou botezata.

fedora02.04.2008 17:39
2. De cand am instalat mplayer si ace mega codecs, cand intru pe ceva folder cu film apare:

Puteti dezactiva acea eroare (Data Execution Prevention):

Control Panel -> System -> Advanced -> Performance - vezi screenshot

untitled.JPG

c.ronaldo1703.04.2008 14:02

De fiecare data cand incerc sa ma uit la un clip de pe net (youtube, trilulilu etc. nu conteaza ce site) mi se blocheaza la dupa 2 secunde, iar clipul continua sa se incarce pana la final.

LE: Si`a revenit. `reaq stie ce`avea..

Raulredblue03.04.2008 16:47

ma joc un joc online la care primesc exp si multe altele daca lumea imi acceseaza urm link http://s6.gladiatus.com/game/c.php?uid=68383 ....imi puteti zice unde as putea sa il pun ca sa il acceseze mai multa lume....plsss...stiu ca e o intrebare cam stupida...da merita sa incerc...mc

RobYnho03.04.2008 18:01

@ Ronnie : O fii browser'ul. :)

cRiss4Steaua03.04.2008 19:02

@fedora, multumesc din suflet, a mers! :yeahh::worthy:

c.ronaldo1709.04.2008 12:16

Am o problema la oDC. De fiecare data cand incerc sa ma conectez la un user, imi apare mesajul "Connecting" iar apoi "Connection timeout". Nici la "Search" nu imi gaseste nimic.

stelistu_609.04.2008 13:32
Am o problema la oDC. De fiecare data cand incerc sa ma conectez la un user, imi apare mesajul "Connecting" iar apoi "Connection timeout". Nici la "Search" nu imi gaseste nimic.

oDC, DC++, ApexDC, etc. sucks ! Poti fi usor hack-uit cu aceste programe, plus ca sunt si virusi si toti fraierii dau disconnect cand vrei sa downloadezi ceva...

Bullshit

andyro10.04.2008 08:26
oDC, DC++, ApexDC, etc. sucks ! Poti fi usor hack-uit cu aceste programe, plus ca sunt si virusi si toti fraierii dau disconnect cand vrei sa downloadezi ceva...

Bullshit

E o parere subiectiva; poti fi "hackuit" daca nu folosesti un firewall, nu urmaresti updateurile de securitate (recomand lista de discutii de la SecuriTeam), si in general faci tampenii (intri pe diverse linkuri ciudate, deschizi fisiere virusate, rulezi programe fara un antivirus bun, etc). NU daca intri pe orice client de DC++.

@c.Ronaldo - cel mai probabil e ca incerci sa te conectezi la un server de DC care nu (mai) exista. Daca problema e la toate serverele de DC - nu iti merge sa te conectezi la nici unul - atunci e posibil ca problema sa fie de la tine - firewall, ISP, router. Daca e vorba doar de 1 server, sau cateva, atunci serverul e down, nu mai exista, samd.

vlad7510.04.2008 10:55
am incercat sa selectez, am cautat dar nu am gasit unde sa scriu .. si erau de pe o imagine fisierele alea, da! nu prea stiu cum se lucreaza cu veriunea asta de nero, am avut nero vechi pana acum .. daca ii din imagine se scrie cu burn cd ?

1.Start>Programs>Nero>Nero 6 Ultra Edition>Nero Burning Rom

2.Deschizi Nero ,Selectezi DvD Video,programul creaza automat folderelele :Audio_TS si Video_TS.

Folderul Audio_TS este gol in 99% dintre cazuri. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa pui in folderul Video_TS,deja creat de Nero,fisierele IFO,BUP si VOB ale filmului pe care vrei sa-l tragi.Dupa aia :BURN.ATAT trebuie sa faci.Succes!

PS Si inca ceva!Daca fisierul este prea mare nu-ti va incapea pe un DVD obisnuit!

AI 2 variante:Dual Layer(cu unitate de inscriptionare multi DL, evident) sau un program care-ti imparte fisierul in 2 parti!(Iti dau eu unul) Astept un PM pentru ajutor.

c.ronaldo1710.04.2008 12:08

m-am trecut pe passive si acum merge.

vlad7510.04.2008 12:35
m-am trecut pe passive si acum merge.

@ronnie,ronnie.... :inlove:

axl13.04.2008 22:11

Foloseam Internet Explorer acum un an. La un moment dat n-am mai putut intra pe fcsteaua.ro. Am sters toate prajituricile, parolele, etc., tot n-am putut intra. Am dezinstalat Internet Explorer. Am instalat Mozilla, am putut intra. Acum 2 zile n-am mai putut intra. Am sters toate prajituricile, parolele, etc., tot n-am putut intra. Am dezistalat Mozilla. Am instalat Opera. Am putut intra. Intrebarea mea nu e cum sa rezolv situatia si sa pot intra de pe orice, intrebarea mea e: cand termin toate programelele astea cum mai intru eu pe site?

bodanelu14.04.2008 08:51

cand termini programele, bagi un format cu reinstalare de windows si o iei de la capat cu ciclul asta: IE, Vulpea, Opera...

andyro14.04.2008 09:38

Ce inseamna n-ai mai putut intra ? Nu se mai incarca siteul (daca nu, ce eroare iti dadea), nu te mai puteai loga pe forum (daca nu, ce eroare iti dadea), etc.

Daca incerci sa dezinstalezi Firefoxul si sa il instalezi inapoi, same shit ?

baraJa14.04.2008 10:20

Va rog sa nu mai scultati de AndyRO..este total pe dinafara...l-am rugat sa-mi schimbe windowsul si nici atat nu a fost capabil!O dezamagire totala..si mai urat e ca se lauda ca lucreaza in domeniul IT!:|...

andyro14.04.2008 11:17

Ca si in alte situatii, cei de la Triada sunt total pe langa "fenomen"...

«12345658»