Mai explicit?!?
Mai explicit?!?
Nu e pt mine dar unui prieten i-au pus ai lui parola la net desi are 16 ani si nu poate intra pe net decat intre 4 si 10 seara
Parinti responsabili.
Nu ai cum sa scoti parola decat daca o stii.
Am si eu o problema.Nu mi se afiseaza subtritarile in timpul vizionarii filmelor.
Ma poate ajuta cineva?
Ce player folosesti ?
Cu Bsplayer merge...
Media player classic.
Instaleaza VLC Media Player si nu mai ai treaba. Partea proasta este ca foloseste codecurile interne, care oricum sunt destule.
Foloseste Bs Player. E mult mai usor cu subtitrarile.
O sa incerc.
Va multumesc!
Cat e ma de decodat un telefon??!?!?!
Cat e ma de decodat un telefon??!?!?!
Depinde de modelul telefonului.
Daca se face rescriere de soft este mai scump. Pleaca de la vreo 35 de lei (model de vreo 4 milioane),poate costa 1,5 milioane un modelede vreo 8 milioane.
Pentru decodare prin IMEI,pretul este mai ieftin. Pentru ca se face fara a mai rescire softul. Il poti face si tu acasa. Asta cu Imei-ul este pentru modele vechi.
Dar....... un mare dar....... decodarea cu rescriere de soft poate fi o arma cu 2 taisuri. Exista posibilitatea sa te alegi cu niste culori de rahat si alte probleme. Posibilitatea este foarte mare sa nu mai ai aceleasi calitati la telefon. Probabil ca din comoditate cei care fac decodarile prin rescriere folosesc versiuni vechi ale platformei.
O sa incerc.Va multumesc!
@Claus,
VLC este foarte bun. Nu ai nevoie de codecuri,poti aplica subtitrarile fara probleme si poate deschide mai multe formate.
vad ca sunt discutii libere
as dorii cei care au experimentat sa imi dea un raspuns clar
in ce priveste stabilitatea si viteza ce mi-ati recomanda
sp2 sau sp3
exclud variantele vista sau win 7 nu vreau sa discut despre ele
sp 2 am folosit de cand ma stiu nu stiu nimic despre sp3
sp3. De ce: contine toate hotfix-urile de cand a aparut sp2. so.. ori sp2 si instalezi mii de update-uri ori sp3 si intalezi cateva update-uri
ori sp2 si instalezi mii de update-uri ori sp3 si intalezi cateva update-uri
Acele update'uri de multe ori iti pot strica sistemul de operare. Si aici ma refer la virusi. Cu ceva timp in urma, un update al Windowsului XP continea virusi. Afland asta de pe diferite site'uri de specialitate si chiar am patit'o.
am tinut windows instalat 2 ani de zile.. (sp2 student edition) cu update-urile la zi si n-am avut nici cea mai mica problema.
Si daca un update contine virus? la urmatorul apare un hotfix si pentru asta si se rezolva.
Si daca un update contine virus? la urmatorul apare un hotfix si pentru asta si se rezolva.
Asta n'o stiam. ![]()
in fine .. mai vreau pareri in legatura cu viteza si stabilitatea
stabilitate ma refer la numarul de erori sau de crash de sistem
multumesc
a si sper ca nu va referiti la win cu licenta ![]()
eu vb de astea pe care le folosim 90 la suta ![]()
FcSteaua.ro nu incurajeaza pirateria. ![]()
nici eu ![]()
Marea problema'n Romania e pirateria!!!
Eu am windowsul instalat din 2008 cred... fara uptadeuri si chestii dastea... nu stiu cum, dar important e ca merge si acum ![]()
Am si io o intrebare :
Am windows 7 (X64), si nu-mi merge cs 1.6 (nu prea joc io..dar m-au convocat niste colegi la o killereala)...vreau sa stiu daca e de la mine, sau e de la windows
LATER EDIT : Am gasit rezolvarea
in fine .. mai vreau pareri in legatura cu viteza si stabilitateastabilitate ma refer la numarul de erori sau de crash de sistem
multumesc
a si sper ca nu va referiti la win cu licenta
eu vb de astea pe care le folosim 90 la suta
Daca stii sa ai grija de pc-ul tau si nu instalezi orice porcarie n-ai probleme. Eu de exemplu am Win XP Sp2 fara niciun update, instalat acum un an jumate si rareori am avut probleme cu el. Bineinteles probleme care puteau fi rezolvate! ![]()
Care imi zice si mie cum sa bag subtitrari la un film?