Am mers si pe poligon .... da nu sunt singur ... pe poligon sunt semafoare si semne de circulatie ?? Io nu stiu ... ma cam lasa memoria ![]()
Am mers si pe poligon .... da nu sunt singur ... pe poligon sunt semafoare si semne de circulatie ?? Io nu stiu ... ma cam lasa memoria ![]()
mda, depinde la ce poligon ai tu acolo... la mine nu este asa ceva, e plin de gropi .. e langa penitenciar :> iti dai seama ce comfortabil poti conduce .. mergi intr-un loc mai liber si acolo invata sa conduci .. sa te invete cineva .. asa e cel mai bine ..
Vreau sa pun niste filme pe DVD si sa le vad la TV. Nu stiti cum pot pune subtitrarea ? am pus pe un DVD dar apare foarte marunt scrisa .. cum se poate modifica ? cu nero cumva .. ??
@cRiss4Steaua filmele pe care le vei pune pe dvd sunt format dvd?sau xvid?.Te rog sa-mi raspunzi pentru ca te pot ajuta.Probleme astea le-am intampinat si eu.Cand a aparut dvd care citea si divxurile aveam mari probleme cu subtitrarile,m-am dus la aia la magazin,nervos pe ei si nu am primit niciun raspuns.La vremea respectiva,in 2004 ,am dat peste 25 de milioane pe un astfel de dvd.Aia de la magazine ridicau din umeri asa ca "am luat problema in mana"
.Se paote rezolva cu marimea fonturilor.Se pot folosi niste programe,dar trebuie sa-mi spui mai exact ce vrei sa faci.
@Criss , pai io vreau sa invat semnele de circulatie , regulile , alea alea .... ca de etapa cu poligonu deja am trecut cu brio !!!
Si poligonu era cam daramat , nu nu prea avea gropi
.
LE : Stie careva niste hackuri pentru fifa (coduri) , care merg in retzea , ca am un vecin de ma tot bate la fifa ![]()
pai si cum vrei bah tu sa inveti semnele, pe calculator cu chestia aia de joc, sau ce-o fi??? mai doamne...
exista carti de unde le inveti.
@cRiss4Steaua filmele pe care le vei pune pe dvd sunt format dvd?sau xvid?.Te rog sa-mi raspunzi pentru ca te pot ajuta.Probleme astea le-am intampinat si eu.Cand a aparut dvd care citea si divxurile aveam mari probleme cu subtitrarile,m-am dus la aia la magazin,nervos pe ei si nu am primit niciun raspuns.La vremea respectiva,in 2004 ,am dat peste 25 de milioane pe un astfel de dvd.Aia de la magazine ridicau din umeri asa ca "am luat problema in mana".Se paote rezolva cu marimea fonturilor.Se pot folosi niste programe,dar trebuie sa-mi spui mai exact ce vrei sa faci.
Sub format xvid .. ajuta-ma te rog daca poti. Multumesc!
pai si cum vrei bah tu sa inveti semnele, pe calculator cu chestia aia de joc, sau ce-o fi??? mai doamne...exista carti de unde le inveti.
Stiu .... da am o singura carte de pe vremea lu pazvante chioru , si s-au cam schimbat regulile alea .... ca intr-un timp citeam cate ceva din ea , si mi-a zis taicame-o ca nu`s bune ![]()
@Marius..
1) verifici daca directorul respectiv e folosit de alt program gen: daemon tools, DC++ etc.
2) daca nu e folosit si nu merge sa-l stergi, incearca un restart si apoi da`i delete
3) incearca sa`ti instalezi un program gen total commander si sa`l stergi de acolo... sau din browse-ul oricarui player video (mplayerul)
4) reinstall windows si o sa scapi partial de problema ![]()
LE: cand mai faci un print screen si din paint incearca sa dai save as JPG nu bmp.
ms frumos bodanelu, cred s-a emotionat pc-ul de tine ca am sters alea, dupa 2 sapt de "tratative"
...
acum am obs alta problema. in folderul in care tin fisierele downloadate de pe dc , mi-a aparut cate o aplicatie pentru fiecare fisier. e ceva de genul asta:
fiecare melodie, film, poza etc. , are o copie d-asta... deci doar in folderul asta imi apare asa ceva, e ceva legat de strong dc?
asta e un mic virus.
recomand un scan online cu http://www.pandasecurity.com
in dreapta jos ai o optiune: Free online scan
folosesti scanul ala... e updatat la zi!
am luat un trial de la panda si am rezolvat problema ![]()
apropo, care ai un antivirus (daca se poate chiar panda asta) cu licenta pe care poti sa-l imparti cu mine? ![]()
serial number de la Fifa Manager 08 careva ? ms
O problema .. Am 3 hardiskuri in calculator, unul de 80, unul de 200 si unul de 500, pe ATA si 512 rami. Am fiberlink, ar trebui sa intre repede in siteuri dar am unele siteuri gen hi5.com sau yahoo.com in care nu imi intra deloc ... problema e de la rami .. hdd-uri ? si in general merge sacadat .. mersi ..
3 HDD-uri pe 512 DDR1???? waw.. se mai misca? ![]()
Exista accelerator pentru net , sa downloadeze mai repede ??![]()
ajutati-ma cu dc++ asta.. cand dau sa scot ceva fisier imi spune "No slots avaible" .. la orice fisier.. iar cand dau la search, nu imi apare butonul search, imi apare Purge, dau pe el, si nu apare nimic. Folosesc StrongDC++ 2.12. Mersi mult
Si mai dati-mi ceva huburi bune si "available" ca am gasit cateva dar niciunul nu mergea .. si ceva indicatii pentru. ca sunt incepator cu dc'u :laugh:
No Slots Availble - mai pe romaneste "Prea multi downloadeaza de la respectivu` Gogu. Asteapta pana termina unu`"
cand dau la seach...orice .. nu imi gaseste nimic.. si sunt conectat la hub, mi`a zis cineva sa ma pus "passive" dar tot n-a mers
care imi poate da invitatie pe iplay.ro sau pe czone.ro ... dau in schimb pe filelist.ro .. dar stiu ca nimeni nu va sari cu invitatie :-j
Am spyware . Ce sa fac? Ce sa folosesc ca sa scap de ei?
Spybot - Search & Destroy(e freeware). actualizezi si scanezi
Actualize, scanez , da- i si sterge?ca mai stiu si eu destea cu care scanezi si dupa tre sa-l cumperi ca sa stergi virusii.
(e freeware)
daca scriam cu roz, sigur vedeai de prima data ![]()
Io am bitcomment instalt (v 0.99) , cand intru in el , de fiecare dt imi zic : "Bitcomet detect that your curent setting of Half-Open TCP connection limitation is to small." , si daca dau click pe scris ma trimite acolo la Half-Open , si e setat pe 10 ..... ar trebui mai mult ??
Cine imi face rost de melodia de mai jos in format mp3 are 5 stelute la profil de la mine (asta daca nu i-am dat deja 1):