Saru'mana mult pentru info.
Si daca nu e yahoo mail? Haidi, buey, hecărilor!
![]()
Saru'mana mult pentru info.
Si daca nu e yahoo mail? Haidi, buey, hecărilor!
![]()
Mi-am luat un sistem 5 plus 1 plm, l-am montat, nu mergea. Am umblat la Control Panel, Sound & Audio Devices, am setat pe 5 plus 1 plm, nu merge. Are un buton, INPUT SEL, cu doo beculete, AUX si 6CH, cand e pe 6CHplm nu se aude nimic, cand e pe AUX se aud doar boxele alea doo de aproape. Ce ma sfatuiti, ca sa zic asa?
@Lari dar de care e?
@axl
L-ai bagat in priza? ![]()
@Lari dar de care e?
Mail intern, de munca. Exista vreun programel ceva sa faca asa ceva (sa-ti afle IP-ul) sau tre' sa dau o lada de bere la tot birou' IT?
ms dar de la Airbites am plecat pt ca netu mergea ca melcu , inainte de Airbites era AssistNet care a fost vanduta lu astia de la Airbites , AssistNetu era de 10 ori mai bun ca astia de la Airbites , dar baiatu care avea firma AssistNet sa bagat la tuning , la piese auto etc destept pustanu nu am ce zice.
Eu am Airbites , sunt din Bucuresti, si aici Airbites-u este unul dintre cele mai bune (7mb/s + in retea si in alte retele , cu mar fi C-zone,RDS,MitNet). Probabil la tine era prin modem,pentru ca la mine eprin fibra optica.
Mi-am luat un sistem 5 plus 1 plm, l-am montat, nu mergea. Am umblat la Control Panel, Sound & Audio Devices, am setat pe 5 plus 1 plm, nu merge. Are un buton, INPUT SEL, cu doo beculete, AUX si 6CH, cand e pe 6CHplm nu se aude nimic, cand e pe AUX se aud doar boxele alea doo de aproape. Ce ma sfatuiti, ca sa zic asa?
Poate nu are placa de sunet iesire pentru 5.1.
Trebuie sa mergi in Control Panel... apoi...alooooo..ma mai auzi ..Cataline,ma auzi?sa-mi bag picioarele in el de net...nu te mai aud ....
Mail intern, de munca. Exista vreun programel ceva sa faca asa ceva (sa-ti afle IP-ul) sau tre' sa dau o lada de bere la tot birou' IT?
ce client de mail folosesti? Outlook? Lotus notes? Thunderbird?
Poate nu are placa de sunet iesire pentru 5.1.
Si cum aflu chestia asta?
Si cum aflu chestia asta?
Pai desfaci calculatorul si vezi ce scrie pe ea. Apoi o cautare pe goagal.
Gata, gata, hold your horses, am rezolvat-o.
vreau sa imi cumpar un telefon si oscilez intre nokia 6500 classic si nokia 6700 classic.
Are careva unu dintre ele si poate sa imi spuna cum este ?
8500
open with winrar pe primul fisier (001) si apoi extract. ce se dezarhiveaza deschizi cu daemon tools
vreau sa imi cumpar un telefon si oscilez intre nokia 6500 classic si nokia 6700 classic.Are careva unu dintre ele si poate sa imi spuna cum este ?
Incearca aici
Daca doar din alea 2 nokia, ia 6500 ![]()
Dai extract here la prima arhiva dupa care iti scoate o imagine la care ii dai mount.
6500 e foarte rezistent , e din aluminiu.Am un prieten care il are si l-a scapat de cateva ori pe jos si arata destul e bine.Face si poze destul de bune.E totusi 8 milioane si ceva.
Eu ti-as recomanda Samsung S5230 , e 5 milioane 600 la emag si e foarte bun....eu il am de duminica dar l-am butonat continuu si imi place foarte mult
eu am un prieten care l-a scapat de la etaju 3 pe asfalt si nu are nimic ![]()
O comparatie poti sa faci pe http://www.gsmarena.com/
Exista optiunea "repeat" pe YouTube ? Si daca da, unde este mai exact, ca nu dau de optiunea asta ? Mersi.
Din cate stiu eu nu exista, dar Opera are o optiune dasta de isi da refresh la pagina intr-un anumit interval de timp setat de tine.
parca am vazut la germanos cu 600 lei 6500 classic.. in acest caz 6700 e dublu .. 12 milioane costa :-? arata mai bine 6500 classic dar am auzit ca nu e asa de bun
@ Cristy
Mersi.