Prin drag , hold and release.
Prin drag , hold and release.
mai simplu.. din doua cuvinte.. drag&drop ![]()
M-ai batut. ![]()
Multam!
Eu am bagat updaturile alea de la Windows si nu am avut nicio problema...anu trecut am bagat Windows Genuine Advantage care NU trebuie bagat ca dupa va cere cheie de autentificare ca sa dovediti ca Windowsul e original.
Am si io totusi o intrebare:la filmele luate in format xvid iso care se deschid cu daemon tools cum adaug subtitrare.La ele spune RoSubbed dar nu au nicio subtitrare ![]()
Poate au dar nu le deschizi tu cu ce program trebuie. Presupun ca sunt format DVD filmele respective. Ce program folosesti pentru ele? Eu am VLC si Power DVD si nu am nicio problema.
le poti deschide si cu bsplayer sau kmplayer si trebuie sa ai optiune de subtitrare
rar se intampla sa scrie ca are sub si sa nu aiba
mai are cineva raspunsuri si la intrebarea mea ?
Am rezolvat!
E de la yahoo. Se va rezolva singura problema. Incearca sa'l adaugi mai tarziu in lista sau sa te adauge el.
Razvan cauta powerDVD. Si dupa ce montezi filmul in daemon tools il lansezi cu playerul asta. SI dai click dreapta pe imagine si ai acolo subtitles.
Mersi ![]()
am un nokia 6234 stiti cumva daca exista vreun program asa incat sa-mi citeasca documente word?
Cauta DocViewer pe gugal... sau mai erau cateva speciale pentru Nokia, da asta stiu ca merge la toate
Am Avast Antivirus si de ceva timp nu mai vrea să-mi facă update pentru că n-are serial number original. Am incercat să reinstalez si nu s-a rezolvat problema. Știe cineva vreo solutie?
Cred ca acest link te va ajuta.
gasesti altul ![]()
pentru cine nu are antivirus.. recomand mcafee 1 an licienta moca de la ei...
Yo folosesc NOD32 si veti gasi mereu aici serial pentru el.
Am Avast Antivirus si de ceva timp nu mai vrea să-mi facă update pentru că n-are serial number original. Am incercat să reinstalez si nu s-a rezolvat problema. Știe cineva vreo solutie?
E foarte simplue . Te inregistrezi pe pagina lor Si-ti da un serial nou
Mi-am facut si io facebook ca nu eram tru' fara si nu gasesc url profilului...stie cineva pe unde e ca eu nu il gasesc
URL'ul este : http://www.facebook.com/si aici numele tau.
Mersi oricum m-a ajutat un alt user prin pm ![]()
am un televizor Samsung FULL HD, si intrebarea mea este daca scot filme HD 1080p, cum e posibil sa fac legatura cu TV-ul ? Cablu DVI ? sau prin care cablu se vede cat mai clar? Si se vede clar ca pe monitorul calculatorului, cel putin ?
Presupun ca orice cablu care face legatura intre TV si calculator?
bine mai, asta stiam si eu.. intrebarea mea era care alegere e mai buna .. DVI sau HDMI