Probabil e de la driver. SI eu am patit ceva asemanator si era din cauza portului usb. Acum, vei vedea tu.
Probabil e de la driver. SI eu am patit ceva asemanator si era din cauza portului usb. Acum, vei vedea tu.
alt cablu usb. Sunt unele subtiri care merg doar sa printezi si nu sa scanezi...
Ce windows e ala?![]()
windows 7
@bodanelu cablu e tot ala...
nu pot nici sa sa scanez, nici sa copiez si nici sa printez..
cel mai probabil e driverul , este noua aceasta multifunctionala ?
Cred ca mi-a picat fisa ... pai majoritatea imprimantelor/multifunctionalelor nu au suport la driver si pt win7. Ia vezi incearca pe un pc cu win xp.
Cred ca mi-a picat fisa ... pai majoritatea imprimantelor/multifunctionalelor nu au suport la driver si pt win7. Ia vezi incearca pe un pc cu win xp.
pe xp merge....
dar am gasit driver, chiar pe siteul lor pentru windows 7.
In calculator totul e OK. recunoaste imprimanta.
Aceasta eroare o facea si la XP, dar dupa ce scoteam cablu USB de la imprimanta si il bagam inapoi... mergea.
Veau si eu sa stiu ce-mi trebuie pentru un Windows XP 64 bit, adica vreau sa stiu daca un Intel Pentium Dual Core E2220 de 2.4 GHz e pe 32 sau pe 64 biti. M-am uitat cu Start-Run-dxdiag si n-am primit informatii, la System la fe, ma ajuta si p mn cineva?
Sau daca Windows 7 pe 32 bit citeste si el mai mult de 3 GB RAM, si daca merg toate jocurile pe el
@iNsTiGaToR win7 pe 32 vede mai mult de 3 dar utilizeaza doar 3,2 gb.
conform http://ark.intel.com/Product.aspx?id=32430 procesorul tau suporta 64 biti
@iNsTiGaToR win7 pe 32 vede mai mult de 3 dar utilizeaza doar 3,2 gb.conform http://ark.intel.com/Product.aspx?id=32430 procesorul tau suporta 64 biti
am vazut si io pe cutia procesorului si pe intel.com inainte
deci am 4.5 GB RAM si XP 32 imi citeste decat 3 (adica atunci cand ma uit la System sau dxdiag vad acolo doar 3 GB RAM), si ce am inteles de la tine e ca win7 32bit vede doar 3.2 gb...sau ceva de genu, asta am inteles de la tine
Win 7 vede mai mult indiferent.
Chestia cu 3gb e doar la xp din cate stiu eu ...
Am auzit ca vor scoate si cei de la Google un sistem de operare , bazat pe o conexiune la internet insa.E posibil sa nu mai fie nevoie de hard disk , totul sa fie stocat intr-o pagina web.
posibil, dar ti-ar trebui o super conexiune .. k sa nu mai zic de securitate..
Deci ce sa aleg?
Win XP 64 bit, sau Win 7?
Si inca odata intreb : Merg toate jocurile (cel putin de la 2006-2007 incoace) pe windows 7?
Apropo, nu ma luati cu chestii de genu "dpdv financiar..." ca le iau piratate ![]()
posibil, dar ti-ar trebui o super conexiune .. k sa nu mai zic de securitate..
http://www.go4it.ro/internet/google-chrome...isteme-5120726/
@iNsTiGaToR win 7 pe 64 de biti
Depinde... daca vrei sa arate frumos dar sa constati apoi ca nu iti merg unele aplicatii, da, pune win7. De asemenea ai unele chestii la care xp nici nu viseaza.
Daca vrei simplitate, sa iti ruleze tot fara probleme de compatibilitate, daca vrei sa iti ramana mai multi rami pt jocuri sau ce mai vrei tu, pune xp.
Ps XP Standby - 270-300 mb of ram
Win 7 Standby- 750-980 ram
Tu decizi ![]()
imi recomanda si mie cineva o placa video foarte buna pt jocuri puternice gen , far cry 2 , manhunt 2 sau fifa 2010 ?
am un AMD SEMPRON 2600+ 1.83GHZ , 512 MB RAM , PLACA VIDEO 128
precizez ca , fifa 2010 si far cry 2 nu pot sa le joc , nici macar in joc nu intra dar manhunt 2 intra in joc dar se misca ffff greu.
imi recomanda si mie cineva o placa video foarte buna pt jocuri puternice gen , far cry 2 , manhunt 2 sau fifa 2010 ?am un AMD SEMPRON™ 2600+ 1.83GHZ , 512 MB RAM , PLACA VIDEO 128
precizez ca , fifa 2010 si far cry 2 nu pot sa le joc , nici macar in joc nu intra dar manhunt 2 intra in joc dar se misca ffff greu.
mai pune si niste RAM...
Depinde... daca vrei sa arate frumos dar sa constati apoi ca nu iti merg unele aplicatii, da, pune win7. De asemenea ai unele chestii la care xp nici nu viseaza.Daca vrei simplitate, sa iti ruleze tot fara probleme de compatibilitate, daca vrei sa iti ramana mai multi rami pt jocuri sau ce mai vrei tu, pune xp.
Ps XP Standby - 270-300 mb of ram
Win 7 Standby- 750-980 ram
Tu decizi
Din ce mi-ai zis tu... as alege XP 64 ca deja am kit-u in calculator
Alte pareri?
@Cry.Baby
mai baga niste RAM (2 gb cred ca ajung) si placa video...depinde cati bani vrei sa bagi
Daca vrei ceva la un pret bun vezi MSI ATI Radeon HD4650 1024MB DDR2 128bit R4650-MD1G
Apropo, ATi se impaca foarte bine cu AMD-u , deci iti sugerez sa nu iei nVidia ![]()
@Cry.Baby
mai baga niste RAM (2 gb cred ca ajung) si placa video...depinde cati bani vrei sa bagi
Daca vrei ceva la un pret bun vezi MSI ATI Radeon HD4650 1024MB DDR2 128bit R4650-MD1G
Apropo, ATi se impaca foarte bine cu AMD-u , deci iti sugerez sa nu iei nVidia ![]()
ms pt rasp dar trebuie sa fie si compatibila cu placa de baza
@Cry.Babymai baga niste RAM (2 gb cred ca ajung) si placa video...depinde cati bani vrei sa bagi
Apropo, ATi se impaca foarte bine cu AMD-u , deci iti sugerez sa nu iei nVidia
ce placa de baza ai?
@Cry.Babymai baga niste RAM (2 gb cred ca ajung) si placa video...depinde cati bani vrei sa bagi
Apropo, ATi se impaca foarte bine cu AMD-u , deci iti sugerez sa nu iei nVidia
Pai uite-te si tu pe manualu placii de baza, sau pe site-ul producatorului...sau pe cutia ei daca o mai ai
Apropo, alte pareri? Win7 sau XP 64?
Eu inclin spre Xp64 pentru ca nu vreau sa stau ani ca sa gasesc drivere ce merg pe win7, ce ziceti?
cry.baby
Fara suparare dar nu poti sa ii ceri pc-ului tau sa ruleze asemenea jocuri.La acel sistem nu ai ce placa video sa pui. Trebuie sa il schimbi cu totul! Fara suparare.
Cu un buget de 3000-4000 de ron iti fac eu un pc din piese care sa te tina 3-4 ani.Daca vrei sa il schimbi poti sa imi dai un pm si eu iti trimit o eventuala lista de cumparaturi.
Cred ca ii ajunge si :
Total 999.16 RON..10 milioane, nu e mult
Cred ca de sursa si carcasa nu ai nevoie, parerea mea.
Cu un buget de 3000-4000 de ron iti fac eu un pc din piese care sa te tina 3-4 ani.Daca vrei sa il schimbi poti sa imi dai un pm si eu iti trimit o eventuala lista de cumparaturi.
Vlad, nu exista asa ceva, sa tina 3-4 ani. Fara suparare, tehnologia in cauza se schimba odata la 10 luni, un procesor acumuleaza, la fiecare upgrade al producatorului, 10-20 de tranzistori in plus, pentru a face fata exploziei de jocuri si aplicatii care cer din ce in ce mai multe resurse.
PC-ul ala la 3-4000 ron poate fi depasit la anu, prin toamna. Trebuie doar sa scoata producatorii de soft unu-doua jocuri care sa necesite un procesor sau o placa video mai puternica si din momentul ala PC-ul respectiv nu mai conteaza.
Asamblarea unui PC pe componente e cea mai buna alegere in cumpararea unui calculator, pentru ca poti sa-i faci upgrade mai usor. Si aici trebuie sa fi atent la schimbarea tehnologiei, sa le faci cand trebuie, sa mergi pe variante combo (tehnologie vechi + tehnologie noua in acelasi produs). Fara upgrade-uri anuale nu ai cum sa ai un PC performant all the time, dar poti sa ai unu care sa te multumeasca pe tine, oarecum.
Sanate.