Era jpeg. Gata, am reusit, evrika!
Era jpeg. Gata, am reusit, evrika!
Mulțumesc pentru consiliere.
Încă o intrebare. La un Nokia N73 se merită să-i iau un card de 4 sau 8 GB (am de 2)? Mă gândesc că cu cât e mai mare, cu atât se mișcă mai greu și să-mi fie practic imposibil să-l mai utilizez când e cardul plin.
Din ce stiu,la Nokia cam asta e problema,daca e plin cardul merge foarte greu telefonul,chiar se poate bloca.Cam de oricat ar fi cardul,ideea e sa nu-l umpli...In special lucrul asta e mai evident de la 4 giga in sus.Poate e mai bine sa iei unul mai mare si sa nu-l umpli...Eu l-as lua pe cel de 4 giga...
pai citeste-i si tu datele tehnice, vezi cat suporta maxim telefonul , eu zic sa-ti iei de 4 ..
Salut! Am o problema pe care sper ca se va gasi cineva sa ma ajute sa o rezolv: sunt fericitul posesor al unui mp3 player cu radio fm Sansa Express SDMX6R. Pe calculator am instalat Windows XP 64. Acest sistem de operare nu recunoaste MP3 player-ul decat ca pe un device multimedia, si ca atare nu-l pot folosi si pentru a transfera date. Aceasta deoarece incearca sa deschida fisierele stocate cu Windows Media Player-ul. Pe orice alt calculator cu orice alt sistem de operare nu am aceasta problema, deoarece device-ul este vazut asa cum trebuie, ca un mediu de stocare extern. De aici am dedus eu ca este o problema de drivere. Cum pe CD-ul device-ului nu exista drivere (deoarece ar trebui sa fie recunoscut ca atare), poate se gaseste vreun crestin sa ma ajute si pe mine, eventual cu un sfat, sa rezolv aceasta problema. Multumesc anticipat.
cauta pe site-ul producatorului driverele pentru mp3-ul tau. Si le downloadezi pt 64 de biti.
nu le au ,sandisk este producatorul .. ![]()
Poti incerca de unde l-ai luat poate te directioneaza la o reprezentanta San Disk din Romania
Am si io o problema cu DVD Writeru...pur si simplu nu se mai deschide.Apas pe buton in prostie nu se mai deschide..nici luminita verde nu clipeste;e LG.
Daca ar fi sa cumpar unul nou ceea ce cred ca va trebui sa fac ce imi recomandati intre LG , Asus si Samsung ?
pai ia verifica.. e alimentat? Schimba alimentarea..
ASUS
Nu stiu...deodata nu s-a mai deschis.Becul ala verde clipeste cand deschid calculatorul doar.Apoi nu mai clipeste si nici nu pot deschide DVD Writeru...in mare cred ca trebuie sa iau unu nou ![]()
Poate nu face bine contact cablu' de alimentare. Schimba alimentarea, vorba lu' Bogdan.
In cel mai rau caz ti s-a ars de tot. Daca are si ceva vechime asta e; trebuie sa il schimbi.
Nu prea are cum sa fie de la alimentare... dar poti incerca inainte.
Daca il schimbi ia un LG ( de preferat o varianta bulk pt ca sunt muuult mai ieftine decat cele ambalate frumos, cu nero original etc.)
Iti pot recomanda eu un model la 80 si ceva de lei. Il am , merge perfect.
Acum, nu prea merita sa dai nu stiu cati bani pe unitate optica. Datele le pastrezi pe hard-disk, dvd-rom eventual sa mas crii cate un dvd din cand in cand banuiesc...
Bafta!
Din ce stiu,la Nokia cam asta e problema,daca e plin cardul merge foarte greu telefonul,chiar se poate bloca.Cam de oricat ar fi cardul,ideea e sa nu-l umpli...In special lucrul asta e mai evident de la 4 giga in sus.Poate e mai bine sa iei unul mai mare si sa nu-l umpli...Eu l-as lua pe cel de 4 giga...
Eu acuma am card de 2 GB. Din 1920 MB disponibili, am 1905 ocupați și 15 liberi. Și merge la fel de bine/prost (oricum, suportabil) ca și atunci când e jumate.
@1on
Cei de mai sus te-au indus oarecum in eroare. Problema nu e spatiul ocupat. Nu din cauza ca are 3.9 din 4 ocupat merge prost. Merge prost din cauza frecventei reduse a procesorului telefonului.
Pt tel tau iti recomand un card de 4gb. Nu lua de 8 pt ca nu duce. ![]()
In cel mai rau caz ti s-a ars de tot. Daca are si ceva vechime asta e; trebuie sa il schimbi.Nu prea are cum sa fie de la alimentare... dar poti incerca inainte.
Daca il schimbi ia un LG ( de preferat o varianta bulk pt ca sunt muuult mai ieftine decat cele ambalate frumos, cu nero original etc.)
Iti pot recomanda eu un model la 80 si ceva de lei. Il am , merge perfect.
Acum, nu prea merita sa dai nu stiu cati bani pe unitate optica. Datele le pastrezi pe hard-disk, dvd-rom eventual sa mas crii cate un dvd din cand in cand banuiesc...
Bafta!
Il am cam de 2 ani...o sa verific alimentarea mai ales ca daca era ars nu clipea atunci cand deschideam calculatorul...dupa aia e mort.
Il am cam de 2 ani...o sa verific alimentarea mai ales ca daca era ars nu clipea atunci cand deschideam calculatorul...dupa aia e mort.
Am patit si io asta cu unu mai vechi...ca sa il deschizi o poti face in urmatorul fel : La el e o gaura mica care duce spre rotitele alea care se invart cand se deschide, Iiei o scobitoare/ac (ceva subtire) si il impingi acolo pana se deschide un pic..apoi tragi cu mana.
La mine s-a rezolva tde la sine, nu stiu cum...oricum, sfatul meu e sa-ti iei altul
am clicknet 4 si nu pot sa trag nimic de pe odc si de pe net stau vreo 4-5 ore sa trag un film de 700mb are cineva de aici clicknet? cu ce viteza trageti de pe odc sau de pe net .
Clicknet e varza, iti recomand RDS, de preferat prin fibra daca stai la bloc.
Poate mai cresti viteza la dc daca te pui pe passive. Dute la setari si vei gasi la un moment dat o rubrica cu active/ passive (firewall , worst case). Daca nu iti este selectat pasive selecteaza tu si poate mai creste viteza.
Iar in al doilea rand iti recomand torrentii (torrentele - nu stiu exact cum e corect). Fa rost de o invitatie pe iplay sau filelist sau mai stiu eu ce si scoate de acolo. Pe odc/dc++/strongdc toti uploadeaza tot felul de virusi.
Incearca RDS,Airbites(U-nite,UNDERNET...isi schimba astia numele ca pe chiloti..da e firma buna),C-Zone,MitNet...daca esti din Bucuresti
Airbites cred ca are sedii prin mai multe judeste..ma rog...daca nu gasesti baga RDS
Incearca RDS,Airbites(U-nite,UNDERNET...isi schimba astia numele ca pe chiloti..da e firma buna),C-Zone,MitNet...daca esti din BucurestiAirbites cred ca are sedii prin mai multe judeste..ma rog...daca nu gasesti baga RDS
ms dar de la Airbites am plecat pt ca netu mergea ca melcu , inainte de Airbites era AssistNet care a fost vanduta lu astia de la Airbites , AssistNetu era de 10 ori mai bun ca astia de la Airbites , dar baiatu care avea firma AssistNet sa bagat la tuning , la piese auto etc destept pustanu nu am ce zice.
Bai, cum se poate afla IP-ul de pe care a fost trimis un mail?
full headers
full headers
fii si tu o leaca mai explicit, ca mai sunt si oameni care au descoperit enternetul si binefacerile lui amu o saptamana doua.
full headers stiam ca este doar pe meilul celor de la yahoo...
deschideti mailul si in josul paginii apare butonul full headers. daca nu este acolo, aveti sus butonul actions dam click pe ala si apoi pe full headers.
pai depinde de la mail la mail. La yahoo ii zice full headers. In gmail nu prea l-am gasit...